30 September

i måndags fick vi börja klippa, hur kul som helst var det. efter skolan åkte jag direkt och jobbade.
idag har vi fått lyssna på någon snubbe om internet, dataspel osv. sen blev det jobb idag igen.

imorron är det skola till 11, sen ska jag direkt till jobbet. lite segt, men tänk på pengarna.. mathilda är snäll och jobbar åt mig på lördag iallafall, så att jag kan åka till varberg. hade iofs vart rätt kul att vara på jobbet & baka, det är ju kanelbullens dag då.

måste säga att toni är bäst. häromdagen när jag var depp fick jag en ros, sweet. hur mycket betyder sånt i ett läge som det? huuuur mycket som helst.

ne, nu ska jag sova, godnatt.


man ska inte stänga dörren så, att man inte kan öppna den igen.

?

trodde inte det skulle bli såhär. igår tog jag det bra, men idag känns det inte bra någonstans :(

deppdag och jag ska klicka på en riktigt sorglig film så jag får gråta av mig lite.


........

NR:2 25 September

var inne i stan en sväng med linn & erika, de är för goa! på Vila hittade jag egentligen ingenting, och det var inte så mycket erbjudanden osv heller, så det blev bara en rosa stickad mössa. kan visa den här någon dag :)

imorron har vi svenskaprov, och tror ni tina har övat? nej såklart. jag har inte orken nu heller, för jag somnar snart, så funderar starkt på sängen.. får faktiskt bli så, godnatt folket!


/ tina


25 September

och löning! mycket riktigt hade jag fått in mina 6000 på kontot, och efter nästa vecka då jag får 1500 till, så tror jag att jag kommer bli snål istället för att slösa, tro det eller ej, men jag ska fasen spara nu, bli riktigt duktig på det som min syster!

idag har vi vart duktiga. började dagen med NO-prov, sedan skolfoto - varning!!! jag ser ut som ett fuckface, seriöst, det gör jag verkligen. sen hade vi idrott, och därefter åkte jag, linn & josefin ner till friskis och tränade där. sen nu är jag hemma & har ätit, men vid 18 ska jag & linn in igen på VIP-kväll på VILA och kolla kläder.

våran bitr. rektor camilla kom och frågade om någon i klassen ville ha HV-biljetter, och jag och linn tog såklart, men sen insåg jag att jag hade lovat bassebästis att träffa honom, sedan ska vi ju till Vila! så det blev inget med det, men ändå snällt att dom frågade (:

hörs sen! / T.

...

var borta & solade innan, ville ju inte se ut som en från vitryssland, så nu ser jag ut från en från afrika istället, not. skolfoto imorron, sitter och funderar på vad jag ska ha på mig.. sånt är jobbigt.
min mamma är bra! hon har köpt biljetter till mig för längesen till björn gustavsson & co när de kommer till jönköping. söt hon är! ska bara försöka få med mig evelina, eftersom vi har pratat om att gå på det =)

nu ska jag plugga, fixa kläder, duscha, fixa brynen... jävlar, det blir ingen tidig läggning idag inte.
/ t. dahl

24 September

slutade 11 idag, som varje onsdag. gick & åt med josefin, josefin & isabella. sen åkte jag ner på stan & väntade på att 28:an skulle komma så jag kunde ta mig hem. var väl hemma vid 13 typ, då blev det pannkakor.

kollade mina 'framtida' inkomster så att säga innan på mitt internetkonto, vilket visade sig att lönen var på mer än jag väntat mig, nära sextusen! då blev jag inte direkt ledsen! sen kommer ju studiebidraget, vilket innebär 1500 spänn till. jag är snart stenrik, haha, nej, men det där satt jävligt gott.

ska tvinga mig till pluggandet nu, sen bort och sola, sen idol & sen 'vem kan slå filip&fredrik', tydligen en crossbrud med där. kul att crosskillen i idol gick vidare med, han är grym!

see you later / T.

