SERIÖST

vad är det med mig? känner att det är något i mitt liv som är fel eller saknas, men kan fan inte komma på vad. för den senaste tiden har det vart för mycket depp och sura miner, inte likt mig. vet inte vad felet är. har blivit så jävla känslig. kanske är mina p-piller? inte fan vet jag, men nåt är det.
tänker för mycket och grubblar över allt. ett slut på det nu, tack. för jag orkar inte med mig själv som jag är nu.




....

FARBROR BLÅ

ja vänner, detta kan vart en av dom värsta dagarna i mitt liv. mamma hämtade mig efter fikan med tjejerna, och sen åkte vi till en affär och då drabbades jag av extrem kissenödighet. så illa att jag höll på att avlida på vägen hem, så vi svänger ut på motorvägen, och vad händer? jo, det har precis inträffat en bilolycka så det är världens kö och blinkande blåljus överallt. och ni som känner mig, vet att jag plockar fram mina spionglasögon och kikar efter varenda liten detalj, och försöker sedan själv räkna ut vad som egentligen har hänt.
men eftersom jag va så jäkla kissnödig fick jag koncentrationsproblem. haha. varför blev jag inte polis?

ikväll blire hemmakväll med tanke på eftermiddagens stora tragedi ;) jobbar hela helgen, och imonkväll ryktas det om fest!? vi får se.

ciao ♥

I MISS YOU MISS BLONDIE

wihooo! har redan fått två kunder som ska göra deras balfrisyrer hos moi. hur kul som helst, hoppas det blir fler! ska ta tag i mitt egna hår med, ska bli blondie för all framtid. förra året va vi i danmark vid denna tiden på enligt mig, den roligaste tävlingen på hela säsongen, supercrossen i herning. men iår är vi inte där, och det är jag riktigt less för... men lillasyster har försökt, mer går inte. och vad jag skulle komma till, var att då hade jag mitt bästa hår, hur pucko kan man vara och förstöra det? jo, puckotina kallas hon



börjar friskna till, så blir nog skola imon. efter skolan blire semlefika på malmborgs med mina godingar! är nästan klar med svenskan med, lite impad av mig själv faktiskt.

tjarå!


SJUK

feberdjävulen har gjort ett besök även hos fröken dahl, så stannade hemma från skolan idag. tänkte göra klart svenskan med om jag orkar. sen finns det tusen andra saker jag måste göra. klickade förresten hem en klänning nyss till ellens 18-årsfest/maskerad.

måste bara visa vad jag fick från älsklingen när hon kom hem från USA!!! ♥





haha, tänk sen när vi blir kändisar och bor i USA gumman ;)



puss!


PRAKTIK



idag fick jag med mig pappsen. klippte aldrig han häromdagen för det blev försent. men istället fick jag något att göra idag plus att jag fick åka bil. kändes skitbra efter lite tips från titti! min pappa är riktigt snygg nu, och det tycker han själv med, så nöjd att han sa att brudarna på stan får passa sig... haha! slutade med att jag fick med mig en produkt från joico hem! har nog hela deras sortiment snart, love it.

känner mig hängig så funderar på att ta en vilodag från skolan imorron.. eller så tar jag en tripp till danmark och hälsar på en going, haha!

puss


FUCK

....


ALLA BARNEN...

alla barnen tycker om matte utom linn och tina, för dom tycker det är en riktig pina.




linn och jag har adhd. mattelektionen är äntligen slut och läraren blev riktigt sur på oss. utan anledning nästan. har vart överdrivet glad hela eftermiddagen, måste väl vara den där glädjen som saknats i vanliga fall den senaste tiden som helt plötsligt kom på en och samma gång...
jaja, jag kom på några historier:

♥ alla barnen åt naturgodis utan Britt, för hon åt pommfritt.
♥ alla barnen lekte bombare utan Dan, för han va från Afghanistan.
♥ alla barnen tyckte om negerbollar utom erika, för hon va från costa rica.

haha, sen är vi ju inga experter så ta det med en nypa salt. nu kommer mamma och hämtar mig, see you later!
ciaobabes


TRÖTT

och förklaringen till min trötthet är att klockan ringde upp mig 05 imorses. började jobba vid 06 på macken eftersom lisa och lena är på kurs på canarieöarna. hade hellre hållt till där än på jobbet, men mornar är alltid roliga, dessutom gjorde jag lite nytta istället för att ligga och sova. började skolan 12 med svenska och fick inte särskilt mycket gjort.

har iaf tagit tag i min försäljningsuppgift och gjort den klar, skrev tillochmed FÖR mycket, så känner mig ganska duktig nu. tänkte jag skulle klippa pappsen som va snäll och skjutsade mig till jobbet. har man tur kan man ju få lite kosing med. fick sämre lön än väntat och har nallat på tok för mycket från sparkontot det sista...

ciao!


EMELIE 18 ÅR!

