MIN DAG!

ja, för idag är det faktiskt min födelsedag, hela 17 år har familjen, mina vänner och min omgivning stått ut med mig. vaknade upp imorse och fick lite presenter! ska visa sen. efter vi slutat ska jag gå med mina underbara tjejer från klassen och äta på bamboo, mitt favoritställe. sen ska jag vara färdgi för att åka kl. 15,30 iklädd sportig klädsel, gummistövlar och regnkläder (Y) lite orolig.
 

återkommer senare med vad vi gjorde för utflykt, om jag överlever!
puss

25 Maj

elinsötnos! jag tycker synd om dig.
hennes nyckelben ÄR av, och det är inte vilken brud som helst som håller tillbaka tårarna tillbaka och biter ihop, och kör 2 heat med ett brutet nyckelben. det är sm i helgen och snart vm, så vi hoppas att det går bra med operationen!



dags för lite plugg, redovisning imon, i hate it.
puss ♥


Missuppfatta mig inte,

vänner, för jag har alltså inte gått i ide.
har dock haft fullt upp hela veckan. jobb blandat med packning osv. har vart SM premiär i Eksjö i helgen, hur skönt som helst att komma tillbaka på banorna och träffa allt folk! jag trivs där, vilket förmodligen syns, smilet går liksom inte att hålla borta när jag vistas där ;)

i fredags var det lugnt. vi kom ner, kollade läget och sov. vi skulle dock upp tidigt på lördagen för att åka med bilen till skolan och styla modeller i håret till a6 modevisning. superkul, och de blev snygga. sen åkte vi tillbaka till eksjö och kom lagom till träningen, kvalet och allt. blev lite klippning på filip och toni på banan. många verkade snappa upp det, så nu har jag och josse en lista på grabbar vi ska sätta saxen i nästa helg! ojojoj
stackars elin skadade sitt nyckelben igen, något är fel, men troligtvis är det inte av. hon blev ändå 1 & 2, härligt! gick ganska bra för toni med, 12 & 10. lite kramp hindrade han, men tina masserade armarna till andra heatet, vilket ni kan se på resultatet.... ;) haha

trött och sängen väntar, godnatt
see you

J ♥ T



jag och josse gick till vårat favoritmatställe när vi var klara med baluppsättningen som förövrigt gick kanon. efter det gick vi ner på stan. fick med mig ett linne, ögonfransböjare och en piké hem. skorna var slut i min storlek och jeansen kostade några hundra mer än jag räknat med, lite för många hundralappar för att nalla ännumer från sparkontot.... josie var tvungen att rusa och jobba sen, så jag tog mig hemåt. det tog nog cirkus 40minuter hem med tjugo8an hem idag. men så kan det gå när busschaffisen har uppkörning och det vinglar lite titt som tätt.
tänkte börja planera lite inför helgens bravader. mycket som ska fixas, det är bara tisdag, jag vet. men planeringen måste finnas där ändå. see you

I'm in love with the fairytale



egen hårvård i skolan idag, blev inte så stor skillnad på mig, men finare brun färg, ingen utväxt och några blonda slingor, skönt det. linkan gjorde ett bra jobb. jag färgade hennes hår mörkt, och hon blev assnygg, allt klär en skönhet, inte sant?
sen blev det stan med mor min en sväng. en bikinitop fick följa med, sen blire ett par jeans och skor imon tror jag. det svider hos swedbank nu. illa.

dags att kika på matten, nationella imon, sen kommer baltjejerna!
puss


17 Maj

en HEL helg utan godis, sinnes! har dock knaprat i mig mörk choklad, men ändå. lag-sm o helgen då, vi var i kil igår, och i alingsås idag. gårdagen var väl inte riktigt smk eksjös dag, idag gick det lite bättre och laget slutade på en 2:a plats, kanon.för en gångs skull har jag laddat över bilderna direkt, så tänkte bjuda på en bild från pallen!



