29 Augusti

sitter i skolan och har svenska nu... bara 2 timmar kvar på denna lektionen, kill me.

sen har vi matte 3 timmar, sen slutar vi. fredagar är jobbigast. slutar iallafall 15,00 och ikväll blir det nog brännboll med massa goa brudar ;)

see you later / T.

28 Augusti

dagen har vart fullspäckad. först no, sen frukost & lunch & därefter idrott - på ekhagen. osmidigt, men vi fick skjuts av jossans mamma! däremot kunde vi lika gärna stannat kvar på JB, och lämnat kläderna hemma. men har vi inte fått någon info, är det inte särskilt lätt att veta. vi satt alltså bara & pratade idag, sen slutade vi. jag, amanda & amy är ju lite oroliga för vissa saker på schemat, men det fixar sig, haha!

efter det tog vi bussen till a6 & jag gick upp till pappa med mina idrottskläder & datorväskan. -min söta syster har fixat en superfin åt mig som jag fick igår! med kontokortet i handen gick jag in på a6 & shoppade lite!
blev detta: en rosa hoodie, söta trosor & blondspray.

kvart i fyra körde pappa mig till jobbet (preem). vi hade personalmöte idag, och det var mycket nytt eftersom vi ska bygga om hela stället, men kul blir det. sedan gick vi igenom alla brand, rån & stöldregler om olyckan skulle vara framme, så nu känner jag mig riktigt läxad i det faktiskt.

nu har jag ätit & skrivit klart min svenskauppsats om linn! =) så nu blire ut & gå en sväng.
PUSS

NR:3 27 Augusti

tänkte bara säga att jag trivs kanonbra i Sagofen (klassen), på skolan & överhuvudtaget. vi är väl 24 tjejer i klassen nu, några nya & några har slutat, så 24 blivande frisörer, det ni! basse ville att jag skulle klippa han redan nästa vecka, och visst gör jag det, men på egen risk! :) juste, i måndags var jag & fikade på Claras med några classmates: Josefin, Amy & Amanda!

sen måste jag ju berätta världens roligaste sak! har hållt inne det lite, men Toni är 1 av 7 svenskar som ska köra supercrossen på ULLEVI den 12 september! (alltså stadiumcross, ascoolt!) så damn kul, är så himla glad, för det är Toni upp i dagen, han älskar sånt. jag kommer naturligtvis vara där, och till råga på allt så har vi studiedag den fredagen, som gjort liksom.



klicka er in på www.ticnet.se och sedan sök på "ullevi" och sen Supercross & FMX Show någonting! sedan boka biljetter, är endast fåtal kvar! ta inklusive pitpass, för annars får ni inte komma in i depån (där alla teamen & bussarna står!)

www.tonidahl.se

pussnatti!


NR:2 27 Augusti

somnade nyss, med datorn i knät, föll jag ner i soffan, hah. men skönt var det. lägger mig alldelles för sent, så tidigt som jag går upp... skoldagen idag var slapp. hade bara en engelskalektion på 3h, sen slutade vi vid 11.
tog 25:an hem, och gick in & handlade lite, sen blev det pannkakor. onyttigt, men gott.

haha, häromdagen när jag sov sprang mamma in med kameran, här vaknar jag av blixten. jättesnyggt.......
den bjuder jag på.



Josefin & jag hade supertrevligt igår, och det där med baka kan vi allt, det blev supergott :) silviakaka & bullar med vaniljkräm! när pappa kommer hem med massa mat & grejjer tänkte jag slänga ihop en kladdkaka om jag orkar!
imorron i skolan äre no & idrott, sen ska jag på personalmöte!

see you later. / T


27 Augusti

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!



När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne



När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!



När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!



När hon är tyst .... Fråga vad som står på!



När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!



När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!



När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!



När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!



När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!



När hon är rädd .... Skydda henne!



När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!



När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!



När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!



När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!



När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!



När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!



När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!



När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!



När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!



När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!



När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!



