Allergisk chock

vilken dag det blev... kom hem från jobbet svinhungrig och skulle ta mig en macka. tims pappa köper alltid samma bröd, sånna långa bake-off baguetter nivet. tyckte dock att den va lite annorlunda dag. samtidigt som jag åt svullnade jag upp mer och mer, halva ansiktet speciellt kinden och det vandrade neråt halsen och började bli tungt att andas... åkte in till vc och fick komma in akut och proppa i mig 13 tabletter och andas i en maskin... men annars är de bra, haha :) imon ska jag ringa bonjour och höra vad dedär brödet innehåller egentligen..


Ta aldrig livet för givet

ännu en jobbdag över, somnade som vanligt en stund när jag kom hem, hur skönt som helst! jobbar även imorgon sen får jag 2 dagars ledigt. idag sänder jag alla mina tankar till min fina barndomsvän med familj som förlorade sin mamma för ett tag sen, och idag va det begravning. stor varm kram till er, & sov så gott underbara Karin.
nu ska jag ta vara på en av de finaste sakerna jag har, nämligen min fina pojkvän. va rädda om er ♥
 

Miljögården

hittade små söta ugnsformar från miljögården när jag va inne i en av mina favoritbutiker, nämligen fabrix i vingåker. köpte 4st men tänkte skaffa några fler. mysigt att göra minipajer eller liknade i. och i ljusrosa så klart! har masssssa inspiration och vill bara flytta nu!!!
 

MAN FÅR FAKTISKT UNNA SIG.......

när jag va hemma lite i jönköping sist kunde jag inte låta bli att smita in på bästa make up store. kom hem med ett nytt läppstift #violet, glittereyeliner #kayo (limited edition!) samt en rougeborste. har dessutom handlat lite till företaget.hittat ny gardin och kommit på hur jag ska pynta fönstret! hihi. och här jobbar jag för fullt, bra med lite extra cash och samtidigt få vara med tim. ställde även upp och jobbade i helgen. trött är bara förnamnet, då vi igår va bjudna till anna och stoffe på middag och förfest samt utgång, och jag började kl.07 idag..... dock va jag nykter igår som tur va. imorgon är det ny vecka och mer jobb blir det. till helgen ska vi åka till göteborg för att fira fina madde som fyller 20 samt hälsa på bästa sis och henke. och idag klirrade det till på kontot, lööööön :D
 

Man ser faktiskt speciell ut när man har glasögon, eller?!?

haha, min pojkvän är knäpp!
Tim - de va en turktjej på banken, ganska snygg faktiskt. Hon hade glasögon, sånna med vanligt glas skulle jag tro.
Jag - aha, varför tror du det?
Tim - jo, för hon ser inte ut som en sån som har glasögon.
Jag - jaha, ser man ut på ett speciellt sätt när man behöver glasögon?
Tim- Jaaa!?!
Hahaha, knäpp han är!


Falling down

helt slut efter en tuff jobbdag. skönt att va hemma i Jönköping lite även om jag liksom inte har tid att träffa nån.... imon ska jag äntligen till macken och jobba lite, har saknat min andra familj och alla goa kunder :) ne nu faller ögonlocken igen för idag, nattinatti!


Myspys med mina classmates!

skönt att vakna upp i min egna säng, dock hade jag velat att min pojk låg jämte... igår va en jättebra dag, åkte till Julia och Felicia i Töreboda där även Amy och Dessi var. va där och mös med fika och prat innan vi åkte vidare in till Skövde för bowling och mat, jättemysigt! kul att träffa klasskompisarna igen även att vi bor så långt ifrån! tack för en supermysig kväll tjejer 💗


På besök i en annan del av Köping...

somnade några timmar när jag kom hem, skönt var det! har jobbat samt åkt till köping och besiktigat tims bil som det lyckades ha blivit körförbud på, men de gick bra :) torsdag är min tv-dag, det ända programmet jag följer är mitt bakprogram, och idag åkte min favvo Elin ut :( nej, nu ringer sovklockan, fick en timmes sovmorron imon, fredagslyx :) natti!