Grattis på den stora dagen hjärtat! nu kan du göra vad du vill nästan! och du fick ju utnyttja åldern lite idag!... haha ;) vi säger inget!




SÅ GÅR DET EN TRÅKIG SVENSKALEKTION!


BAD ROMANCE

igår blev det myskväll hos emelie med henne, jag, evelina och dessi. först in till hemmakväll, sen drog vi en pizza, sen american pie och massa tjat. herbie ville inte riktigt vara med oss igår, bagageluckan gick inte att stänga, så jag och dessi fick turas om att sitta i bagagen och hålla i luckan så inget flög ur, ganska kul! och emeliehjärtat fyller myndig imorron! tänk vad 18-årsfester som väntar framöver, hur skoj som helst! välbehövligt med myskväll efter fredagens bravader med. thanks ladies ♥

och helt plötsligt har vi kommit in i någon period då alla gör slut med varandra, helt sjukt. en efter en hela tiden.... har vart för mycket sånt på sista tiden.. vad händer?


Årets första 18-årsfest!

idag är en sån dag då man brukar säga att man mår som man förtjänar. årets första 18-årsfest igår, hos micki! skitkul, men som sagt, på tok för mycket av det goda. men äre fest så äre! kom väl hem 04 inatt, så har sovit bort halva dagen. skulle eventuellt åkt till syrrans fest i götet idag, men är allt annat än festsugen, så det blir nog myskväll med mina tjejer istället! tack för igårkväll micki! ♥

födelsedagsbarnet! :)


dessihjärtat har nog några bilder från igår med skulle jag tippa på, så det kommer ;)

nu får det bli en film!
pussciao

EN SÅNG FÖR ALLA DOM

hej babes.

glömde visst bort att uppdatera igår, hoppas ni överlevde ändå..
pulkaåkning i skolan idag (!) med frisör1+2 och florist1+2. vi stormtrivdes, hur skönt är det inte att få vara barnslig för någon timme liksom? nej, jag fikade mest faktiskt. men ett och annat åk blev det ju, speciellt jag och linkan på snowracern, haha jisses. snyggdessi har tagit en massa pics som jag ska dela med mig av senare.

har kolla one tree hill, och nu sitter jag med mina fina wesc-hörlurar och knarkar musik. kanske skulle ta tag i mitt liv och göra något vettigt? som att städa rummet, för det ser ut som om en bombare vart där. på tal om det, invaderades pulkabacken av massa bombare idag.. så madde och jag fick hålla hårt i både varandra och fikat....



puss ♥

GÖTEBORG & ÄLSKLINGEN

hemkommen från en helg i götlaborg. igår åkte vi till freeport, en stor outlet i gbg. där shoppade tina endel, sen vidare hem till syrran och henke. på kvällen firade vi sis och hade trevligt. idag blev det en runda på stan, och lite shopping även då! lyckades bränna lite kosing och få med mig ett par jeans, en tröja, två toppar, två björnborg trosor, en kavaj och lite smink. så nu får jag lugna ner mig lite så jag inte slösar bort mina dodge-pengar...

henke & sis


och har äntligen fått hem min älskling till sverige igen! min andra halva som jag inte sett på en månad! ska ses i veckan iallafall :)

nu fortsätter johan falk! imon börjar jag 12 och får åka privattaxi!
puss ♥

GRATTIS SIS!

min söta syster fyller hela 27 år idag, så GRATTIS!





imorron åker vi till götlaborg för att shoppa och fira henne! kommer hem igen på söndag!
puss o kram



14 Januari

jodå, permanentkunden gick hem nöjd och belåten igår. eller ja, det antar jag för hon gav mig dricks! det gick bra iallfafall. hade även två barnklippningar, och det gick också fint :) trivs superbra hos dom!

sitter i skolan nu och har kultur & stilhistoria, ska kolla på film. sen ska jag och dessi ha mysdag med masssssa lyx! återkommer om det, filmen börjar nu..



puss ♥


12 Januari

praktik imorron, och fröken dahl har en permanentkund inbokad på morgonen. jag som inte är så hajj på detdär med permanent... fick läsa igenom hur man gör, i vilken ordning osv. för det är ju lite att tänka på. så har väl lite mer koll. kul iaf med egen kund =)



tänkte hoppa i bädden nu så jag har energi till morgondagen!

pussnatti ♥

SAKNAR DIG!!!

kom hem nu hjärtat!




