Crazy girls

galen kväll igår!

efter skolan var jag, linn & erika och köpte present till martin som fyller 22. det skulle firas senare i NIK-stugan, men först blev det lite förferre i en lägenhet i taberg. sen fick vi skjuts bort till NIK och det var kul, även att det inte var så mycket folk. josse & rebecka kom senare, och sen var vi i full gång. vid 00-tiden skulle vi bort till nästa fest, där tydligen alla var, men när vi kom dit blev det strömavbrott och festen dog.
vi tog sista bussen hem, och de envisa flickorna josse & rebecka ville ta mördarbacken, trots att jag sa att det kommer vara en isbana.... mycket riktigt, det var ISBANA. alla 3 i högklackat, de som såg oss borde dött av garv. väl uppe i trappan var det värst, var som en skridskois hela vägen, när vi gick några meter, åkte vi ner på rumpan igen! måste tagit oss 1 timma hem från bussen alltså, vilket annars tar 10min. rebecka tog av skorna och använde sina klackar som isdobbar, haha, sen slängde hon sina skor i skogen och gick i strumpor, rätt kallt tyckte hon, vilket jag förstår, för det var minusgrader ute! ;D
det var både glada och sura miner på vägen hem, men nu i efterhand är det kul, jävligt kul!



om en liten stund ska jag till linnea, hon fyller nämligen år idag, GRATTIS! sen blir det vidare till emma och co enligt mina planeringar! ska jobba imon dock, så ikväll blire nog lite lugnare!

PUSS!

Funhouse

invigning av tropikhuset igår, alltså våran skola. blev lite utav ett fiasko. endast 7 salonger kom dit, och till floristerna kom det 3.. det är illa om jag får säga mitt. våra modeller fick mingla runt där, de såg ut som djur i håret, bilder kommer. sedan var det modevisning med björrrn!!!
jag, mandy & linn fick äran att vara med i JP idag med, någon bild av alla dom 30 han tog borde blivit bättre än de som publicerades.

och jag har börjat komma långt på mitt sparande, det är 5-siffrigt iallafall, bra jobbat fröken dahl. har dock lite skulder att reda ut, men det ska väl inte påverka så mycket.



nu ska jag äta, sen blir det bädden!
pussnatti.

Problemklass? - nej

vi har engelska med två lärare, och ska ha det nu i några veckor framöver. bara för att våran engelskalärare inte går ihop med oss. byt istället för att krångla liksom. jag fattar inget av vad hon säger, så jag har gett upp.
jag, linn & mandy ska snart  till chili thai. kinesmat & efterätt, sen blire semlor. bra av oss! saknar dock min söta josie som gått och blivit sjuk. kryis!



skidkvällen var kanon förresten, och vetni? fröken evelina höglund är riktigt grym på snowboard, se upp i backen när hon kommer! vi trillade i barnliften när vi skulle åka 2 på samma knapplift (!) men vi bjur på den. det är så man har kul. sen trilla jag & linny när vi skulle åka baklänges nerför backen, vi var inte sååå grymma på det visst.

hörs sen!
pussss

Skidkväll

kom nyss hem från jobbet, fick jobba över 1 timma. förövrigt har jag bakat hela morgonen, semlor och massor. då lever tina i sin drömvärld, omringad av kakor och gott, haha. ikväll blir det skidkväll som varje år med familjen johansson och ca 100 andra. ska bli mycket trevligt. måste nog sova en liten stund, så jag är uppvilad.

igår var vi hos mandy: jag, linn, josie & felicia, och mandy såklart. blev tacos och massa gott, trevligt brudar!

nu ska jag gå ut och hjälpa pappa i garaget (!), sen sova lite, hörs senare!
pusssss ♥

