Disturbia

hello my friends ;)

gårdagen var kanonbra, as long as we were in gbg! jag åkte ju till josse i torsdags efter jobbet, linn likaså, sen sov vi där. vårat tåg gick 06.25 igår (!) och vi var väl i göteborg halv 9. sen blev det shopping och mys. blev dock impulsköp för mig i slutet! fick med mig: linne, tunika, spetströja, kjol m.m... vi åkte hem till mig, slutade med att vi (jag, linn, erika, josse, mandy) stannade här hela kvällen, vilket inte var särskilt kul, men hoppas kvällen blir bättre. tack iaf brudar!

nu ska jag bort & sola,måste hinna med lite skönhetsvård med. sen städa & fixa. huset för mig själv, och det är hur lugnt och skönt som helst.
någon som har planer för kvällen? - hör av er.

puss!


Efter regn kommer solsken

skolan idag, onödig. hade engelska 2,5 timmar sen slutade vi. jag, linn, mandy och josse tog bussen ner till stationen och köpte våra tågbiljetter. nu är allt bokat och klart, ska bli riktigt mys.



helgens planer vet jag dock ingenting om just nu, men en sak vet jag, ni med girls! resten tar vi som det kommer, och hoppas att allt blir bra tillslut.

ta aldrig något för givet, då blir du lätt besviken.


dra bara

kom nyss hem från hårvisning i växjö med klassen, och det var trevligt. fick se en massa hårmodeller som blev klippta, stylade, färgade osv. har några kort, men vet inte hur bra de blev, så ni får se dem en annan dag.



allt blev helt plötsligt dåligt & jobbigt igen, nu orkar jag inte med det mer..

/ tina.

Skit i det då

vi kommer inte hem förräns typ 23 ikväll. och bussen stannar vid torsvik, så josse åker med mig hem & sover hos mig. imorron har vi en onödig lektion, och den fick då inte slippa, nejnej..

nu börjar vi igen, bild & form.

jag har gett mina chanser, och en till ger jag, annars skiter jag i allt.


I´ll think about it

Jag fattar inget av provet och har inte heller övat mer än att läst igenom det 1 gång, vilket förklarar saken. det här låter ju lovande för fröken dahl. men, efter provet är denna veckan störtskön. imorron äre ju växjö, sen ska jag tjäna lite cash på torsdag, och på fredag blire götet. lördag & söndag äterstår att se...!



det ordnar sig, allt ordnar sig, ellerhur?

Saying something stupid as I love you

hejsan!

skolan idag: vi har klippt gradering, och det gick faktiskt ovanligt bra, likaså volymföningen. det gjorde mig på bra humör helt enkelt, så brukar det vara så fort det går min väg.. sen hade vi klassråd, och därefter slutade vi. tog bussen till stan & där stötte jag på emelie, cilla & frida som också skulle med tjugoåttan hem.

imorron har vi frisörprov i hårkemi, och jag har inte övat någonting alls, bra där fröken dahl. men det ordnar sig, jag är ju trots allt ganska snabblärd. imorron ska vi till växsjö också, på hårvisning med wella! funfun



bye.

Come an

kom nyss in. jag & bästa linn har vart ute & gått en runda, minst 1 timma var ni nog ute. bra av oss! sötnosen kom hit & bjöd på tårta med, bara för att hon lovat det. du är bäst! and let´s do it linn, haha!



bye! / tina.

You don´t know

i fredags kom vi på i sista stund att vi kunde vara här hemma först.. sen åkte vi vidare med bussen in till stan. till agge och där var det lite segt. men kul att träffa er brudar :) igår var jag först hemma, syster sofie & henke kom hem hit, så det blev mys & prat. sen åkte jag till frida, där frida, emma, emma, sandra & ella var. vi spelade spel och så :) sen åkte jag hem, och påväg hem fick jag ett telefonsamtal om att det var fest i norrahammar, så det var ju lika bra att ta sig dit & kolla läget ;) så pappa skjutsade mig till vip typ. där var även emelie & lisa + massa sötnosar till som jag inte sett på länge! sen gick jag & emelie hem..

imorse när jag vaknade var det dock inte lika roligt. kunde knappt öppna mitt högeröga (som jag iofs anade) för har haft ont de senaste dagarna och misstänkt att det var en vagel. imorse fick jag bevis på det. men efter att jag gjorde några ingrepp känns & ser det bättre ut. haha
nu ska jag göra lite nytta, sen ska jag & linny ut & gå!


mitt hjärta gör ont när jag ser eller hör ditt namn.


