Someone's watching over me

okej, gör er beredda på ett känslofullt inlägg.

jag har tänkt på det... att folk klagar runt omkring oss hela tiden, om små saker och egentligen helt onödiga saker att klaga på, jag med, jag vet. men saken är den att blir det så himla mycket bättre? är det verkligen rättvist?

nu har det hänt två saker den senaste veckan, som fått mig att tänka om. men, om man klagar på skitsaker, som att man inte har några kläder (fast man har), att man hatar sina föräldrar (som man egentligen inte gör), att håret ligger lite fel en dag, osv... jag ser inte poängen?
tänk då på dom som fått beskedet att de blivit sjuka, kanske tillochmed dödligt sjuka. DOM har rätt att klaga. någon som har 1 månad kvar att leva ser verkligen den goda meningen med livet, och tar vara på varenda liten minut. vi inser inte hur bra vi egentligen har det. nu talar jag inte för alla, för vissa har det svårt, och dom lider jag verkligen med.
men hörni, så länge vi är friska och har en familj och vänner har vi ingenting att klaga på, för att vara frisk är ändå det viktigaste, det är lycka, vi tänker inte på det förrän det drabbar en själv eller någon som står en nära. DÅ reagerar vi, vi måste insé att vi har det bra som vi har det.

gå aldrig och lägg er osams med någon, skiljs aldrig åt som ovänner, för man vet aldrig, vad som helst kan hända, när som helst. om det sista du sa var 'jag hatar dig' till din bästa vän, dina föräldrar, syskon... som sedan lämnar dig, då får du bära det i hela ditt liv.

kanske inte är någon som håller med mig om mina åsikter, men jag kände att jag behövde skriva av mig detta, har tänkt på det ett tag nu, jag tänker på dom.
 / T.


Drömmer jag ?

jag har sagt det innan, och säger det igen. min pappa ÄR bäst. mamma med såklart.

jösses! säger jag bara. bad i skolan idag, simmade hela 2000m, sen trampade vatten i 12min, sen var jag helt slut kan jag meddela. har jobbat idag med, till 19. stog och delade ut provsmakning på pasta, och det var döroligt - tro det eller ej! ska göra det imorron med direkt efter skolan slutat.

jag som trodde att jag skulle få fetinglönen, men den där nedrans skatten drar ju hur mycket som helst. vi dissar: att man måste dra så mycket skatt på sina inkomster, och hissar: helgen (emeliehjärtat fyller år!)

nu blir det att kolla på världens bästa film på min nya fina tv. step up såklart!



pussnatti

Daddy cool

min pappa är bäst!

efter skolan gick jag till pappa's jobb, sen kom jag med idén att vi skulle luncha och kolla på tv åt mig. det slutade med att pappa bjöd på lunch och sen fick jag skjuts till jobbet.  jobbade klart, och när jag kom hem väntade en 32'' tv åt mig. dock hade jag tänkt att betala lite till dom, men ändå. tack till my parents.

 

nu ska jag sova, imon äre bad på gympan, sen ska jag jobba. natti!

Klippning

vi har prov nu, i att klippa hel form. är inte riktigt klar så ska fortsätta efter rasten. idag har vi även lärt oss att klippa uppklippt!

inatt sov jag hos josie min lilla pingla. pappa skjutsa in mig igårkväll och sen blev det filmmys och popcorn. haha, jag delar med mig av den roliga men lite pinsamma händelsen igår: jag & josefin gick till statoil och ville ha popcorn, men eftersom josefin inte har någon mikro så kom jag på idén att vi kunde be honom i kassan poppa dom åt oss! haha, han garvade åt oss, men han gjorde det! bra av oss ;)

imorse gick josefin och köpte nybakta frallor åt mig, hon är bra söt hon!

nu ska vi klippa vidare!
puss

Inomhuskörning

tjofräs!

idag var det tidig uppgång, hoppade in i duschen halv 8 och därefter åkte jag, mamma & pappa till Vara, i Falköping typ för att se Toni köra. det var crossträning på schemat idag, inomhus. toni, fidde & henke hade hyrt hallen, så jag gick runt och fotade lite som vanligt. jag och toni kom precis hem, vi stannade med fidde & henke och år på donkan på vägen hem. toni och jag testade deras sortiment! haha. nachos, pommes m. krydda, wrap, minimorötter osv. inga hamburgare alltså, och emelie, det har ni gjort bra ;)

snart kommer syster hem. hon ska firas eftersom hon fyllde hela 26 år i torsdags! grattis sis! snart blire semlor alltså!



nu kommer hon!
pussciao

Everything I do, I do it for you

chili thai var ovanligt gott idag, helt sjukt! blev jag, josse, erika, linn, felicia & julia som var där. sen gick jag & josse till atlantis och fick lite info. vi får se hur det blir, men det blir nog bra. tog tjugoåttan hem, och det var då många kändisar på den idag. satt och pratade med emeliehjärtat hela resan, nu när vi aldrig hinner ses har vi fått en tradition att prata av oss på bussen, haha. men vi ska ändra på det :)

nu är det sovdags! hörs imon, natti.