23 September

vilket innebär 2 dagar kvar till löning! ska dock spara den större delen av lönen, eftersom den ska bli rätt saftig denna månaden enligt mina beräkningar! bara att hoppas.
lite irriterad för att jag inte kan följa med på kursen med jobbet nästa vecka. 2 dagars, med massa folk ifrån hela landet, och övernattning på hooks herrgård, sur på mig själv att jag tackade 'nej' eftersom vi hade temadag, men det vara bara om data fick jag reda på när jag redan svarat, trodde givetvis det var frisör.. men nu är det väl försent, har lovat att jobba mån, tis, ons istället. andra chansen för kursen var de 2 dagarna vi har prao, så det gick ju inte heller. kommer vara som en ny anställd igen när jag inte vart med på kursen, fuck vad sur jag blir på sånt.

linn och jag följde med josefin efter skolan, och det var kul, jäklar vad skratt det blev, inget plugg som det var tänkt. istället åt vi korv, frukt & godis, haha, ni är störtsköna!

wellwell, nu blir det idol,
ciao!
/ Tina

22 September

helgen var kanon, och nu är jag hemma igen. ett himla farande fram & tillbaka, men inte mig emot när det gäller den saken!

vi var nere i kristianstad på ripabanan i fredags. då blev det väl inte mer än att lägga sig när vi kom ner. sen upp tidigt på lördagen då det va LAG-SM FINAL och huskvarna mk låg bland de sista och var nära att åka ur, men de blev sedan 7:a totalt. toni körde två heat och blev 5 & 15 efter att ha klantat till det lite. på kvällen var det ju då "bankett", vilket man inte ens kan jämföra med den vanliga banketten, men elin & jag var laddade! vi satt i klubbstugan och åt planka osv. sedan var det ju 'mingel' i depån, ellerhur elin? haha ;)

på söndagen var det MX3-SM och JSM FINAL. toni kör i mx3-klassen och blev 8:a i försa heatet, och 6:a i andra. Elin var ju med och raceade mot grabbarna, och hon blev 22 & 23 ! härligt :) riktigt kul att se JSM med, som jag vanligtvis inte är med på annars!



idag i skolan gick halva klassen upp till hotell/restaurang eleverna och var med halva deras klass & bakade thekakor, scones och muffins som vi sedan åt. sen bytte vi efter halva dagen och så fick vi tvätta, styla osv. HR-eleverna. det var faktiskt kul, men i slutet gick det segt, eftersom jag har svinont i halsen.


våran snygga båt ;)


har övat att färga mammas utväxt, så imorgon är jag förhoppningsvis redo till provet!
sleep tight!
/  t. dahl

NR: 2 19 September

hinner inte ladda upp bilderna tyvärr! så efter helgen får det bli. måste packa det sista nu, sen drar vi till kristianstad (skåne), & de stressar mig för att jag är seg ;)

blev en fika & en sväng på a6 med linn innan, hon är för goo :) och nästan så att hon övertalade mig att stanna hemma i helgen, när jag fick höra planerna pår ikväll & imon, haha!

imon är det LAG-SM FINAL och sedan bankett på kvällen! och på söndag är det MX3-SM FINAL och JSM-FINAL! mycket avslutningar i helgen alltså! men det ska bli kul! hör av er!!



PUSS!


19 September

mitt i matten, vi har oförberett prov (!) fine liksom,

sen ska jag hem & packa det sista, så frågan är om jag hinner bilderna som jag lovat, men jag ska försöka :) ett inlägg ska jag väl iaf hinna med!

puss sålänge!


...

tänkte vara förståndig att gå och lägga mig istället, så bilderna kommer imon om jag hinner!

godnatt! ♥

18 September

gårdagen var riktigt bra. först skola, sen klippning & sen till skövde, sen till josse.

tog bussen ner till stan efter skolan, och gick till klippoteket för att fixa kalufsen en aning. några mörka slingor, nästintill svarta hade jag när jag kom ut därifrån, och jag är supernöjd. min frisör är bäst, hon vet alltid exakt hur jag vill ha det och ökar på med lite utav hennes egna idéer som vi beslutar tillsammans. efter det fick jag lite bråttom till stationen. fick ta buss eftersom dom bygger om tågrälsen... btw, framme i skövde hälsade jag på matthias, och det var jättekul att ses igen :) det blev stan, film och så, sen efter 20 var jag tvungen att gå igen.. min lilla ängel josie ringde och ville skicka hem mig till henne, så jag gick dit. hennes söta mamma övertalade mig att skjutsa ner mig till stationen, så undertiden gick jag in och kollade på idol med alex & jacop :) sedan tog jag 21-tåget hem, åkte till jossan, tjatade, fick pannkakor och sov hos henne! =)

tänkte packa lite nu, sen ladda upp en massa ullevi-bilder, måste hinna det innan jag åker!

saknar halmstad!



tänk om allt vore som önskat..

