REGN



har precis rullat in på GP-banan. i helgen är det SM i uddevalla och det regnar just nu, KUL det blir imon. ska även be min kära mor att fota oss lite i helgen. min josie kommer inte förren imon, så får försöka hitta något annat att sysselsätta mig med ikväll.

ska hjälpa brorsan med besiktningen nu,
puss ♥


JUST LIKE A TATTOO

har ÄNTLIGEN lämnat in "min salong" arbetet (som skulle vart inne i februari) och är just nu världens lyckligaste tjej. har även vart på salongen idag, mamma kom och fick färg i sitt hår. fin blev hon, men allt klär ju en skönhet!

imon har vi visst nationella i engelska, HEJ IG. sen sista teoriletionen på eftermiddagen. sen hem och packa inför helgen. lär ju ta hela kvällen..

pussnatti ♥

BRA DAG!




haft trevliga dagar hos min underbara josie! idag började vi dagen med en hotellfrukost på scandic. sen körlektion som gick mycket bättre än sist. nu ska jag ta tag i pluggandet & imon blir det praktik, ska färga mamsen!
puss :)


KLANTTINA

haha, gjorde såklart bort mig på jobbet igår. en mc-kille hade tankat för typ 16kr och kom in lite upprörd och sa typ "hej, jag har tankat med jag kom på att jag glömt min plånbok hemma, har inget leg eller nåt med mig.. jag bor på gräshagen och kommer ner och betalar snart, alltså, jag är glad att jag inte fick i mer och jag ber om ursäkt och lalala"
en stund senare kommer min kollega ana och frågar om jag vet något om den tankningen. ja, säger jag. satt ner och fyllde på korv, alltså med ryggen vänd mot kassan. så säger jag typ: "jaa, det va en mc-kille som glömt sin plånbok. haha, han va typ såhär, bad om ursäkt och verka skämmas lite. men han bodde på gräshagen och skulle komma hit och lalala"
sen hör jag:

- HEJ, jag skulle betala tankningen!

aaaaah shit. då stog han där. tur att ana tog över kassan där.


ÄSSEMM GULLD!!!

SM GULDET ÄR I JÖNNE IGEN! götttttt håveblå



har firat på stan de andra gångerna hv tagit guld, men inte idag. har jobbat och hade ingen ork. dessutom är sis och henke hemma i helgen! & ännu en rolig händelse på jobbet;
en liten tjej kommer in med sin mamma, sen säger lilltjejen:
- duuu, vad heter du?
- jag heter tina, svarar jag
- jahaaa.... för... du va väldigt lik hon anna bergendahl
haha, jasså.. hennes mamma och jag börjar skratta, sen säger lilltjejen igen:
- men ska inte du kolla på hockeyn?
- nej, jag jobbar så jag missar den..
- jaha.. men om du vill kan jag säga till dig om dom vann eller inte nästa gång jag kommer in hit.

haha, söttjej!

imorgon blir det jobb igen, sen ska vi fira toni och sen träffa josie!

puss ♥

LYCKAD_TJEJ

min körlektion gick PISSdåligt idag. visserligen körde jag 06.45 och va trött, men nej. inte tillåtet. blev besviken på mig själv och har tänkt på det hela dagen. lär inte få mitt körkort förrens om ett halvår typ. till nässjö för praktik, och gick asbra med mina kunder idag, vilket jag fick credd för.

och slutligen, HVBLÅ VAD FAN GÖR NI?

godnatt.

STOP TALKING

aaaah det va då jävligt tjurigt. vad är det för fjanterier?

kollar iallafall på hockeyn, håååve leder med 1-0 så ikväll hoppas vi på vinst. haft körlektion på morgonen med, gick prima så nu blir det att övaöva så jag blir klar tills jag fyller!
bilder kommer visst inte pga något shit, men om det är någon snäll själ därute som har någon bild att skicka så... eller film, moa? :)

saknar min fina!


grattis till brorsan med som fyller år idag!

ciao


PÅVÄG HEM!

påväg hem från skåne nu! har vart en riktigt rolig helg med fina fröken eriksson! vi har minsann skött vårat lilla uppdrag (bilder kommer). brorsan blev 16:e i andra heatet, bra med tanke på att han är ganska otränad nu. igår åkte jag & josse med grabbarna in till stan! där blev det utgång och sen slutade det med att vi tog in på hotell och åkte till banan idag på morgonen istället! riktigt rolig kväll, och tjejen jämte oss med hennes historier alltså....! mygod. vi har vart ganska sletna idag med andra ord, men värt det!