Ta mig härifrån, NU!

vill inget hellre än att komma bort från skiten just nu. & det där jävla svenskaprovet fattar jag inget av. jag & syster ska åka, & jävlar vad skönt det ska bli rent ut sagt. tänk ett varmt land, långt långt härifrån & slippa ha tusen saker i huvudet hela tiden, jag ska vara överallt hela tiden. det funkar inte, jag hinner inte med mitt liv, har alltid saker planerade, alltid stressad, skulle vart skönt att trycka på stop-knappen och sen playa igen om ett tag. men nej tina, det går inte.

i helgen är jag ledig, då jävlar ska jag släppa loss, ja tack.

This is my life

seg dag kan man säga. gick upp 06,10, i ovanligt god tid och duschade osv. sen skulle jag & linn ta bussen för att öva lite på NO-provet på vägen in, men nejnej, båda våra skrivare var ur funktion just den här morgonen, så inga papper. men det gick ju bra ändå, provet var inte särskilt svårt.

sen gick vi & åt breakfast, ljuvligt. sen lunch & 2,5 timmars idrott. hade dans, sen boxning, jobbigt så in i helvete. dessutom fick vi sluta en halvtimma försent, vilket gjorde att min planering för dagen gick kass. kom hem fööör sent och nu måste jag plugga. världens prov imon, fattar nada.

hörs, puss
tina


pink ladies

elumen - ROSA blev det i mitt hår. 2 slingor, och där snackar vi ROSA! ni nyfikna så kika in http://tinadahl.bilddagboken.se den 18:e!

i övrigt var gårdagen bra! jag gjorde mörka slingor i maddes hår, och ljusa i luggen, blev kanonbra. Desirée och jag körde ju då på rosa, tror inte ni är förvånade över mitt färgval iaf! linn fick brun färg, och blå i luggen, josse fick blonderad utväxt och mandy fick lila slinga i luggen, och blonda slingor. givetvis blev de andra i klassen med snygga i håret!

idag har det vart pluggpluggplugg. NO-prov imon, och svenska-prov på fredag. hur mycket som helst. men det fixar jag......! förmodligen.

avril är grym.


ne, fyfan, tina, lägg ner nu.


kyss&smek

Daaaaancing in the rain

trött är förnamnet.
jag & syster var uppe och fnittrade och sjöng singstar till 00, sen kunde inte jag somna på några timmar. när vi skulle sova brast vi & ASgarvade, hahah. vet egentligen inte vad vi skrattade åt, eller delvis men ah. vi var först inne och åt på max, jummie. systermys! blev dock inte så mycket planerat, men det är inte försent än, ska bli! ;)

dags för lite kvällsmat, sen blire nog att kolla på step up, underbar film.



finns ingen att sakna?

/ tina .


:)

GODNATT !



- hörs imon!

Hearts

gårdagen var supermys, thanks ladies! det var jag, linn, desirée, amanda & amy som var på dal baffo och åt. sedan kom linns pappa & hämtade linn, mig, desirée & amanda. Josse kom sen med, och då sjöng vi en massa singstar för fulla muggar, haha, sjukt kul. bilder & videoklipp blev det från kvällen, men delar nog bara med mig av bilderna för er, haha! det måste göras om! ♥

josse sov hos mig, och idag har jag jobbat 11-18. blev en lugn hemmakväll, ska jobba samma tid imon. jag & sis måste planera innan hon åker hem till götet igen!


puss!


:)

svenska är inte kul. speciellt inte att skriva en myt när min fantasi är någonannanstans än här.
ikväll blir det ut & äta på dal baffo, sen imon ska jag jobba, på söndag med. syster kommer i helgen med, då blir det en massa planera !!! :)
längtar sjukt mycket till nästa år!

nu har vi rast, see you later.
/ T.


