Hängiga

jovars, lite kosing fick vi in på loppisen, men dock blev jag, mamma och syster hängiga nu efter.... men jag klagar inte, har en mysig pojk som tar hand om mig :) idag har jag dessutom färgat hans hår, min fining! nu står han i duschen och kommer snart nerkrypandes till mig i sängen. imorn blir det crosstävling på hmk! natti <3


ULRICEHAMN

nu sitter jag och min pojk i bilen påväg hem från Ulricehamn där vi vart o tränat lite cross idag :) det gick bra för Tim men jag tycker det börjar gå lite väl snabbt nu.... ikväll ska jag till min fina vän Susanna som fyller 20 idag, sen blir det mys med mitt hjärta för idag har vi nämligen vart tillsammans 1 år & 5 månader! puss <3


Min nya dröm

klickade in mig på nelly men insåg ganska snabbt att det va lite osmart med tanke på att jag har klädköpsförbud... måste dock visa min nya dröm som jag fick hem på posten igår (okej, det va ett undantag....). uppe tidigt idag för att göra ett nytt försök och få biljetter till lady gaga men såklart har ticnet fel på sin sida och biljetterna släpps istället nästa vecka. nu ska jag fixa iordning det sista inför loppisen på söndag, ni kommer väl förbi??? kl.11-16 på kransgatan i norrahammar! dags att sätta fart, för kl. 12 bär det av till jobbet :)

är helt käääär i den!


Jag erkänner.....

okej, jag syndade lite igår... råkade hamna på make up store som hade klubbdag och fick med mig en ögönskugga samt ett läppglans. det glanset jag köpte är bubbelgumsrosa och heter "fuchsia" (det i mitten). skuggan är en microshadow och heter "beautiful morning". min inspiration skjuter jag på några dagar :) godnatt!




Surprise me

idag har vart en bra dag. fått träffa min fina vän susanna, vart på stan och uträttat några ärenden samt hämtat mina mjukisar som brorsan tryckt deras logga på, riktigt bra blev det och jag är nöjd! imorgon är det torsdag och då ska jag fixa klart inför helgens loppis samt fixa och dona lite här hemma. en lugn dag med andra ord, men det är skönt med. tänkte även bjuda på lite inspiration så håll utkik :) nu säger jag godnatt och kryper ner i min nybäddade säng ♥


I'm alive

ja jag lever (förstår att ni blev oroliga efter min dodgetur)! alltså vilken bil, jag ska verkligen ha en sån, V8 går bra!! nu är jag nyvaken och ska strax iväg på möte. i helgen ska vi ha loppis på gatan så sen ska jag plocka fram massor jag kan sälja :)


Titta vad jag gör nu!!!!!!!!

världens lyckligaste tjej kör lite dodge idag!!!


MYSPYS

mysfredag. efter mitt jobbpass åkte jag mot min pojke. fick låna pappsens bil och det ska jag krama om han extra mycket för, det är skapligt skönt att åka finbil och automat när man åker långt. nu ska vi mysa vidare :) puss!


Skit också

jag som så gärna ville ta med min pojk på lady gaga i sommar... vid 9 var jag inne på ticnets hemsida, och efter att ha stått i kö 20min och det va min tur så va biljetterna slut :( nu måste jag göra mig klar och åka, see you later! ♥

Äntligen

ibland blir man positivt överraskad av vänner som knappt är ens "vänner" men som ändå bryr sig och är omtänksamma. en sån sak gjorde mig glad idag :) har stirrat runt som vanligt och äntligen fått ordning på min resväska (vilket borde gå hur snabbt som helst nu med tanke på hur ofta jag packar ner och upp). dessutom fick jag tillbaka min älskade iphone idag, eller min & min, jag fick en ny som jag ska vara löjligt rädd om nu. imorgon har jag en hel del att göra; till vårdcentralen, jobba på el maco & sen åka direkt till min pojk. godnatt ♥


Slarvig fläta

idag kör jag på en slarvig "flätkrans" och så lite "best" på läpparna :) såklart från MUS.




grattis världens bästa bror...

