RÄTTEGÅNG

japp, det stämmer. idag har jag vart på rättegång, så går det när man gör misstag ibland... skämt åsido, vi va med klassen och kollade på en rättegång där en tjej misshandlat en kille. intressant, men lite konstigt.. hon erkände & fick 50h samhällstjänst & villkorlig dom, eller 1 månads fängelse om jag förstog det hela rätt...

sitter & väntar på min fina vän emelie som jag inte träffat på alldeles för länge.. blir kladdmuffins & tjejsnack!



visst va vi söta en gång i tiden!?


A LOVE STORY

såg att det va många nyfikna ögon här efter min uppdatering på facebook... kanske är bäst att jag delar med mig lite av det goda så att säga. med tanke på att han inte är härifrån så är ni säkert nyfikna. men lite hemligt måste man väl få ha, inte sant? nöjer mig med att säga att han är underbart bra! har dessutom haft en underbar helg.

godnatt vänner & ovänner!

MAMMA DAHL I ETT NÖTSKAL

dagens ilska går definitivt till sveriges väder. fan rent ut sagt vad arg man blir när man planerat med sin vän att åka iväg på nåt kul. i övrigt har det vart en bra dag, vi hade färglära & flätteknik med proffsiga marita från västerås idag. alltid kul med lite ny inspiration. imon har jag nada planerat nu, så vi får väl se. löning och jag har hittat ett par skinnstövlar som går på hela denna månadens lön.....

HAHA! nu glömde jag nästan.. det här med att göra bort sig måste ligga i familjen... mamma & jag va på nilson idag när jag prova stövlar, och då är det ju en såndär plastskena i som man måste ta ur när man provar. gav givetvis den till mamma. och när vi är påväg till bilen, vad har mamma under armen då? juste, precis DEN skenan med butikens namn på. det va bara att gå tillbaka till den gulliga killen... eller juste, klockan va 20 och a6 stänger, så han hade vevat ner porten eller ja, den. mamma fick knacka på fönstret och så fick han öppna så hon kunde lämna tillbaka den... good job lillis dahl!



natti!

MOT GYMMET

med tanke på gårdagens inlägg ska jag ta mig till gymmet strax & pumpa rumpa & spana in alla andras tighta kroppar... snart är jag en av dom! haha, skämt åsido. ska göra ett nytt försök nu iallafall.. sen ska vi beställa studentmössor!!! och sen ska jag hämta mamma och åka hem. hem och göra massa nytta, eller sova kanske. här kommer en bild på min fina kusin på hennes student! ciao


TIGHT FODRAL FÖR FRÖKEN DAHL

sitter & funderar på om jag ska ta mig ett varmt bad eller inte... med hårinpackning, ansiktsmask, peeling osv. skulle ju sitta fint! synd bara att man har 10000 andra saker att göra.




har dessutom hittat min nyårsklänning idag (eller rättare sagt min tredje, med tanke på att jag redan köpt två andra).. men den sitter som korvskinn, och ska jag, tina dahl, kunna ha ett sånt tight fodral måste även innehållet vara tight... lite att jobba på, JA! har haft en trevlig dag på stan med mami. shoppade allt annat än vad jag behövde som var ett par varma skor. ne, som vanligt kommer man ju hem med allt annat...

PUSS!

JULMUST ♥



alltså det bästa med julen måste väl ändå vara julmust? det är ju helt sjukt vad gott det är!!! skulle kunna leva på det tror jag...

nyss hemkommen från jobbet och är heeelt slut efter denna jobbhelgen. glömde dessutom köpa med mig julmust & givetvis hade vi ingen hemma heller... jobbade dubbla pass igår 11-22,15 och 11-18 idag. inte fel med lite klirr i kassan lagom till mellandagsreorna sen! har även träffat mina pinglor jannike & linnea i helgen! nu ska jag sjunka långt ner i soffan. PUSS!


ÅNGEST?

ja, sitter här och har ångest över att jag tog 3 pepparkakor och några godisbitar efter kvällsmaten... har man äntligen gått ner några kilon så kan man givetvis inte fortsätta på den sunda linjen... har dessutom haft ännu en bra dag på salongen. & som alltid är veckan innan löning ganska lugn. nästa vecka har jag studiedagar tors-fre och fröken dahl har givetvis redan planer.. :)

dags att fortsätta med mitt lilla hemliga uppdrag som ni kanske kan få ett smakprov av i december...

PUSS!


YOU KNOW THAT I LIKE YOU

hola!
sitter och kollar på välkommen åter och försöker att få smilbanden att röra sig lite vilket är svårt just nu.  har haft en skön ledig dag idag och imon är det äntligen praktik igen. hörs imon! puss


MIKROFONKÅT

fick ett tips av min kära vän desirée idag om septembers version av "mikrofonkåt" som hon sjöng i "så mycket bättre" och nu kan jag bara inte sluta lyssna på den... jäklar vilken grym tjej!!


THE LOSS OF A PERSON CAN BE THE WORST THING EVER




vill så gärna skriva en bra grej här, men nej.. gick bara i skolan 8-11 idag, sen har jag tränat (!) och gjort några ärenden. det blev 1h gym idag och nu känner jag mig sååå duktig. ska försöka hålla igång lite nu, för det är ju jäkligt skönt egentligen. imon är jag ledig och om jag inte får rycka in & jobba så blir det en dag där jag ska göra massa nytta! nu bakar mamma bullar med...

see you later!