Trött

vi hade dans i skolan idag. skulle haft ballet med lina, vilket jag verkligen hade tyckt vart superkul. men hon var inte där, så vi hade hip-hop med en annan kille :D fast rättså kul det med, inte min stil att dansa men...

träffade emelie på bussen :) sen gick jag hem & gjorde pannkakor. sen började one tree hill, och jag somnade mitt i :( sov sedan över 4 timmar... skönt, men har inte pluggat eller gjort något annat. sen kom glassbilen, och det var typ 100 år sen vi köpte glass, så jag sprang ut på pappas order, och handlade lite åt oss, och stog och tjatade med han killen ett bra tag, för han är trevlig!

nu ska jag försöka att somna ändå, längtar till morgondagen! ♥
pussnatti.


<3

har klippt mig idag, och det blev kort :( dock är det slitna borta, och jag har inte längre den hemska utväxten. känns skönt & fräscht iaf. i övrigt var vi på biblioteket på engelskan, sen åt jag, linn, josse & mandy på mackmakeriet & åt. sen gick jag ju till camilla & klippte mig, sen buss hem.
varför är jag hemma när toni & elin är i thailand, och idag tar dom dykarcertifikat. ååååh, ge mig sol.

bilder från en annan dag, tagna av maddie



det ordnar sig gummsi ! <3

nu ska jag öva på antiken, NU. bra tina, inte ens börjat än.... bäddat för ett IG.
pusspuss / tina


11 November

systersyster, tror allt att du läser nu! vi måste ta tag i det här nu, för jag är riktigt intresserad! :)



har suttit med antika grekland jättelänge känns det som, och det går in genom ena örat, och ut genom det andra lika snabbt. varför ska man kunna det när man ska bli frisör? aja. imorron ska jag äntligen få bort min hemska utväxt, och mina slitna toppar, sen hem och pluggggga. de ville att jag ska jobba, men imon måste jag verkligen plugga, man får säga nej 1 gång, jag ställer alltid upp annars!

idag har vi klippt gradering, diagonal framåt. det blev hmmmpf, great. nej, men vad kan vi förvänta oss av oss själva änsålänge? jo, att ha lite "känsla" för det, men inte jag inte. tillbaka till antiken, vill inget hellre än slänga mig i sängen, men lite mer måste jag få in i min hjärna innan jag kan ge upp dethär.

puss

Underbart

härlig dag faktiskt.
vi började 12 egentligen, men jag hade tid hos tandläkaren i stan tjugo i tolv, så jag tog en tidigare buss. gick och kikade på stan en sväng, sen till tandis. inga hål, chockad blev jag. men det var ju kanon. dock växer mina tänder lite knas, men det visste jag ju redan, det mesta har dock rättat till sig, men jag sa att jag ville rätta till det ännumer, och då får man ta vissa smällar.

efter det tog jag bussen till a6/skolan. träffade julia & felicia på bussen! sen hade vi bild & form, jag målade klart mina porträtt på linny, och kunde konstatera att jag inte är någon konstnär & fattar inte hur jag kunde få MVG i bild.. vi var kvar i skolan till 20,00. John Bauer hade nämligen öppet hus, så vi stylade, pratade, svarade på frågor, klippte osv. känns som att många blev väldigt lockade, men inte så konstigt så fint som det är nu! desirée, du är väl söt! smällde i dockan i hakan med, haha, sötnos!

puss på er!

I don´t need you

fars dag idag, och syster skulle ha kommit till jönköping, men planerna blev ändrade. nu tänkte jag göra en kladdkaka och bjuda på, för vi ska fira pappsen en annan dag, när båda mina syskon är hemma.

kvällen igår var galet rolig! efter många om & men bestämde jag mig för att ta bussen ut till månsarp & åka till evelina &co. på deras ntr-fest med cabarét och grejjer. sjukt kul, och mycket roligt folk! blev dans & glada miner hela kvällen. det märktes att det var alldelles för längesen jag & evelina festade tillsammans! tack gumman! :) fick skjuts hem, och var hemma halv 3, vilket slutade med att jag sov för länge idag..


nehe, kladdkaka var det. ciao / T.