När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan



När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


Ladda upp denna texten inom 2min annars får du otur i kärlek resten av ditt liv


26 Augusti

hann inte med att uppdatera här igår, och har inte så värst mycket intressant att berätta heller, mer än att det var löning, och efter skolan shoppade jag & mamma en sväng, alltid bra att shoppa med henne. blev ett ar skor, en mössa, hårklämmor, plånbok.



idag i skolan fick vi våra små 'kjolar' med saxar, kammar, klämmor osv. sedan gick vi igenom shamponering idag igen, och sen fick jag mitt hår stylat av Josefin! Jag & hon har vart duktiga & bakat hela dagen, och nu har vi precis vart borta & solat. hon ska även sova här, så hon slipper buss hem & så :)

hörs imon, då slutar jag 11, superskönt.
pusss <3

24 Augusti

idag var det då motorklubbarnas dag, vilket var helkul enligt mitt tycke ;)

vi åkte dit redan vid 10, och satte upp alla tält, ställde upp hojjar, och jag hjälpte till att fixa iordning från wicked.se ! jag & johanna (clabbes tjej) stog väl där mest tror jag, grabbarna höll till lite överallt! :) sen skulle jag & johanna kila in till donkan & äta, men mitt i lunchtid & långa köer, tog vi driven utanför istället =) annars hade vi gärna ätit hos dig linda!

dagen var lyckad. vi sålde ett gäng monster (dricka) & även nägra plagg. ända sedan morgonen hade de ansvariga, bl.a min pappa tjatat att jag skulle upp på scen & representera HMK & hämta ett stipendium åt linus, som kör för HMK. ingen aning om vem grabben var, skulle jag gå fram där. sa till dem att det var bättre att pappa gick upp, men då sa allihopa i kör att det skulle vara en snygg brud, haha. jag hade inget val. så jag sa åt dom att inte fråga en massa om linus, men det kom allt ett gäng frågor, haha. jag gjorde mitt bästa helt enkelt! vafan, man får bjuda lite på sig själv! rolf poängterade flera gånger att "en snygg brud vid namn tina" skulle hämta det där stipendiet, och när konferanciern (?) frågade vad som var det bästa med dagen, svarade rolf " att få krama en så snygg tjej " haha, jag höll på att skratta ihjäl mig där.

nog om det, bilder kommer. nu måste jag sova, skola imorron!
puss & godnatt!

NR:2 23 Augusti

blev en tripp på a6 med joanna, kul att träffa henne igen! sedan ner till stan & mötte upp mamma & annica, sen åkte jag med dom hem. pappa bjöd mig på pannkakor när jag kom innanför dörren, och det var underbart gott. han kan allt!

köpte bara en nyckelring, men har spanat in en väska, jeans & lite till som jag tänkte inhandla efter att lönen rullat in..

nej, hörni, här kan jag inte sitta & slöa. FÖRRESTEN, glöm inte att ta en tripp till a6 imorron, det är nämligen motorklubbarnas dag på coops parkering kl.12-15, kom dit & byt några ord vetja :) där kommer jag stå på 2 ställen, dels bland tonis buss & hojjar såklart, men jag ska även hjälpa clabbe & fidde som har wicked.se , där kommer de stå och sälja riktigt grymma kläder! kan visa min snygga So Cal - bikini därifrån:



puss på er.

23 Augusti

TAKIDA var helt loveliiie.

så jäklar kul hade vi, hela kvällen igenom. det får jag tacka mina vänner för :) jag & josefin gick in på coop efter skolan, handlade allt till kvällen, sen åkte vi hem till henne. fixade mat & fixade oss, evelina kom också. åt gott, och drack gott. förferren började alltså hos josefin! vi trodde ju att takida skulle vara där vid 20.00, men nej, inte förräns 22.30, så då åkte vi en sväng till emma & co, till förferre nr.2 ;) mycket trevligt! sedan därifrån till huskvarna.

kan ju inte säga att takida är mina största fans direkt, men fan vad bra de var live! och typ 3000pers, man träffade massa man kände! efter det gick vi en sväng till piren, vi skippade efterfesten. sedan åkte jag & josefin hem till henne, och sov.
hon skulle med tåget hem vid 9, så jag tog bussen hem :) tack alla underbaringar för igår! ♥

idag är det 'dagen efter' för både mig & pappa, haha. nej, det är lugnt för mig faktiskt, men sega är vi båda. ska ta mig en varm dusch och sen ska jag in till stan en sväng & träffa joanna! sen ikväll blire att träffa alla brudarna ifrån 9D!

hörs sen, återkommer med bilder!
PUSS

21 Augusti

hej på er!

