:(

sitter på jobbet och har lunch nu. tänker på min älskling som är på fredriks begravning idag, killen jag skrev om för några veckor sedan. begravningar är det värsta som finns, och hade jag inte jobbat idag hade jag varit där för honom och väntat.. tankarna går i huvudet hela tiden, Fredrik blev 20 år och johan blev 15.. våran älskade sport, vad händer??

VILA I FRID

det som inte får hända har hänt igen. igår när det va dags för mina pojkar att köra första heatet kom dom bara nåt varv innan heatet rödflaggades. alla va stirriga, man förstod att det va nåt allvarligt som hänt. information spred sig och folk gick och grät. har aldrig vart med om en sån tyst stämning i depån. en 15-årig kille låg där och kämpade för livet. han orkade inte hela vägen. det är fruktansvärt och fullkomligt ofattbart. vad händer med våran älskade sport? nu är det 3:e motocrossföraren detta året. jag fixar inte detta, sporten som vi alla älskar får såna här slut. hela motocrossverige sörjer. vila i frid johan remmelg

SOM JAG LOVADE...

lördagen är avklarad och ni ska få lite resultat. I tidskvalet satte Toni 7:e tid och Tim 10:e. Det va sedan dags för kvalheat, de körde i olika heat och Tim slutade 8:a i sitt och Toni kom på en 16:e plats. båda mina grabbar är klara för dagen och för morgondagens heat. vädret har vart på topp och nu är jag och mitt hjärta inne i Västerås för att handla lite.. håll tummarna för dom imon :) PUSS!

MOT VÄSTERÅS

nu är vi påväg mot västerås för ännu en crosshelg. det är SM i helgen igen. me like. på lördagen är det kval osv, medan det är heat på söndagen. håller er uppdaterade om jag hinner, men som sagt, har mycket att stå i och dessutom två pojkar att ta hand om och hålla reda på! hoppas ni får en mysig helg :) PUSS ♥


LOVELY

imon är det äntligen fredag igen, älska fredagar! slutar fyra imon, så kommer toni och pappsen och hämtar mig med husbilen, så drar vi mot västerås, SM och min älskling! love it. mammsen är hemma i helgen så jag är både husmor, mekaniker och coach tillsammans med pappsen... my god! imonkväll vid den här tiden ligger jag förmodligen under täcket med min söta lilla pojke och myser :) längtar massor!
PUSSNATTI


I HAVE A DREAM...

vill bara iväg. vill vara där jag mår bra och tillsammans med den jag mår bra med. men det är inte lika lätt som man kan tro. eller så är det bara att tänka på sig själv för en gångs skull, det har jag nämligen aldrig provat. jag är en av de typerna som känner pressen att få alla andra nöjda hela tiden... hur ska man göra för att slippa det? jag vet att jag gnäller mycket här, jag försöker hålla humöret men det går inte alltid. & ni får inte ens veta en bråkdel... godnatt.

WITH SOMETHING FROM YOU IN MY ARMS...

ligger och myser med min älsklings tröja, den luktar han och så gott. imorses släppte jag motvilligt iväg honom. nu ses vi inte igen förren fredag. vad jobbigt det är att må dåligt 4,5 dagar av veckan och bra 2,5 dagar... varje vecka är kämpig och det krävs en hel del av oss båda för att klara det. vi uppskattar iallafall varandra när vi ses, så himla mycket. ska strax ta mig upp ur sängen och åka iväg och jobba. jobbar på macken idag, ska bli skönt.


PUSS!


LUNCH

precis gjort en permanent på Alexandra, nu är det lunch till 14 sen har jag en klipp och en klipp och sling kvar idag. därefter kommer mitt hjärta och hämtar mig! hoppas ni får en mysig helg vänner, PUSS!