I will always love you

sitter och har engelska, och jag hungrar sönder. min mage skriker efter chili thai-mat just nu. var nyss på hälsosamtal hos skolaköterskan, tur att jag svarade ärligt på ALLA frågor (!) bra värden, men jag äter för mycket socker, hahaha! inte särskilt förvånande. sen sover jag för lite, men det visste jag ju redan om.
jag saknar min linis, och jag tycker verkligen att du ska ta dig hit nästa helg!

juste, igår fick vi besök i skolan, av emelie, lisa & jonna! mycket trevligt :) de kollade in våra uppsättningar, som inte jag lyckades så bra med.

puss!

Säg det bara!

jag är allergisk, mot någonting som hinns här i huset, men kan inte lista ut vad. lite jobbigt att ha vaknat upp med svullna ögon de senaste dagarna, och gå runt så. kan vara mammas tusentals blommor som hon tagit in i huset och vägrar ta bort, eller så har vi fått in en katt under soffan. annars är jag allergisk mot norrahammar, det tror jag faktiskt på mest. jag måste alltså bort härifrån.

imorron blir det engelska till 11, sen ska några av brudarna i klassen ner & äta på chili thai, inte helt fel. sen ska jag träffa evelina, vi ska ta tag i våran träning som vi sagt rätt länge nu, grattis till oss.


grabbar, jag bjuder på den.

puss

...

nej, jag är inget perfekt barn, jag kan inte hjälpa det.

godnatt.

LAT

egentligen borde jag åka in till stan. ena halvan av mig säger 'gör det' och andra 'nej, ta det en annan dag'. det blåser ute, och jag hade tänkt gå runt munksjön, men då kommer jag blåsa i vattnet, och nej tack. dessutom hittar jag inte min mp3. däremot skulle jag vilja ta en sväng till atlantis, a6 och till wicked.

nej, blir nog stanna hemma och spela crash, haha.
see you later.


Play the game

kom precis hem från ellen! där var brudarna och firade henne, för att hon fyller 17 år om 3 min. pizza, spel, våghals och massa tjat var dagens händelser.

idag jobbade jag, fyfan. kom in tre apor och äcklade sig. "hej gullet, vad söt du är! vad har du gjort i helgen?"  osv.  jag blev irriterad och han sa "och sen vill jag ha en trisslott, då hans kompis frågar om han får välja. "NEJ tyvärrrrr svarar jag, det finns bara 1 kvar. då kläcker han "men om jag vinner, ska vi flytta till ett hus i thailand, bara du&jag." jag tyckte de var så dumma att jag börja skratta och sa "nejdu, det ska vi inte." usch för det folkslaget ibland.

igår åkte jag till erika där linn med var. blev let´s dance, 'dagboken' och spela crash bandicot. de har även tryckt i mig att börja spela detdär spelet igen som man spelade som liten. roligt, jävligt roligt. linn gick sen, och jag&erika satt kvar till 02 och spelade crash och tekken.

natti.

I have a dream

tjena grabbar!

igår var jag inne och fixade till kalufsen vid 9. sen träffade jag brudarna på claras som vart ett ärende. sen blev det hem med bussen, gå upp för mördarbacken, och sen göra pannkakor. hann inte så mycket mer, innan jag fick åka in till jobbet. jobbade 15,00-22,10 igår. sen hem, fixa lite inför idag och jag kom nog inte i säng förrens 01.

skönt att se alla mina underbara i skolan igen, idag har vi även börjat med datakunskap, och våran lärare verkar bra. och liksom mina vänners bloggar kommer inte jag heller lägga ut lika mycket bilder pga. det som hänt. tråkigt att man inte ska kunna visa bilder till alla seriösa användare av en dator. men nej, när en patetisk jävla människa förstör så drabbas alla. men du ska inte tro att du kan göra saker och ting ogjort. vi har inte glömt det, och kommer inte göra det heller.

/ tina

ilska

fyfan för folk. vad är det roliga med att göra såhär? att man kan beté sig så illa. jag är arg, riktigt arg, och ledsen.  jag och mina kompisar tolererar inte sånt. säger som emelie, varför inte bara säga det till oss om du nu tycker det, istället för att göra som du gör.