hann inte uppdatera igår, så tänkte ta lite djupare idag ;)

tisdag: dagen då vi började. trodde klassen skulle bli ganska grupperad. det var en ganska lugn dag, vi fick ut 2 dockor var, och massa info, sen hämtade vi våra datorer!

onsdag: vi fick jobba tillsammans med floristerna, som är i samma hus som oss frisörer. då blev vi indelade rakt av klasslistan, och då släppte de flesta grupperingarna. vi jobbade 2 frisörer & 1 florist, gjorde frisyrer på varandra, och floristen fixade blommor till håret! superkul var det! sedan blev det fika & så med floristklassen.

efter skolan gick josefin & jag på a6 en sväng, hon skulle bjuda mig på mat! så när hon frågade mig inne på coop vart köttfärsåsen var, gick jag till burkmaten, haha, och då skrattade hon åt mig, och undrade vad jag trodde om henne egentligen! haha. vi åkte hem till hennes lägenhet sen, och josefin var en riktig klippa på att laga mat, och riktig köttfärssås fick jag, ingen burkmat! mycket trevlig dag =)

torsdag /idag: världens roligaste jannike var i farten i morse. när jag & linn sa hejdå till jannike, hörde vi en smäll. då gick hon och pratade med oss, och såg inte vart hon gick förrens det small till rakt in i lyckstolpen, hahah. vad vi skrattade, ni skulle sett ;) vi hade våran första no-lektion med idag, och läraren var ju asgoo. sen info om idrotten, sen hem.

imorron blire TAKIIIIIIIIIDA & Backyard Babies! och jag är SÅÅ taggad nu! tagga grabbar ;)


åker direkt till josefin efter skolan imorron, sen kommer evelina, så ska vi laga mat, ladda upp osv. sen sover jag hos josefin! hör av er om ni ska till takida!
pussnatti / t.dahl

19 Augusti

ja, jag lever, var inte oroliga ;)

första dagen idag, och den var kanon. vi är liksom första frisörklassen någonsin på JB i Jönköping. Shemat var också kanon, likaså lärarna osv.

berättar mer imon, telefonen ringer nu , sen ska jag sova!

puss ♥

NR:2 18 Augusti

nu vet jag vilken buss vi ska ta, vilken tid vi börjar, vilka personer jag ska åka in med... men inte vad jag ska ha på mig, eller vart vi ska. men det fixar sig, tänk positivt. men ändå mitt i allt känns det så jävla bra, har inte ångrat mig en gång att jag valde frisör, och främst skolan, John Bauer känns så himla rätt, fråga mig inte varför, det bara klickade liksom! haha. sen att dessutom träffa josefin gjorde defenitivt saken bättre =)

& Elin, stackarn har brutit nyckebenet för 3:e gången, startkrasch igår på borås crossbana. men kämpa på bruden, 3:e gången gilt nu. krya på dig, anar att du läser detta =)


nu ska jag ta tag i mitt klädval, sen blir det läggdags!

puss ♥

18 Augusti

1 DAG KVAR! ..... jag börjar få panik.

har tagit hand om mig själv idag, och ska skämma bort mig själv hela dagen. har fixat naglarna, ansiktsmask, hårinpackning, ut & motionera osv. för imorgon börjar allvaret, och då måste jag vara på topp. jag börjar få panik, men 2:a dagen blir värre än 1:a. när alla kommit så nära varandra i 9:an splittras vi, och börjar om från början -igen. men det känns ändå jäkligt bra på något vis. klädproblem har jag också...



till den 'stora' tragedin i fredags. vi var först på förferre hos frida, som jag berättade om :) tills dess var allting lyckat. sen fick vi åka nercabbat (?) till taberg & till någon fest i en lägenhet. när vi skulle hem fick 5 puckon (jag, jonna, emma, son, bosse) för oss att ta hissen ner, istället för att ta de 2 trapporna. hissen  var knäpp, var visst max 3pers man fick vara, och efter vi åkt ner 10cm fastnade den! vi började såklart asgarva, och det gjorde frida, ella & de andra som stog utanför! efter att ha hållt in nödknappen & gett frida hissnumret genom den lilla rutan, var det inte lika kul längre. ingen kom, vi hade ingen täckning därinne, och efter 40min blev det så kvavt & vi fick nästan ingen luft. då höll frida upp sin mobil i rutan ' 112 ' (något jag aldrig kommer glömma, den minen & allt!) och, hon ringde SOS alarm. sedan kom räddnigstjänsten, 2 brandbilar! dessutom var ena brandmannen magnus stuchly. dessutom har de jour, så de fick gå upp mitt i natten osv. pinsamt var det kan jag lova, men vi kutade ut & chippade efter andan och tackade. tack frida som ringde med =) annars hade vi nog dött därinne, haha. jagmenar, tänk om inte hissen hade haft något fönster & en gammal tant suttit därinne, hon hade ju dött.