ATT KYSSAS ÄR SOM ATT DRICKA TE UR EN SIL, MAN FÅR ALDRIG NOG

idagidagidag :)


SOM GRÄDDE PÅ MOSET...

hihi, riktigt nöjd. älskar det där lilla extra ibland, att bjuda till lite :) har gått bra idag på salongen, imon är det en ny dag med nya kunder, sen får jag älskling och helg. har fortfarande inte rört mitt konto, hur sjukt är inte det? jag tina dahl har inte spenderat en enda spänn på en veckas tid. mamma gapade bara när jag berättade, och tyckte att jag faktiskt fick unna mig nånting. men icke. stolt över mig själv, så imon tänkte jag använda det på hemmakväll efter jobbet och köpa lite gotte till mig och min pojke. det är väl okej?



natti!

HEY YOU

ambitiösa tina är i farten. var glada så länge jag håller igång. har massa gosiga planer för helgen som jag ska förbereda ikväll! mitt hjärta och jag är nämligen själva hemma nästan hela helgen, ska bli superskönt med bara tid för varandra. annars då? annars är nog läger under kontroll. saknar såklart min plutt men imon får jag pussa på honom igen, underbart ♥


IMON ÄR DET IMON :)

jag och sandra har vart hos pia idag och hälsat på hennes lilla bebis och emma. så söta! sen åkte jag till min kära vän evelina och fick en rundtur i deras fina hus samt en fika och snackis :) har även vart ute på en promenix efter order från min pojkvän. dessutom krupit ner allaredan. haha, ni måste ju tro att han mutar mig med något efter som jag är så lydig!! skämt åsido ;) imon är det jobb på salongen som gäller. och imon kan vi säga imon, ellerhur älskling?

lyxar till det med en "dagens look"


puss på er ♥


KLACKAR...

måste säga att jag är ruggigt sugen på att använda mina lundbergskor idag... dock ska jag köra bil och då känns det inte som en bra kombo. har skofrossa! hittat ett par assnygga boots som jag bara måste ha!! den 25:e är dom mina, skulle ju spara nu... dessutom fick jag ett par snyggingar av älsklings mamma, dessa måste också användas! anna har dock ett par skor från hennes senaste kollektion som jag är helt kär i!

mina lundbergskor!

de från den senaste kollektionen... visst är dom snygga!!?

vill även säga grattis till sötaste hanna som fyller 18 idag ♥ äntligen :)
PUSS!


MAKE ME UP

♥ Ina; Hej kan du inte skriva i ett inlägg vad du änvänder för smink? :)

självklart kan jag det! måste börja med att säga att jag är en make up store-tjej, älskar deras produkter och speciellt de goa tjejerna på a6 som jag handlar av :) produkterna är dryga och värda varenda krona!

nu på sommaren har jag dock bara mascara och läppglans. om jag ska hitta på något (utgång, middag osv.) brukar jag använda mig av: (detta är mina favoriter, har oftast inte allt samtidigt!)

♥ en lätt foundation - "hydralight" isa dora
♥ mascara -"define a lash" maybelline
♥ cover all mix - make up store
♥ solpuder - i.d bare minerals
♥ rouge - e.funkhouser new york (dock hittat ny favorit på make up store!)
♥ svart kajalpenna - make up store
♥ ögonbrynspenna - make up store
♥ vit kajalpenna - "vanilla" make up store
♥ ljusrosa kajalpenna - "pink dreams" make up store
♥ rosa läppglans - "zap" make up store (min absoluta favorit!)

tycker dock om att variera lite på läpparna! min favorit är "zap", men använder även "pink" eller läppstiften "senorita", "blush""culture" från make up store. har jag rött glans på läpparna är det från dior. använder även ett pensel/borstset från make up store till alla produkter! har massvis med ögonskuggor också men de används sällan...