JOHAN FALK

okej, nu har även jag fastnat för falk-filmerna. lite efter alla andra, men måste säga att denna va riktigt bra. haha, den va ju lite läskig där ett tag, så pappa sträckte snällt fram hans hand! legat i soffan framför teven hela kvällen. och pimp my ride och köping krockade inte, så fick se båda.

funderar på att gå upp tidigt imon. måste dessutom förbi biblioteket och låna en bok till svenskan. den skulle vara utläst tills imon, men tina har inte ens någon bok, så bäst att hon skaffar det. är ju ingen bokmal direkt vaaa.

bäst att krypa ner under mitt goa täcke dårå!
pussnatti

(Y)

började prata engelska med en dansk på jobbet idag, för jag fattade inte vad han sa. innan han gick hörde jag något som jag tog som "det gåår bra att prata svenska med mig".. haha. klippte luggen på sötaste lilla emma idag på macken med. måste vara den sötaste 3-åringen alltså.

imorron börjar skolan och jag ligger efter med säkert 7-8 arbeten. kanske skulle ta och göra något klart tills imorron. helt säker på att jag kommer få ett IG i engelska B. vad har hänt med den duktiga och ambitiösa tina liksom?.. börjar 12 med, så tänkte åka in lite tidigare till stan och göra några ärenden. denna veckan kommer inte bli svårplanerad direkt..

såg precis att ett av mina favoritprogram börjar nu, pimp my ride, men det krockar med "i en annan del av köping" så får nog zappa lite. och nu har jag hicka, alltså är det någon som tänker på mig!

puss ♥


SCARY

kom precis hem från ella, där hon, jag, linky, cilla, erika, emelie, bosse, viktor och frasse vart. gick med emelie en bit, sen skiljdes vi åt vid kyrkogården. och vägen hem va riktigt läskig. mötte en läskig man som hejade. visserligen pratade jag i telefon, men när telefonen dog och samtalet bröts va det inte lika kul. sprang efter grannarna sista biten och kom fram till att jag aldrig mer ska gå själv på kvällarna. och blir riktigt sur på gatulampor som inte fungerar. usch

dags att sova nu, jobb imon med.
pussnatti

You don't know...



okej, bättre dagar har jag varit med om. blev iallafall mys med familjen ikväll. pizza, let´s dance och lite godis. känner att jag måste köpa nytt kort på friskis nu igen. mår så jäkla bra av att träna, så får ta tag i det till veckan. imorron jobbar jag 11-18, och tur är väl det, så jag snart har mina dodgenycklar i egen ficka! alla skrattar när jag säger att jag ska ha en dodge, men ni ska få se... planerar en till 19-årsdagen, så får skaffa en annan tills dess.

dags för att krypa ner nu!
pussnatti ♥


8 Januari

tog mig lite semester några dagar ;) men nu är jag back on track. i onsdags va det poolparty hos jj, riktigt skoj och gott om goa brudar och grabbar! finns mycket att berätta, men jag sätter faktiskt punkt där.

detta är min sista lediga dag på lovet, jobbar hela helgen.. hörde dessutom att det skulle bli -20 här i helgen, så är jag vid medvetande på måndag är det ett under. har ingen större lust att hitta på något ikväll faktiskt så får nog bli god mat och mys med toni, mamma och pappa.

haha, lite bilder på toni och mig som tomtefar och tomtemor, när vi va hos familjen A och delade ut klappar!







pusssss!


PERSONALMÖTE & STAN

träffade jossi idag, gick en sväng på stan, åt hos favoriten på bamboo osv innan vi åkte till macken för personalmöte. riktigt intressant med sånt där faktiskt. preemgänget är bäst.



köpte förresten en ny kalender idag, så jag kan planera mitt liv för 010. ja, man säger 010, det har jag och moa beslutat.

mamsen vill att jag ska klippa henne med, är dock inte så taggad. måste röja och packa lite med. äta med.
väldigt ointressant inlägg, jaja.

puss


18-årsfest!

ja, igår va jag och dessi på emils 18-årsfest i habo. riktigt skoj faktiskt! förutom slutet, då det blev bråk osv om att någon stoppat in kattungen i micron, ja ni hör ju.. katten klarade sig som tur va & tina gick emellan. sen åkte jag och dessi hem!

haha, snyggt!


jävlar, har inte ätit middag än, så bäst jag kilar och trycker i mig lite mat.
puss


NYÅR 09/10

nyårsafton va riktigt bra. började hos emelie, där vi förfestade lite. sen vidare till ella. där blev det käk och sen ännumer partaj. sen vidare till ngis för mer party. dessi och jag gick hem 04.30, vilket slutade med frukost 17.00 dagen efter. ett och annat roligt hände ju under kvällen. som när cilla skulle hoppa på den uppblåsta vinboxen, och flyger smack på golvet. eller vid tolvslaget när jag skulle öppna våran stora champangeflaska. har ju aldrig öppnat sånna innan, så bilden jag får upp är ju "hur gör dom på crossen?" haha. började skaka den och sprutade över alla därute, även mig själv såklart. eller dessi med alla hennes goa kommentarer. sen lyckades jag slarva bort bellas mobil som låg ute mitt i vägen i en timma innan vi hittade den. trillade nämligen ute när jag och emelie va on tour. förlåt igen bella!

ja, vilka minnen. tänkte bjuda på lite bilder..

























fler bilder finns på fejjan!

PUSS ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!