GOTT NYTT ÅR!

kl. 11 va det skridskor på åsasjön, och tina brakade faktiskt inte genom isen, lyckligt nog. kalla som isbitar, åkte vi hem och jag sov en sväng. kan behövas med tanke på kvällens bravader ;) ska till emelie nu och förkröka lite, sen vidare till festen hos ella. där ska vi även käka och så! har ingen fungerande kamera, känner inte riktigt att jag kan ta ansvar för systemkameran ikväll heller, haha. så mina vänner får kirra korten!

ha nu ett GOTT NYTT ÅR! så hörs vi imon, om jag inte är för bakis. dessi sover här med!
festa riktigt nu ikväll ;)



puss


Dan före krökardan..

mindre bra att jag lyckats bli snorig lagom till nyår. ska ha ett par pumps imon som jag kommer stapla fram i, sakta och osäkert. det blir man inte varm av = mer förkyld. och imonbitti ska nyårsgänget upp till liksjön och åka skrille. kan ju bli en trevlig resa (!) tina dahl i ett par grabbskridskor som brakar rakt igenom isen efter all julens mat. det ni!

känner mig rikigt ur form också, väldigt osnygg med andra ord! men vi får väl försöka rätta till det med lite spackel imon, och det kan ju sluta precis hur som helst. har vart utan min träning alldeles för länge med. funderar på att sova bort mina bekymmer nu... ja, så får det bli.

nu kan ni kalla mig gnällkärring, om ni vill.

natti!

TILLBAKA

okej, jag skyller på julstressen. illa, jagvet. har ju jobbat ons-sön och sen har det vart släktträff med bowling och grejer. sen är lapplina nere också! så igår va hon, jag, mamma och moster på stan. fick med mig ett par mysiga boots eller vad jag nu ska kalla dom. min kärlek till skor nivet. blev även lite hårfärg och annat smått & gott.

tänkte åka till nässjö idag och hämta min plattång. beställde en ghd från salongen, sen ska jag köpa joico-shampo, så kommer hem ca 2000kr fattigare, men det äre värt. ska försöka hinna träffa dessi med! och snart är det nyår, herregud vad tiden går.

förra nyår..





puss! ♥

JULAFTON

ja, faktiskt. för klockan har slått över tolvslaget nu, så GOD JUL! har precis slått in alla mina julklappar, är trött som en jude. jobbar imon 9-14 sen hem, käka och kolla kalle anka. sen ska jag och toni bort till hans kompis och va tomtemor och tomtefar (!) sen kommer syster och henke, då blire julklappsutdelning!



från mig, till er... en RIKTIGT GOD JUL ♥


DAN FÖRE DOPPAREDAN!

nu är alla julklappar köpta. bara det roligaste kvar.... slå in dom. nej, ett + till affärer som skickar med kartonger, dösmidigt! är lite stressad nu med, ska åka och jobba 14-19. jobbar även julafton, juldagen, annandagen, söndag. ikväll ska vi klä granen och allt dedär. så får se om vi hörs, annars imon! sjukt att det är julafton redan imon.

see u later alligator
puss


STRESSAD?

har inte handlat klart mina julklappar än, och imon och på julafton jobbar jag, vilket innebär att jag MÅSTE få dom klara idag. bussen går om 12 minuter, och jag har inte ens bytt om än.

kanske är bäst jag går, så min kära familj får några klappar.

puss


GÖTLABORG!










när vi kom ner till götlaborg i lördags, åkte vi till syrran och lämnade våra väskor. sen blev det ner på stan och shoppa. jag köpte givetvis inga julklappar, utan bara till mig själv... på kvällen ville vi ut, men med tanke på att vi inte riktigt har åldern inne hade vi ju noll förväntningar så att säga. träffade madde och co på avenyn, sen hem till stinas killes lägenhet. takvåning på avenyn, säger bara JÄVLAR vilken lya. drack lite vin och tjötade, någon lyckades bli ganska så packad, men vi nämner inga namn här ;) jag som hade fått på mig stilettklackar (som jag verkligen inte kan gå i) tog istället av mig dom och gick i nylonstrumpor mitt på avenyn i typ -15 grader. är förkyld nu som ni förstår, för vi gick nog ute några timmar och letade efter ett ställe vi skulle till. haha, när vi äntligen kom in, beställer dessi en cola i baren, vilket vi haft ganska kul åt nu! men det va kanske tur det ;)


dessi har alla pics från helgen, men ni kan ju få se mina nya skor! kommer förmodligen inte kunna gå en meter i dom, men jävlar vad snygga dom är på hyllan ;)

