VISSTE NI ATT?

detta är ett inlägg till alla er som använder ICA-shampon..... INKLUSIVE TreSemme (som någon fått för sig är frisörshampo) många förstår inte varför ica-shampon är skit. de tror bara att frisörer försöker sälja på dem dyra shampon..

men såhär är det:

♥ ica-shampon är mer utspädda med vatten och innehåller sämre ingredienser än vad frisörshampon gör.

♥ ett hår som tvättats med shampo ska inte kännas glansigt och lent, det ska vara strävt. när man sedan använder balsam blir håret glansigt. b-shampon innehåller silikoner vilket gör att håret känns lent innan du ens tagit balsam.

♥ silikonerna som finns i ica-shampot är inte vattenlösliga, vilket innebär att för varje gång du använder det bildas en hinna runt hårstråt och du kan ju tänka dig hur det blir... inte ens ett shampo kan tränga igenom tillslut. och har du färgat håret men blivit besviken varför färgen släppt så är detta en trolig anledning.

♥ Frisörshampo är inte dyrare i längden, de är däremot drygare OCH bättre! de räcker nästan 3 gånger så länge... PLUS att de innehåller bra ämnen för ditt hår. du har alltså råd.

exempelvis fructis innehåller fruktvaxer, vaxet lägger sig som en hinna på håret och färgar man det kanske inte färgen tar alls, medans om man bleker det kan det vara klart på 1minut. det kan bli en kemisk reaktion.

är du rädd om ditt hår? hoppas ni nu förstog varför frisörer är mån om att ni ska ha ett bra shampo och balsam. det är för eran skull vi finns :)



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!