CUPCAKES



såhär fina blev mina cupcakes! receptet hittar ni här. kvällen bjuder på massa kakor och massa brudar! inget kan väl gå fel :) love


FIREWORK

bakar och fixar just nu! ska strax iväg på knytkalas med tjejerna i klassen :)



puss!


LUNDBERG

Annas skokollektion har äntligen kommit ut på nelly.se !! high heels på hög nivå, och även att jag inte kan gå i dom ska jag åtminstone gynna goaste Anna! man får öva...  Anna är en jönköpingstjej med fötterna på jorden och en supergullig tjej med sin egna stil, så kul att hon även blivit designer! kolla in märket "Lundberg" på nelly.  jag kan dock inte bestämma mig... vill ha alla!

 Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM
 Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM
Linnea Shoes SEK 449, Lundberg - NELLY.COM
Linnea Shoes SEK 449, Lundberg - NELLY.COM

Hong Kong Shoes SEK 599, Lundberg - NELLY.COM

Astrid Shoes SEK 599, Lundberg - NELLY.COM

jag är kääär!

BEHÖVER JAG ENS SÄGA NÅGOT?


SKIDKVÄLL



enligt tradition hyr linn & hennes familj knaggebobacken en kväll varje år, och vi va såklart med iår igen. jag & dessiD var nöjda efter några åk och gick in i stugan och åt...

dags att åka iväg till jobbet, hörs senare! puss


STUDENTFEST!

snart dags att ge sig av till hovslätt för förfest med goa brudar! sen gör vi twin osäkert, jag agerar dock chaufför... ska leta upp något att ha på mig, är visst cocktailtema!! hoppas ni får en bra fredagkväll :)


SALONGEN

laddad för ännu en dag på salongen! brorsan är först ut, sen är det igång :) love it!



see u later ♥


MAKEOVER



gjorde en makeover på lotta idag, galet snyggt blev det! istället för långt hår med slitna toppar och koppar/brun färg blev hon en blondie med nicole richie page. har tyvärr ingen före-bild...
imorgon är det fullt upp, sen studentfest på twin. ska dock hålla mig nykter med tanke på att jag både är sjuk (fortfarande!) och börjar jobba 07,00 på lördag. ses vi där?

natti ♥

VANILJSEMLA

Precis smällt i mig en semla.. Är på salongen och det är lika bra som alltid :) ska strax go back to work again! Avfärgning, sling+klp är nästa projekt! See u!

LOVELY DAY

sitter & väntar på att min kära mamma ska komma hem. det hindrar inte henne att cykla några mil om dagen till & från jobbet i 17 minus... önskar jag var lika ambitiös själv. ska ta bilen till ica och handla massa frukt så jag kan göra en god fruktsallad :) övat massa till delprovet idag med & permanenten kändes kanonbra!



stannade i skolan en stund & pratade med mina tjejer om bal, student osv. vi har nog många roliga kvällar att se framemot framöver om det blir som det är sagt, me likey!
puss

KATY PERRY + OPI




hur grym är inte den bruden? nu har hon ju även designat nagellack för OPI, har en känsla av att åtminstone något av dom snart befinner sig i min lilla samling...



SENASTE NYTT!

detta fick jag med mig hem från min senaste tripp :)










har gått och blivit helt såld på flytta-hemifrån-grejer!! enda anledningen till att flytta just nu är att jag vill inreda och köpa allt själv! men det får vänta ett tag till... ♥

WITH LOVE

igår var ni många här, får välkomna er nya om ni är här för att stanna :)

min fina pojk fyller hela 20år idag, och jag kan inte vara hos honom... vi firade iallafall lite i helgen och av mig fick han ett jättefint armband av märket Dyrberg/Kern. grattis mitt hjärta ♥



Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more.


PAKET IGEN

ännu lite roligt som kommit till mig på posten!










utvärderar när jag använt produkterna :)
puss!


HOME SWEET HOME

som ni förstår har jag tillbringat de senaste dagarna hos min kärlek, därav den dåliga uppdateringen. är ju bra som alltid med honom. förutom massa mys har vi shoppat, vart på factoryoutlet, bowlat och varit bortbjudna på middag. nu får jag inte se han på länge igen, hatar att jag alltid är så planerad. kanske visar senare vad jag fick med mig hem :)


puss ♥


MEMORIES

hahaha, jag dör av skratt! rensar gaderoben och har lyckats hitta min "mina vänner" bok som alla kompisar & jag själv fyllde i när vi va sisådär 8-10 år gamla. mitt drömyrke var då frisör, men min önskedröm var att jobba på VIP i norrahammar!! medan min kära vän linnea ville bli "delfinsötare" inte skötare och hennes favoritband var "rokset" ;) där finns nog allt, medan den enes önskedröm är att bli miljonär är någon annans att få felicia som fadderbarn... hahaha!

SICK AND TIRED

har knarkat c-vitaminer, ingefära och hostmedicin hela dagen, men det hjälper inte ett smack. Är så trött på att vara sjuk, speciellt eftersom jag ska till mitt hjärta imon.. gaaaaaah!!!... natti

PAKET

det här trillade ner i min brevlåda igår... :)




kan äntligen slänga mitt ed hardy nu som förövrigt va kass kvalitét på. see you later ♥

BABY TONIGHT

dricker varmt vatten med färsk ingefära, det ska vara bra tydligen. vore skönt att få bli frisk någon gång! ska strax bege mig mot staden en sväng. senare ikväll blire det filmmys med min favvojannike :)

tjusig morgonfrillis!




puss ♥



får iallafall spendera dagen med mitt andra hjärta, nämligen dessidarling! dags för en dejt med henne innan det bär av till jobbet!

