FRIDAY, I'M IN LOVE

jisses vilken dålig uppdatering, dethär är inte okej...

haft en kanondag på salongen idag! fullbokad och jobbade över en timma, men det äre värt. dessutom va ju emelies komplimang peppande :) snyggjannike va hos mig idag med, alltid lika trevligt. nu har jag tagit helg, är ledig imon! då blire att sova uuuut. ska även inhandla mig en parfym!
sov hos toni inatt! han va i skåne så jag tog hand om lyan åt han. nära och bra till salongen, hade myskväll med mig själv igår med idol. superskönt!

älskar mitt nya nagellack "Britta" från MUS, blir som ett hologram (heter det så?)


syns inte så tydligt på bild tyvärr



ciaobabes

YOU DON'T KNOW HOW IT WAS BEFORE

vilken fullspäckad helg!

i fredags var jag nästintill fullbokad på salongen, en bra dag! sen gick jag upp till tonis lägenhet och hälsade på mina fina syskon en sväng. sen hem, byta om och dags för förfest med fina fröken Desirée! när vi va lagom i form gick vi ner mot cbar och körde kvällen lång! mötte även upp bea & linnea. mycket bra kväll!

fina du!








lördag och jag vakna upp i brorsans lägenhet. hem, fixa systers hår och byta om, sen blev det jobb till 22. blev en spontanutgång med linnea! dock en nykter sådan då jag lovat hämta sofie & henke.

sov 3h inatt, sen ringde klockan. frisörmässa i skövde med lotta, och det va jättebra faktiskt! mycket skratt & så har man blivit lite inspirerad :)

dags att sova nu. imonbitti äre skolfoto & jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig......
pussnatti

La dolce vita oaaho

Precis soffat mig framför teven och kollat både idol och after dark.. Haft ännu en bra dag på salongen och imon har jag lite mer att göra :) awesome! Och just nu kan jag bara inte sluta le :)) Sängen saknar visst mig, så hörs imon, Natti

LOVELY BRIDE

i skolan idag har vi jobbat med brud. fästa krona & slöja är inte alls gjort på några minuter som man kan tro... nej, den ska ju sitta hela bröllopsnatten också... haha! & visst är kronan fin!! efter skolan blev det en powerwalk och girlietalk med min favoritemelie! vi hade som vanligt endel news att prata om!









blev även några inköp idag. köpte detdära graffitinagellacket från isadora, och det funkade faktiskt. sen blev det lite smycken..





ska kika vidare på det nya humorprogrammet "välkommen åter" nu
ciao

YUMMIE

gissa vad jag har gjort? kladdmuffins! och damn vad goa dom blev, riktigt kladdiga! slänger in länken till receptet jag hittade här; http://www.kladdkakor.se/muffins






nu ska jag åka till jobbet! see you later!


EN REGNIG MEN LYCKAD AVSLUTNING

vetni? lördagkvällen blev inte alls så tråkig som jag trodde. jag gick ut i depån & träffade goaste grabbarna och vips så va vi inne i västerås city. gick till ett chillställe och tog några glas. ja, vi som kunde villsäga! mycket trevlig kväll med goa grabbar! :))

söndagen funkade bra för oss med, jobb såklart. sista jobbet på crossen för iår... fick några bilder med telefonen, enjoy



















det va denna säsongen.. blev ett bra avslut ändå! och STORT GRATTIS till Elin, Fredrik & Mackan som alla tog SM-guld, det va ni värda!

puss


TAKE ME AWAY

här sitter jag i ett kallt och regnigt västerås med lera i håret och inbäddad i en filt. inte trodde jag att kvällen skulle bli såhär tråkig, jag som ville ut, eller iallafall festa till det lite. sm-final liksom, men jag verkar va den ändå som vill ha en bra avslutning! ja, jag är lite upprörd, för jag vill inte sumpa mitt liv.



gick sådär för brorsan idag, 1:a reserv, helt okej med tanke på att han inte är helt återställd. har stått och frusit i regnet när vi höll skyltarna idag, men det gick bra ändå.