nu ska jag ut och lägga mig, lägg märke till UT! ska nämligen sova i husbilen inatt, mitt täcke fick stanna kvar där ute, det är underbart att sova där. pappa har satt igång värmen, så ska ta mina kläder och mitt smink till morgondagen. ja, jag har mina idéer, men det vet ni alla.
GODNATT ♥


15 Maj

sitter på mattelektionen nu, äter mörk choklad och solroskärnor. jag har nämligen fått för mig att jag ska sluta äta godis, men mörk choko får jag äta. ni som känner mig vet att jag har världens sockerberoende, och jag var beredd på lite pepp från mina klasskamrater, men de bara garvade och sa att jag aldrig kommer klara det. jag tror dessvärre dom har rätt. har ju klarat mig sen igårkväll, bra där ;)

direkt efter skolan kommer pappa och hämtar mig med husbilen, så bär det av mot kil för lag-sm. toni har ju bytt lag med, spännande. skönt att säsongen drar igång igen, känns som att något fattas utan crossen liksom! ska försöka hinna med att ta kort, men eftersom mamma inte är med får jag äran att vara husmor i helgen, så vi får väl se.

egen hårvård på måndag, man kanske skulle bli lite mer blondie än nu.....? inte så mycket kanske, beslutsångest. hjälp mig


ha det underbaaaart här hemma
puss sweet

Take a pause

för en gångs skull fick jag massor gjort på datakunskapen imorse. dessutom har jag lyckats få alla elevers användare på hela JB på min dator, alltså typ 900. min datalärare kallar mig hacker, men jag har inte gjort något konstigt tror jag. så nu kan jag se precis allt ni har för er, surt va! skämt åsido, kommer inte åt det.
eftermiddagen bjöd på livräddning. simmade ganska snabbt efter jag fått taktiska råd av mandy, simmerskan själv. tina kammade hem ett MVG och hoppas nu på att rickard blir aningen nöjd.

dags att packa, hörs om en liten stund igen.
puss


Shake it

tog en tripp med cykeln innan istället, cyklade bort till shell och köpte glass åt mig och mami. tycker faktiskt det är rättså skönt att cykla, bara det att mina knän inte riktigt håller för det. har inte gjort klart svenskan heller, men har ju till 23,59 på mig innan mappen stängs. är inte på humör nu, det hjälper inte att läsa samma sms 111 gånger, men det känns ju lite bättre, kanske. tror ni känner igen er damer..

puss

13 Maj

mattenationella idag, och fick sluta tidigt. det gick väl ganska bra, tror jag.
dagen är ändå planerad, måste göra klart bokanalysen, packa & sen ska jag ut & gå. pollenet tar dock kol på mig, men det verkar som allergin blivit värre för alla just iår.

min lärare ringde nyss med, frågade om vi ville vara med och styla modeller till a6 modevisning nästa helg. okej, det är SM i Eksjö, men vi tar med en extrabil och åker hem, för jag och josie vill vara med. kul när det händer något liksom!

PLUGGA var det fröken dahl, vi får helt enkelt höras senare!


puss


TRÖTT

ja mina vänner, vaknade upp för en liten stund sen, efter att ha somnat i min goa säng vid 18-tiden. men jag behövde sova några timmar, och skönt var det. min säng är helt sjukt underbar, kan sova hur länge som helst, och längtar redan efter att hoppa i bädd igen. ska ni köpa säng, rådfråga tina.

provuppsättning på baltjejen idag, och det blev väl ganska bra, tror det blir bättre på tisdag, när det väl gäller och när jag har josefin till min hjälp. hon har ju vart på beyoncé, är lite avis! men det blir madonna för mig istället.

här är provuppsättning på docka, vill inte visa tjejen förräns på tisdag =)