ja, vi är knäppa! men nu i efterhand är det sjukt kul! bilder kommer så fort jag får dem!!

nu ska jag & mamma till banken, hörs senare.
puss / T.dahl

17 Augusti

sista dagen jag jobbade idag på lovet. har även bytt bort helgen, för då blir det TAKIIIIIIDA! taggad så in i är jag!

i fredags blev det fika med cicci, hur mysigt som helst! och på kvällen träffade jag jonna, sedan gick vi bort till frida, där massa goa brudar var! efter det blev det taberg, hahaha kan inte sluta skratta. ska berätta en tragedi för er imorron.

lördag blev det jobb på morgonen. sedan hem & sen åkte jag in till josefin! vi gick & fikade på claras, och satt och pratade i timmar :) supergoo tjej =) känns hur bra som helst nu att börja faktiskt! bitarna faller på plats så att säga.

vi hörs imon, måste vänja mig vid tidig läggning nu (;
pussnatti ♥

16 Augusti

bilder från utställningen av Tonis (brorsans) cross på a6 !


jag fick äran att ta skönheten, haha ;)



  



the result! Zetaroni + KTM

/ T. Dahl


15 Augusti

Får ju välkomna mina nya läsare =)

idag har jag träffat cicci, hur mysigt som helst. vi träffades på stan & strosade runt bland affärerna, sedan blev det fika på Johans. supermys! =) <3

jo, har tagit min andra spruta idag (av tre), vaccinet mot livmoderhalscancer. jag är inte känslig mot sprutor, men de känns ju kan man säga! bara en kvar nu, som ska tas om 4månader!



sen till en annan kul grej, jag & pappa har vart & ställt dit Tonis cross på a6 köpcentrum, det ni ;) haha. så har ni vägarna förbi kan ni väl kolla om den står kvar, man vet ju aldrig om någon blir lockad ;) checka in tavlan &så, haha, foto tina dahl klämde jag in på ett hörn! en tuff bil, och en gookart ställdes även dit, allt detta för att det är motorklubbarnas dag på a6, på coop forums parkering nästa söndag! sånt är bra för motorsporten! stannade kvar och fotade en massa, och väntade tills gookarten kom, då fotade jag lite till. hann med att utvidga mina kontakter lite med! (:
fick med mig 3 linnen, 1klocka & en rosa penna hem! sprang även på erika ifrån bästa 9D på a6. Och en klassfest SKA allt bli av! =)



ikväll blir det kanske vätterfesten, får se lite. ska ju upp & jobba vid 8 imon. snart kommer mamma, och då ska vi hämta ett paket =)



see you later! / T.

NR:2 14 Augusti

HOLD ON BE STRONG


14 Augusti

tjeeena, tina dahl här.

nyss hemkommen från huvudstaden (sthlm).
vi åkte ganska tidigt upp imorse jag och toni, och fick med oss det vi skulle, sedan stannade vi på max & åt, sen glass, godis & massor med onyttigt. & massa prat såklart.

kläderna jag beställt fick jag sms om att de kommit, så jag & mamma ska ner och hämta dom sen. dessutom så fick jag min jacka idag, som jag glömde hos mina kusiner på midsommar! haha. men nu är den här, och det tackar jag för!

känner att mitt dansberoende börjar bli starkare, haha. känner faktiskt att jag är i behov av att träna lite, och att börja på en till dans, om min inte fortätter, vilket jag verkligen hoppas på. sitter desperat & kollar efter möjliga danskurser i medborgarskolans katalog, men jag vet att ingen har sådan dans som mikaela ändå... :(



nej hörni, nu ska jag dra en film, sen blir nog kvällen lugn, är supertrött.
see you ♥

