I´M ALIVE BABES

jag överlevde gårdagen! blev dock en krasch i den svarta backen, måste sett jäkligt kul ut. lite ömma smalben idag och några blåmärken, men sånt får man räkna med. riktigt trevlig kväll iallafall!
jag och mamma har kollat ginas hemsida nu och tänkte lägga in en beställning. & senaste upptäckten; h&m har börjat sälja löshår (!?) wellwell, om några timmar kommer mitt hjärta hit, myskväll med film, pizza, godis och klippning tänkte vi. & tina önskade middag idag; potatis á la liliano. bästa på helgerna.

brorsan skickade en bild på honom från spanien, de har 25grader och sol varje dag, inte avis alls...



puss ♥


TRION PÅ TURNÉ



gårdagen i skolan gick bra. första kunden; klipp&färg och andra ångrade sig och ville bara klippa. så jag hann med min träning, hur glad som helst! sen på kvällen va vi hos linnea och firade henne, eftersom hon fyller 18 imon! sen skulle evelina eller rättare sagt herbie skjutsa oss hem = trion på turne; evelina, jag & jannike. åkte upp till shell och tankade, där några grabbs glodde. på vägen ut frågar en av dom; tjejer, ni kör väl inte berusade? nej förfan svara vi, eftersom det aldrig skulle falla oss in, plus att vi va 110% nyktra. måste vart för klanttina snubblade på mattan när vi gick in på shell...

om en liten stund är det dags för den årliga skidkvällen, familjen johansson hyr ju knaggebo-backen varje år, så det är fullt med kändisar där ikväll. ska låna dessis skidor, och eftersom hon är proffs så lär jag inte kunna hantera dom. med detta vill jag säga att jag skulle uppskatta ett besök på sjukhuset.


NACKDELEN MED ENVÅNINGSHUS

fullt med tanter i huset. fullt med tjöt. kan inte gå någontstans utan att höra dom. stinker rök i köket vilket är ganska störande. har kommit in en anti-rökperiod, allt med rök är äckligt bara, luktar skunk. och med tanke på att bloggen är officiell så sätter vi punkt där. smet precis in och tog en omgång dessert; vaniljglass med varm hallonsås á la lilian. måste försöka få klart salongarbetet nu som ska in imon, ute i god tid som vanligt.

hej nya vårjackan! hej blondie typ!


puss ♥


LIFE SUCKS JUST NU

vaknade på fel sida idag. morgonen började med att jag spillde foundation över min vita skjorta. sen hittade jag inga normala jeans. & nu är jag arg på pappa. gnäll hit och gnäll dit. för han hade snott modemet och gömt det för att jag va tvungen att städa mitt rum för mamma ska ha gäster. har ett stort arbete som ska in imon, men tror ni han fattar det? ne juste. snodde det tillslut, blir så jävla trött på att det ska va såna fjanterier om internet och blabla, låt mig va förfan!

va tvungen att få ur mig det. blev mackmakeriet med mina brudar idag, sen lite shopping på stan. fick med mig en vårjacka hem (heja våren) tveksamt om jag någonsin kommer få användning av den med tanke på vädret. snöar IGEN. vad är detta? ne, livet är inget roligt för tillfället. och till råga på allt, har jag 2 klipp&färgkunder i skolan imon igen. kan ju glömma min träning för lär dra över på tiden och bli utan lunch. KUL


LIVETS SPINNINGPASS

känner mig riktigt duktig faktiskt. praktik hela dagen, hade 2klippningar 1 slingkund. hem till jönne och direkt till friskis för spinning med goaste sandra! så jäkla jobbigt, men vi är grymma ;)



har bara engelska imon, slutar 11. sen blire stan och så med mina ladies. måste spara lite pengar nu, lönen va bara på 2400... tur är väl att jag får studiebidraget också = 1500 till. jag och evelina har ju lite goa planer som jag ska jobba starkt på!

godnatt gott folk! ♥

NATTINATTI

sleep well my lovers, cause i will


A TASTE OF TINA



har vart otroligt duktig om jag får bedöma mig själv. matteprovet gjort (visserligen IG), jobbade som tusan på matten med min team8, köpt ring till mamma, hjälpt henne handla, kom hem..... OCH då fick jag rycket att göra ugnsstekta potatisar & rotfrukter, sallad med fetaost och dip. och när jag ändå va i farten gjorde jag en omgång köttfärssås med, vuxenpoäng där. mamma är fruktansvärt impad och framförallt stolt över sin dotter...... tänkte att jag skulle krydda lite extra med att göra klart ett arbete med, sen blir det film och sängen.

undrar om tågen går imon? annars får jag det jobbigt att ta mig till praktiken.
PUSSBABES ♥


TRÖG?

hur svårt kan det vara att fatta en liten jävla matteuppgift? jo kan ju bero på våran extreeeeeemt duktiga mattelärare som är så fruktansvärt bra på att förklara för oss som inte förstår. jag som hade lätt för matte, men imon väntar ett IG känns det som. inte okej
hinner inte träna imon heller, asmycket i skolan nu...

jag älskar min evelina! ingenting utan dig hjärtat!