SPA & mys

kom precis hem från SPA´t. var hur härligt som helst. mötte upp evelina i stan efter skolan, sen gick vi bort dit. sen blev det lyxlyx. fick våra badrockar, handduk & lås, sen började vi med vattengympa, låter som kärringgympa (vilket det iofs var, vi var de enda "unga") men spelar roll, de var trevliga, det var kul & jobbigt så in i. tror ni inte det, så testa själva!
sen blev det relax, med bastu, bubbelpool, jättevarm bassäng osv.. sen fick vi mat, nachos & dip & grejjer. tack evelina!
det tåls att tänka på, om man inte ska ta och bli medlem där istället!

nu är jag själv hemma några timmar till, sen kommer mamma och dom, som är på 50-årsfest i värnamo.. min chef ringde innan, så imon blir det jobb 10-16, sen pardeeeeey med evelina! på söndag är det fars dag, då kommer syster hem, och dessutom, IDOLERNA KOMMER TILL A6! ;)

smsade med toni innan, de hade vart på den ormshowen idag, som jag & toni var när vi var i thailand. sen klarade han naturligtvis inte sig ifrån den där crossbanan som han besökte när vi ar där, så han hade satt banrekord idag, haha! sist vann han ju en tävling där, dökul!

nu ska jag kila! puss

7 November

matte... bara 1 timma kvar nu, sen blire ner på stan & sen SPA! ska bli sjukt skönt.

kolla vad söt!


haha, vi har kul på mattelektionerna iallafall. & linn har gått hem :( josse är fortfarande sjuk.. det här är inte tillåtet brudar ;)

puss <3

6 November

dagen har vart riktigt mys. efter skolan träffade jag min pingla evelina, som var ett tag sen. vi gick till atlantis och bokade in oss imon, sen till claras och fikade, och sen jobbade på brännan! hur mys som helst, och skönt att ha en vän som förstår precis, precis allt, som vet allt om mig, och jag vet allt om henne. du är underbar! ♥

skolavslutningen -nian


imorgon ska jag & evelina på SPA. fick ju det av henne, så morgondagen ser jag verkligen fram emot! eller, inte morgonen, för då har jag svenskaredovisning som jag inte fattar ett piss av, och har precis gjort klart powerpointen, BRA TINA.

helgen däremot, mmmhm vad bra den lär bli!
duschen väntar, sen sovdags, pussnatti.

nu lägger jag ner de tankarna, jag orkar inte bry mig längre...


5 November

sitter i skolan på engelska nu.. jag & amanda har precis redovisat, haha.

vi slutar ju 11 idag, och efter skolan blir det fika med några brudar i klassen, ska bli hur mys som helst :) sen blir det direkt till jobbet, och jobba till 20..
juste, den hojen som var tillsalu är redan såld, så nu finns det bara en KTM 505sxf kvar om någon är intresserad ;)



puss!

Give me some sun

ååååh, ni fattar inte ur mycket jag vill utomlands & iväg just nu. näst intill alla åker ju iväg till höger och vänster, jag vill med. ska ta ett snack med min syster om det där!

THAILAND -05

sis & me

bro & me


tina goes brunis


mamma & pappa blir vansinniga på mig, även jag på dom. bäst att jag kilar nu. ut härifrån & bort och drömmer om att jag är & solar på de varma stränderna som är andras verklighet..
till solariumet / T.

4 November

skolan idag var fnittrig & flamsig, precis som vanligt med andra ord! hade bild&form, och skulle måla av varandra, jag, linn & amanda, herregud ! vi gick och handlade lite på rasterna. tina har hittat en supergod vitamindryck, bra jobbat. däremot saknar jag min lilla josie i skolan, hon är hemma och är sjuk :( krya på dig hjärtat!

igår pratade jag med evelinababy! vi ska träffas på torsdag & ta en fika, samt boka in en SPA-dag. ska bli hur skönt som helst, och vi behöver det, alldelles för längesen nu.. dessutom har vi visst endel att prata om? haha ;)