................

back on track

tjena grabbar!

sitter hemma själv, mamma&pappa är iväg och kollar på husbilar, toni är i uddevalla & sofie åkte nyss tillbaka till göteborg. dessutom är jag snorig och mina syskon har smittat mig med fetingförskylning. ganska synd om mig som ni kanske förstår. så jag unnade mig en god frukost, och sen ska jag knarka c-vitamin, apelsinjuice så jag blir frisk.



har glömt att säga det, men nyår var riktigt bra. började hos linn, jag var där tidigt, sen kom alla brudarna. sen drog vi vidare till torpa & M.P och firade tolvslaget där. sen framåt 3-tiden kom pappa och hämtade mig & linn. det var riktigt bra, och vi var askalas allihopa!

i helgen har jag sovit hos min käraste, med andra ord evelina. i lördags blev det mys, film & massa tjejsnack. sen i söndags var vi ute & red på hennes hästar, jag tog nisse & hon lill-nisse ;)

nu ska jag ta tag i mitt liv, en promenad kanske? ioförsig är det -10° kallt.
pussciao

Mitt 2008

gör väl som alla andra, och skriver om året -08 här på bloggen!

januari
jag & jannike va hemma hos evelina & red på hennes hästar, galet kul! sen den 15:e fyllde min syster, sofie år, och den 25:e fyllde emelie år, och då blev det käk på dal baffo med alla brudar. hon blev överlycklig för sin present iallafall ;)  på denna tiden var jag brunett & denna månaden var det massor med myskvällar hemma hos jannike, miss it.

   

februari
den 8-9 var det den årliga supercross-tävlingen på året, enligt mig. i danmark, fulla läktare och fulla danskar. sjukt vilken stämning. det var väl höjdpunkten i februari. sen var det roliga dagra i skolan osv.

 

mars
månaden då fröken erlandsson fyller år, och det blev överraskningsfes med maskerad för henne. jag & evelina va nicky & paris hilton, haha. det var även HMK-fest denna månaden. jag, emelie, jannike, jonna & cissi var på shoppingtur i göteborg.

jag & evelina   

april
tina dahl fick ett ryck att bli blond igen. jag följde med evelinas familj till sälen. sjukt rolig resa, och vi har många minnen från den, t.ex ungen som fastnade 1m upp i liften, och det lyckades jag ta kort på, haha. sedan började crosstävlingarna ta sin fart, och första SM:et var i Eksjö, på  min bror toni´s födelsedag den 19:e. även jonas 18-årsfest!

  

maj
min månad, fyller den 27:e. då var brudarna hemma hos mig, det var grillning och så, supermys. fick massor med fina presenter, och på min födelsedag åkte familjen (utan bror) upp till tabergs topp och fikade. fick även min efterlängtade systemkamera som nog är den bästa present jag fått någonsin.

 


juni
flahultskolan som vi tjatat om att bara vilja komma bort ifrån, var nu dags att lämna på riktigt. och det var inte lika roligt. dock var det balen, då jag, evelina, jannike & lovisa gjorde snygg entré med fidde & hans pick-up. den kvällen är oförglömlig. stockholm med klassen 9D, göteborg & liseberg med cabarén, vilka minnen, och sen skolavlutning :( även speedcross-SM i mölndal då jag & evelina tog oss dit själva med spårvagn, tåg buss och allt vad vi åkte. sen SM i tibro. och vi får inte glömma midsommar i dalarna!
   

 

juli
det var poolparty hos evelina, och det var sjukt jävla roligt. det måste vi göra om :) sen var det VM i uddevalla, dagen efter poolpartyt, jag försov mig och var knappt vaken när jag satte mig på moppen från evelina & hem. vilket helvete. men VM:et blev bra ändå. toni fixade VIP-biljetter till redbulls trailer, elin fixade VIP-platser på läktarn, osv. jag & annica fick kort med tommy searl och antonio cairoli! sen var det BUA med pson & basse, till jannikes familj. sen var det halmstad med evelina,  minnen ...... och massor med galna festkvällar hemma hos frida! 
  

augusti
lärde känna josefin genom ett sjukt sammanträffande, haha, och tur var väl det. började ny skola, frisörlinjen på JB, ny klass & nya vänner, men träffade ändå alla gamla godingar, partykvällar & även takida.


september
supercrossen på ULLEVI. det var sjukt roligt, speciellt att bror min fick köra. jag & josie åkte till göteborg. efter ullevi åkte familjen hem till sofie & henke i göteborg. juste, vi var ett gäng crossfolk hemma hos mig en helg, riktigt kul faktiskt :)
 
 

oktober
lina fyllde år, kommer inte ihåg så mycket mer. jo, jag & elin var på konsert med björn gustavsson, och sen var det SM-avslutning i tomelilla.

november
det blev en repris av den helgen. men denna gång var de party i skövde hos josefin & alex. hur mycket folk som helst, massor med crosskillar & brudar, sen massor med andra :D jäkligt roligt var det! vi som var från jönköping där, var jag, linn, basse & jannike!
   

december
mycket jobb, hur mycket som helst. sen partykvällar, evelinas födelsedag den 7:e, sen julafton, nyårsafton, och ja, sen var året 2008 slut. sjukt vad snabbt det har gått, minns allting som igår.



CIAO!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!