...på den stora dagen. hela 31 år nu, tiden går snabbt! nu ska jag åka & handla, sen baka massa gott till min fina bror ♥

God kväll!

har precis fått lite ordning på den nya designen, blev ganska nöjd faktiskt :) ikväll har jag och pappsen vart på kurs och nu har jag precis kollat klart på kalla fakta om polisens jakt på den 22-åriga mc-föraren som miste livet. säga vad man vill, men jag tycker faktiskt polisen betedde sig illa och borde avslutat jakten tidigare. däremot borde ju såklart mc-föraren stannat direkt. men som polis säger man väl inte att man ska "sätta han i räcket" och att "det här va ju kul"..... eller?

va rädda om er ♥ godnatt!


JAG FÅR VERKLIGEN BE OM URSÄKT...

men om jag säger att min iphone är kaputt och inne på lagning, och jag numera får använda en gammal ericsson så kanske ni har liiiite förståelse!?! jaja, min helg har vart kanoners och jag har tillbringat den hos mitt hjärta. tagit hand om mina favvohundar och dessutom har jag ridit och (håll i er) kört traktor, haha! ni anar inte hur kul det va att köra traktor, fick släta crossbanan i kungsör och sen fick jag även ta fram mina gamla gridgirltalanger och hålla 15/5sec skylten åt grabbarna ;) idag har jag jobbat lite på macken igen! nu är jag helt slut och ska unna mig en sovmorgon imon. på kvällen blir det kurs med pappsen!


AS I PROMISED...

ja, här har ni första rapporten efter ricinoljakurerna... imorgon är det exakt 3 veckor sedan första gången jag använde ricinoljan och tog förebilden. eftersom jag bara tvättar håret 1gång i veckan har jag bara använt oljan då, det rekommenderade är ju 2-3gånger i veckan, men lite skillnad tycker jag ändå att det blivit, vad tycker ni?? imorgon ska jag klippa mig därför kommer jag ta nya förebilder och fortsätta med oljan ett tag till, jag tror nämligen inte riktigt på detta än!



LOOK FORWARD AND SMILE

idag har jag haft en deppdag, men såna ska man tydligen ha ibland med. dagen blev dock bättre när jag tog en runda upp till bästa tjejerna på make up store a6 och shoppade loss lite :) & förresten, ni som inte bokat era balsminkningar ännu så ring direkt; 036-127170. 

detta fick jag med mig idag:
sminkborttagning "foaming gel cleanser" denna är underbar!, fuktcreme "night time" (jag använder nattkräm även på dagen då jag har torr hy), ansiktsvatten "face cool balm" ett milt ansiktsvatten för lite mer känslig hy.
microshadow, isblå "lagoon" nyinkommen!
& så en liten present till en fin vän :)



TIME TO CHANGE

åh, är så velig.... ena sekunden är jag tvärsäker på en liten förändring, andra sekunden inser jag hur mycket jag trivs i mitt helblekta... nej, nu är det dags för något kul, detta är min inspiration.


CALL ME BABY

godmorgon! precis blivit väckt av min prins som ringer varje morgon, får man inte sova ihop jämt får man iallafall göra vad man kan! idag har jag en ledig, helt oplanerad dag, ska bli så skönt. ikväll tänkte jag bjuda på en efterbild med ;)


DET BÄSTA & MEST VÄRDEFULLA JAG HAR ♥

klickade in mig på en sorgsen blogg och ville bara säga hur mycket jag älskar min fina familj och min underbara pojkvän ♥ dom är verkligen ALLT för mig, jag älskar dom alla utav hela mitt hjärta. ♥


HÄRLIGA TISDAG

har precis gjort mig knäckemackor med avokado på, finns det något godare? känner att jag behöver bli lite nyttig efter denna helgens godisätande.... eller, ska jag vara helt ärlig kröp ångesten precis fram efter att jag åt massa godis ur påskägget nyss... idag har jag jobbat på macken igen, så skönt att vara tillbaka efter mitt långa uppehåll. nu ska jag mysa ner mig i fåtöljen och inspireras av bilderna i min nya frisyrtidning jag fått av mamsen :)


