Åktur på crossen

blev en sväng till crossbanan ikväll med bror o pappsen. fick åka med brorsan ett varv på banan och blev så himla åksugen! fanns en perfekt bana där till mig som jag kan rulla runt lite på :) fick även va lite barnvakt åt sockersöta molly och gosa med en liten vovve. dessutom blev mina bullar kanongoda och dumlekakorna gick ner dom med!


Love to you

idag ska det bli en husmor-dag. städa, baka bullar, göra ärenden.... nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret som jag inte gjort på över en vecka! inte är det smutsigt heller, så skönt är det. och jag fick världens finaste present av emelie i tisdags, hon vet vad som är jag  hihi nu har jag en hel samling!


Världens finaste balpar!

så otroligt fina och söta, som prinsessbakelser. jag blev alldeles till mig när dom kom, finare finns inte, vackra ni! ♥





20 ÅR GAMMAL...

nu har det hänt mycket! i lördags morgon fick jag en jättefin förskottspresent av min pojk, en skölpadda berlock från thomas sabo (ville ju ha en efter jag opererats i egypten groggy som jag var...) sen åkte tim och toni och tränade cross o jag fick besök av fina hanna och vi grejade lite inför kvällen, då jag bjudit hem mina fina till 20-årsfest! det va tyvärr många som inte kunde komma, men ni som var med gjorde min kväll underbar. jag hade ju pink party med tema rosa såklart och därför saknade jag min rosa pingla dessi extra mycket! det blev även kubbspel i mörkret med pannlampa och vid 00-slaget blev det champagne och jag sprutade såklart champagne över hela altanen, dynor och allt, men kul hade jag :D fick fina presenter bla ett rosa paket med finfina prylar, presentkort på MUS, öronhängen från SNÖ, blommor, rosévin mm av mina vänner. vi som va kvar fick ett ryck att åka till krogen, sagt och gjort så va vi strax på sliver och åkte med den goaste taxichaffisen.

söndag och min 20-årsdag. vi åkte med anna, stoffe, erik & maria till tabergstopp och tog en bakisglass. fick även ännumer fina presenter av min älskling, han skämmer bort mig så! ♥ på eftermiddagen blev det mat på soya med min fina familj+pojkvän och efter det tårta hemma. firade även bästaste mammi ♥ mina fina syskon gav mig biljetter till LADY GAGA, sååå kul! sen fick jag läppar från kosta boda, pengar, massa roliga rosa saker, thomas sabo halsband mm. älskar min familj och pojkvän!






















Ny favorit

råkade bli kär i denna skönhet från Odd molly.... den va ju bara sååå jag :)


Världens bästa

hur söt är han inte då?? fick världens finaste rosor i förskottspresent, han vet vad som gör mig glad! underbaring :)


Kvällssol

vilket underbart väder! idag har jag fått träffa min fina hanna, hon är för söt alltså :) min prins är äntligen här och vi har njutit av varma mackor och chips i kvällssolen! han står i duschen och jag har snart knaprat i mig alla chipsen.... imon ska jag jobba och sen hoppas jag att jag får med mig min pojk på marknaden :)


It's my time now...

verkar som det är min tur att bli sjuk. trodde jag va tokallergisk (pollen) men det verkar vara en förkylning, alldeles öm i halsen och nacken. nu är det bara 2 dagar kvar på antibiotikan iallafall, och imon kommer min prins, happygirl :) min fina vän evelina har gjort mig så fin i håret idag, underbara du! natti


Please let me run away from this

krupit ner under täcket och ligger o kramar om älsklingens tröja som jag gör varje natt när han inte är här. känns som jag åkt på dunderförkylning också, inte alls bra tajming med tanke på att jag fyller 20 i helgen, så jag håller tummarna för att det bara är någon tillfällig bakterie samtidigt som jag knarkar c-vitamin! nu ska jag kurera mig med lite skönhetssömn, natti :)


Tips på bantningskur

har kommit på att antibiotika är ett bra bantningsmedel. eller ja, för mig som småäter godis och kakor dagarna i ända så är det bra. mår så illa av den där antibiotikan att jag knappt får i mig maten. men jag klagar inte, ska nämligen i en tight blåsa på lördag så det är bra att jag inte kan småäta tills dess! nu ska jag unna mig lite egentid, fixa naglar samt kolla på lägenheter :) idag blev det en liten donut i håret, lite sådär lagom slarvigt!



