SCHAMPOTOKIG

godmorgon! va duktig och städade i badrumsskåpet häromdagen, och inser att jag nog inte behöver köpa schampo på ett tag (för att inte tala om produkter!) räknade till 20 schampoflaskor (!) och för mig som tvättar håret 1gång/vecka räcker det läääänge!


Kommentarer
lina

en gång i veckan?? hur klarar du det? min hårbotten är helt knasig numera så har kommit in i en liten ond cirkel, lär tvätta håret dagligen för att det inte ska se pissäckligt ut på jobbet. what to do?

2012-01-20 20:58:44
tina

ja, så jäkla skönt, det blir knappt smutsigt heller!vad menar du med knasig, torr eller? vad har du för schampo? det gäller bara att vänja av det, jag gick ett lov typ en hel vecka (då va det äckligt!) sen började jag typ med var 4:e dag osv. är väl dock lite svårt för dig som jobbar jämt!? <3

2012-01-21 09:52:27
URL: http://tinadahl.blogg.se/
lina

knasig = torr, flottig och allmänt skum. har enligt frisören som klippte mig sist som ett torrt band runt ansiktet (från öra till öra eller hur jag nu ska förklara) och sen någon fläck bak nere mot nacken. har under hösten sett ut som en öken framme i pannan och kunnat dra bort hud. när jag duschat har det liksom legat ett lager med blöt hud där. sorry för snuskig info men that's it! att det är torrt och att mitt hår blir fett direkt hänger väl samman gissar jag. men jäkligt drygt är det! schampo använder jag numera ett helt naturligt från apoteket, oklart om det gör någon skillnad men de sa att det var det bästa. och ja, det är lite svårt i och med jobbet. kan inte stå där med superflottigt hår liksom. men försöker vänja mig vid tvätt varannan dag nu så får jag försöka utöka det eftersom. någon idé om vad mitt problem är?? :)

2012-01-21 23:58:03

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!