HAPPY

lycklig tjej som fick igenom sitt lilla projekt! har träffat min fina vän susanna idag. imon kommer faster hit en liten sväng och sen ska jag fixa och dona lite. nu ska jag göra mig redo för sängen och ringa min fina pojke och önska honom godnatt :) puss!


INBAKAD FISKBENSFLÄTA

kollade igenom lite bilder och kom på att jag glömt visa er när jag gjorde min systers hår när hon skulle på bröllop. enkelt, men jättefint tycker jag, speciellt när den är lite "slarvig" och inte helt perfekt :)


MARSA ALAM

känns inte så jobbigt att jag och älsklingen befinner oss här om exakt 11 dagar.....




HOPPASHOPPAS

idag har jag och hjärtat vart och kollat i massa affärer och shoppat lite till ett projekt som jag hoppas pappsen går med på.... nu ska vi hem och äta varma mackor och mysa i soffan sista kvällen för denna helgen. håll nu tummarna för mig :) puss!


14 MÅNADER <3

idag firar jag och mitt hjärta 14 månader! åkte en sväng till Emelie innan som hade lite 20-årspartaj, sen köpte vi hem mat från libandeli och mös till gladiatorerna. nu ligger han och sover jämte mig så ska mysa ner mig tätt intill honom och somna gott :) natti!


GALET

igår var det en dunderkväll! jag o hjärtat åkte till hovslätt där det va hejdå-fest för Jannike, Elin och Sofia som snart lämnar detta land och beger sig till Australien på obestämd tid. jättekul att träffa alla fina som jag inte sett på länge! jag och min pojk skulle GÅ hem till norrahammar, det är en bra bit men efter att ha delat på en flaska vin på vägen hem gick det utmärkt. jag sprang i mina klackar och tyckte inte det va jobbigt alls (för er som inte vet är det såna jäkla backar här). väl hemma lagade vi potatisbullar innan vi stupade i säng. idag blir det lugnt.....


SHOPPINGSUGEN MAN

gissa vem som inte ens satte foten i bubbelpoolen igår, och simmade till hon va helt slut! jovars, det va jag :) idag blir det Jönköping med min pojke, han ringde precis o sa "älskling, idag är jag shoppingsugen" så det är bäst att vi stannar i Linköping på vägen, dom tillfällena får man ta tillvara på ;)


DRA PÅ TRISSER

hej vänner!

har precis svarat på lite mail. om en stund ska jag gå ut och gå med wilma och sen (håll i er!) så har jag lovat älsklingen att följa med han och simma.... får se hur det går, kanske hamnar i bubbelpoolen istället ;) puss!


CONGRATS

idag är det 25:e, vilket inte bara innebär löning utan även att min fina vän emelie fyller systemet! hela 20 år, grattis gumman!


LOOKING FORWARD

vaknade av att min söta pojke kom hem och väckte mig efter att ha jobbat i närheten. ska ta mig upp och äta lite frukost, gå en sväng med hunden och lägga ut en annons på blocket. sen ska jag hålla min pojke i handen när han vaccinerar sig :)


MOT ÖREBRO

vilka underbara stammisar vi har på macken. idag fick jag beröm för min fina bil (pappas dock) samt att han tyckte jag såg ut som Maria Montazami när jag kom i den, bara jag släppte ut håret, haha. att tillägga har min pappa en volvo, ny men ändå, haha! sitter just nu i bilen påväg mot min man, pappa ska jobba i Örebro så han släpper av mig på vägen, perfa! PUSS


KÄR

jag bara kunde ju inte låta bli! trotsade mitt shoppingförbud lite, men det stog ju bara TINA på den.... då är det väl okej!?


VAKEN

godmorgon!

uppe med tuppen idag. har dessutom lyckats få öroninflammation, inte alls skönt. sängen är sååå skön idag, men nu måste jag upp...


NAGLAR

har precis testat ett av mina nya nagellack från make up store! använde "hilde" och över det "linnea", blev jättefint och försökte få en rättvis bild, men det gick inget vidare..


SÖNDAGSFIKA

igår var det kalasfika för min syster! hemmafru som jag är, hade jag vart igång och bakat massor. mest nöjd är jag nog med cupcakesen :) som vanligt är nästan alla recept leilas, undrar ni nåt så fråga gärna!