INSNÖAD

precis som jag trodde, fröken dahl är idag insnöad! ;) har vart ute med mamma och skottat massvis med snö och skrattat. fint att gylfen på termobrallorna va öppen med, inga kommentarer. sen va jag värd en fika, och nu sitter jag här och ska öva lite matte tänkte jag. sen får det bli film och OTH.

är helt fascinerad av all snö! helt sjukt vad mycket det är...


och här under är vårat släp (!)








ciao!


VISSA LYCKAS, ANDRA INTE (och jag vet vilka jag tillhör)

precis kollat klart på employee of the month på datorn med mina favvohörlurar, lite snacks och en skön soffa. grym film, men som alla filmer med kärlek så... tyst tina.
börjar 12 imon, men i detta vädret är det ju inte säkert man ta sig till skolan ens?.. ;)

sovdags..
puss!

KAOS



kom hem för några timmar sen, tillslut! alla tåg va inställda till 12 så efter det åkte vi ner igen. YES ett tåg skulle gå 13.06, trodde jag. köpte biljetter och stog och väntade och efter vi stått där en halvtimme i kylan ropar dom ut att det är inställt, KUL. hade ringt slut på pengarna på mobilen, hade typ inget batteri men messade min älskling som fick ringa mamma som ringde upp mig. hann inte svara innan mobilen dog, lyckat. som tur var hade jag packat ner min andra mobil med. ringde toni som hjälpte mig att kolla buss istället, skulle gå en halv tre men den va full. dessutom en halvtimme försenad, men jag väntade och hoppades på att det skulle finnas 3 platser kvar (jag träffade en tjej och kille på stationen som sa att jag fick åka med dom till jönköping om vi inte fick plats! guldmänniskor!) men vi fick plats efter att ha pratat med den snälla busschaffisen. herregud vilken resa! skulle vart hemma igår liksom, och inte hann jag krama brorsan hejdå heller :(

men har haft en superhelg i skövde, och kan tala om att vi har dubbelt så mycket snö här! nu hjälper jag emelie att leta upp en crosskille som hon och cilla raggat upp på krogen ;) askul!

puss ♥

FAST I STORSTAN

alla tåg mellan falköping-nässjö är inställda, så jag är kvar här i skövde hos josie och hennes familj! inte mig emot, för jag trivs ju här. ville bara kramat om brorsan innan han ger sig iväg till spanien..

PARTYUPDATE: igår va vi på jennifer och alice 18-årsfest och det va skitkul! en och annan pinsam incident från min och josies sida, haha. ja, vi gick fram till en grabb och pratade lite bara... och vägen hem gick ju bra. taxi in till stan, vi körde med taxameter smarta som vi är, men nice taxidriver! vi plumsade i snön mitt i vägen, stannade på ett nödbesök i snön, stannade för bilarnas stoppljus och herregud. goa människor det finns här!

idag blev det en tripp på stan, spenderar mer kosing i skövde än vad jag gör i jönköping (Y) brännt nästan 700 idag på inget vettigt. blev ett läppstift på make up store, en ASSNYGG ring, lite smink, en tröja osv...

pics;









 

nehe, myskväll med kenta står på menyn, så bäst vi kilar! vi kanske inte kan ta oss till skolan på måndag och det hade ju suttit fint!


CIAO

snart går bussen, och med tinas alla väskor fick jag lägga huvudet på sne för pappsen, så han skjutsar ner mig till bussen. haha, jag kommer inte kunna ta mig fram! sen väntar spinning, lunch på bamboo och tågresa till goaste familjen eriksson. ska försöka trycka i mig lite mat nu

och här har vi kenta in action!


see u ♥

NÖJDA_TJEJEN

så jäkla bra! satt flera gånger och kollade på friskispassen & vilket jag skulle ta för att hinna, eftersom spinningen va full. vad händer? jo tänkte precis logga ut men kikade förbi passen en sista gång. OCH där fanns den, den allra sista platsen kvar till tina dahl. jäklig gött så jag kan förbränna lite innan kvällens kalorifest! have fun? yes.
idag blev det käftis (ännu värre nu!) sen fika med dessi! skippade träningen för den hanns inte med! ska packa träningsväskan nu, sen drömma sött tänkte jag.
godnatt då!