I´m alive

nej, jag är inte på sjukan, jag har bara inte hunnit meddela er att jag mår prima. skidåkningen igår var skitkul, dock körde jag alldeles för sakta, vågade inte tänja på gränserna så att säga! laddar till lördag istället.. jag & evelina åkte ut med jonas till isaberg där evelina l och alla andra var =)

rosenlundsbadet idag med idrotten. klädsim 1000m var tamigfan det jobbigaste jag gjort. sen lärde mandy mig att dyka och så, jag kunde inte det, & nej, jag är ingen vattengud.
åkte hem & sen kom phille hit =) längesen man träffade honom! blev film och så, trevligt.

kom på att jag har matteprov imon, så måste kolla igenom det.
puss

Without you

sitter och äter lite lip-plumper nu (!). har precis tagit fram min skidutrustning så jag är finito i backen sen. om det blir vill säga, haha. vi har tydligen lite problem med skjuts. snart kommer pappa hem, och då ska vi sälja bussen :'( min favoritbuss, och inte hann jag få en sista natt med den innan den försvinner, illa! grabben som skulle hämta den var tydligen rätt läcker enligt mi madre, haha. så bäst jag fixar iordning mig nu ;)



om jag inte har skrivit något inlägg på hela morgondagen ligger jag förmodligen på sjukan och tar gärna emot besök!
puss på er! 


17 Februari

nya uppfinningen (!)
den bästa lip-plumpern (på tina dahl iallafall), är piggelin (ja, glassen). kan vara så att jag är allergisk, eller vad vet jag. men den funkar på mig, på amanda är det ju morötter som är det bästa!
igår var det fika på claras som gällde. jag, josie, mandy & linny. både mat & fika för min del - som vanligt. alla går & tänker på beach 09 medans tina dahl inte tänker det minsta på VAD hon äter, hon bara äter.

nu måste jag göra klart kafka-uppgiften, blev aldrig av igår. sen leta fram utrustning tills imorron, då blir det skidåkning i isaberg med massa goingar =)

sälen -08


puss!

I need a big bag with money

madonna eller inte?

blir nog så! syster har 2 biljetter över som jag & evelina nog ska ta hand om. ståplats dock, men i ett par skyhöga klackar och en kikare ska nog även tina dahl kunna se lite av konserten. det är ju bäst tryck med ståplats. man kan inte få allt. konsert i sverige med madonna, det är ju once in a lifetime liksom, man måste ju dit.

förövrigt hade jag tänkt att bli brownie igen..... & jag vet vad ni tänker nu.. sist jag var brownie vara allt jag gjorde att klaga på min hårfärg. men det gör jag nu med, fast på mitt blonda. vafan, jag går frisör, mitt hår kommer få lida resten av mitt liv. blir nog ljusbrunt, har ju lovat att joina emma & co ;)

hej gammal bild. 1,5 years ago


bäst jag ringer höglund och kollar om vi ska på madonna or not.
pussss!

15 februari

skönt att ha jobbat klart mina dagar för detta lovet nu. dock mindre skönt att lovet är slut. nästa lov kommer jag förmodligen jobba varenda dag, för 2 av mina chefer ska på semester. men det är ju bra, det blir bara mer klirr i kassan. jag som ville till fjällen, men jag får väl nöja mig med skidor på onsdag och lördag :)

igår var det kul. vi var hos westerlund. linn är för rolig. åkte hem vid 01 för att jag skulle jobba, bra där tina.
en piggelin väntar på mig, sen blir det kolla på beck på min fina tv :)



puss!


alla <3 dag

vilket också sägs vara alla singlars värsta dag. inte för att den är mycket sämre än mina andra dagar, men klart det hade vart mys med en grabb en dag som denna. men jag har ju redan träffat min man idag (evelina) så jag är nöjd :)

gårdagen var skitkul. jobbade och sen åkte jag till evelina där hennes 4 klasskompisar var. sedan kom johan & hans kompisar. då var det fullt ös ute hos höglund's! mycket trevligt måste jag säga. trött idag, det blev rätt sent. ikväll blir det hänga med linn & co på party, taggen kommer väl såsmåningom :)

nu ska jag ladda ner lite musik till mp3:n, sen börjar det dra ihop sig.
puss!