/tina

16 September

I don´t wanna think about it, because I know exactly what I want.

bara den 16:e, min plånbok är tunn och nästan halva månaden kvar till löning. bra jobbat tina! men det fixar sig alltid.
idag hade vi appliceringsteknik, service & bokning. sedan teori & massage. josie var ju sjuk idag "/  imorron blire engelska 3 timmar, slutar 11. sen ska jag klippa mig 12,30, sedan är jag öppen för förslag!





nu ringer josie! hörs sen / T.

...

it´s not easy.




jag saknar dig gumman, kom hiiiiiit nu lina! du är inte den enda jag saknar! ;)



linn, just nu tycker vi preciiiis samma om den saken! du fattar. jag blir ceeepe på sånt.
ursäkta orden.




/ T.

15 September

hemma igen!

helt galet bra dagar måste jag säga! vi börjar med:

torsdag: josefin & jag tog tåget till skövde & var framme runt 17-tiden. då fick vi mat & jag fick se hur fint hon bodde! :) sedan fixade vi iordning oss inför kvällen. fick även träffa hennes kompis gabriella & massa andra! träffade även en annan kändis :) <3. wellwell, vi gick till en förfest, sedan ner till vatra där det var inspraksfest. helt nyöppnat ställe, och det var skitkul faktiskt! hemvägen kunde väl gått bättre för vissa, eller vad säger ni? haha ;)

fredag: Josse & jag tog tåget till Göteborg där det blev shopping. sedan skulle jag gå bort mot ullevi, men tog en himlans, omväg och han träffa både tonis kompisar från jönköping & även ante & millberg på vägen! efter 50min hade jag tagit mig till ullevi, haha! och där var det full rulle hela kvällen! supercrossen var skitkul! jag & pappa var i depån hela tiden, utan finalen då toni & jag gick till VIP-läktaren. sjukt kul! min idé gick förresten igenom, ville ju att vi skulle trycka upp tröjor med tonis namn+startnummer, och clabbe fixade det i sista minuten!
dock lite synd att jag inte hann träffa alla jag skulle! berättar mer om hur det gick osv. senare!

lördag: vi sov hos min syster & henke. sedan mötte vi upp toni & elin & åkte till freeport och shoppade. ska visa allt sen! sedan thaimat osv. sov där den natten med!

söndag: skulle åkte en sväng till skövde, men allt blev så oplanerat, så det blev inget. :(

nu ska jaggöra tacos, sen blire att kolla på hv! sen ska jag färga mammas bryn&fransar!
miss you!

11 September

detta blir det sista inlägget innan jag åker =)
först ska jag med josefin till skövde, tåget går 16,00 idag, och sen ska vi till vatra på insparksfest. ska bli sjukt kul faktiskt! och imorgon har vi studiedag, så jag slapp att ta ledigt. då åker vi med tåget från skövde till göteborg, josefins kompis ska med oss också! sedan shoppar vi, och därefter drar vi till ullevi & supercrossen!

jag har tjatat om supercrossen till allt och alla tror jag, haha! men anledningen är att jag är så jäkla glad & så sjukt taggad, så jag kan inte släppa de tankarna helt enkelt, haha! supercrossen börjar väl typ 18,30, men träningen är redan 15,00! min plan gick dock åt helvete, men vi kommer ha kul ändå!!

hör av er om ni ska dit =)


pusssss / t. dahl


9 September

usch och fy. känns som mitt huvud sprängs vilken sekund som helst. så har det iochförsig kännts hela dagen typ. trots att jag vart ute i frisk luft, druckit mycket vatten och knaprat iprén så hjälper det inte. men har man aldrig ont i huvudet annars så får man nog ta smällen när den väl kommer.

jaja, nu ska jag sova, har legat och vilat på soffan ända sedan skolan slutade, så stannar kvar där tills klockan ringer upp mig imon. see you tomorrow.
puss.