ha en KUL kväll allihopa!
ciao

CRAZY HEARTS

hola babes

sitter i husbilen påväg mot den sista SM-deltävlingen för iår... hoppas på att denna helgen ger ett bra avslut på denna säsongen! vi har väl en timma kvar, så resten av kvällen är ännu oklar. en runda i depån är såklart given. OJ, nära att vi klippte en räv...puh... bra dag på praktiken med, har dock stressat som en brandman i sos-läge...

hörs säkert under helgen, gör krogen osäker åt mig med! gör som vi hade gjort





love

Ready to party

Okej, jag har precis insett hur jävla mörkrädd jag är... Har iallafall packat klart och äntligen krupit ner!! Imon bär det av till Västerås för sista sm:et för iår, tragiskt men sant. Men först är det praktik och imon har jag fullt med kunder! :) idag va min kära Emelie hos mig och klippte och färgade lite, snygg blev hon ju såklart, men allt klär ju en skönhet! Hörs imon, nu är det bedtime! Pussnatti

TALKING GOOD, HA?

nu ska jag ladda iphonen full med musik, sen blire en powerwalkrunda!



see you later!

LATEST

MINA INKÖP FRÅN GÖTLABORG! fick dock gå i tre affärer, handlade i alla tre. kanske var tur att jag inte hann gå in i fler...

Emma (Sjöberg) Wiklunds nya rengöringsserie. har dock inte testat den än, ska utvärdera sen!


tröja från zara


lovely boots!


har även hunnit med skolan en sväng idag, mackmakeriet med dessi, promenad & idol med emelie & en välbehövlig ansiktsmask. godnatt ♥

I JUST CAN´T STOP LAUGH

underbar helg säger jag bara! fredagen har jag ju informerat er om, lördagen blev lika awesome om inte bättre! jag hade kul även att jag va ensam tjej. först blev det tequilarace i hotellbaren, sen vidare till bryggeriet, ett lite b-ställe men det enda vi kom in på, trots att det va 20 där. bra musik & fint sällskap gjorde kvällen & natten kanon! slocknade 05,30 även då, men lätt värt!

bjuder på några bilder, tog tyvärr alldeles för få..

ullevi sx & fmx


fröken josie!


inte varje dag man ser en cross på krogen ;) här på parken


en trevlig norrman & jag


haha, nej jag är inte drogad, som jag ser ut att vara


lördagen har jag tyvärr inga bilder från.. sånt man alltid ångrar på morgonen när man vaknar! ska bättra mig ;)
visar mina inköp imorgon! idag har jag haft en mysig dag, först fika & planering av projektarbetet med josie, sen skola 1h, vi va förbi den nya frisörbutiken "här" och kikade. sen blev det fika med dessi, mucho trevligt!

pusss!

Supercross & utgång i Göteborg

Galen kväll igår, dock en rolig sådan! Supercrossen va lite långtråkig så jag och fröken josefin gick till husbilen en sväng och förtaggade och kom tillbaka till la grande finale ;) efter det gick vi nog över hela Göteborg och skulle hitta ett ställe som både dög och va 18, inte så lätt! Vi slutade iaf på parken där det va oficiell efterfest för supercrossen, där va det kul och massa crossfolk! Sen blev det efterfest på ett hotelrum, vi kom väl hem 05.30... Nu ska jag ta en dusch, sen blire antingen supercross -sm på ullevi eller en runda på stan! Josse har åkt hem.. Funkar dessutom inte att ladda upp bilder när jag skriver från mobilen. Pusss!

