Mot Götet

haha, såg ut som jag var hög eller nåt i den stilen igår. rödsprängda och svullna ögon på jobbet, jaja. klippte min söta kusin kajsa igårkväll, lugg fick hon också!



nu är jag lite stressad. vi ska till göteborg nu, till syster och henke. imon ska jag och mamma ha mysdag, blir hotellfrukost, shopping och mys tänkte vi. pappsen ska ju jobba.

tänkte köra en bit med, måste packa klart! (ni känner ju till det där om tina+packning)
ha det lovely.
puss

ALLERGISHIT

storstädning på jobbet idag. jag och josie var ett grymt team, så det blev rent och fint. ska fortsätta städa imorron. våran favorit va ju inne idag med..... haha, blir alltid lika pinsamt, men roligt.

mitt öga håller fortfarande på att jävlas. kliar, är rött och svullet. är ju både pollen, katt och persikoallergiker & känner att det är allergi, men medicinen hjälper knappt. samma sak den här perioden förra året, finns ju inte direkt pollen i luften nu liksom?... hate it

ska sova nu, HEJ kinesöga imorronbitti.
godnatt.

KLOCKAN

vaknade i panik och trodde att klockan va 8,30. men sen insåg jag att jag hade glömt att ställa om klockan, så nu är jag uppe på tok för tidigt. evelina ligger och sover fortfarande.

jobbar 10-19 idag, mördarpass, men josse har samma, så vi ska nog överleva ;) blir en hel del jobb i veckan, som det ser ut nu är jag bara ledig torsdag och fredag. blir nog götlaborg på torsdag med!!



ciao

PARTAJ

riktigt rolig kväll igår faktiskt. jag, josse och dessi va ute i habo på fest, och min snälla mamma både skjutsade ut oss och hämtade oss. roligt och nytt folk med. ja, vi hade skoj helt enkelt. kom hem vid 04 inatt, mamma och jag blev så jäkla sugna på kall cola på vägen hem att vi va tvungna att stanna, haha. så halv 5 somnade jag. känns lite idag, men det vare värt!

baby är här, så nu blir det film!
ciaooobabes


ENGLSKA


foto: tina dahl

engelska suger för tillfället. trött, hungrig och slut på krafterna. men, om 25min är det rast, och då ska vi ta oss till våran favoritaffär coop för att inhandla föda. sen ska vi nog orka med den sista timmen innan lunchen. i eftermiddag har vi uppsättningar hörde jag, sånt är kul.

ligger redan efter med två uppgifter, så bäst jag tar tag i det nu. efter skolan ska jag träffa min älskling, kan inte bli bättre. vi har mycket att stå i idag, vilket gjorde att vi va tvungna att ta ledigt från simningen. men det blir promenad istället!


GO GIRL

det va ett jädra drag i både stavarna och ninisen igår, det gick snabbt med andra ord. jag börjar jobba på dethär med att motionera. liksom, jag har aldrig vart något stort fan av det, och när min danslärare flyttade till estocolmo rasade allt, haha. det va just den dansen (exakt den) eller inget, vilket resulterade i inget. men jag jobbar mig sakta uppåt, imon ska jag och höglund och simma igen.

på tal om höglund så hoppas jag på besök från denna stjärna ikväll. vi har mycket att uträtta. dessutom så saknar jag stjärnan.

en puss på det.


JUSTE

hörde rykten om att det är lov nästa vecka. vad ska man göra då liksom? sitta hemma och leka med en studsboll eller? typ så känner jag. någonting hittar jag nog på, i guess. annars kan man ju gå till friskis och motionera meeeeera vilket tinis skulle behöva.... men, nej det finns roligare saker.

ska ut och hämta gåstavarna, reflexvästen och koppla kaninen, sen blire promenad.
och ni som åker sådär snabbt med bilen, snälllla sakta ner, ninis blir så rädd.