"zap" på bilden


rött glans från dior


penselset, borstar med äkta hår


här på bilden med mascara, rouge, ljusrosa pennan "pink dreams", vit penna "vanilla" och läppglanset "zap. ögonbrynen är färgade!




hoppas du fick svar på vad du ville :) nåt mer ni önskar så säg bara till! PUSS


MUST HAVE

helt kär i heminredningsgrejer nu! har redan köpt på mig en massa fint, mycket rosa såklart! tror ni mig när jag säger att jag hellre handlar sånt än kläder till mig själv? det är sant. visar en liten önskelista här, älsklingen vill dock inte bara ha rosa.....













hihi! visst är det fint med rosa! diskstället är nog min favorit :) imorgon är jag ledig men har lite på schemat. ska försöka hinna med ett sminkinlägg som var ett önskemål :) godnatt mina söta läsare ♥

NYKLIPPT & BANKKORTSPAUS!

pernilla klippte mig igår och det är såååå skönt och sån skillnad. vågar inte ens säga när jag klippte mig senast, men ni vet väl att det är var 6:e vecka ungefär som gäller? right, bra hörni!
jobbat på macken idag, perfekt när jag är ledig så jag kan få ihop lite extra cash. såg förresten att jag inte använt mitt bankomatkort sen i fredags, mucho bravo tina. är imponerad själv, alltså inte gjort åt en enda spänn. tillochmed en person som jag kan, sparar till flytta-kontot så min pojk och jag kan flytta ihop såsmåningom. en lugn kväll väntar nu...


PUSS!


GODNATT <3

img_0711 (MMS)

GODNATT <3


NÖJD TJEJ!

haft en kanonhelg på sm-banan i Finspång. mina pojkar kvalade igår och idag var det dags för heat. för brorsan var målet att ta sig i mål i båda heaten med tanke på hur otränad han är. han fixade det galant och slutade 28, 26. för min älskling gick det ännu bättre, målet där va topp 20 och han slutade 10 och 8.. grymt bra! stolt över mina båda pojkar :) dessutom har jag hängt ut med pitboarden, vevat med armarna, coachat och klappat så jag är helt slut nu.. men vad gör man inte, där jag trivs som bäst :) hörs i veckan! PUSS

DAGS FÖR LITE SM IGEN :)



nu drar vi på lite cross! husbilen är packad så nu är det bara att tuta och köra! hoppas vi ses i finspång vänner :) ikväll ska det klistras snygga dekaler till min pojkvän som min bror designat :)

puss!


FAVORITEN JUST NU...

tycker det är dags för ett tips igen, eller? :)




volymschampo och balsam från tigi.
superstarschampot är sulfatfritt och färgbevarande. det ger glans och ökar volym och fyllighet!
även balsamet ökar volym, fyllighet och glans. det reder ut håret ovh hjälper till att förebygga skador. det gör även håret mindre statiskt. detta är enligt lykos beskrivning, och enligt mig korrekt info.
dessutom luktar det underbart gott, ni kommer älska det! helt klart mina favoriter just nu!



fönlotion från tigi.
använder nästan alltid den på salongen. grymt bra produkt att föna i då håret känns fylligare.´
denna produkt skyddar mot all värme. kanonbra till tunna och fina hår. du får volym och glans om du fönar håret med denna produkt i.


ERBJUDANDE JUST NU! alla 3 produkterna för 199kr (värt 655kr) på www.lyko.se eller om du bara vill ha schampo+balsam för 149kr. vanligtvis kostar bara schampot ca 199kr...! de ligger dessutom på 4:e plats på lykos topplista. och som vanligt när man hittar nya favoritprodukter ska dom utgå.... jag ska klicka hem under dagen :)


ABSTINENS

har make up store-abstinens idag!! haft det dom senaste dagarna, måste ta mig upp till tjejerna på a6 och shoppa loss lite snart. dock blir det tight idag, då jag har lite mer måsten att göra....

♥ packa.....
♥ slänga i lite blekning på utväxten
♥ träna (!)
♥ tvätta håret
♥ städa
♥ fixa iordning mig
♥ ÅKA :)


FLICKAN MED GULDBYXORNA? SKULLE INTE TRO DET...

idag har jag införskaffat mig ett busskort. vet inte om jag redan ångrat mig efter att ha väntat en halvtimma på bussen... har dock inte råd att lägga pengarna på bensin och parkering varje dag när jag kommer ha lärlingslönen.... haft mycket att göra idag, och avslutade med goaste Elin! nu ska jag hem och andas ut, imon är jag ledig och det ska bli sååå skönt. då ska det packas och fixas inför en sm-helg i Finspång. har även fått order från min pojke att träna lite, om jag hinner... och orkar... ;) hoppas ni mår bra! puss!