PUSS! ♥

TAGGAR TILL

sitter i husbilen nere på ripa för årets första SM. det är SVINkallt här, blåser asmycket så vi får gå i vinterjackor. är lite nervös för att det blåser så mycket, men ska äta några knäckebröd nu, sen ladda inför starten! toni blev 6:a/12:a på tidsträningarna!

wish me good luck
bye

RAPPA PÅ NU DÅ TINAAA

måste packa. herregud, vet inte ens om allt är tvättat inför helgen. jag & packning med, kommer va uppe halva natten. tar iaf minst 2h, dessutom måste jag hinna göra klart min engelska, det är deadline imorron. ser lovande ut för fröken dahl just nu.

vart på teorilektion på körskolan, sen handlade jag och mamma på maxi med självscanner. försöker lära mamma, men hon lägger bara ner saker i vagnen utan att låta mig blippa (!) bara två varor vi missa, men kul hade vi!

PACKA va det! ska skrapa mina trisslotter med så jag kan anställa en assistent som sköter min packning (eller läxor?) i fortsättningen.

ciaodå

13 APRIL

min kärlek till smoothie baaara växer. kanske är så förhållanden funkar också. inte vet jag liksom. 
missade min körlektion idag, vi hade missuppfattat varandra eftersom jag skrivit i 7,00 imonbitti och han halv 5 idag. fuck. men 2 lektioner nästa vecka väntar!

efter matteprovet (lätt IG) tog jag & josie en runda på jönköpings shoppingpalats. blev även pastasallad på majoren. & nu bakar mamma bullar, så snart blir det dags för mig att prova om dom är ätbara. imon äre praktik igen!



pussdå ♥

SOLSKEN!








sitter ute på altanen. räknar matte & har precis gjort mig en smoothie, jummie! sen blir det en långpromenad!
puss ♥

KLOCKREN!

hahah, pappas kommentar:

- men du är väl allergisk mot passion tina?

haha, det skulle man kunna tro pappsen. men det är persika jag är allergisk mot (han skulle säga passionsfrukt)


PROMENIX

okej, har gått en lång runda idag som jag sa, men attackerade påskägget nyss. tjejen som lyckas här ja. var borta på crossbanan innan och fotade brorsan lite. glömde dock mitt andra objektiv så fick inga grymma bilder alls. nya tag nästa helg, då drar säsongen igång med årets första SM. herrgud, tina=nervös.

puss!

JÄVLA SOCKERBEROENDE


sökte precis på google och fick upp dethär:

Fråga: Hur botar man sockerberoende?
Bitten Jonsson säger: Man kan inte bota det, det är en kronisk sjukdom.

lyckligt lottad antar jag. idag har det vart syndarnas dag. har lovat mig själv att leva på sallad och vara utan godis i typ en vecka. jag klarade nog 2 dagar? fan. medans alla andra är nikotinberoende är jag sockerberoende. det är jävligt jobbigt ska ni veta. speciellt när man bakar på jobbet och ser all fika framför ögonen samtidigt som man tänker "se, men inte röra tina".
kunde inte hålla mig ikväll, har ätit thaimat, glass och jordnötsringar. satan vad gott. får gå en långrunda imorgon och sen på't igen. tips någon?

puss

LUGN FREDAG!

jobbat idag, sen tog jag en promenad till wiener och adelante för fika med brudar i stan. dessi, bea och josie. mycket trevligt! är lite nervös över vad som komma ska... men det fixar väl sig. imon blire jobb igen, 3 av 11 dagar är jag ledig detta lovet. men kosing är aldrig fel. helgen är inte särskilt planerad alls änsålänge, men det kommer...

kom på att jag lovade visa er mina inköp. får skjuta på det till morgondagen för nu känner jag att mina ögon börjar ge med sig. och förresten, har drabbats av detdär syndromet man kallar, hmm... bloggtorka? help me.