12 Februari

gomorron!

hela gårdagen spenderade jag på jobbet. ska jobba fler dagar i veckan, bra, för mina casch börjar ta slut! ikväll blir det att träffa min älskling, och vad vi ska hitta på is still a question :) blir nog mys iaf.

toni åker till frankrike snart på träningsläger i 2 veckor, så tänkte ta en god frukost med han innan han drar iväg :)
hörs sen!
puss

I just gave it, gave it all I had

det var med på tv4sporten igår. tycker dock att dom kan ge fan i att visa sånt när dom aldrig visar det annars. men när det händer såna saker är det tydligen okej. fan heller. såg att videoklippet tagits bort idag, faktiskt förståndigt. blev rikitgt rörd när jag såg detta, någon som sattihop en video om han, fint.




                      "/

ciao.

R.I.P

läskigt.

det händer så sjukt mycket nu, vet inte vad jag ska tänka, jag blir rädd. vad händer med våran värld? igår dog en grym freestyleåkare i en crasch, 24 år och gift. helt sjukt läskigt. och jag tänker på toni, vilket gör mig ännumer rädd.


inte nog med det, så har en crosspappa blivit mördad. det är inte de enda sakerna som hänt de två senaste veckorna, men det andra vill jag inte gå ut med här. jag kan inte fatta. jag är rädd.

Memories

mandy har vart här idag, mycket trevligt :) blev mat, baka kladdkaka, tjata & tjata.. och tjata. jag, hon, maddie och evelina har ju bildat en klubb, haha! bra av oss, jag är helt inne på den linjen.

lite synd att man inte tänkte ett steg före och köpte biljetter till madonna. biljetterna tog slut på 4 timmar, sjukt. min syster köade i 1 timma, sen fick hon sina biljetter. men men, det blir nog beyoncé med evelina iallafall, vi mår inte sämre av det!

saknar den gamla tiden, alla minnen, saknar sommaren.




alltid vi hjärtat :)

puss / t.

Hvor fan laver du? :D

godmorgon. vaknade nyss, behövde sova ut, det var ju en hård helg ;) haha, nejdå.

i lördags gick det bättre för toni, han kom till semifinal, men sen gick hojen sönder, så då var det färdigkört. det blev bara en svensk i finalen i lördags, det var filip som blev 9:a. tillbaka till hotelet och sen blev det ut & äta på donkan. jag, toni, fredd, bengan, tom, filip, steppen och två till :) trevligt.

haha, alla fulla danskar är ju i farten som varje år, och dom kan inte riktigt hålla sina händer i styr. blir lätt att dom råkar hamna på tina's rumpa. synd för dom, för jag gav dom en blick som dödar och dom var inte långt ifrån smäll. haha. det värsta är när de kommer fram och pratar med en, jag som inte fattar danska står bara och håller med, haha. sen var det några som sa "hej tina", och jag hade ingen aning vem dom var, men hejade tillbaka och tänkte att jag kände dom. tills jag kom på att på min teamjacka står det tina, smart (Y) nästa år behöver jag din hjälp emelie! 'hvor fan laver du' ska jag komma ihåg till nästa år :)

ska packa upp och ladda över lite bilder tänkte jag, sen återkommer jag!
ciao / t.dahl

@ the hotel

kom precis ut från duschen, är ensam på hotelrummet och tänkte fixa iordning mig i lugn och ro. toni och pappa är på banan och mamma shoppar. så jag tar väl bussen när jag känner för det. ja, jag börjar hitta här i danmark, otroligt!

igår gick det inge bra för bror min. det är 6 svenskar med här, men vi fick bara se 2 i finalen, filip och hultman som blev 8:a och 10:a har jag för mig. det är tufft, och jag är aldrig så nervös i mitt liv som varje år han kör här. vad som helst kan hända på sånna banor. goa och fulla danskar med!