MVH TINA DAHL

20 Oktober



jobbar på renoveringen av det här stället, haha. snart lunch, sen matte.
hoppas halkbanan gick bra för kusin linis idag!

nej, här skriver jag inget vettigt. hörs sen
/ tina


TUR vs OTUR

okej, idag hade jag tur i oturen.
tur att jag inte vaknade upp som en svullen kines
otur att jag sov lite väl länge så jag knappt han fixa iordning mig
men dock TUR att mamma gick med på att ta bilen till skolan så jag fick övningsköra (!)

nu har vi svenska, sen ska jag ner på stan en sväng.
ciao babes

NATTI

ensam mamma är bäst.
diskuterat business med mamsen.
fick redan på en jättetråkig sak, privat dock.
mina ögon kliar och jag oroar mig för att jag ser ut som en kines imon.
sova? JA

godnatt.


FULLSPÄCKAD HELG

tjabba tjena!

duktiga som vi var, tog jag & evelina oss bort till norrahammars simhall i fredags och simmade. passade perfekt efter en dag i skolan där vi klippte IT-killar... då kände man att man behövde en rejäl tvätt, haha. vi åkte hem, skjutsade evelina sen åkte jag till josie och fikade. igårkväll åkte jag till emelie efter jobbet, slappade och tjötade. har jobbat 11-18 lör&sön. & imorses gick toni och jag bort till fidde, emma, cornelia & de små chihuahuorna med inflyttningspresenter.

ja, det va en snabbupdate av min helg. nu börjar ensam mamma.
puss

FULLT UPP!

har vart mycket roligt de senaste dagarna. i tisdags träffade jag emelie. solade och gick en bra runda. i onsdags var det ju gymnasiemässa och goldwell-visning. jag och 4 till från klassen fick åka i kris ner till klippsalongen och hjälpa goldwell med sina modeller till visnignen. fick färga, tvätta styla osv. sen fick vi en lite goodiebag med produkter!
mässan då, JB stog ju självklart där, och vi frisörer hade fått i uppdrag att göra något roligt, så vi valde att göra en modevisning där våra modeller (som va våra klasskompisar) blev stylade till kändisar. vi som inte var modeller stylade och sminkade dom, hur roligt som helst.
jag stylade amanda, som jag klippte som rihanna för någon vecka sedan. tänkte visa lite bilder, tror jag fick med alla...

P!NK & Madonna
 
Posh spice
 
Rihanna
 
Ashlee Simpson & Beyoncé, Marilyn Monroe
 

visst är dom snygga!?
ciaobabes

OH NOOO

okej, jag ser ut som fan, seriöst.

har praktisk marknadsföring nu, lunch och sen matte. men jag kommer inte kunna äta idag. ska träffa emelie sen med, hur bra som helst.

bye

That´s it

okej, idag har vart en dålig dag för mitt självförtroende, mer än så säger jag inte, det kommer ni märka. men, smällar man får ta, haha fyfan.

sitter själv hemma hos josie, hon är på friskis och jag kände inte för att hänga med idag, vilket hade sin lilla anledning. i veckan är det skola, mässa onsdag och torsdag, goldwell-visning torsdag kväll och på fredag ska vi klippa en IT-klass (!)... nu ska jag skriva ett viktigt mail, så höres


SLÄKTMIDDAG

igår blev det mat på en italienare & en grek med släkten på mammas sida. trevligt att träffa linis och de andra. satt där hela kvällen, och sen åkte vi hem och jag störtade i min säng.

 



idag har jag vart helt konstig, vet inte varför. när jag skulle gå ut med min tallrik och glas från frukosten till diskmaskinen i köket, gick jag istället med det in till badrummet, haha. helt yr idag.
tänkte jag skulle ut och gå en sväng nu.. imon väntar en dålig dag

bybyebabes


PARTY



riktigt underbar kväll igår med mina bästa brudar från klassen. började med god mat, sen korkade vi upp och levde livet helt enkelt, haha. jag hade skrivit ut drinkresept och blandade massa goda drinkar. och imorses, tog jag och dessi oss en liten återställare, haha. dessutom skulle jag testa en drink imorses där man hackade is och jag hackade visst sönder hela skålen. men kul, DET hade vi!



mamma och pappa kom nyss hem, och lämnade precis dessi på busshållplatsen. ska försöka piggna till lite innan halv sju, för då ska vi ut och äta med släkten på en italienare & en grek. sen ska jag och lina hitta på något. jag är riktigt seg idag, men ändå finns partysuget.

ciao babes.