ATT SÅ LITE KAN GÖRA SÅ MYCKET...

tror nog jag är världens lyckligaste tjej just nu. risken är iallafall stor. kom nyss hem med två kassar, och inte vart ifrån som helst, utan från Make Up Store!! Stefanie & Lina har gått igenom brud-& tärn make-up med oss i skolan. & vi som var med & hjälpte till på visningen i lördags fick varsin fin goodiebag! och givetvis ska jag visa er vad den innehöll...







sen kunde jag & dessi inte hålla oss så vi sprang in i butiken och handlade lite...



om ni behöver nytt smink, läppglans, puder eller vad som helst i makeup-väg, gå in på Make Up Store A6, de duktiga tjejerna stefanie, lina, julia & ingela ger er den hjälp ni behöver, ni kommer inte bli besvikna :)

nu är det dags att äta lite god kvällsmat.
see you

MIA SKÄRINGER & FROZEN DIAMOND VISNING

det är faktiskt med flit som jag inte uppdaterat på några dagar.. tänkte ge er lite tid att fundera ut något bra svar på mitt förra inlägg, men icke. men tack ni 5 som tog sig an att lägga några ord!

nu till helgens stora händelse nr.1. i fredags var jag, toni, mamma & pappa i konserthuset på Mia Skäringer (Dyngkåt & hur helig som helst) som förövrigt är min favorit när det gäller komiker! vi satt på kanonplatser tack vare mammi. en show av henne själv kan man säga, grym tjej!



till helgens stora händelse nummer 2; Make Up Stores visning "Frozen diamond" på Karlssons salonger. jag & fyra klasskompisar (dessi, zara, isabella, malin) stog för stylingen av modellernas hår medan tjejerna på MUS sminkade dom. va på Karlssons kl.10 och höll på hela dagen. stressigt kan man säga, och mycket uppsättningar! men vi gjorde ett bra jobb tjejer & fick mycket beröm. visningen blev väldigt lyckad och efteråt stannade vi kvar på Karlssons för några välbehövliga drinkar ;) sen gick jag vidare till cbar & dansade med linnea, sedan fick jag skjuts hem av min snälla emelie!

här kommer lite backstagebilder på några av modellerna:

























VISNING, FROZEN DIAMOND

















och efteråt blev det några drinkar med mina classmates;





och idag har man ju mått som man förtjänar... men det vare värt :)
pusss!

NU BEHÖVER JAG ERAN HJÄLP :)

har äntligen fått tillbaka min dator, fixad av min snälla bror. blev en brunch idag på mackmakeriet med dessidarling, alltid lika trevligt. sen skola en sväng. genomgång av skäggklippning/fönvågor/herrklippning. nu ska jag be pappa wåge bli en skäggig man så jag har någon att öva på!

och nu till mitt stora problem & min fråga... (som ni förmodligen inte kommer svara på, men det vore kul om ni gjorde)...

HUR ska jag göra med mitt hår?

har länge funderat nu hur jag ska göra. ska jag spara eller ska jag klippa ännu kortare? såhär kort som jag har nu har jag ju aldrig tidigare haft.. tänker lite på balen... men, då finns ju löshår.. färgen kommer vara blond ett tag till framöver, dock ljusare än vad jag är nu.

BILD 1: (som det är just nu)



BILD 2: (som när jag tagit ut mina extensions och klippt det kort)



BILD 3: (med extensions)



BILD 4: (gammal, men långt & mitt egna hår)



BILD 5: (klippa kortare i nacken som miss richie)




nå, vad tycker ni?? något annat förslag? fram med språket!

WORKIWORK

helt utmattad efter 9 timmars jobb idag. och en lika hård dag väntar imorgon... sen får jag några dagars lov innan det är dags för skolan igen. har även kollat PH ikväll, bra program detdär. nu ska jag göra en ansiktsmask, måla naglarna, städa och ta hand om mig själv lite. pappa sitter och kollar på "bonde söker fru" och finns det något pinsammare program? haha jag dör! ne, ta hand om mig själv va det va?



see you

MYSDAG

har hunnit med lite jobb idag. sen har jag haft ännu en mysig dag med min dessidarling på stan. det blev fika och lunch, underbart! blir jobb dom kommande två dagarna också, kosing är ju aldrig fel. har dessutom något att se fram emot så jag ska nog klara av det med! inhandlade förresten ett nytt läppglans på MUS igår!!

trodde dock det skulle vara mer glittrigt på läpparna. det ser väldigt naturligt ut, dessutom fint över läppenna/läppstift för att få lite shimmer och glans! läppglanset heter "frozen". besök de gulliga tjejerna på MUS a6 så får ni bra tips & hjälp.



ciaooo


HALLOWEENKVÄLL & FALKS GRAV

i lördags var goa brudar hos mig. det blev tacos och massa godis innan vi åkte iväg på överraskningen jag ordnat. dessi & bea visste vad som skulle hända, men de andra tjejerna blev lite oroliga ;) jag hade lovat linnea att det inte skulle bli någon spökrunda....! när vi va i hökensås skogar så listade dom ut att vi skulle till falks grav. det va dock lättare sagt än gjort. i två timmar åkte vi skogsvägar och letade. även att vi hade karta. men tillslut hittade vi. fick även sällskap av en bil med grabbar. väl framme vid graven var det inte alls läskigt, förmodligen för att vi tröttnat på att leta. dessutom hittade vi inte den omtalade bron alla pratar om!? hade vi hittat den direkt hade vi vart skitskrajja!! men det va kul ändå. hade lagt en "scream-mask" i bagagen, snacka om att linnea & ida blev rädda när dom såg den! haha, sjukt kul tjejer, det får vi göra om!














MOT GRAVEN!



Jannike vid graven



pussss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!