LÖRDAGSUTFLYKT

nyss hemkommen efter en liten utflykt till Habo med min pojke. åkte till webes och handlade godis och sen hittade jag en söt affär och fick med mig te samt en söt ljuslykta hem. nu blir det mys :)


MAKE UP STORE

kunde bara inte låta bli att shoppa loss lite på Make up store igår. jag handlar alltid hos tjejerna på a6, dom är de bästa och du kommer inte bli besviken! fick bra tips av lina :) och tänk vad lycklig man kan bli av att få med sig lite produkter därifrån! detta fick jag med mig:

läppgland "best"


nagellack "vera"



nagellack "hilde"


bodyscrub "peppermint"



SCHAMPOTOKIG

godmorgon! va duktig och städade i badrumsskåpet häromdagen, och inser att jag nog inte behöver köpa schampo på ett tag (för att inte tala om produkter!) räknade till 20 schampoflaskor (!) och för mig som tvättar håret 1gång/vecka räcker det läääänge!


LOVELY FRIENDS

vilken bra dag det blev :) först åkte jag till habo o träffade min fina vän Evelina och även hennes jättesöta hund Frank! därefter åkte jag till Mullsjö och min underbara vän Desirée och stannade tills kvällen. vilka fina vänner jag har!! nattinatti <3


HOSTIHACK

morning!

vaknat flera gånger inatt för min dumma hosta. fick knapra lite Alvedon och lyckades sova lite till... min medicin kommer ju imorgon!! idag ska jag träffa min fina vän evelina, sen ska jag hem och baka och fixa. återkommer senare :) puss


LEOPARDNAGLAR

igår blev det leopardnaglar istället :) vitt lack med rosa samt silverglitter! gjorde det med hjälp av en tandpetare och det gick utmärkt!


KOM IGEN :)

okej, igår var ni såklart ännu fler än vanligt här, men ändå var det bara min pojkvän som vågade kommentera.. kom igen då, nu har ni chansen! eller ska jag tolka det som att ni redan är nöjda? :)


NU TAR JAG ER TILL HJÄLP...

ni är faktiskt en hel del söta läsare här, och jag känner att jag är lite inne i en bloggsvacka, så jag frågar er, vad vill NI läsa mer om här? mer bilder, motocross, bakning, hår/skönhet eller vad ni nu önskar. ni kan vara anonyma och nej, jag kan inte se vilka ni är på något sätt, så ni kan väl vara söta och dela med er av era tankar? :)

PUSS ♥


SWEET CAKE

hej fina!

sitter och planerar lite bakverk inför söndagens kalas för min syster. hon önskade att jag skulle baka och eftersom jag älskar det så sa jag såklart JA. använder mig mest utav leilas recept så ska kika i mina böcker efter något bra. har ni några tips? :)


OEMOTSTÅNDLIG

min pojke var så söt igår att jag bara inte kunde åka ifrån honom. fick en natt till med varandra, så klockan 5 ringde klockan inatt, då var det dags att åka hemåt... vart på vårdcentralen och ska strax till mina fina kollegor på macken och fika, sen får jag nog hem och ta en gubbvil för att orka med dagen. see you later!
titta vad fin han är! några år gammal bild men :)


HEMFÄRD

rapport från en snorig och hostig fröken i min pojkes säng.... det är måndag och dags att åka hem igen tyvärr, inge kul alls att lämna en sådan sötis! som tur är ses vi på fredag igen. nu ska jag packa väskan och åka hem till mami för en mysdag! PUSS


GRATTIS SIS!

fick frukost på sängen idag med, han är söt min pojke :) har hostat så att jag knappt kunnat sova inatt, så ännu en mysdag väntar.. idag vill jag även säga GRATTIS till min fina syster som fyller 29år idag!! <3


IDAG ÄR DET LÖRDAG

finns det något bättre än att vakna av att en söt liten kille ligger och håller om en och gosar med en? det bästa jag vet! idag är det 27 dagar kvar till Egypten, underbart! vi är fortfarande hängiga och jag har ont i halsen som aldrig förr, därför blir det en lugn lördag med. ha en trevlig lördag och va rädda om er :)


MARIEBERG

hej vänner!

