Kaos

nu är det nattinattdags, hatar att sova ensam, i ett stort hus dessutom... tog mig ett varmt bad när jag kom hem, men blev mest rastlös, haha.. kaos i hjärnan just nu! ne, sova va det! godnatt*


Det är mycket nu

oj, nu är det mycket och jag har totalt glömt bort bloggen... jobbat i veckan som vanligt, men bad om lite ledigt torsdag och fredag så jag kan åka hem. tim jobbar i södertälje i veckan, så jag har fått va själv och sova själv :( nu sitter jag iallafall på bussen till jönnet och min kära bror har lovat att hämta mig vid stationen, eftersom mamma och pappa är i solen och gottar sig. i helgen blir det massa roligt jobb i salongen, och imon blir det utflykt med världens bästa hannis :) dessutom har jag en spännande sak att berätta imon, hihi!


Inte min grej va?

ställde upp för min kära pojkvän och gick på naturhistoriska rm innan vi åkte hem, och helt ärligt talat så hamnar det på min topp 10-lista över dom tråkigaste sakerna jag gjort, haha! det skulle vara frisörmässa eller nåt istället, då snackar vi! ikväll blire tacomys och melodifestival med bästa anna och stoffe. ha en mysig lördagkväll alla fina*


Drömmer oss bort

ville ge min pojk en utomlandsresa i present, men han kunde inte vara ledig och jag ville så gärna ha sol och värme. så istället bokade jag ett solrum med musik från vågor och fågelkvitter, uv-lampor och 27graders värme.... haha! och hotell i stockholm samt middag osv. inte lika bra men han blev nöjd :)


Punka

japp, jag lyckades med punka på vägen till joppet. och det första jag gör är att ringa till pappa, som är 25mil ifrån mig, och som säger "men Tina, vad ska jag göra åt det, jag kan ju inte hjälpa dig härifrån"... haha, pappas flicka?! han är ju min trogna bilmek och problemlösare ;) dessutom har jag fixat present till Tim, kan dock inte säga vad än. och ingen shopping blev det, men det kommer :) är så galet shoppingsugen!!! nu väntar sängen och imorgon slutar jag 14, underbart! :) natti! 

PIGGELIN

piggelin är min nya drog, fantasktiskt gott! det blev en bra dag på jobbet trots allt, väldigt skönt faktiskt. och nu har jag ägnat resten av kvällen till att leta födelsedagspresent till min pojk som fyller år på fredag, då min andra idé sket sig... och det är inte lätt, så tips mottages tacksamt! imon slutar jag tidigt, så på eftermiddagen tänkte jag få med mig tim på lite shopping, han är förmodligen lika sugen på det som jag.... ;) och äntligen är jag blondie igen, tack vare världens bästa hanna ♥
 

SNÄLL TJEJIS

min pojk är sjukis, så snäll som jag va stannade jag till på affären på vägen hem och köpte gotte och hyrde snabba cash 2. sen har jag fixat lite inför kommande grejer, hihi! ska berätta snart. imorron blire workiwork igen, och på måndag är det äntligen löning :) ne nu ska jag ta med tim ner till vårt hus och sova natt. sov gott fina ni*
 

Kärt återseende

igårkväll efter mitt jobbpass på macken bestämde jag mig för att åka förbi bästaste jannike som kom hem från australien för bara några dagar sen, och som jag inte sett på ett helt år! en riktig vän detdär, hur längesen vi än sågs så är det ändå samma sak när vi väl ses :) och imon får jag träffa henne igen, hihi!


Efterlängtade söndag

morning! alltså min säng måste vara den skönaste i världen, sover som en sessa :) idag är det äntligen söndag vilket betyder tina&hanna-dag, ääääntligen :) massa myspys och tjat ska vi hinna med såklart! nu ska jag ta mig en morgondusch och göra mig lite havregrynsgröt!


Hemma

äntligen i jönnet igen för lite jobb och mys med familj och fina vänner. och världens finaste Hanna gjorde min dag idag, kärlek till dig gumman! nu tänkte jag fortsätta med projekt sänggavel, för sen har jag nya projekt pågång, hihi :) ha en myspys fredag <3


Alla 💗 dag

har världens finaste kille som kom hem med underbart fina rosor till mig idag, fin färg dessutom, hihi! och han fick en påse med lite gotte av mig. jag älskar dig Tim <3


Trött chey

blev jobb till 16 idag, sen va jag helt slut och tog en tuppis på soffan innan rickard kom och jag klippte honom. vi börjar tagga till Holland nu allihopa :) och så längtar jag till helgen då jag får träffa världens bästa hannis som jag saknar massor <3


Min dag idag!?

man kan ju tro att den här dagen är gjord för mig, hihi! både pannkakans dag och semledagen idag, fantastiskt! det har jag såklart firat med lyxpannkakor med sylt och grädde, och en vaniljsemla som väntar i kylen :) dessutom en bra dag på jobbet då vi bakade hela 64st spettekakor. nu är det dags för en gubbvil på 47.


