SM-PREMIÄR

sitter i husbilen påväg mot årets första SM!! ska bli spännande, och i helgen har jag ju två pojkar att hålla reda på och bli nervös över! hör av mig när jag hinner och kan, och om inte så får ni ha en grymt bra helg :)


MYS

hur mysigt såg inte det här ut? bäddset från victoria's secret. man vill ju bara krypa ner :)


DET ÄR MYCKET NU

sitter på bussen påväg hem. ska ägna hela min kväll åt att packa inför helgen, som ni vet är de inte gjort på 5min.. har gått kanonbra idag på salongen, haft fullbokat och de har jag imon med. ska upp med tuppen imon och till salongen för att färga mitt och pernies hår, hur gött?? hörs!

PICKADOLL

vad tycker ni om min nya pickadollring? den är från style by tyra och jag gillar den starkt!


SALONGEN

dags för ännu en dag på salongen. idag har jag ganska mycket att göra och kommer förmodligen sluta sent. hörs sen ♥


LOVELY YOU



okej, nu har energin gått ur mig helt och hållet. ni får ha förståelse för min bloggtorka för tillfället, är nog snart tillbaka. ska fixa iordning inför imorgon sen tänkte jag gömma mig under täcket och prata lite med mitt hjärta. kan inte ens med ord beskriva hur mycket jag älskar min pojkvän. ♥


YEEEES!

min balklänning har kommit idag, hade planerat att hämta den efter skolan, men tror ni inte jag glömt leget hemma då eller, typ första gången någonsin, trött man blir!!! hoppashoppas den är bra nu...

BÄSTASTE

Haft en underbar helg med min älskade pojk! Han är så bra :) har städat och fixat ikväll och nu pratar jag med min kärlek i telen. Snart läggdags för imorgon är det skola igen, sen jobb. pussnatti!

LOVE IT

vart på banan hela dagen idag med, har haft med min systemkamera och fotat grabbarna :) min pojk har kört grymt bra, och va skönt det är att vara ute i grusgropen igen. Igårkväll blev det jacuzzi, grillning och påsksprit hemma hos osch! Nu kommer mitt hjärta från duschen, vi ska åka och handla inför kvällens grillning och sen blir de mys! Hoppas ni haft en bra påsk, puss!

LÅNGFREDAG

Beställt thaimat och laddar för en mysig hemmakväll :) i helgen är det träningsläger, så imon blir det cross!! Hoppas ni har en bra fredag, är sjukt festsugen nu så festa för mig med hörni, puss!

NYTT PÅ LÄPPARNA

läppstiftet heter BLUSH och är från Make up store :)








LUCKY

Kan meddela att jag har köpt en assnygg bikini!! Så då måste kroppen trimmas lite bara.. Nu ska vi kolla en sväng på crossbanan, sen blir det nog en sväng till vårat favoritställe som har livemusik ikväll :) puss!

SJUKT VAD MAN LÄNGTAR NU

snart är det dags att tillbringa helgerna på banorna igen, love it!!


OROLIG

min balklänning har fortfarande inte kommit och jag börjar få lite panik. den är nu mer än 2 veckor sen.... dessutom drömmer jag mardrömmar om den där förbannade klänningen, inatt drömde jag att jag fick hem typ 4 klänningar, men i fula färger och inte den modellen jag beställt. vaknade i panik och insåg att det var en mardröm.... KOM HIT SNÄLLA KLÄNNINGEN!

YUMMIE

go frukost idag, knäckebröd med avokado och oboy till det. packningen är i princip klar, ska bara lasta ut allt till bilen. är desperat efter en ny bikini med så tänkte stanna till i staden ock kika och dessutom köpa med mig en mackmakerietbaguette. kan det bli bättre?



PUSS!


FORTSÄTTA PACKA...

Precis vaknat och ska packa det sista, göra iordning mig och äta innan jag åker! Det kan ta tid... Ska försöka hinna med er sen med :) puss!

TUSEN SAKER

fröken dahl ska ta tag i packningen, som vanligt är hon ute i sista stunden.... jag åker ju inte förrens imorron vid lunch, men som ni alla vet är det mycket som ska packas ned. fick låna mammas stora rullväska så vi får hoppas den räcker... see you later ♥



BROR FYLLER ÅR!

bästa brorsan fyller hela 30år idag, STORT GRATTIS! därav våran överraskningsresa i helgen. vi var på Lundsbrunns SPA. skönt med lite avkoppling och få komma iväg lite, dock inte det bästa spa-t vi vart på. bjuder på några bilder därifrån;

















bästa familjen! ♥


SUNSHINE

helt okej att ligga ute i bikini på altanen och bränna lite. sjukt varmt! älskar vädret just nu, hoppas det fortsätter så. snart kommer jannike hit, senare idag kommer en ny uppdatering :)

puss!

SAKNAR HONOM



snart onsdag ♥

SURPRISE

nu bär det av på överraskningsresa för min kära bror som fyller hela 30 bast på tisdag! kommer hem igen på söndag :) kan inte skriva vart vi ska om han mot förmodan skulle kika in här! puss ♥


MAKE US UP

har glömt att berätta att jag & fröken D var på Make up store på möte i tisdags. fick även varsin sminkning, hon fick en lite mer extrem festmakeup medans jag fick en lite mer klassisk festmakeup. vad tycks?? själv tycker jag att dessis ögon bara lyser och att hon är grymt fin i den sminkingen :)
kika in hos tjejerna på make up store a6 så får du bra hjälp!



puss!