 

haha, dom klackarna jag hade i lördags vs dom nya. hur ska jag kunna gå i de rosa, när jag inte kan gå i dom svarta? jaja, jag gillar dom rosa iaf.



ska fortsätta städa åt mamsen nu!

PUSS


Mot götlaborg!

Nu sitter dessi och jag på tåget! Har lånat hennes high tech telefon, är också lite sugen på en iPhone faktiskt! I helgen blir det såklart shopping, mys, god mat och kanske julmarknad på Liseberg :) nehe, detta har tagit mig ungefär 20 min att skriva, men allt för er nivet ;) PUSS

AVSKEDSKVÄLL FÄR MIN ÄLSKLING

ja, för imon lämnar hon mig och sweden. kommer inte klara mig utan henne, seriöst. och till USA åker den ungen med, lämnar mig här hemma i en hel månad. jag, evelina, dessi, micki och cicci va ute hos cicci ikväll och hade myskväll för min bästaste. vi ska ju givetvis pratas vid innan planet går imon!

<3


micki!




och IMON åker jag och den här snyggingen till götlaborg! det är hon i riktigt stort behov av, underbar helg väntar... tina och dessi mot världen.



pussnatti!


GLÖGGMYS PÅ HOTELLET!



kom nyss hem från hotellet. mys med glögg, massvis med gott tilltugg, goa brudar, och julklappar. vi körde paketleken med, och jag fick denna, som man sätter i en blomkruka tror jag:

"I kärleken finns löften men inga garantier"


klippte pappa på salongen idag med, skoj! sen fick jag skjuts av honom hem, och för första gången i tinas liv köpte hon sig en kebabtallrik. ganska så äckligt faktiskt. min mamma påpekade även att jag blivit smalare och att hon tyckte det va fint, hon sa även att jag hade lite väl mycket hull innan. haha, detta fick jag höra efter att jag smackat i mig kebabtallriken! tack lillis dahl.
nu ska jag fortsätta packa! imon blir det avskedsmiddag/partaj för min bästa.

puss!


IDOL, STOCKHOLM.....

kasst av mig att inte uppdatera förrens nu. men när det är praktik är det lite körigt, mina vänner. men nu så..

i fredags väntade mina goingar på stationen, så vi åkte metron tillsammans. tack gode gud för det. dock fixade ju tina allt, precis som resten utav helgen... tillexempel det första hotellrummet vi fick, som luktade rök, och där vägrade jag att bo, så vi fick byta rum. jaja. vi råka hamna jämte agnes i lobbyn med, rättså coolt enligt mig. på kvällen va det ju då IDOLFINALEN! rättså skoj att se, och erik va överlägsen live. vi satt nere på "plattan", men precis så att kameran inte fick med oss..

stötte på en en kändis med, och kändiskåt som jag är... tvingade jag grabbarna till detta:


lördag och då blev det shopping på stockholms gator med mina grabbar. sen mys på hotellet. ni kan ju tänka er att tina bodde som ensam tjej på hotellrummet med 4 grabbar, haha. sen käkade vi och sov typ. och på söndag blev det hemresa. jag har skaffat mig hyfsat bra koll i huvudstaden nu. riktigt rolig helg :)



här har vi herr bagge framför oss också!




kan hända att fler bilder kommer!..
och juste! grattis till mimmi med, några minuter försent, men ändå :)

pussnatti ♥

HEMMA...