TV-kväll ikväll, med både Ugly Betty & Desperate!

gumman, det fixar sig <3


/ tina

& slåss, för den jag är

idag har jag lagt 900spänn av mina pengar på en domkraft, sant faktiskt. fars dag på söndag, och tina fixar presenten från syskonen i vanlig ordning. bara för dom att betala, för 900 tänker jag då inte offra sådär, finns inte tillräckligt stabil ekonomi till det.

meeeeeeeeen, det största att nämna idag, är att nu är toni & elin i thailandet, och jag inte alllllllls avis. ge mig sol nu, innan jag dör.

har inget mer intressant att förmedla, så byebye!
/ dahl.


KTM 250f -09

TILL SALU!

http://www.blocket.se/vi/18902493.htm?ca=17_s

får väl säga det här med, göra lite reklam för brorsan, man vet ju aldrig vilka som läser ;)
vi har även 1 till hojj till salu, 505sxf, fast en -08!

KTM 250sxf   - 09




är du intresserad? dra ett mail ! [email protected] eller &så slå en pling.
/ Tina Dahl

Lovely

gissa om jag har världens sötaste mamma!?
- i morse blev jag väckt av att någon knackade på dörren, och frågade om jag ville ha frukost på sängen, det var mamma såklart. efter några minuter kom hon in med en bricka full med massa gott.
nu är hon i farten och bakar bullar med, kand det bli bättre? nej.

igår var vi borta på kyrkogården & satte ljus hos min farmor, farfar & kusin Krister. sedan åkte vi vidare till skogskyrkogården i stan, och det var sjukt mycket folk, och hur mycket ljus som helst, säger som mamma, tur att folk engagerar sig mer i det än halloween, även att halloween är skoj på sitt sätt! satte ett ljus & la en ros hos min andra kusin, Joakim...



vidare till mitt jobb där jag var i stort behov av en varm choklad. vidare till hovlätt & hämtade pizza, tina dahl åt en kebabpizza, förstår om ni är chockade. jag som varit anti-kött, eller lite tjinkig med det i flera år & alltid beställt "margareta". framsteg. smakade gott till en början, ända tills jag blev äcklad av den!

linnea kom sen, och då blev det girlstalking på HÖG nivå. skönt det med ibland, och vi hade mycket att prata om.. sen åkte hon hem, och jag somnade typ halv 1. imorse såg jag att min tele ringde tio i 1, efter att ha sovit i 20min, borde jag väl ändå vakna med en hög ringsignal och mobilen precis jämte mig, men icke! jag fattar inte vad jag gör.
nu ska jag fixa iordning mig, sen ska jag & dadie ut på ett uppdrag förhoppningsvis!

puss!


Move your body

är inte särskilt bra på att uppdatera nuförtiden, men smällar ni får ta, ska inte säga att jag ska förbättra mig, för det håller antagligen bara i några dagar, så jag skriver när jag skriver!

min & mammas shoppingdag i torsdags var supermys. först var vi i borås på gina & shoppade loss, träffade även anna gumman där, det ordnar sig! vi träffas bara på gina-utförsäljningarna nuförtiden, sorgligt men sant! vid lunchtid gick mamma, sofie & jag & åt kinesmat, sen fick syster återgå till sitt jobb och jag & mamma till vårat ;) tack syster! <3
nästa mål var göteborg & freeport. hittade inget särkilt där, men mamma hittade lite mer! mysdag.



fredag & jobb 7,30-14. pengarrrr... likaså idag, men jobbade bara 8-11,20. idag kunde ingen hämta mig heller, så jag fick ta mig till en hållplats där 25:an går. tog mig en halvtimmes promenad, sen kom bussen & väl i norrahammar fick jag gå upp för mördarbacken med, men det är bra, jag behöver motion. faktiskt första gången jag fick ta bussen hem från jobbet när jag jobbat helg. sjukt att de har skjutsat mig varje gång i 1,5 år! ibland är man bortskämd.

har precis tagit mig ett varmt bad, peeling, hårinpackning osv. sen blire ännumera skönhetsvård, men väntar tills mamma kommer!

PUSS!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!