Chill out

vi körde en spontanutgång igår, så på "såsen" hängde vi med sköna göteborgare och hade skitkul! färjan hem kom vi med också. idag har vi stekt på klipporna lite o nu har vi handlat massa gott. besökte även göteborgs kex. ikväll ska vi ha picknick på klipporna :) myspys! vädret är klockrent idag med!


Göteborg, liseberg & marstrand!

hola! vi stannade till i götet i onsdags istället och drog en utgång med anna, stoffe och gurra. berså och nåt mer som jag inte kommer ihåg blev det. blev även thaimat med sis o henke. stannade ytterligare en natt i syster o henkes lya och igår blev det en promenix till Liseberg med 5-kamp. gissa vem som hade turen med sig på chokladhjulet..... otursmänniska som jag är köpte jag alla brickor på daimhjulet en gång och vann då två påsar daim, haha! NU befinner vi oss i marstrand och har precis handlat lite gotte på systemet till grillningen ikväll :)


Twisterlover

hej vänner! igår morse åkte vi mot stockholm & grönan för en heldag med robin, larsa o osch. mycket trevligt! övernattade sedan på tims pappas jobb i huvudstaden och nu är vi strax hemma i jönköping där vi sover inatt. imon styr vi vår kos mot marstrand och hoppas på massa sol... och twister är ju helt klart sommarens favoritglass, stannar ni på preem får ni ena gratis, mucho bravo va? hihi!


Bildbomb midsommar!

 


Skakis

dalacrossen för iår är nu över och skönt är väl det. mitt hjärta slog nämligen några dubbla slag igår... i första heatet blev min pojk 2:a efter lappen som är ganska överlägsen. när Tim i andra heatet låg 3:a så ser jag att han försvinner (är nog den sämsta banan jag vart på då man knappt ser nåt) paniken som uppstår när gulflagg och sedan sjukflaggan kommer upp... rusade dit i fasa då Tim sällan skadar sig, men då va han uppe på hojen. det va ingen fara, han tappade luften efter att ha landat på ryggen och är lite mör idag. men som alltid blir man så jäkla rädd... nu är vi hos moster i Säter o har precis shoppat loss lite på kupolen. ikväll blir det mat och ladda upp inför grönan imon :)


That's my boy :)

nöjd kille efter två heatsegrar i Idre idag :) lika nöjd tjej såklart! men det bästa av allt är ju att han är hel. nu rullar vi in i Älvdalen, imon är det vilodag så då ska vi ta oss ifrån crossbanan!


Semester, kossor & överraskning

äntligen semester! i lördags åkte vi hem till jönköping då jag skulle jobba på macken på söndagen. kom hem till älsklingen som hade lagat middag. har även hunnit med en grillkväll med bästaste Hanna och Adam. just nu befinner vi oss i Dalarna där tim ska köra dalacrossen imon och lördag. på vägen upp stannade vi till i Skövde och överraskade josse på jobbet, älskar överraskningar :) vi hoppas på lite sol nu då vi fortsätter vår semester därifrån sen :) och det sjukaste, det går vildkossor längs vägen här i Dalarna!


Hollywood

hola! 

 

Äntligen har blogg.se fått tummen ur och fixat appen. lovar att sköta uppdateringen mucho bättre framöver. bakis idag då vi festade till det med Stoffe och co igår, men kul va det. just nu är vi påväg hem från Hallsberg där vi tränat lite cross. jag somnade dock i bilen... vad har hänt mer då? jo, midsommarfesten blev kanon och Uddevalla vm va grymt som alltid med bästa sällskapet! jag har jobbat hos tims mamma nu i 2 veckor och på tisdag har jag och min pojk semester. dessutom va vi i hollywood nyss, eller ja, nästan...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!