KAN INTE SLUTA LE

ååååh, jag är nog världens lyckligaste tjej just nu, hihi! hoppashoppashoppas!
 

Inspiration

ååååh, jag har så mycket inspiration till lägenheten! massa planer :) men de får jag drömma om inatt, för nu ska jag klättra upp till min pojk som ligger i sängen och väntar på sällis :) upp tidigt imon igen och jobbelijobba, natti!


Håll tummarna

överlevde dagen på jobbet idag med, knaprar fortfarande vitpepparkorn. imon blir det en spännande dag, hihi! dessutom fick vi hem papprena till lägenheten idag, dock stog det fel inflyttningsdatum.... men vi fick den, om jag inte redan sagt det?! :) nu ligger jag i soffan och tänkte ta en gubbvil på 47. snart kommer min pojk hem som är på bandy, då blire mysgos!


Please

jag vill inte bli sjuk! magsjukan går på jobbet och jag knaprar vitpepparkorn, snälla låt mig slippa.....


Kaos

oj, kaos på jobbet och jag är så trött att jag bara ser kaffe och kanelbullar.... för det har vi nämligen krängt ett par hundra på macken idag då vi firade 20-årsjubileum och bjöd alla kunder! skulle dessutom jobbat 10-18, men det blev visst till kvart i nio.... så okej, jag ser stjärnor också och ska sova nu! imon blir det jobb i salongen :) här är en bild på min chef lena som inte kunde motstå bullarna heller ;) natti!


Vaken

blev väckt av min pojk halv 7 när dom va påväg hem från krogen, och nu kan jag inte somna... hade världens bästa fredag med världens bästa vän evelina! love you! massa mys och tjat, mat från libandeli, godis och vin. hihi! igår va moster här en sväng, samt mina mostrar från Dalarna. och mamma hade gjort världens godaste kladdkaka :) dessutom har jag börjat på mitt nya projekt, göra en egen sänggavel! så det gick min lördagkväll till :) nu ska jag försöka sova lite innan klockan ringer!


Wiiiie

lägenhetskollen gick bra, en fin tvåa med ljusa tapeter och helkaklat badrum. hihi! så vi får hoppas att vi får den. sen berättade Tim en rolig sak för mig idag, men inget säkert alls så kan inte avslöja än :) hoppas det är dags för lite positiva saker för oss nu, det behöver vi nu! imon åker jag hem till jönnet och låter min pojk åka med grabbgänget till mc-mässan i sthlm...... och jag ska ha vinkväll med världens bästa vän :) nu ska jag gosa ner mig med Tim, inatt får vi låna vilmis som vakthund med :)


Instagram

seg som jag är och lite efter med allt, så har jag nu skaffat instagram efter mina vänners tjat ;) hade en katastrofdag på jobbet i morses med massa krasher men det ordnade till sig under dagen, jobbade bara till 14 idag, ganska skönt. nu sitter jag ensam i vårt lilla hus och väntar på min pojk som är och spelar innebandy. har lagat mat till oss med. imon ska vi få titta på en lägenhet, och jag ska försöka att inte gnälla, haha! har sagt att sålänge den är fräsch och inte har heltäckningsmatta (det kanske ingår under fräsch förresten) så ska jag vara nöjd och se möjligheter. rapport kommer imorgon ;) sen får jag en efterlängtad hemmahelg i helgen, bara massa mys med fina vänner, familj, jobb i salongen och på el maco där vi förresten har jubileum, ni kommer väl?? här får ni en liten sneakis av vårat nuvarande vardagsrum i lilla huset. älskar mitt egengjorda bord av lastpallar, fler projekt är på ingång, fantastiskt vad roligt det är att pyssla och dona :)
 
 

NERVÖST

godmorgon! idag fick jag mig en rejäl och välbehövlig sovmorgon. ska strax iväg in till tim som kommer sluta jobbet tidigare idag för att göra en sak, läskigt! och jag längtar till på fredag, lönen är så himla välkommen nu!!! och bra lön blir det också :) vad kul att några av er gillade min fb-sida, mer info och bilder kommer där inom kort :)
 
och en utomlandresa vore inte fel, med massa sol och värme!
 

Hår, Hopp & Kärlek

sådär ja! då har jag äntligen gjort klart min fb-sida till salongen. för er som inte vet så har jag blivit egen företagare (!) och har startat upp en frisörsalong hemma i norrahammar. det har hänt mycket i mitt liv och detta är den perfekta omstarten, jag älskar frisöryrket och nu är det verkligen roligt nu! ni är varmt välkomna till mig :)

gilla gärna min nya fb-sida: "Hår, Hopp & Kärlek".


Vad hände!?

äntligen klarat av min 6-dagars jobbvecka. bästa är ju att jag jobbar 7-16, det uppskattad enormt när man tidigare jobbat till sent på kvällen. jag är helt slut, men den som har däckat i soffan är min pojk?!?! imon är det ledig dag och hinner jag ska jag bjuda på nåt skojsigt! nu ska jag pussa liv i honom så vi kan kolla på walking dead.