TJEJEN MED KOLL

haha, loggade precis in på bilddagboken, där hänger inte TD varje dag direkt. 100 uppdaterade, så jag la ner det ganska kvickt. tror förresten jag hittade det såkallade dragläget idag. sen har jag fuskat lite med kopplingen när jag kör bil, men lillis dahl har nu lärt mig hur en riktig kvinna trampar på pedalerna. fint att jag hamnade mitt i bilköerna på e4an innan då det precis vart en olycka (nej, jag va inte inblandad) fick klämma mig emellan en lastbil och vi överlevde det med! dags att skriva in mig på körskolan snart.

ett jävla tjöt om anja pä med. hon måste skadat varenda organ hon äger den stackars flickan.
dags att borsta gaddarna, ska ju till käftis imon.
nattinatt


NYA AFFÄRSIDÈN...

vi tänkte... konkurrera ut munkbagarna på stan och börja sälja american pancakes istället, vad tror ni om det? kan man säkert tjäna massa kosing på. vi har hållt oss på macken idag och slitit som judar! sen kom jag hem, och där väntade ännu ett judejobb, skämt åsido. några släktingar från pappas sida va här, bakade semlor på jobbet som jag bjöd på, sen klippte jag min kusin som va lika gullig som alltid!

imon blire sovmorron. ska till käftis en sväng med, sen afrodans a la friskis.
byebabes


FETTISDAGEN

 


sitter hos jossi! vi gör ett tappert försök till amerikanska pannkakor, återstår att se om vi lyckas! har jobbat hela dagen och bakat massa semlor. gjorde självklart en special till moi. sover här inatt, för imon jobbar vi samma pass 8-17...

ha en trevlig kväll, för det tänker vi ha!
puss ♥

 


Alla ♥ dag, osv...



Alla ♥ dag igår tillbringade jag med min man (jag är ju gift). det blev wallander och mys ute i jäbo! har även jobbat hela helgen, därav den dåliga uppdateringen här. i lördags blev det tacokväll hos jannike med henne, elin & johanna. mycket trevligt!

dags att måla mig lite nu, jobbar 10-19 idag.... pappsen skulle iväg på jobb, så slipper bussen!
pussciao

She is an angel



riktig myskväll hos jossi igår, me like ♥
idag har vi besökt skolans bageri 2 gånger, så då passade inget bättre än ett pass på friskis. station 70min idag, jobbigt och halvkul faktiskt. åkte hemåt och har inte kommit längre än så.. mamma och pappa är på after dark och toni är hos syrran tror jag. så min andra halva kommer snart och håller mig sällskap!
jobb imon 11-18 sen väntar en trevlig kväll! ciao


vissa personer gör mig riktigt glada, utan att de anar det själva! små saker betyder mycket mer för mig än vad folk tror....  ♥


DAGENS...

diss blir utan tvekan engelskaredovisningar, fuck it! haha stog nyss där framme och fick fram några stammande ord, såg förmodligen ut som ett stoppljus med...

hissen blir att jag ska till min bästa jossi ikväll och mysa!

FRISKIS

äntligen på friskis. dags att förbränna lite fett nu, jävligt gött!

ciaobabes

MITT I PRAKTIKEN

yes, har lunch nu & idag har jag datorn med mig. har många skolarbeten att göra klart denna veckan så tänkte skriva lite på tåget, men nu har jag långlunch så passar på även nu! har haft en tvätt/fön kund hittills, smarta tina glömde sina saxar hemma... som tur är har jag ingen klippning idag, men det kanske kommer.. ikväll blir det spinning 20-21! sinnes vad jag ligger efter med träningen nu, inte okej
 


wellavisningen igår va bra, och får jag tag på lite bilder från mina vänner så får ni självklart se!

PUSS ♥

TISDAG

nu är jag blondie igen! blev ganska bra faktiskt, och det bästa är.. att håret inte låg i en hög på golvet när vi var färdiga! klippte lite med, sen fick jag springa ner till tåget, och va hemma runt 22.. matteprov idag med, men vi tänker protestera!

ikväll blire wellavisning på stora hotellet med mina classmatezzz



PUSS ♥

SÖNDAG

sov ut idag, riktigt skönt. sen har jonna vart här och jag har slingat hennes hår! sen va söta lilla molly och hennes föräldrar här och hälsade på! imon blir det en lång dag; fick ingen sovmorron, så skola ca 9-15 sen lunch med mami och sen ska jag ta tåget till nässjö och fixa håret! hoppas det blir fine..
snart kommer jossi och dessi hit. tänkte att jag skulle åka och hämta dom. mamma får ju förstås sitta bredvid, men tänk om några månader så behöver hon inte det! längtaaar. det blir iaf pizza och wallander, sen sover dom här!

så jag säger...