Tröttttttttt

helt slut och noll energi kvar. mycket på jobbet, mycket efter jobbet och jobbigt när man kommer "hem"... plus att jag precis fått mig lite mat i magen, senaste målet va frukosten. och min pojk är och spelar innebandy, men jag behövde nog lite egentid. jobbar en hel del här nu, riktigt skönt att få komma hem till min pojk och sova tillsammans. dock längtar jag så himla mycket tills vi får ha vårt eget och så jag får inreda och pyssla, har så mycket inspiration och vill inte vänta en dag till! nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa senaste numret av FRISÖR :)


Älskade pappa

idag har vi såklart firat pappsen. god frukost, presentkort, tårta samt 3-rätters på en italienare och en grek. nöjd och belåten pappis sen. lämnade även tillbaka frank till min bästis innan, har vart supermysigt med han på besök i helgen. nu är vi hemma hos tim och har krupit ner. är ledig imon, skönt med tanke på att min mage är lite knäppis.


Jönköping!

äntligen en helg hemma hos mig. haft en bra vecka med onsdagsmys hos maria, lite jobb, tripp till nynäshamn och köpa ny bil till tim samt byggt lite på huset. MEN har saknat min fina familj och dessutom är sis och henke hemma från göteborg med. i helgen har vi finbesök av sötaste frank. ska nämligen ta hand om honom i december 3veckor när familjen höglund är i amerikat, inte alls mig emot, vill ju själv ha en liten frankis! och han verkar trivas bra här :) imon ska vi fira bästa pappsen och eventuellt kika på en lägenhet i lkpg. hihi! puss från mig och mina grabbar


Ofrivilligt ledig

jahopp, inget jobb idag heller. lite tråkigt när man ställt in sig på det, men men. ligger under täcket och myser, måste fördriva tiden lite... älskling jobbar dessutom i stan idag så det blir ingen lunchdejt med honom. dessutom finns det ingen frukost hemma så jag äter mini-mariekex nu, dom är fantastiskt goda! på återseende!


Ledig dag

fick visst en ledig dag idag, skönt. kikar på gamla bilder och inser vad skönt det är att känna att "det här är ett avslutat kapitel" med vissa.... veckan bjuder förmodligen på endel jobb och idag blir det en tripp till örebro. helgen ser jag fram emot med då vi ska hem till jönköping, fira pappsen på fars dag, träffa mina syskon samt till det jag ser fram emot mest, ha Frank på besök över helgen och bara mysa :)


Campingbilen is gone

borde sova. min pojk ligger och sover så sött jämte mig. i fredags sålde han sin bil och alltså vår semesterbil, och nu har han hybris, så imon blir de förmodligen en tripp till örebro och kika på bil. om han får låna min bil dit vill säga... ;) ne nu kan jag minsann slockna med, så hörs imon! pussnatti


Halloween

igår va det halloweenfest och maskerad här. vi va vampyrer. mycket trevligt, men skalman som jag är så ringde mat & sovklockan så jag slocknade en stund, förmodligen därför jag mår helt okej idag! har byggt lite på huset och nu ligger vi i soffan. min favvohund och jag myser, så skönt att ligga jämte henne när man är frusen.. jobb eller inte imon, det är frågan. har nämligen inte fått nåt besked ännu.


Ombre

blev lite nytt och fräscht i håret, min kära bästis Evelina hjälpte mig och klippte dessutom igenom det, sååå skönt och jag är jättenöjd! fick lite mer färg i ansiktet vilket behövs nu till hösten. annars då? tog mig till jobbet idag men va inte pigg, dessutom haft lite feber i em och blir därför hemma imorgon. tittat på mitt favvoprogram "hela sverige bakar" o har fått lite mer inspiration.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!