 

nu måste jag kika på matten, nationella imon..
natti

Ben & Jerrys

väntar på att min pingla ska komma hit med ben&jerrys, underbart. och jag vet redan vilken smak det blir, nämligen denna:



nu kommer hon, så måste kila och njuta av glassen!
puss

Tomorrow is gonna be a maaaagic night my friends

för jag och linky ska till SKÖVDE imon! skönt att slippa alla er andra här hemma. skämt åsido! är dock bara borta över helgen. grillmys är planerat. 10.01 lämnar vi jönnet, sen är vi fria hemifrån ett litet tag.
något som tina dahl borde ägna sig åt nu är ju då packningen.... det blir en stor resväska för en dags övernattning, som vanligt. men man måste ju ha lite att välja på liksom.

en bild kanske? vet att ni är sugna... vi slumpar, och får bilden....
.....nyår


ja, jag är på drygt humör. bäst jag går och packar det sista, sen väntar min underbara säng.

pussPUSSpuss

You changed your mind

ni anar inte hur gott det var med mamma lilians nybakta bullar igår, den damen kan sin sak. nationella idag är en jämförelse med ett icke godkänt för min del. satans svårt såntdär. 9D har dessutom klassfest på lördag, och jag kan inte komma. fööör jag ska till skövde, underbart! ska bli skönt att komma härifrån för en helg.
svenskaarbetet är inte en dans på rosor heller, segt och tråkigt. ska ta och packa lite nu, sen blir det sovdags! jävlar, måste hinna bort och sola också! förresten, tycker ni har blivit lite dåliga på att kommentera.. aja.

SNYYYYYYGG ELLER VAD!?


pusspåååt

NYA smaker på g

jobbat idag, och vi hade fått nya produkter, så fick smaka den nya marabou sommar med frystorkade jordgubbar - underbart god. smakade även nya daim med citron/apelsin har jag för mig. den var god, men slår inte maraboun på långa vägar! och för oss som är fans av mörk choklad ihop med mint så ger marabou ut den i dom stora kakorna framöver! jummie!



plugg på g, sen kanelbullar..
puss


6 Maj

jag hatar pollen. jäkla allergi.

har engelska, men har kollat klart på en film som jag ska göra en bokanalys på i svenskan, jag har inte ens börjat och har 2 dagar på mig. det börjar gå lite utför med skolan, jag som alltid vart så duktig och engagerat mig i allt, det har liksom runnit ur mig. skärpning.
ska jobba efter skolan, sen direkt hem och pluggapluggaplugga. betalade av en skuld på 1400 igår, sen har jag en på 1000 till, men pappa sa att det gick bra att ta den efter nästa löning. han är bra, är ju trots allt han som jag är skyldig.

blir en tripp till skövde till helgen med, längesen nu.
nu ska jag försöka göra lite på bokanalysen.
puss

Bilder från Vissefjärda!

här kommer några av de bilderna jag tog på Elin på SM:et i Vissefjärda!
hon kör med hjälmkamera!












/ T.D

Skäms Tina!

jag lovar hörni, jag ska alldeles straxt rusta upp bloggen och ta tag i mitt skrivande, lovar. och att jag inte hunnit med att skriva förrän i förra veckan ska ni få förklaringen till nu:

jobbjobbjobb. har jobbat tors-sön. valborg blev ut & käka på piren med evelina, josse och rebecka, supermys. sen åkte vi till frida där det var full fart! sen gick jag & e hem och sov. efter jobbet på fredagen åkte jag in till josse och hennes lilla besök rasmus, från min kusins trakter. trevligt!
på lördagen skulle vi fira frida, så stressade hem från jobbet och skyndade bort. blev grillning och partaj, alla brudarna! sen åkte de vidare, men jag gick med cykeln hemåt, så ni kan vara lugna, åkte inte dit för någon styrstångsfylla inte.

måste även säga grattis till bror min som kammade hem en 2:a plats på speedcross-SM:et. och jag var inte där, tror ni förstår min irritation lite. sen blev det dubbelseger igår, sånt gillar vi! ♥

tänkte ladda upp med lite bilder här imon, bjuder på denna sålänge, gammal, men kärlek till håret!


pussnatti!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!