:O



fyfaaaaan


FRISÖR & MARY KAY

igår hade jag och josefin mary kay-kväll hos mig. provade massa smink och grejer, hon är superduktig. jag älskar ju sånt, hur kul som helst. så från 14-18,30 höll vi på med smink, jag testade en grym mascara som jag var tvungen att köpa. ska nog köpa lite mer sen med.

gunnar från mirage va i skolan med, så jag köpte en ny kappa, två färgskålar, pensel, ögonbrynsfärg och nackborste. så nu har jag så jag klarar mig ett tag till.

kusin linis kommer till jönköping i helgen! hittade en flera år gammal bild på oss, haha


ciaooo

PAPPSI

 



pappsi som vart i göteborg kom hem med en liten present till mig, haha vilken söt liten kines. han hade dock fått den, men tack pappa

 


MAKEOVER

matteprovet gick piss, men han trodde jag klarade ett G. herregud, jag har inte fått ig på ett prov i hela mitt liv, vad har hänt med mig liksom?.. jaja, vi tjejer är flummiga och spralliga i skolan, kanske aningens störande för lärarna, men vi har kul!

i skolan i fredags blev det en MAKEOVER... på min kära klasskompis amanda som jag fick äran att klippa som ingen mindre än rihanna ;)

FÖRE:
 

EFTER:
 
fruktansvärt snygg är hon i det!



puss

(Y)

jag har ont i tänderna, men det lär inte vara något med tanke på nästa vecka. har precis haft redovisning i marknadsföring, våran powerpoint var grym. och snart har vi lunch. sen matteprov och jag har inte ens övat,
fan då

Damn girl

tandis och sen a6 med mamma idag. körde hem från a6, och vi lever - båda två. har matteprov imon, men jag orkar inte. ska nog ta mig till teven och kolla på anna anka och co istället. pappa är i göteborg, så mamma och jag är själva, vilket innebär musik på högsta volym. måste ju värma upp högtalarna lite till på fredag... ;)

har förresten blivit brownie igen!



ciao babes


ENSAM MAMMA SÖKER...

...är ett bra härligt program. och inte blir det sämre av helenas snygga son. kom förresten på att hon är min förebild för tillfället. beundrar verkligen henne, 4 barn, 37år på nacken och hur jäkla snygg som helst.



mår fortfarande illa, och insåg precis att jag börjar 12 imon. sov på tok för länge innan så är inte trött än.
ciao babes

Usch

okej, en middag har aldrig vart så äcklig som den var nu. mår illa och är livrädd för att den kommer upp som en kanon snart. kollade första heatet i lag-vm, sen somnade jag och missade resterande, bra jobbat tina.

ska hämta ett glas vatten och lyssna på spotify @ hemmabion, senaste drogen för mig, haha
puss

HEY THERE

jodå, det blev lite party i fredags. förfestade hos cilla och träffade några av brudarna som jag inte sett på länge. skitkul! kvällen slutade hos ella! jobbade lördag morgon, sen snabbt hem och byta om, sen bort till crossbanan med fröken söt. dock var hon inte där hela dagen (förståligt med tanke på att det va svinkallt, tråkig tävling och spöregn). sen hem, bytte om igen och åkte ut till barnarp och hälsa på max, en crosskompis från skånelandet. hade lite klippstuga där med, och kikade på amy som var grym i körslaget! trevlig kväll.

NU BÖRJAR LAG-VM. ska kolla hur det går för svenskarna, hörs sen
ciao

in school



har världens roligaste lektion, enligt mig. lär oss massor i photoshop, så nu har jag skrivit ner massa anteckningar och redigerat bilder, I love it.

planer om party ikväll? men får se, inget roligt har dykt upp ännu.
♥ / T


FJANTIGT

har bokat tid till renovering av bloggen. nej, men seriöst, jag vet att den ser förjävlig ut, men jag skaaaaa ta tag i det! promise.

ingen trevlig upplevelse att åka i pappas bil denna morgonen. fick höra att jag såg förjävlig ut och att han skämdes för mig. att det såg ut som jag skulle tills mansgatan eller något. detta snack, allt på grund av att jag hade min SNYGGA leopardpälsjacka på mig. men tji fick man för det.

och han hade ingen dålig dag, det kom direkt från hans hjärta...

/ T


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!