GOD KVÄLL

lyssnar på spotify som jag kopplat ihop med hemmabion, hur bra som helst. idag blev det stan med linkan, åt på mackmakeriet där jag även träffade goa hanna! sen träffade vi sanna som skulle klippa sig och gick själv, så hon hängde på oss! fick köpt oljepads, blus/skjorta och en mössa.


haha, denna bilden är tagen med systemkamera....... så tolka den hur ni vill!

natti ♥ / t


STUDIEDAG

hela JB är lediga idag, så jag och linn tänkte hitta på något skoj. ville åka till lager, men insåg att vi inte kunde ta oss dit, så blir nog en sväng på stan med god mat och så. återkommer senare, måste in i duschen nu!

ciao


Barcelona Baby

hemma igen efter en fullspäckad och jäkligt bra vecka med syrran!
kom ner i måndags och tog oss till Barceloneta, området där vi skulle bo. där ringde vi gulliga raul som kom med nycklarna till lägenheten. vi bar resväskorna upp 108 trappsteg (haha, ja jag räknade) till takvåningen där vi skulle bo. skitfin lägenhet och kanonläge.
låg på stranden nästan varje dag, och på eftermiddagarna njöt vi av god mat, dryck och sevärdheter... följde enbart med för sofies del, för jag är inte särskilt kulturell.. på torsdagen när vi skulle shoppa var det givetvis en helgdag i spanien så alla affärer va stängda, så vi brände våran shopping. fick med mig några armband bara.

 

måste berätta om torsdagskvällen som var den bästa! jag och sis gick på la rambla (stora gatan som har allt) och letade efter någonstans att äta. då haffas vi av en sånhär som delar ut flyers och börjar prata engelska med oss. sen frågar han "where are you from?" och vi svarar  "sweden" och då börjar människan prata svenska, haha! chockade blev vi! han ville ha med oss på en riktig shotrunda, men vi var hungriga och i behov av mat. då snek vi till oss en annan flyer och då hittade vi en liten restaurang/bar inne på en tvärgata, sinathra. när vi kom fick vi ett glas cava, sen beställde vi tapas och rosévin. efterrätt och sen bjöd dom på ytterliggare ett glas cava. sen strawberry daquiri, mojito.... dom kom in med drinkar åt oss så fort min syster var på toan, haha! och jag tackade och tog emot. sen shot.. underbara va dom, och vi var tvungna att gå innan dom hade supit oss under bordet.

kanonbra resa med andra ord, tror både syrran och jag är lika nöjda!

BYYYYYYE

nu drar vi till flygplatsen!

ha det underbart, ciaaaaao ♥

PICS

här kommer lite pics från veckan!


foto: tina dahl


foto: tina dahl


foto: tina dahl


Dan före dopparedan...!

på plats i göteborg. modemet har gått sönder hemma, därav den dåliga uppdateringen. ringde till glocalnet 2 gånger, och vet ni vad idioten säger? - att jag ska gå in och låna en grannes modem, det är deras grejer som det är fel på och då ska DOM hjälpa oss, inte grannarna. hatar glocalnet för tillfället, otrevliga och dålig service.



IMON ÅKER JAG OCH SYRRAN TILL BARCELONA! ska bli jäkligt skönt att komma iväg från sverige. undrar om jag kommer ihåg någon spanska, haha. tar ett sista farväl imon ;)



ciaaaao

STRESSIGT

tror ni fröken dahl packade igår? icke. desto stressigare blir det idag, kan ju glömma tanken att lämna huset denna fredagkväll.. syster kommer till jönne imon och ser över min packning. brorsan kom precis hem med, dom ska på avslutningsmiddag med elitserien, och jag får inte följa med....

haha, var inte riktigt med på att han tog kort där!


pusssss

PROMENIX

har precis vart ute och gått med emelie i nästan två timmar. vi har alltid så mycket att prata om =) resten av min kväll kommer gå till att plugga (!) och börja packa vilket jag inte har gjort än och jag måste vara klar på lördag... good luck girl!

ja mina vänner, jag är readhead sen några veckor tillbaka, ni som inte har sett det..



orättvist att visa håret på bild, men bättre det innan det är solblekt och fult nästa vecka!

byebabes

NEWS....