13 Augusti

imon (idag) blir det stockholm med brorsan :) han ska dit på ett litet ärende som jag inte kan ta upp här, men han ville ha med mig, så han slipper åka så långt själv!

snart är det fredag, då ska jag träffa ciccigumman! vi sköt upp det en dag, eftersom jag skulle till stockholm! längtar till att träffa goingen :)

idag har jag spenderat min dag med linn! vi har bakat kladdkaka & pratat! myyys. vi är supertaggade till frisör faktiskt :) dessutom ska det bli roligt att gå med josefin :) frisör & JB ska bli kul, men samtidigt kommer jag sakna, och saknar redan flahultskolan, 9D, och alla så sjukt mycket, men vi ska inte tappa kontakten, nej det ska vi inte, för det har vi ju lovat.....

detta fotot är dock ett år sen, då mitt hår var mörkt! 9D ♥


& en lite nyare bild, suckfotot. som är det hemskaste skolfoto jag någonsin fastnat på!
9D ♥



skolavslutningen! dock inte alla i klassen (killarna!).. 9D ♥




time to bed! / T.


Nr:2 12 Augusti

Börjar få lite ångest, idag har jag i stort sett inte gjort någonting nyttigt. Det enda är att mitt rum är skinande rent, sen började jag att rensa min gaderob, men slutade lika snabbt, insåg att det skulle ta låååång tid.

nu ska jag skippa dösnacket och alla detaljer, och istället berätta lite andra saker!
Kan börja med att berätta att morgondagens planer är att träffa Linn, det var längesen nu! Sedan planerna för torsdagen är att träffa Cicci, också längesen! Sedan är det vätterfesten i dagarna, men blev inget att hjälpa till, eftersom det var för dyrt för Clabbe & Fidde att stå där. Ska även med pappa en sväng till a6!!!

På tal om Clabbe, han är så snäll! Igår ringde jag honom, och sen säger han att han beställt den hoodien till mig, som jag velat ha så länge! Ni kan ju ana hur glad jag blev! Så den kommer väl in snart =) har beställt lite andra kläder med som kommer hem i dagarna, och mer ska beställas & inhandlas!

Igår var Jag & Basse bästis. Gick en sväng, sen ner till VIP och köpte godis, sen hem till han & pratade om allt mellan himmel & jord, han är bra, tack vännen! =)



duschen väntar, sen ska jag träffa linnea!
see you

12 Augusti

Hej på er!

tänkte bjuda på ett inlägg med lite bilder, så enjoy!

evelina, ellen, sanna, jag                         

/ T.


11 Augusti

välkomna välkomna!

kände att jag ville förnya mig lite! har ni några tips får ni gärna slänga in en kommentar här eller på något annat vis =) tänkte börja med att berätta lite om mig själv, för er som inte vet så mycket.

Tina Annie Louise Dahl är mitt riktiga namn. Jag är född -92 i Jönköping, & där jag bor än idag. Kan väl kalla mig själv en glad & utåtriktad person, som oftast inte gör små problem till stora. I min familj är vi 5pers, alltså Mamma, Pappa, Toni, Sofie & Jag. Toni är 27 & Sofie 25, så jag är alltså en sladdis. När jag inte är hemma med kompisarna på helgerna, så jobbar jag på en Preem-mack, eller så är jag på motocross. Min bror (Toni) tävlar nämligen i motocross, och det är bland det roligaste jag vet att vara med honom, vilket jag är på alla tävlingar jag har möjlighet till!

Jag har även dansat sedan liten. Detta året har det vart lugnt, eftersom min danslärare var i USA. Dans är verkligen jättekul, och det går inte en dag utan att jag dansar. Annars kan jag väl inte kalla mig träningsnarkoman direkt!

Min absolut bästa vän är Evelina, barndomsvän & en tjej jag absolut inte skulle klara mig utan. Jag har många underbara vänner som verkligen är värda att nämna, men måste dra en gräns, så ni vet vilka ni är! ♥

Om ungefär 1 vecka börjar jag första året på gymnasiet. Jag har valt inriktning frisör, och skolan är John Bauer Gymnasiet i Jönköping.

Nu vet ni lite om mig, är det något mer ni vill veta, så är det bara att fråga!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!