18-årsfest/maskerad

här kommer gårdagen hos ellen i bilder...













ciao ♥


MYS

kom nyss hem från stan. igårkväll blev det ingen bio som vi tänkt, istället blev det film och godis från hemmakväll, sen träffade vi på linkan och emelie som var ute på krogturné igår! haha goingar ;) vidare till coffeehouse där vi satt länge med dessi och susanna. sen hem till josse där det blev film; the ugly truth.

köpte present till ellen och övningskörde. mamma och jag stannade på jobbet och tvättade pappas bil, så han blev riktigt glad när vi kom hem! (kanske berodde på fikabrödet vi köpte, inte vet jag..)

nu ska jag äta, sen kommer några brudar! ska fixa iording oss till kvälllens 18års/inflyttningsfest/maskerad!
ciaobabes

AFRODANS & NAGLAR

känner mig ganska duktig efter att ha vart på friskis idag. det är bara tjejer på afrodansen, men idag hade en tjej i min ålder tagit med sig sin pojkvän! haha, måste säga att jag är grymt impad av att han gick in för det så och inte gick därifrån! det är ju mycket rumpa och rullande höfter på afrodanspass, plus att killar inte har så lätt med motoriken... haha men han va grym som ställde upp för sin flickvän ;)

har precis fixat mina naglar.. har fastnat för detdär med glitter, dessi som gett mig inspiration! hihi
svart lack med turkost glitter blev det iallafall.



dags att hoppa i säng nu! kundpass imorron, då väntar två klipp&färg-kunder. sen på matildas spinningpass, sen MYSKVÄLL med min underbara jossi!

pussnatti ♥


PRAKTIK =)

händelserik dag på praktiken! började med att sätta om tittis löshår på morgonen. sen hade jag en slingkund. sen en tvätt&fön-kund, sen en herrklipp. riktigt rolig dag! ska dit på måndag igen, då ska vi fixa våra hår... välbehövligt kan man säga! man kan inte tro att jag går frisör så som jag ser ut i håret nu.

precis kollat efterlyst och nu funderar jag starkt på att krypa ner.. imon blir det afrodans på friskis! varenda spinningpass är fullbokat, så får väl unna mig lite annan träning istället!

natti då ♥

LINN JOHANSSON

för någon fyller nämligen 18 ÅR IDAG!!!

GRATTIS LINKYBABE!



DREAM OM BABY...

jag och linn har nyss kollat på bilar... en beach buggy hade ju inte suttit fel, men jag håller fortfarande kvar mitt mål; en dodge ram! tänk när tina glider fram i den sen... ;)
har inte skrivit ett enda ord på mitt arbete, bad tina.



lunch på majoren nu, linkans sista dag som barn idag ju, så bäst vi firar det!
puss

SÖMNBRIST

måste bero på att jag och dessi va uppe till 02 i förrgår, och igår va jag uppe till 00. mamma gnällde för att det såg ut som fan i mitt rum (okej, hon hade rätt) så jag började städa. har marknadsföring nu, och vi ska göra en egen salong typ, men energin är redan slut, så tar tag i det efter rasten...

Ke$ha - Kiss and Tell


ciao

JAG VILL TRÄNA!!!

fan vad lack jag blir! tog mig i kragen idag och gick till friskis och köpte nytt kort. sen går jag in nu och ska boka pass tills imon, tror ni det funkar då? nej. frågade tillochmed han ju.... jaja, då får jag väl strunta i att träna imon. ska till läkaren med.



jag och jossi ställde upp och jobbade idag, för lisa va sjuk. och kul hade vi, preembrudar som vi är....
nehepp, livet knackar visst på dörren? så ska ta och hälsa det välkommet nu.
ciao

MYSKVÄLL MED DESSI

mys till tusen. wallander, godis, tjejsnack och ja, allt. med tjejen som igår gick fram till röda-korset gubbarna på juneporten och sa:

- hallå grabbar, kan ni hjälpa mig att heal a broken heart?
- ja, vi kan nog sätta ett plåster där!
- men det hjälper nog inte med ett plåster...


hahaha, du är för underbar ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!