Nr:2 8 September

kom nyss hem från wicked! åkte in och förmedlade mina planer om helgen, haha. det kommer bli jävligt bra faktiskt. ni får stå ut med att jag kommer tjata om ullevi de närmsta dagarna, men fan vad jag längtar & damn vad kul vi ska ha!
hela denna veckan är kalas. bara tis-tors kvar i skolan. på torsdag följer jag med josefin hem till henne i skövde, där det blir insparksfest med hennes kompisar! sen på fredagen tar vi tåget tidigt till göteborg, går och shoppar & sedan är det ullevi på kvällen! sen åker josie hem, och vi stannar kvar hos syrran & henke, sedan blir det shopping hela helgen!



PUSS!

8 September

gårdagens tävling gick väl mer dålig än bra. men laget slutade 3:a iallafall. toni tog starten och ledde det 2:a heatet, sedan svänger kalle karlsson ut från bandepån och stängde toni, riktigt fult gjort. vill ni läsa mer om det så är det www.tonidahl.se som gäller!
måste även gratulera dig elin till en så bra placering på VM:et i Lierop. 3:a i första heatet & 13 i andra. det slutade med en 5:e plats i årets VM för henne, grattis bruden!

idag i skolan har vi haft hajk (!) mitt ute i skogen var vi. men vi fick sluta vid 12 redan, så det fick duga.

jag har en skitbra idé inför ullevi, bara 4 dagaaaaaar kvaaaar!! min idé kan jag inte berätta än!


PUSS


7 September

är faktiskt stolt över mig själv. lyckades göra köttfärssås igår, och den blev faktiskt god, det tyckte toni iallafall, och det är han som behöver den mest idag när det är tävling ;) för ni ha väl inte glömt att det är LAG-SM på Torsviksbanan idag! första start är 13,00 men träningen börjar redan 11,00. tror att det är gratis upp t. 16 år om jag inte minns fel!

ses på crossbanan sen då hoppas jag =) josefin kommer dit med! jag ska stå i entrén och sen fota en massa!



ring om ni inte hittar! PUSS / T.DAHL

6 September

skönt att redan ha jobbat klart för dagen. är seg, trött & fryser, så det blir nog en hemmamysdag med film & så. ska även hinna med en massa annat på min lista:

¤ fixa naglarna
¤ ansiktsmask & peeling
¤ fixa massa tills morgondagen
¤ göra 'jossans köttfärssås' tills imon ;)
¤ film
¤ ut & gå

toni är och tävlar i sösdala idag, och jag är inte med... var ju tvungen att jobba. det är första tävlingen han kör på huuur länge som helst, eftersom han vart skadad i månader. men nu fick jag precis rapport, och han vann första heatet! hoppas det går lika bra i andra =) - nu har jag även fått rapport från andra, han vann det med!
grattis brorsan, det är du värd!



see you later / T.

5 September

skola & jobb har vart min dag typ.
skolan gick rätt snabbt, fick sluta mycket tidigare, och det blev jag rikare på ;) tog bussen till jobbet, och jobbade till 19.40, sen kom toni och hämtade mig. sen åkte vi & handlade, eftersom mamma fortfarande är sjuk. har aldrig sett min mamma ha så ont faktiskt, men hon vägrar åka in, jobbar man inom sjukvården själv så kan man tydligen inte det..

nu är jag dödstrött, ska upp och jobba vid 8 imon, så jag ska sova. behöver verkligen sova ordentligt. sen har jag skadat mig med, haha. häromdagen när jag skulle till tåget på morgonen ramlade jag mitt i konsumbacken, med benen åt olika håll typ och skrapsår. kom väl tydligen smuts i, för nu har det varat sig & sånt. sen skar jag mig i fingret på kniven i matsalen innan. klant-tina är i farten!

nu ska jag sova! nattinatti / T.