Bakning

idag fick jag lite sovmorron, så nu äter jag lite frulle innan det bär av mot workiwork. idag ska vi baka :) myspys när man tittar ut från vårt lilla hus... :)


Dra mig baklänges

hör och häpna, men idag har jag vart med Tim på gymmet!!! känner mig otroligt duktig, även om jag tänkte vända flera gånger på vägen dit (ni som känner mig vet att jag hatar träning och hellre äter gotte) men idag så körde jag allt slut på mig. och imon blire bakning på jobbet, wihoo :)


I will show you...

nyss vaknat efter en tuppis på soffan. Tim och hans lillebror är på sjön och åker skridskor, men arbetare som man är behövde jag vila. ikväll blir det mys med melodifestivalen och gotte. jobbar även imon. sen ska jag fundera lite på mina framtidsplaner samt ta några beslut :) hihi! lite vår på det så är jag nöjd. ha en mysig lördag!


Saknad och besvikelse

som jag sa till min fina vän s, när det händer saker i ens liv märker man vilka som är ens riktiga vänner. jag har iallafall fredag med världens underbaraste pojkvän och ett glas vin. mer än så blir de inte eftersom jag börjar jobba 07 imon. och dessutom saknar jag bästis och frankie extra mycket nu!


Sköna dagar

det förra inlägget skulle ha publicerats i tisdags! skönt att få sluta 14 både idag och igår, det kan behövas eftersom jag jobbar helgen med. och igår va jag på ännu ett möte, hihi! idag är det pizzatorsdag, sen ska jag klippa Rickard. och imon blire ännu en härlig dag då jag får sluta 14, och då tänkte jag och Tim åka till underbara hem och kika på fina grejer till flytten :) nu blire en gubbvil på 45!


Tråk på tåget

sitter på tåget påväg till min pojk. spelat slut på liven, kollat fb och instagram så nu äter jag godis istället, haha! eller kexchoklad räknas väl inte till godis, eller!?! kommer ihåg vilket gnabb det va om det i skolan ;) ne nu ska jag kika på lite möbler, det börjar dra ihop sig :)


Sovmorgon

tog mig lite sovmorgon idag, kände att det kunde behövas eftersom jag jobbar även resterande dagar denna vecka (+helg). nu blire havregrynsgröt och sen fortsätta med bokföringen. va nämligen helt slut efter igår, haha! och jag längtar till lönen för nästa lön blir bra :D synd att de är jättttelångt kvar bara! keep fighting ;)


BÄSTA ♥

ännu en fantastisk dag i salongen avklarad. jag har helt enkelt världens bästa föräldrar som trodde på mig och min idé och lät mig bygga upp min egna lilla salong här. har just betalat lite räkningar och sådär. pappa är inte hemma än, så får nog börja med min sänggavel en liten stund sålänge, och den är snart klar, hihi! sen ska jag räkna på en liten grej tillsammans med pappa igen, spännande :))

Paus

väntar på min sista kund för dagen, hihi. sen blire bokföring med pappsen. sen hoppas jag att jag kan jobba lite på min sänggavel :) 1 april flyttar vi!!! eller egentligen lite senare eftersom vi är i Holland då, men det är redan februari :)


Morningtime

godmorgon! precis blivit väckt av min pojk som nyss ringde, mycket skönare än när klockan ringer :) ska försöka ta mig upp ur min sköna säng och göra mig lite gröt. kunder står på schemat idag och sen ska jag och pappsen sitta med bokföring. ha en fin dag :)


CROSS & HOTELLFRUKOST

ännu en natt utan min pojk. vad jag hatar det.... men snart så är det slut på det och vi får mysa med varann varje natt, hihi! jag är kvar hemma i jönköping medan han åkte hem för att jobba imon. denna helgen har bara rusat iväg, igår hade syster kalas här med massa folk och idag har vi överraskat henne med hotellfrukost på huskvarna stadshotell och crosskörning på isen på tenhultssjön! hon va nöjd och jag kunde inte låta bli att testa heller, kuuuuul men dock så jäkla kallt o köra i jeans. nu ska jag titta lite grejer till lägenheten sen blir det nana. känner mig lite hängig, hoppas det bara är nåt tillfälligt. imon kommer första kunden 9,00 så ingen sovmorron :D
 
haha, tyckte jag stog så roligt när jag pratar med toni :D

Happy

har lite frulle på jobbet och är fortfarande i extas, hihi! idag åker vi hem till Jönköping för att fira sis som fyllt 30!! nu ska jag jobba igen, ha en bra fredag alla fina :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!