är just nu påväg hem från marieberg med min pojke. det blev en liten present till min syster samt hörlurar till honom och en glass på donken :)) vi båda är lite sjuka och jag har ont i halsen så kurerar mig med en kopp te, så ikväll blir en lugn kväll. ha en bra fredag :) puss!


SJUKA

ligger just nu och myser med min fina pojke! hade en trevlig fika på macken och min söta vän Emelie kom och hälsade på med :) min pojke (och jag) är sjuka så imorgon ska jag ta hand om honom på bästa sätt. återkommer imorgon, godnatt <3


MORNING

godmorgon på er!

ska strax ta mig upp o hoppa in i duschen. sen ska jag åka till mina fina kollegor på macken och äta frukost med dom innan jag åker till min pojke :)
puss!


LUCKY GIRL

haft en bra dag. efter mina ärenden i stan hälsade jag på bästa brorsan en sväng. ikväll har jag plockat ner julpyntet och klippt pappsen. lucky me som lyckades få ta bilen redan imorgon och åka till min fina pojke, jag kan allt ;) nu är det sovdags, godnatt!

bild från Uddevalla vm när jag va gridgirl


VACCINATION

godmorgon vänner!

har ont i halsen och känner mig inge fräsch alls. ska snart upp och äta en god frukost, sen har jag några ärenden, bland annat att vaccinera mig till resan :) see you later!


1 MÅNAD

idag är det en månad kvar till jag och älsklingen åker till Egypten!! som jag längtar, ska bli underbart att få åka iväg med världens finaste pojke :) <3


NAILS

kunde inte låta bli att testa såndär water marbling... blev ganska bra för att vara första gången tycker jag! känner mig lite hängig idag så ska göra mig lite mat och krypa ner i soffan igen med en film. puss!




2012

vad tycker ni om min nya almanacka?? fick hem den på posten idag, den är från personligalmanacka.se, man får designa den precis som man vill, utmärkt för mig som är så noga med att ha en bra kalender :)


DAGEN EFTER FESTEN FÖRE

igår blev det jacuzzi ute hos Osch och efter ett spel som spåra för oss alla åkte vi till Statt för utgång. hade jättekul och dessa grabbar är underbara :) jag och älsklingen är lite slitna idag så vi ska snart hem och mysa massor!

bjuder på en bild från gårdagen!


MX INDOOR

befinner mig just nu i Stockholm på inomhushallen mx indoor där grabbarna kör lite cross. det är kallt något så in i, så jag som mekaniker står och värmer mig ;) ikväll blir det jacuzzi och utgång med grabbsen, hoppas ni får en härlig lördag!


CRUSH

igår blev det en spontanutgång. inte planerat alls, skulle hälsa på hos tims kompisar som förfestade, hade riktigt kul och kvällen slutade visst på Harrys! jag körde dock, skönt :) förmodligen första och sista gången jag gick ut i jeans och gympaskor... idag har vi haft en riktig mysdag och nu vaknade vi precis efter en gubbvil på 47 minuter ;) nu ska jag steka pannkakor till morgondagens äventyr! puss


TRETTONDAGSAFTON

godmorgon fina!

hoppas inte det regnar idag med. enda fördelen är att mina älskade hunterstövlar åker fram! ska strax packa bilen och bege mig mot min älskade pojke :) hoppas ni får en mysig trettonhelg! puss


REGN & RUSK

krupit ner under täcket och väntar med spänning på vilka drömmar som dyker upp inatt... haft en mysig eftermiddag med pappsen, köpte ännu en skål till min flytta hemifrån-samling. nu är det sovdags, fryser lite vilket säkert beror på ruskvädret och stormen. längtar massor till egypten! godnatt fina ni <3


DREAMS

godmorgon! har sovit som en prinsessa inatt, dessutom har jag kört raggarbil (en snygg sådan) som min pappa tydligen haft i några år... haha! häromdagen drömde jag att jag fick ett syskon till, och när jag höll i honom trodde mamma att det va en kebabrulle! sjukt vad jag drömmer alltså ;) ha en underbar dag vänner!


2012

nytt år, nya möjligheter. hoppas på att det här blir mitt år, ett år med medgång och glädje. min älskling lämnade mig tidigt imorses och åkte till jobbet, vi har haft den bästa helgen på länge, kärlek!


GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!