PANNKAKOR

bästa mamma har gjort pannkakor till mig. så nu ska jag försöka få i mig några även att matlusten inte är som den ska. puss ♥

HEMMA

hemma från praktiken idag, första dagen sen i somras jag är borta därifrån. min mage spökar fortfarande, fattar inte vad det är. ska iallafall boka en tid nu för att kolla upp det. drömde förresten värsta mardrömmen inatt!!! att jag missade champangefrukosten och kom till skolan lagom till utspringet. hemskt.

puss ♥

SJUKT NÄRA

förresten, VI FICK VÅRA STUDENTMÖSSOR IDAG!!! vad fin den är, sååå nöjd! resan till slutet kommer bli underbar med bästaste klassen ♥



puss!


TÄT BRUD

förlåt att jag inte hunnit med er idag, men har haft skola 8-15,15 sen direkt till jobbet och jobba till 22. men nu har jag klarat av denna dagen med, en dag närmre helgen men framförallt en dag närmre min älskling. helt okej förresten att man fick till baka en ganska fet, nej grymt fet summa (5-siffrig) på skatten! awesome.
imorgon väntas ännu en dag på salongen, och jag har ingen aning om vad som väntar denna gång.

PUSSNATTI ♥


KERATINBEHANDLING

blev så imponerad av min klasskompis hår efter att hon gjort maria nilas keratin smoothing system-behandling. ni har säkert hört talas om brazilian blow-out? en liknande anti-frizz behandling som nyligen blev förbjuden i sverige på grund av att den var bevisat cancerframkallande. de har nu gjort om sin till brazilian blow-out zero. i vilket fall som helst så kommer det mycket sånt på marknaden nu, och det är väl mest för dig som har väldigt frissigt, sönderpreparerat och ostyrigt hår. skulle vara grymt kul att testa på någon. behandlingen håller i ca 12 veckor och kostar ungefär från 2000kr.

här är några före & efterbilder!















imponerande va? kolla på tjejen med röd tröja! för personer med den typen av hår är detta guld värt för dom!
ciao ♥


RÖDA LÄPPAR

såg ni att jag faktiskt hade RÖDA läppar i lördags? gillar det starkt!





det är från dior och ser ut såhär (älskar dessutom den snygga designen på det)

puss!


LOVE

Precis släppt iväg världens underbaraste pojkvän. Han är så söt, fick en jättefin present av honom som han köpt i Holland!! Jättefina öronhängen! Tack hjärtat :) lovelovelove

PARTAJ!

ikväll blir det party! utgång för team hair inc väntar... ;) kan bli galet.



puss ♥

I VÄNTANS TIDER...

har fortfarande inte fått min balklänning...... tålamod!


Salongen

Sitter på bussen påväg in. Vet inte riktigt hur dagen ser ut mer än att det är smockat i eftermiddag så jobbar till 20 idag. Men först ska jag gå och köpa lite nybakta frallor från nappe till frukost :) hörs senare!

IT´S ALWAYS YOU

har fått order från min vän linn att jag är dålig på att uppdatera här... ska skärpa mig! idag har vi projektarbetesdag i skolan, ska försöka få klart det snart. snart blir det lunch på olsen med tjejerna ♥

idag är det gröna diamanter som gäller, min pojkvän har valt (han kör kawasaki... ;))



puss!


VISSTE NI ATT?

detta är ett inlägg till alla er som använder ICA-shampon..... INKLUSIVE TreSemme (som någon fått för sig är frisörshampo) många förstår inte varför ica-shampon är skit. de tror bara att frisörer försöker sälja på dem dyra shampon..

men såhär är det:

♥ ica-shampon är mer utspädda med vatten och innehåller sämre ingredienser än vad frisörshampon gör.

♥ ett hår som tvättats med shampo ska inte kännas glansigt och lent, det ska vara strävt. när man sedan använder balsam blir håret glansigt. b-shampon innehåller silikoner vilket gör att håret känns lent innan du ens tagit balsam.

♥ silikonerna som finns i ica-shampot är inte vattenlösliga, vilket innebär att för varje gång du använder det bildas en hinna runt hårstråt och du kan ju tänka dig hur det blir... inte ens ett shampo kan tränga igenom tillslut. och har du färgat håret men blivit besviken varför färgen släppt så är detta en trolig anledning.

♥ Frisörshampo är inte dyrare i längden, de är däremot drygare OCH bättre! de räcker nästan 3 gånger så länge... PLUS att de innehåller bra ämnen för ditt hår. du har alltså råd.

exempelvis fructis innehåller fruktvaxer, vaxet lägger sig som en hinna på håret och färgar man det kanske inte färgen tar alls, medans om man bleker det kan det vara klart på 1minut. det kan bli en kemisk reaktion.

är du rädd om ditt hår? hoppas ni nu förstog varför frisörer är mån om att ni ska ha ett bra shampo och balsam. det är för eran skull vi finns :)



ÄNTLIGEN SÖNDAG

För en gångs skull längtar jag till en söndag, för imon (idag) kommer min älskling hem :) ska sova nu så jag kommer upp i tid och hinner fixa allt :) pussnatti

TACK EMELIE

Haha, jag fattar inte att Emelie fick med mig till Atlantis idag.. Va väl sisådär 3månader sen jag var där sist. Gymmade iallafall, kommer inte kunna gå imon...! Nu sitter jag och äter nybakta gi-frallor på salongen! Ikväll ska team hair inc äta på soya ;) Ha en bra fredag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!