natti ♥


WORKIWORK

ååååh är så fruktansvärt sugen på godis, men nej, får inte. inleder min salladsvecka nu & hade det inte regnat skulle jag gått en långrunda. har jobbat hela dagen idag, sen övningskört med pappsen. känner att det börjar bli lite ont om tid nu..... måste köra varje dag nu om jag ska hinna få körkortet enligt mina planer.

jobbar även imorgon 10-17 sen blire nog ut & äta med några brudar. ska läsa lite i körkortsboken nu!

ciaobabes

BORÅS!

fick ångest efter all shopping idag, ska visa er imorron.. men på något sätt va det nog meningen att jag skulle unna mig lite, kom hem och öppnade brev från skatteverket. fröken dahl har betalt för mycket i skatt och kommer få tillbaka en 5-siffrig summa. MUMMA



har övningskört fram & tillbaka från borås, och direkt när vi kom hem slängde jag och mamsen på oss träningskläderna och gick en runda sen kollade vi på a.anka som söker assistent. jobbar det berömda painpasset imon med (10-19)

natti ♥


MACKEN!

gjorde ett försök att göra om headern, dock ett misslyckat sådant så det får vänta. grabbarna kom hit på film igår, mycket trevligt. idag har jobbat 10-19, storstädning på macken. folk tror väl de skickar ut mig på alla skitjobb, haha. satt och svabbade av papperskorgarna (!) och så kom en kund förbi: "så dom gav dig glassjobbet!? schyst" haha!
roligast va nog ändå i lördags när jag och lisa jobbade. kom in en lite luffig kille och sen sa han "får jag låna toaletten?" samtidigt som han böjde på knäna och sära på bena precis som det va KRIS. ja, ni fattar. jag höll på att dö, fick gå in i bageriet, skratta så jag grät...

IMON blir det BORÅÅÅÅÅS wihooo. köra dit med mamsen, sen luncha med sis sen VIP-shoppping!

underbara syster! här är vi i barceloooona


natti ♥


FRIDAY WAS A GOOD DAY

här kommer lite bilder från i fredags. då va vi här och åt 3-rätters, tjötade och drack vin. mycket trevligt med mycket goa damer!









idag har jag vart en sväng hos brorsan, sen åkte jag och mitt hjärta till a6 med herbie som helt plötsligt började koka... luktade brännt, så stannade på en mack och fyllde på vatten i kylaren som rökte som om den skulle börja brinna. fick springa in och hämta några nissar på macken som kunde bilar, haha. lite hjärtklappning på oss båda där. både jag och evelina såg rubriken framför oss: " två blondiner sprängde bensinmack..." haha

tänkte få hit några grabbar på film ikväll, men som med alla killar går det ju inte planera saker och ting, så får väl se. imon blir det jobb, painpasset 10-19.

puss ♥


22.46

har precis spolat av hela facet med tårar till en film på tv1000. fick jobba till 20 idag med, goa pengar! brorsan är hemma, och snart kommer mamma och pappa med husbilen. imorron är jag faktiskt ledig, tacka vet jag för det. nu ska jag ta mig en muffins som jag tog med mig hem från jobbet.

puss!


GLAD PÅSK!

mamsen hade såklart lämnat ett påskägg hemma till mig! (de är på semester hela helgen) blev superglad.













sitter här i min ensamhet och väntar på att toni ska komma hem. har jobbat 11-20 idag, är ju inte jönköpings lugnaste helg att jobba direkt. fullt med FULLA raggare i hela stan. elmiamässan. men lisa och jag hanterade dom bra. sjukt kul att jobba idag, skrattade så mycket att jag grät! preembrudar säger jag bara..

nu är toniboy hemma, och både han och jag ska sova. imon blire jobb igen. uppdaterar även om gårdagen då. och som de flesta förstod va mitt föregående inlägg årets aprilskämt!
PUSSNATTI

SURPRISE

igår va jag helt fullbokad på salongen, från början till slut. fick sovmorron till 11 och hade 2 slingkunder+toning & 2 klippningar. blev ingen träning igår, måste köpa nytt kort på friskis omgående. herregud detta håller inte!

& vet ni? jag är redhead igen! kunde inte hålla mig...



PUSS ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!