... igår på jobbet fick vi provsmaker på marabous nya sorter, och som ni vet var jag bland den första att testa ;)

vinter: med kryddor som bl.a ingefära. speciell smak, sådär
crisp'it: med crisp, smakar nästan som m med digestive, supergod!



... och nu till de lite lyxigare!

yoghurt/raspberry: mjölkchoklad med fyllning av youghurt och frystorkade jordgubbar, god!
toffee/walnut: mjölkchoklad med fyllning av toffee och valnötter. säkert god för dom som gillar nötter! jag tyckte sådär.



ciaoooo


Matte B in my ass

har räknat matte b hela kvällen.. fick hjälp ända från skåne av martina via toni som mms'ade en bild på hur dom hade ritat upp det för att få fram lösningen, haha.. nu är jag ganska mycket klokare vilket känns super! det tog så pass på krafterna att jag tänkte krypa ner under täcket nu, så hörs imon

GODNATT ♥

We belong together

har utforskat min systemkamera lite idag, tog en sväng ut i naturen och fotade. och jag upptäckte många bra inställningar.. suger dock när jag inte har photoshop på denna datorn... synd att ni inte får se de fina bilderna nu, men dom kommer!

 
foto: tina dahl

puss

Hjärtan!



JA, jag har också gått på det..

... men det verkar bra, jag som älskar skor kunde inte låta bli, och vi svenskar gillar ju allt som är gratis, så varför inte bli medlem?

 


I can be your girlfriend!?...

började 12,30 idag, och det blev knappt någon svenska, utan direkt på skolfotot. jag HATAR skolfoto, för då ska man se sådär löjligt tillgjord ut med en mesig min precis när alla sagt 'kebabrulle' (som vi fick säga) och dom där småkorten ska vi inte ens tala om, dom behöver dock ingen annan än jag se, men katalogen skickas ut till varenda elev i hela jönköping.

avskedsmiddag med linkan sen, jag & hon käkade på bamboo och gick ner på stan en sväng där vi träffade cillen också! tänk att linky och jag inte ses på typ två veckor, när hon kommer hem har jag åkt...



GBG, SUPERCROSS & SKÖVDE

fullspäckad helg är det minsta man kan säga, men sånt behövs. tragiskt nog den sista crosshelgen detta året... kom till götet i torsdags och då blev det in i husbilen och sova så vi skulle orka med shoppingen på fredagen! tina hade med sig 6 kassar tillbaka till ullevi, var ju trots allt veckan då jag fick unna mig.... banan var grym (ska visa bilder) och hjärtat bankade lite extra när brorsan hoppade alla dessa hopp.. men det gick bra, osis att han missade semin med 1 placering, men han hade kul vilket är viktigast! satte mig på läktaren och kollade finalen, och när kalaset var slut gick jag in till stan en sväng och träffa massa crossmänniskor. sen gick jag till moa på hennes hotell! mycket bra kväll, även att jag inte träffade så många som förra året.

nu till skövde. blev snabbt bestämt på hemvägen, så det var bara att packa väskan och hoppa av på stationen. åkte tåget med josse och igårkväll blev det partaj med hennes brudar, skoj! haha, en och annan incident hände, bl.a att josefins klack på skon blev förstörd och stackarn fick gå barfota hem i ösregnet, dock var det en ganska kul grej enligt mig! haha

mamma och dom hade lovat att hämta mig på tågstationen innan, men på vägen ringer hon och ändrar sig. tina blev fly förbannad och ringde evelina. och naturligtvis erbjöd sig mitt underbara hjärta att komma in och hämta mig! sen blev det filmmys. börjar 12 imon, men skolfoto........



natti babes


BYYYYE

nu drar vi!

hoppas vi ses imon, isåfall, HÖR AV ER :D

STRESSIGT

stressig dag idag!
ska ner på stan efter skolan och köpa lite grejer, sen hem och packapackapacka. pappas mål är att komma iväg innan 18, men mamma och jag är lite skeptiska till det. josse och jag ska ta en tur i götet ikväll när vi är framme och se vad den staden har att erbjuda. imon blire att hänga på låset när butikerna öppnar, sen på kvällen äre show, och inte vilken show som helst, det är SUPERCROSS!



laddad som fan tills imon!
ciaoo babes

LOVE LIKE THIS

packar för fulla muggar! vi ska åka redan imonkväll till götet, komma på plats i depån i lugn och ro och så.. har precis skrivit ut en ny packlista, så det kommer ta minst 2h till innan jag har packat klart.

hummer? JA tack


måste packa, ciaoooo


SLEEP TIGHT

städat och fixat i rummet.
jag och mamma ska lägga oss tidigt idag, så vi orkar upp imon.
humöret är på topp!

godnatt


....