10 timmars skönhetssömn

godmorgon solstrålar! har sovit som en sessa inatt, och nyss blivit väckt av min prins. känner mig lite konstig, kanske är urinvägsinfektionen som spökar lite med kroppen, min allergi eller antibiotikan.. ska ta mig upp nu för strax får jag besök av min goa faster :)


Som ett tomrum i mitt hjärta

hihi, längtar tills jag får hem mitt paket på posten, long hair time! bästaste Hanna klarade dessutom sitt delprov idag, och jag känner mig lite lättad för hennes skull hihi (kommer ihåg hela baletten själv!) och säger grattis igen, det är du så värd :) nu har jag önskat min pojk godnatt som är jättelångt ifrån mig just nu, sjukt hur mycket jag saknar honom, vill flytta och vakna upp jämte dig varje dag, min skatt <3


TYPISKT

det är verkligen inte min dag idag. har fått urinvägsinfektion IGEN, och jag fattar inte varför eftersom jag följer konstens alla regler. okej, det är andra gången men ändå.. ska till vårdcentralen om en halvtimma (har redan väntat en timma) och va tvungen att hålla mig så nu vill jag bara att tiden ska gåååå! köpte mig iallafall en bulgursallad och smaskar på i bilen sålänge. dessutom saknar jag min prins så otroligt mycket 


Myggjävel!!

ligger själv i älsklingens säng :( han har precis åkt då han ska jobba i Stockholm i veckan. jag har myst han hejdå och är vaken så kan inte somna om. dessutom har jag en mygga som surrar vid mitt öra så jag tror jag blir tokig!! hörs om några timmar, natti sålänge :)


Glass & crossträning

påväg hem från crossbanan i Finspång där det blev lite träning idag. förutom att tims hoj dummade sig på slutet så gick det bra. på vägen hem stannade vi och tog en glass i solen, älskar vädret!! ikväll blir det grillning och mys med :)


Arg och utan skor

jag som tänkte berätta hur bra kväll vi haft på kalaset med massa god mat, dessert och skratt. MEN nu är jag sur, och lite ledsen, hunden har nämligen bitit sönder mina fina skor. fuck you romeo känner jag just nu faktiskt. gaaaaaah, godnatt.


Linköping

precis hemkomna efter en myspysdag i linköping. sjukt att jag träffade Anna där som jag inte sett på flera år, men hon hade flyttat dit och hade lite bra saker att dela med sig av! det blev även mat och sen glass på en ben & jerrys-glassbar!! och lite shopping såklart :) nu ligger min pojk i sängen jämte mig och sover så sött. ikväll är vi bortbjudna på kalas!

 


Makeover

idag har jag fått ett riktigt kul jobb, det blev en makeover kan man säga på tims mamma Susanne! jag verkligen äääälskar sånt, och titta vilken skillnad det blev när vi klippte en frisyr och det gråa försvann :) före och efter!


Pizzatorsdag

befinner mig i Hallsberg där det blev lite crossträning ikväll. jag och Wilma tyckte det va kallt så nu sitter vi i bilen och myser. eller ja, hon ligger och sover och jag gör snart detsamma. idag är det pizzatorsdag hos familjen blomgren så ikväll blir det tjockismys. vi har även hunnit med en långpromenix med dogsen och metat idag så vi är välförtjänta av lite gotte ikväll!

min favvokille och favvohund på bild :)


Idag är det 3 månader sen...

ja, mycket riktigt. idag är det exakt 3 månader sen jag blev opererad i Egypten. mitt ärr är så himla fint och nu i efterhand är jag glad att det hände där, det stärkte dessutom mig och Tim.
Dr. Zaid kunde allt sin sak! så snälla och omtänksamma är dom allt inte hemma, han har ringt flera gånger och frågat hur jag mår osv. det kallar jag service från hjärtat!


Jag får ingen luft!!!

haha, vad bra det känns när man sprungit & gått 5km i spåret och det känns som man ska trilla ihop av andnöd när man är klar.... om jag inte har träningsvärk imon är det ett under! nöjd är jag iallafall (och chockad) så nu ska jag ta mig en dusch och piffa till mig lite. ska jag va riktigt ärlig så kröp ångesten fram ännu en gång efter två kladdmuffins innan..... men nu har jag förmodligen tränat bort dom så det går på jämnt ut ;)




Godmorning sunshines

trodde inte jag skulle kunna ta mig upp ur sängen idag med tanke på gårdagens chock för min otränade kropp, men jag har inte ont någonstans, är inte det konstigt? jaja, då får jag väl ge mig ut idag med, för även om jag var helt slut igår så känns det ju bäst med lite träningsvärk så man vet att det gett lite... har iallafall nyss ätit upp min frulle och nu ska jag ringa två muy important samtal så håll tummarna! hihi.