...efter en underbart bra helg, berättar mer imon!

godnatt ♥

PÅVÄG TILL STOCKHOLM!

sitter på goaste bussen upp till stockholm. bus4you är bäst. trådlöst internet ombord, så fördriver tiden lite med att sitta här. haha, sitter med lurar i öronen, så tänkte ju inte riktigt på att de andra hör om man råkar rapa....(!) de andra goingarna åker tåg, men jag hade aldrig stått ut med dom på tåget, så tur jag tog bussen.. ;) ikväll blir det IDOLFINALEN! sen stannar jag där uppe hela helgen. juste! vi har tydligen bra platser, så glöm inte att kolla om ni ser oss i teverutan!

är asnervös för hur jag ska ta mig till globen, hotellet ligger precis jämte. kan ni tänka er tina dahl, ta sig från centralstationen till globen med metron? juste. shit slltså. mamsen och pappsen tyckte jag skulle ta en taxi, men ska fan klara av detta.

sen säger vi grattis till farbror myntti som fyller år idag!


har med mig modemet, så hörs under helgen :)
PUSS

SVINIS

igår tog även jag den berömda nöffsprutan. jag och evelina va där. haha när jag sitter där, frågar sköterskan; jaha, och du vill ta vaccin mot svininfluensan? haha, nej, mot klamydia. lite dum fråga faktiskt när alla stått och köat.
slutade 14 på praktiken igår, trivs verkligen där. sen åkte jag till evelinas salong, där hon klippte mig en bra bit, med mitt tillstånd såklart.

idag har jag kännt mig hängig, sprutan???.. kom till jönköping med tåget runt 19, sen gick jag bort till solklart. inte trodde man att en barnfamilj hade stället, haha! supertrevliga iaf, dom bytte rör så jag väntade tills min favoritbädd blev klar. va förresten och solade på flahult igår, 18-årsgräns? klarade det ändå, men har solat där i typ 2 år, och nu helt plötsligt får jag inte gå dit? sjukt.



hoppas inte jag är sjuk imon.. måste packa och allt med, på fredag blir det stockholm!
pussnatti

GRATTIS ÄLSKLING

IDAG fyller min underbaraste år! ska fira henne lite senare i veckan tänkte jag.

Evelina Höglund, min andra halva som jag helt seriöst aldrig skulle klara ett liv utan. hon finns alltid där för mig, vad det än är. vi avslutar varandras meningar, har samma humor & ja.. vi passar fan ihop ;)



HAHAAAAAA




I LOVE YOU ♥


I just love it

dålig uppdatering, i know. i fredags vare takida med emelie, resten utav helgen har jag ägnat åt att jobba. har kommit på hur mycket jag tycker om mitt jobb, underbara människor och underbart jobb. trivs verkligen, och i helgen har det bara vart kul, inte ens jobbigt. macken är bäst. vi bowlade ju och åt julbord med mackengänget i tisdags, så bilder kommer!

 

imorron har jag praktik i nässjö, pratade med min frisörlärare som för övrigt är genomgo. hon har hjälpt mig under helgen med en ny praktikplats, så ska bli skoj imon. ska upp tidigt, så bäst jag kryper ner.

imon fyller min ÄLSKADE år. återkommer imon!

PUSSNATTI

ÅT HELVETE MED ALLT

aaah. ingenting fungerar för mig nu. vill bara gräva ner mig eller åka långt som fan härifrån. jag orkar inte mer skit nu. allt på en gång. jo, för visst blir man motiverad..... NEJ. undrar vad det är jag gör som blir så jävla fel hela tiden. bäst jag sover, ska upp till skolan en sväng imon, måste fixa en sak, men det kommer väl inte gå vägen det heller.
brukar alltid tänka att "det fixar sig" och det brukar göra det också, men nu är det åt helvete. kört.


godnatt.


KILL ME

fyfan. säger inget så har jag inget sagt, kan vara bäst så.
jaja. för ett tag sen skickade mamma in på någon tävling JP hade, man kunde vinna takida-biljetter. igårkväll kom hon in och frågade vad jag skulle göra på fredag. "inget?" sa jag. då frågade hon om jag hade lust att gå på takida, hon hade vunnit. så fick 2 biljetter av henne, nu är ju frågan vem som får bli min partner.

pappa kittlar mig under fötterna, jag älskar det.

puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!