.... nej, för det är ju inte så kul att åka och kolla på ullevi om toni ändå inte ska köra.................. men TÄNK OM HAN SKA DET DÅ!!!!! denna dagen har vart så grymt bra så ni anar inte, detta gjorde min dag!
är förmodligen brorsans största fan på ullevi!
jag och pappa är mekanikers, kan inte bli bättre..



PUSS


YEEEES!

DETTA ÄR LYCKA!


Ring the alarm

låg kvar i sängen och snoozade i nästan en timma idag, jag och pappa har kommit in i en dålig fas, vi försover oss varje morgon... slutade med att mamma nästan fick dra mig upp ur sängen.
har faktiskt hållt mig ända sedan igår att inte äta en enda godisbit, det är stort för att vara mig! var och fikade med min stjärna igår med, vi hade visst endel att prata om ;)

helgen är fortfarande oklar, men jag hoppas på att den blir som planerad ;)

puss!


SPOTIFY + TINA ?

om jag inte fattat det helt fel, så har jag, tina dahl lyckats fixa spotify till min dator, ibland är jag smartare än vad jag själv anar. hur gött som helst, det är ju döbra.

det väntar nu en vecka då tina får UNNA sig. och då menar jag inte med godis, chips och strunt - nej tvärtom. inget godis, fika max 1 gång om dagen.. däremot, får jag unna mig genom att ta hand om mig själv, shoppa fint smink, krämer, kläder osv.
linn & josie har lovat att hjälpa mig, känns tryggt!

hoppaaaaas!

ciaooo


HOPPPPPPAS!

hoppashoppashoppashoppasHOPPAS!!!


Home, sweet home!

hemma igen, efter sista SM-deltävlingen för detta året, buhuuuu :( hoppas det blir fler. och nästa år har kenta tagit på sig uppdraget att fixa en bankett, i´ll be there u know.
det blir nog ullevi för mig! lyckades med min plan att ragga upp några i helgen, dock har dom redan bokat biljetter, men vi ska lösa det..

helgen var både bra och dålig, men sämsta avslutningen iaf. toni bröt båda heaten trots att han va riktigt bra med, och varför? kan man ju undra.. när det går dåligt för toni blir jag automatiskt på dåligt humör och tycker det är tråkigt. MEN... ELIN tog SM-Guld, Filip tog SM-guld, Alex tog silver... DET är bra.. GRATTIS!

jag och linn får tydligen inte vara med på naturkunskapen, så nu drar vi.
puss

Myspyskväll!

kom nyss hem från josie. dagen började med fikamys på malmborgs efter skolan med några brudar från klassen! satt där i tre timmar, eller så lång tid tog det innan jag, josie & dessi kom därifrån ;) sen blev det stan osv. sen hem till josie! dessi blev klippt och jag är nyfärgad, lagom till helgen ;) SM-avslutning i Västerås i helgen, och inget party?
lika illa som det låter!



måste BÖRJA packa nu, imorn äre stressigt så i värsta fall hörs vi inte förräns söndag. och ni som känner mig vet att det tar minst 2h att packa för mig, men packlistan är utskriven och klar! så verkar som jag får sova på vägen imon...

ciao babes


010909

sitter och funderar på... om jag ska till supercrossen på ullevi eller inte. vill ju, men vet inte vem jag ska åka dit med, får väl försöka ragga upp någon på SM:et i helgen. å andra sidan, hur kul tror ni det är när inte toni kör? juste.

idag ska jag träffa emelie! hur längesen som helst vi sågs, så det ska bli kul!
 


puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!