LADDAD

haft en bra dag på praktiken! imon får jag lov att gå lite tidigare, för då är det dags för årets tävling, nämligen SUPERCROSSEN PÅ ULLEVI, det mina vänner kan ni bara inte missa!!! vilken fest! verkar dock inte finnas så många bra ställen i göteborg för oss som är 18bast, vet ni något bra uteställe?

nu är det dags att packa.... PUSS


STARS IN HEAVEN

underbar dag!



började med att tjejerna från Make Up Store a6 kom till oss, så fick vi lära dom lite enkla håruppsättningar, flätor och liknande. de kommer sedan lära oss makea, huuuur kul som helst!

efter skolan blev det fika/möte för mig, linn & dessi med michis. pratade lite om den omtalade årsboken, eller yearbook som är känt i USA. studenten börjar närma sig... hoppas vi får ihop ett gäng på skolan som vill vara med på det!

nu ska jag krypa ner & läsa sofis mode. imon äre praktik, natti!


I WAS BORN TO BE THERE & I LOVE IT!

tog en promenix bort till crossbanan innan, där jag känner mig som hemma så att säga! vi räknade ut att jag var nog 3år gammal när jag började åka med. nu är jag 18 och is still there, haha!
årliga supercrossen på ullevi till helgen med, UNDERBART! tråkigt dock att det är första året bror inte kör...

hahahah, mini tina


imon är det skola, vi får tydligen besök av tjejerna från Make up store :)
GODNATT!

Daddy is right

Okej, pappa har rätt. Jag börjar bli förslappad, försoffad, ja kalla det vad du vill! Bara min hosta och förkylning kan gå över snart så jag kan börja träna.. Jag ska pappa, i promise! Ska hem och byta om, sen blire en promenad! Vart tog ambitiösa Tina vägen liksom? puss

SOMETIMES ALL YOU NEED IS A PUSH

idag hade vi frisyrtävling i skolan. vi hade 25min på oss att göra en uppsättning. jag & linn va a great team, vilket slutade med att vi tog hem segern efter att våra klasskompisar röstat fram oss, awesome!

här har ni vårat resultat;









imon fyller JB 10år så jag hoppas på tårta i skolan... har förresten fått min nya telefon nu så har inte ett enda nummer kvar, ni får gärna skicka era nummer till moi! pusssss!

ALL NIGHT LONG

det blev utgång igår. först till hotell taberg & puben. där va det sjukt mycket folk i en blandning av alla möjliga åldrar. mitt hjärta jobbade ju så hälsade såklart på! hem & bytte bil, jag agerade chaufför istället för emelie som ville ta några glas! fick även åka hennes snygga bil! in till stan & centrum för att se gunter & hans sunshine girls.... trodde vi. han hade visst redan lämnat stället, så vi missade det.



GODNATT!

NEW LOOK



det trodde ni inte va? så jäkla skönt så ni anar inte!! slippa det långa trassliga och slitna håret. känns underbart just nu, men med tanke på att jag aldrig haft kort hår innan så finns det risk för ångest, inte nu dock ;)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!












love you!

SJUK



envis förskylning, och för att inte tala om hostan. rethosta är ju hemskt. sitter och äter glass nu, det är bra för halsen sägs det. igår blev det en fika med fina tjejer på adelante. skjutsade hem bror min, jannike & evelina sen åkte jag hem och sov. försöker kurera mig till kvällen, vill verkligen ut! günter & the sunshine girls kommer till centrum, och det kan man ju bara inte missa, haha!

see you later! ciao


BRÖLLOPSPICS









har haft en kanondag på praktiken, nu ska jag in till stan & fika med mina tjejer! see you ♥

REMEMBER ME

tror den där chinamedicinen hjälpte lite. dock inte mot min hals som gör askalasont när jag sväljer. därför lutar det åt en nykter helg, så jobbigt att svälja som sagt... egen hårvård idag, jag & dessi va ett riktigt team, jag gjorde henne ljus med 3 snygga brunlila slingor, och jag fick ljust med en riktigt kall blond färg. supernöjd, och bild kommer förmodligen imon!

kollade även på den omtalade filmen "remember me", den va faktiskt ganska bra tillslut!



känner hur tråkig jag är här, men jag är sjuk, ni får ha lite överseende med det!
puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!