4 September

hade faktiskt tänkt att komma i säng senast 22 idag, bara för att jag är helt slut på dagarna. morgondagen är riktigt seg, 3 timmar svenska & 3 timmar matte. efter skolan ska jag åka direkt och jobba till 19.

på lördag blire jobb, sen träffa några brudar tror jag :) sen på söndag är det LAG-SM i motocross på torsvik, glöm inte det hörni ;)

kul att idol is baaaack !



PUSSNATTI!

4 September - GRATTIS MAMMA!

mamma fyller år idag, men exakt hur mycket kan jag tyvärr inte svara på :D

grattis till mami!


hon mår iofs inte alls bra, hon har feber och jätteont i magen, stackarn..

later!

Nr:2 3 September


 / T.

3 September

idag fick vi ännu en ny tjej i klassen! den andra nya tjejen som började igår, slutade lika fort - efter en timma redan.. morgondagen ser jag inte direkt fram emot. först NO i 3 timmar sen idrott i 2 timmar.

sedan måste jag säga att brorsan fått väldigt mycket reklam i media idag! först i JP, där fick han täcka förstasidan & sedan ett reportage inne i tidningen med några bilder (blev inte om elitseriegrabarna, det kommer senare i veckan!). sedan var han även med i radion! jag & josefin satt på engelskan & lyssnade på det, haha. glad för hans skull, det behöver han!

vill ni lyssna på det, så klicka här: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=live&id= sedan klickar ni på inlägg 10.30-11.00, och sen börjar det efter 8,20 minuter!



nu ska jag åka på körkortskurs "/ :)
puss!


2 September

måndagar & tisdagar är ju veckans bästa dagar, enbart frisörteknik 8-15 !
idag fick vi tvätta håret på varandra, sedan styla det! sedan fick vi inte komma sminkade till skolan, eftersom vi skulle färga bryn & fransar idag. blev faktiskt bra tycker jag, kul dag =)

var borta på crossbanan innan, pratade & fotade! åååh vad jag vill ha en cross nu, ni anar inte vad sugen jag blev idag. tjata tjata tjata på pappa. JönköpingsPosten var där med, så kika in imorron, då kan ni läsa om HMK-grabbarna som är med på söndag på LAG-SM. det ska även stå om toni inför ullevi!

imorron har vi 1 lektion, slutar 11 & efter det ska jag ta med mig linn till fla(t)hult och sätta upp en affisch. dock har vi 2 engelskatexter som ska vara klara imon, och jag blrjade nyss. bra jobbat fröken dahl, allt är som det brukar.

nu ska jag sova.
nattinatti / T.

1 September

hejdå sommaren&alla underbara minnen, HEJ hösten.

har inte suttit framför burken på några dagar, som ni kanske märkt. har helt enkelt inte hunnit. men ska berätta lite ändå:

  • fredag: efter skolan hann jag bara hem, sen följde jag med toni&elin till eurostop. jag & elin gick in och shoppade lite, medan toni var utanför på ett ärende. sedan åkte toni hem, och jag & elin drog till a6 & åt mat på IKEA. sedan hem, fikade osv.
    efter det gick jag bort till hammarvallen, vi var ett gäng brudar som tänkte spela brännboll, men tiden rann iväg, och mörkret kom ifatt oss, så istället gick vi till daniel som hade fest.
  • lördag: jobbade 11-18. därefter stressade jag hem, och sen drog jag till ellen på förferre =) sedan åkte vi till kålgården, men efter ett tag fick vi inte vara kvar, så då gick vi till mackeD och åt, elin hämtade mig.
  • söndag: jobb 11-18. sen hem, och vid 19 kom evelina hit, så då blev det tacos, film & prat. mysmys!

dagen: var i skolan, och en kille från wella kom till oss idag & informerade om massa hårprodukter. jag kommer bli helt sick på sådant sen, vill ha allt! sedan fick vi jobba lite i grupper. 1 ny tjej i klassen dök upp idag med!

tog mig en promenad bort till crossbanan (HMK) innan, det var nämligen arbetardag, så jag tänkte stå och kolla på när de andra sliter. som tjej vill man ju inte smutsa ner sig nivet ;)

outfit:


puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!