Äntligen fredag!

godmorgon! ligger och drar mig i sängen men ska strax gå upp och packa... i helgen är det SM-deltävling nr.3 i tibro, spännande! dessutom kommer vi sova hemma i jönköping vilket ska bli sååå jäkla skönt! men först väntar ännu en dag på salongen med massa kunder :) har dessutom haft underbara dagar i jönköping, fick massa fint på min födelsedag, hade söta Elvis i 3 dagar, hihi och så massa söta kunder och hunnit träffa några av mina fina vänner. kärlek till er!

https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_51a8437de087c31addd58d68.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_51a84380e087c31b27e2f161.jpg" class="image">


Bal och fest

idag började dagen med en baltjej på salongen, superkul :) ikväll är vi bortbjudna till anna och stoffe på partaj, blir dock ganska lugnt för mig då jag åker till jönköping imonbitti... ha en mysig lördagkväll i solen!


Rosa naglar

i fredags fick jag finfina naglar av bästa Maria igen! lika nöjd som vanligt, och denna gång använde vi mina egna naglar :)


SM Landskrona

yes, i helgen va det SM i saxtorp. tim kvalade in som 8:a och va klar till söndagens heat. första heatet gick dåligt, det hade regnat satan och han bröt första heatet. efter det va det någon som skulle åka hem för han körde så dåligt, men jag lyckades peppa honom till att köra heat nr.2 där han slutade som 16:e. bra helg ändå och efter en lååång resa hem va vi helt slut. dessutom råkade jag bränna mig totalt i solen vilket jag har ångest för.... idag väckte han mig och kom hem med nybakat bröd till frukost :) strax bär det av till salongen och idag är jag neeeervös! nu ska jag sätta fart så jag hinner ner till revisorn och skriva på mina deklarationspapper. så skönt att jag slipper tänka på det! ha en fin dag*


KÖRIGT TILL 1000

 
Förlååååååt! men det känns som jag jobbar dygnet runt typ. 5,30-16,10 idag på macken, sen hem och svira om för kunder i salongen (& så har det typ vart varje dag..) så ja, jag är trött, helt slut faktiskt. men är man egenföretagare och sparar pengarna i företaget måste man få inkomst på annat håll. jobbar samma tid på macken imon, samma tid i salongen och sen kommer jag hamna bums i säng eftersom jag börjar 6 även på torsdag igen...
 
men världens bästa dessidarling gjorde min dag med så fina ord, så allt har minsann gått lite lättare :) och dessutom har jag lagt in en fetingbeställning hos grazette, man kan va glad tills fakturan kommer i alla fall, haha ;)
 
 

heeeeeelt slut

huvudet är verkligen kaputt, eller egentligen hela jag faktiskt... klockan är ställd på 05,09 och nu är det sovdags. har haft fullt ös medvetslös i min salong idag. hann dessutom slänga i lite slingor i mitt egna hår! bjuder på en skabbig, osminkad bild så kolla inte för noga ;)


Härliga kunder......!

haha, kul att en stammis ger en extra beröm för att jag va så fin i håret idag, när jag själv känner att jag har en riktig bad hair day... är i jönköping nu förresten, har jobbat på macken 6-14 idag och strax blire nästa jobb (salongen), för fina sussi ska bli fin i håret! jag är heeeelt slut efter allt jobb, ska försöka få mig en sovmorgon imon iallafall! det är fördelen med det jobbet, jag är min egna chef och får ha vilka tider jag vill ;)


Just a little bit too much

usch, idag är en jobbig dag. jag vill vara någon helt annanstans och bara kramas... jag är en väldigt orolig person och det har jag facit på idag, men allt ordnar sig som min mamma brukar säga. nu ska jag kila ner till apoteket och hämta ut min allergimedicin som jag alltid lyckas börja med försent, varje år...


Orättvist

det blev inte alls som jag tänkt mig igår, betalade alla räkningar, sen va det så många andra tankar som snurrade i mitt huvud att jag helt enkelt inte orkade. nu laddar jag upp batterierna för fredagen
med en god frukost! ha en fin fredag i solen alla fina*


JUST GIVE ME A REASON

jobbat på båsis idag, skojat och retats med grabbarna. igår jobbade jag på salongen, satte i extensions på carro med nya loop hair, blev så himlans snyggt så det måste jag minsann testa nästa gång. nu är jag själv hemma i lägenheten, tim är iväg och kör cross (börjar ju bli dags, första SM:et är nästa helg, sjuuukt!) och jag hade endel att fixa med hemma. betala räkningar, fakturor, bokföring och städa. jätteroligt....! skönt att iallafall ha lämnat iväg deklarationen till min revisor så jag slipper tänka på det. imon blir det jobb på bästa salongen igen, längtar redan!! ska även jobba där på lördag då jag ska göra 3 tärnor fina inför bröllop :)) dessutom börjar det bli ordning här hemma, så himla skönt! får jag lite tid över ikväll ska jag hänga in alla mina hundratals kläder i min walk in closet, hihi! nej, ta tag i det roliga va det ju..... senare tänkte jag visa mina senaste inköp från MUS! och titta vad jag hittade för sötis i holland, snuffffe :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!