PÅSKFEST

påskaftonskvällen va den bästa på läääänge! men med underbara vänner kan väl inget gå fel! förfest här hemma och roliga lekar, sen fick vi skjuts av gulliga Hanna o Adam in till sliver och dansa natten lång. min kära pojkvän lyckades tappa bort garderobslappen med, men som tur var hängde jackan kvar idag med hans bilnyckel i..... nu ska vi mysa ner oss under täcket, natti på er :)


SE VAD PÅSKHAREN GÖMT...

glad påsk på er! idag har vi letat påskägg som varje år, man blir aldrig för gammal.. fick ett stort ägg med ett jättefint ljus i av min pojke, han fick ett grönt av mig och sen fick vi ett av mamsen o pappsen :) mamma som är så söt o går in för det jämt med :)


HUSET FRITT

godmorgon! nu har mamma och pappa åkt iväg så vi har nu huset för oss själva :) idag ska vi fixa lite inför morgondagen, baka smörgåstårta och städa! nu blir det lyxfrukost, nämligen toast och film :)


ÄNTLIGEN TORSDAG!

godmorgon! äntligen torsdag och ikväll kommer min pojke, då blir det massa mys. väntar lisa på besök nu och sen ska jag och mamsen fixa o dona, hon är nämligen ledig idag :) ha en trevlig dag i solen!


JAG ÄR GLAD FÖR JAG ÄR NÖJD

precis fått i mig lite mat innan småkusinerna kommer och hälsar på. imorses klippte jag min andra faster och vi gjorde en makeover på henne, skitbra blev det! så synd att jag glömde ta före o efterbild... och förresten, igår kändes mitt hår långt för första gången på länge, kanske är dags att ta en första efterbild efter ricinoljakurerna... ;)


WATERFALL BRAID

tyckte denna typen av flätor va så fina att jag va tvungen att testa på min syster (första bilden). dessutom är dom jätteenkla att göra! festliga va? :)

 


BRA DAG

har hunnit med att träffa mina fina vänner linn, sussi och emelie idag, myspys. nu ligger jag i sängen med datorn och väntar på att min fina pojk ska ringa och pussa mig godnatt. åh vad jag saknar honom, vill ju vara med han jämt... imorgon kommer faster, kusin och kusinbarn hit, även moster på kvällen så då blir det full rulle :) längtar tills på lördag med, PUSS!


SWEET DREAMS

har sovit som en sessa inatt, såå skönt! nu är det dags att gå upp och piffa till mig, för sen kommer faster hit för att fixa håret :)


MIRAKELOLJA

skulle åka och hämta pappsen på crossbanan innan, och vem är inte där då, om inte världens bästa hanna! blev massa prat som vanligt och lite mys med hennes söta hund, alltid lika trevligt. har precis nattat min älskling så nu är det sovdags. förresten, mamma frågade om jag hade löshår i innan (vilket jag inte hade) för hon tyckte mitt hår såg så långt ut.... den där oljan kanske gör susen ändå ;)


SHOPPING FRÅN HOLLAND...






RICINOLJAKUR

sitter med ricinolja i håret för tredje gången nu, har ännu inte märkt någon skillnad.. ska ta mig en liten fika och hoppa in i duschen innan jag åker till käftis samt gör några ärenden :) puss!


SÖTIS

har världens bästa pojkvän! fick dom här fina blommorna av honom när vi va i holland. dom har följt med hem och är fina fortfarande :) han är så underbar min pojk, han ÄR kärlek <3


BACK HOME

hemma i sverige igen efter 10 kanondagar i holland med dom bästa! ska visa er vad jag shoppade med mig hem imorgon. nu har mamma gjort varma mackor, jag känner mig lite hängig ikväll så sen blir det sängen. och dessutom saknar jag redan min pojk..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!