PUSS!

ALLA ♥ DAG

får tyvärr inte spendera min alla ♥ dag med min fina pojk. men det får bli desto mer mys till helgen! hoppas ni får en mysig hjärtedag!



love u ♥


I WANT TO BE...

just den här helgen hade jag velat befinna mig i herning, danmark där bästa supercrosstävlingen går varje år. vi var tyvärr inte där förra året, och inte heller iår. men det är den roligaste tävlingen på hela året, tro mig. istället får jag nöja mig med en helg full av jobbjobbjobb.

haha, bild från herning 2008...


pusss!


MELODIFESTIVALEN

Haft en mysig kväll med fina tjejer. Blev tacos, godis och mys, de är för bra!! Hälsade även på min underbara vän dessi som gjorde krogen. Ringde och röstade som en toka på Daniel, han har ju iallafall en chans till!! Love you girls

JAG DÖR LITE...

det står bara tina på den!!! synd att den inte gick för en tjuga bara...


EVEN IF I DO...

färgdagen gick bra, vi ljusfärgade ellinor och jag & dessi kom på en perfekt blandning! laddar för en lugn och skön hemmakväll med mackmakerietmackor och mys. ska upp med tuppen och jobba imon! imonkväll däremot, då hoppas jag på en trevlig kväll med fina damer! hoppas alla ni som ska ut ikväll får det galet roligt :) nu ska jag unna mig lite shopping på nätet, visar er när jag fått hem det :))

love

TIME WILL TELL



mycket att göra på salongen idag med :) imorgon är det färgdag med wella i skolan och efter det blir det fika med min kära vän linnea som jag inte träffat på lääänge. nu ska jag unna mig lite shopping!
puss ♥

LOVELY MUFFIN

äntligen fått mig en snackis med fröken mackenburger idag! alltid skratt & skvaller med den damen, love it! har även hunnit med att baka hallon/blåbärsmuffins med crumble (?). imon är det praktik och jag är helt fullbokad & med 30min lunch. mucho bravo.



pussnatti ♥

WHAT A TINA WANTS


SMYCKEN

sammanfattning av dagen:

♥ skola
♥ lunch på soya med tjejer i klassen
♥ stan & fika & plugg med dessidarling
♥ städastädastäda



idag har jag köpt ett nytt smyckesskrin, rensat & gjort iordning bland mina smycken, så fint det blev tillslut;





puss ♥

FAIL

hade bestämt mig för att om jag gjorde klart mitt samhällsarbete skulle jag få unna mig att beställa något roligt. men jag har ju såklart inte skrivit ett ord på den... har däremot fått mig en trevlig snackis på skype med kusin linis!! JAG BEHÖVER DIG PÅ MIN STUDENT!!!



natti ♥

FREE FALLIN



va uppe vid 04 inatt och släppte iväg mitt hjärta som jag inte får träffa på länge nu :( har iallafall haft en bra helg som alltid. i fredags var vi bjudna till dessi & johan där det blev pizza, dumlemousse och mys, mucho trevlo! i lördags blev det bio, the tourist som jag verkligen kan rekommendera! och igår blev det en vända till lager 157, där jag kom hem TOMHÄNT, förstår ni??

snart blire lunch på olsen! i eftermiddag ska jag ner till salongen och färga mamsens hår.
puss ♥


THE TOURIST

Vart på salongen idag och färgat håret på mig och Pernilla! Nu blir det bio med mitt hjärta! See you later.

LUNCH

Ätit mammas goda paj och köpt JULMUST med Lotta!! Jag som letat som en idiot efter det blev överlycklig! Fick ett återbud på en klp+färg idag så nu ska jag rulla permanent och öva inför delprovet! See u

1000 THINGS TO DO

mycket som ska fixas idag, för imon kommer äntligen mitt hjärta! ska städa & göra fint tills han kommer, fortsätta med garberoben bland annat... hörs senare, om jag hinner! ♥


TIME TO SLEEP

kundpasset gick mucho bravo. har fortsatt med garderobsrensningen idag, det kommer bli så fint! imon är det praktik och fullt upp! natti ♥


KUNDPASS

dags för kundpass i skolan idag... får se vad dagen har att bjuda på. ryktas 2 klp+färg för min del. längtar till morgondagen för då äre praktik igen :))


FÖR KÄRLEKENS SKULL

här sitter jag och snorar... men faktum är det att jag har under den senaste tiden förstått hur bra kärleken kan vara. men hur jobbigt är det inte med all denna saknad då? det är det jobbigaste jag vet. innan hade jag ingen att sakna, men nu... vill ha min pojk här nunuNU!


love


natti ♥

PIMP MY ROOM

känner mig lite vuxen nu... har vart på granit och köpt galgar (!) är riktigt taggad på att göra fint i min gaderob, och dessutom är de här galgarna så mycket tunnare jämfört med de vanliga så det kanske finns en chans att man kan plocka ut ett plagg utan att allt rasar...



har även hunnit med en lunch med dessi & linn & en fika med joanna, mucho trevligt!
see u later

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!