FREDAGSMYS

äntligen fredag! jobbat hela veckan så det är lika bra att köra helgen med, pengarrrr behövs nu. beställde mig en ny almanacka igår, med min snygga logga på som brorsan hjälpt mig med. ikväll blir det myspys i huset, börjar 07,00 imon (!) och lördagkvällen är ännu oklar. ne nu ringde kocken och sa att maten va klar så bäst jag kilar upp :D
 

Keep your head up

sitter på tåget till tim, hade ingen bil och vart tvungen att åka tåg, men hittills har det funkat bra. fick dessutom rycka in och jobba på macken idag 8-16, underbart med alla trevliga kunder! och igår fick jag äntligen träffa världens bästa hanna och fick prata av oss lite och fika, hihi! OCH, jag hade inga hål hos käftis ;) lycklig!!! så jag unnade mig ett par byxor och en fin bakform, så de blev dyrt ändå, haha! nu blir det massa jobb, jobbar 7-16 imon och till söndag. men pengar behövs :)


Nervös

sitter hos käftis, dönervös att jag har några hål... första gången jag får betala, och de kan bli dyrt..... snälla låt mig ha lite tur idag!


Trött och besviken

jag är så trött på att ingen tror på mig, alla berättar för mig att jag inte klarar saker och ting o gnäller vad jag än gör och vart jag än är, men vetni, jag är faktiskt trött på det. jag blir faktiskt ledsen. tacka vet jag min bästis, ska titta på dom fina presenterna igen som jag fick av henne idag. dock tog hon ju hem lilla frank igen och det är sjukt vad jag saknar den lilla krabaten redan, underbara hund! men jag är världens lyckligaste att de lät mig ha honom under 3 veckor. och ni andra, jag ska fan visa er.


El maco

jobb på el maco idag, körde painpasset 10-19. alltid trevligt och roligt med stammisar och glada kunder! dessutom kom fina bästis in!! tim kom och hämtade mig när jag slutat och mamsen hade köpt hem mackmakeribaguetter till kvällis, mums! har myst lite extra med snuffe idag, imon åker han hem :( råkade precis somna i hans hundbädd, haha! jag vill ha huuuuuund nu.... att alla ska vara emot mig bara!!


Ny mobil och bortskämd hund

idag har jag visst köpt mig en ny mobil. skulle köpa en ny iphone 4 då min är trasig men kom ut med en 5:a istället!? haha, jaja nöjd är jag och vit o fin är den! har även vart hos brorsan och gått igenom lite om företaget, kill me vad mycket det är!!! dessutom hade jag en egodag idag och har hunnit med inpackning, ansiktsmask, färgat fransar och bryn och massa mer, så himla skönt :) och på lördag åker frank hem :( jag är verkligen kär! skämmer bort han lite inatt och låter honom sova i min säng (förlåt evelina) så kan jag pussa på han hela natten, och han snarkar värre än pappa, men vad gör väl det när man är så söt :)


Hundkär till tusen

helgen är nu över och jag och tim har fått tillbringa den i underbara jönköping, träffa familjen och lilla frankie! även sis och henke va hemma. helgen har vart lugn och skön, jag har haft lite kunder i salongen samt gosat med hunden. kommer bli jättejobbigt när han åker för han har faktiskt blivit som en liten familjemedlem och att han är så himla söt och snäll gör ju inte saken bättre direkt. jag har tittat på valpisar, dock har min pojkvän förbjudit mig.... åååh vad jag vill ha en liten sötnos som frank!
imorron blir det jobb igen, cashflow hihi. nu är vi hos tim och har firat hans lillebror som fyller 18 idag :) sa jag förresten att vi har flyttat ner i huset? skönt att få ha lite eget även om vi inte ska bo där. bilder kommer när vi fått lite mer ordning :)
 

2012

 
året 2012 är nu över och här kommer en sammanfattning av mitt -12.
 
- i januari bestämde jag mig för att säga upp mig, detta på grund av flera orsaker men den största var mig själv.
- februari bjöd på en underbar resa till egypten som jag fått i julklapp av tim. vi fick sol och bad i en hel vecka, tills dagen då vi skulle åka hem då vi istället fick åka till sjukhuset och jag opererades akut på kvällen för en jätteinflammerad blindtarm. vi fick alltså en veckas "semester" till......
- i mars åkte vi till holland. det va crossåkning och jag va ensam med grabbarna. tur med vädret också! det va också månaden då jag avslutade min terapi och min vändning hade börjat! tillbaka starkare :) (ska berätta allt senare nån gång)
- april och det bjöd bland annat på en mycket trevlig påskmiddag/fest hemma hos mig med fina.
-maj och min månad. fyllde 20 och kvalificerade mig för systemet. hade 20-årsfest med fina vänner.
-juni/juli/augusti = sommar och semester. vi campade som vanligt jag & tim och hann med att åka till sthlm, göteborg, kungshamn, dalarna... och självklart uddevalla VM. jobbade även på macken endel samt fick ett nytt jobb uppe hos tim-på en fabrik.
- september och det innebar jobb. mycket kaos den månaden men det rätade ut sig någorlunda tillslut. det blev även lady gaga i sthlm samt bröllop för fina kusin och bernhard.
-oktober blev en lugn månad men med mycket jobb. det var även då jag blev egen företagare och salongsägarinna.
-november bjöd på halloweenfest och tid med fina vänner. även allergichock och tripp till akuten.
-december gick otroligt snabbt. jag har fått fira fina madde i gbg samt min bästis evelina då de fyllde 20. jag har även fått äran att ha evelinas hund frank medan de semestrar i staterna. lycklig tjej och bra avslut på detta kämpiga år!
 
looking forward to 2013 and hope it will be better!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!