<3

haft en underbar helg med min älskling. vi har hunnit med att både vara hos mig och han, vart i Enköping på cross, vart på släktträff och bara varit med varandra. sitter på bussen till jobbet nu, har fått nåt med ögat som är rött och svullet, men hoppas det går över. i helgen är det cross igen, me like. har tyvärr ett tråkigt avslut på detta inlägget. i söndags hände det som inte får hända, en kille omkom på en crosstävling i mora. lika gammal och även vän till min pojkvän. det är en obeskrivlig känsla när det händer inom ens egna branch, vi alla är som en stor familj och även om man inte känner varandra vet man om varandra. Livet är orättvist. vill skänka några tankar till alla hans nära. Vila i frid Fredrik.

SLÄKTTRÄFF

påväg hem för släktträff på pappas sida. älskling är så snäll och följer med. imon är vi lediga båda två och om han inte har lika ont i kroppen efter krasherna igår blir det crossträning imon. hoppas ni har en bra helg! PUSS

FINALLY



fullbokad på salongen idag med, jättekul! direkt när jag slutat kommer toni och pappsen och hämtar mig sen åker dom upp mot elitserien i västerås, släpper av mig hos mitt hjärtegull sen åker han & jag vidare mot serien i enköping. på söndag blir det hem hit på släktträff och på måndag är både jag och älskling lediga så då blir det massa mys ♥
puss!


RENSNING

nehe, om man skulle ta och städa garderoben lite? sjukt vad kläder man har egentligen. har nog från och med idag infört mitt shoppingförbud på nya kläder. good luck tina. om man skulle införa ett träningsschema också kanske? nej, känns inte så lovande. är dock pedant vad gäller min garderob så när jag städar den är det ingen som kommer och ställer till det kan jag lova.

PUSS!


IPHONE NR. 2

kom hem med en ny iphone idag! efter att både ha spräckt skärmen och fått mitt-knappen att sluta fungera på min förra är jag jäkligt nöjd. tacka vet jag telia och länsförsäkringar. nu ska jag försöka vara rädd om den.... :)
jobbade över idag, det gjorde inte mig något, tvärtom. ikväll blir det varma mackor och mys med mamma och pappa. skönt att vara lite ledig imon.



PUSS!


TRY TO UNDERSTAND...

ibland förundras jag över hur enormt kär man kan vara i en människa. en männsika som verkligen har ALLT man behöver. ger kärlek, får en att må bra, peppar en, ja ger allt. undrar vad jag gjort för att förtjäna att ha hittat någon så bra? undrar om någon annan verkligen är så kär som jag är? jag som aldrig trodde jag skulle bli så beroende av en människa, jag lägger inte allt annat åt sidan, men dom jag tyckte umgicks lite för mer med sin kille innan jag visste hur det var, jag tar tillbaka det alla gånger om och förstår er. och sen är det ju det här med distans. jag hatar det, varje dag utan honom är så jobbig och full av saknad att jag vet inte vad jag ska göra. det är svårt att se ljuset, att vi har det bra, när vi väl ses. det hjälper inte hur jag än tänker eller hur jag än gör, det hjälper bara inte. jag vill bara få vara, vara med honom. världens finaste kille ♥


FÖRSTA DAGEN

jobbat min första dag på salongen idag. fick ett återbud på morgonen annars va det fullt! det gick kanon. imorgon jobbar jag på macken, ledig onsdag och sedan jobbar jag på salongen torsdag och fredag igen. sen får jag äntligen träffa min älskling, vi sågs ju inte förra helgen, saknar ihjäl mig!!!

PUSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!