nu laddar vi för kvällen!
ciao ♥


Direkt från färjan

blev lite stressigt när jag kom hem, skulle packa och allt ni vet, och tina dahl är inte så snabb på det, så jag hann helt enkelt inte säga hejdå till er innan jag lämnade sverige. nu är vi över gränsen och i danmark. sitter på färjan som tar 4 timmar, så köpte mig lite internet! har spelat upp alla mina cash på enarmad bandit, vilket jävla spel. man kan ju inte gå plus på det.

vid 00 är vi framme på jylland och sen har vi en bra bit att åka innan vi är i Herning. där är det den årliga supercrosstävlingen (stadiumcross) och det är LÄTT den roligaste tävlingen på året. jag har systemkameran och videokameran med, så jag har att göra! dessutom ska jag och mamma shoppa som vanligt fredag & lördag, tävlingarna är ju på kvällen. skitkul med alla fulla danskar som är så goa och glada. dock hade jag behövt ha med mig emelie som tolk, för jag fattar inte språket. har även en liten plan, ska berätta den sen om jag lyckas!

Tryk for at lukke vindue

vi har nog internet på hotelet, så återkommer i dagarna! annars smsa.
PUSS

Stressad

jag insåg precis att jag har tusen saker att fixa innan vi åker imorron. (ovanligt) bäst vore ju om jag uträttar så många saker som möjligt redan idag. jag har inte ens börjat packa. våran svenskauppgift ska in på fredag, men jag kommer inte ha något internet, så måste få den klar ikväll.

var på FACE innan, hade tid för mina ögonbryn. jag trodde ju de skulle vaxa, men icke. tjejen var snäll, men jag blev inte särskilt nöjd med mina bryn. stora och inte helt plockade. men ska ordna till dom ikväll, bäst att få fixa dom själv. sen åt jag på chili thai med mina damer josefin och linn. där träffade jag även evelinaälskie.

nej hörni, Franz Kafka uppgiften väntar.....
puss

But i know you did

jag börjar nog bli sjuk.
känner mig febrig och rösten slog om idag till att jag nu har jag mansröst. jag får inte bli sjuk nu till herning, det finns inte. jag som aldrig annars är sjuk blir alltid det runt herning varje år. knarkar c-vitamin och ska snart ta mig till bädden, så hoppas det blir bättre imon. då blire min sista gardasilspruta och josies första! sen har jag bokat tid för att färga och noppra mina bryn, haha har sparat ut dom till en hel skog, den bjur jag på. tur att min utväst är borta med, fanns knappt ingen, men egen hårvård idag, och jag fick inte bli brownie för det var för stort projekt, så något ville jag ju göra. josie fick blond utväxt med.

hörni, glöm inte GRATTA LINNY idag!


imorron har vi engelskatest och jag fattar nada. orkar inte lägga min energi på det heller.
kryis på mig, godnatt.

Give it all

vet inte vad jag ska säga, men skönt (?) att jag inte var helt ensam om mina tankar i föregående inlägg. kom ihåg, gör alltid det bästa av det värsta.



i lördags var vi i ullared, även sofie var med. köpte egentligen inget värt att nämna där inne, utanför gekås dock,  blev det 3 par skor. kände att jag kunde unna mig det när jag fått min lön, annars har jag blivit en seriös sparare - tro det eller ej! hem och då hade jag klippning för mina syskon!
på söndagen kom linnea, lånade lite kläder och sen fotade jag henne, för att öva lite till fredag! ;) sen åkte jag in till min söta josefin och det blev mys på hög nivå. korvstroganof, chips, godis, kakor osv. och beck. sen sov jag där!

idag hade vi graderingsprov i skolan. jag kände mig osäker, men nöjd med ett VG+ iaf. ner till stan & jobbade på brännan och nu sitter jag bänkad här. måste börja packa, för på torsdag bär det av mot herning, precis som varje år vid den här tiden.

/ T. Dahl

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!