Nöjd

nöjd tjej har tagit sig fram hela 1,2 mil på cykeln idag, utan att stanna en enda gång!! cyklade till min moster och mjölksyran i mina ben var inte att leka med när jag kom fram.... söt som hon är bjöd hon mig på lite kvällis och så gosade jag lite med cash innan jag fick skjuts av pappa o Toni hem. hihi, jag kan jag med :)


Cykeltur (!)

alltså att jag ens tänkt tanken på att ta en cykeltur är ett under... dessutom har jag tryckt i mig 3 nybakade kladdmuffins så ångesten kryper fram lite... har nämligen gjort en deal med min pojkvän, när han har tränat två gånger så måste jag träna en gång ;) så det är bara att bita i det sura äpplet och hoppa upp på sadeln!


Fikatime

nyss hemkommen efter en mysig fika med min vän Amy. blev massa tjat och prat eftersom vi inte setts sen studenten, mycket trevligt :) nu slänger jag i mig en macka, sen ska jag fixa mamsens hår! har nämligen lite nya idéer :)


SM Tomelilla

helgens sm är nu över och jag ska rapportera lite resultat. Tim kvalade in som vanligt och var klar för race på söndagen. i första heatet fick han en dålig start och va tvärsist men körde upp sig sjukt bra och slutade på en 11:e plats. inför andra heatet var han laddad, men redan innan mastervarvet sa han till mig att hojjen kändes konstig. då blev jag ju inte mindre nervös...... mycket riktigt, hojjen dog mitt på startrakan och han kommer in i depån, ligger jättelångt efter men gör ännu en grym uppkörning och slutade som 17:e. han fick även köra med hjälmkamera för tv så kolla på viasat motor på torsdag!! :) jag är supernöjd och stolt över min pojk, han är underbar! <3


MOT SKÅNE OCH TOMELILLA

nu är vi påväg ner till Tomelilla för årets andra SM... behöver jag säga att vi ät uttråkade efter snart 5h i bussen? jaja, det bjuder vi på :)


Framme i lilla Vingåker

nu sitter jag på pizzerian i lilla vingåker, min prins har nyss hämtat upp mig på stan och jag har lindrat mitt shoppingbegär ganska kraftigt.... idag va jag dock nyttig och tog en vegetarisk rulle (ska inte nämna att vi köpt chips och ben&jerrys)... hihi ha en mysig kväll!


Make up store

har make up store-abstinens igen, jobbigt!! dessutom finns inte MUS i katrineholm.... dock handlar jag ju helst av mina tjejer på a6! får väl gå till min favvobutik cayenne och se om jag kan lätta på mitt shoppingbegär litegrann :)


På bussen (!)...

sitter just nu på bussen till min prins! dock går bussen bara till norrköping, så sen ska jag försöka reda i resterande bit med tåg, haha kan bli intressant! imon bär det av neråt skåneland och årets andra sm-deltävling! hoppas på bra resultat och en skadefri helg.. bjuder på en bild från Holland :)


Promenix i solen

ut i solen på en promenix och samla lite positiv energi. ska iväg och jobba kl.12 och sen blir det en mycket lugn kväll. blir iallafall glad av denna bilden, lycklig tjej!!


Do or don't

ibland har man bara en riktig pissdag, idag är en sån dag. ledsen och saknar min pojk så otroligt mycket, hängig och tänker på framtiden.. jag hatar att jag är så planerad ibland. och att jag är så feg. men vad ska man göra när man vet vad hjärtat vill men magen skriker?


SM Vissefjärda

hemma igen efter en kanonhelg i vissefjärda och årets första SM. resan ner resulterade i en liten vilsekörning, men vi redde ut det med ;) lördag och kval, så himla skönt att ha Hanna där o krama om när vi är nervösa!! älsklingen kvalade in och var klar för söndagen, då det var dags för heat. första heatet slutade han som 9:a och i andra blev han 7:a. han är nöjd och jag är jätteglad att han är hel, för i helgen var det alldeles för många och otäcka skador. Tim ligger nu på en 7:e plats i SM-tabellen :) min söta mamma som stannade hemma i helgen hade skickat med en ny glass med bubbelgumsmak! dock hände nåt konstigt med mig då jag fick väldigt tungt att andas efter, antingen va det glassen, rödvinet eller pollen?!?


HAPPY DAY

idag är en bra dag! det är dagen då vi rullar ner mot vissefjärda för årets första SM!! nervös som tusan kommer jag va, men som tur är har jag underbara Hanna där med, kan inte bli bättre :) om några timmar kommer Hanna och Adam o hämtar mig, Adam är så snäll o kör ner våran husbil eftersom pappa vart på golfresa och redan är i vissefjärda! men först får jag lite besök av fina Pia och hennes söta Emma! och eftersom det är en glad dag idag fick senorita pryda mina läppar :) från MUS såklart!


På jobbet

sitter just nu på jobbet och har lite frukostrast, jobbar låååångt pass idag och därefter är det personalmöte. sen hem och packa för fullt :) och titta vilka som va i tidningen idag, hihi dagens ros från mig och sandris :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!