Budel & lille

äääntligen lite internet, det är kasst här, därav den dåliga uppdateringen... idag har vi vart på lille i Belgien och kört, igår va vi på budel... det har gått bra änsålänge, grabbarna är hela (tack och lov, peppar peppar!) men det går snabbt. imon blir det VM i vaalkensvard :) jag längtar till shoppingen som dom lovat mig att åka på, hihi! 
hörs så fort jag har internet igen ;) pussss!

PÅVÄG TILL HOLLAND!

nu sitter vi på färjan mot HOLLAND!!! ska bli helt obeskrivligt skönt att få vara lite ledig nu, förkylningen sitter i men det får jag överleva. nu blir det häng i baren med grabbarna på färjan till travemunde, framme imonbitti i tyskland tror jag det är, haha ;) och så längtar jag efter lite mer sol, vårkänslor, crossbanorna och framförallt shopping, hihi! hör av mig så mycket jag kan, ha det så jäkla bra hemma!! puss*

https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_5154b1f69606ee464c60ad1e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_5154b2319606ee462d53e159.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_5154b234e087c35e3bb8abff.jpg" class="image">


Today is the day!!!

fick faktiskt stanna hemma igår, haft feber på natten och dunderförkyld. är kanske nu kroppen säger ifrån.. fick iallafall packa klart i lugn och ro och sen följde pappa med mig till Toni där jag tryckte en tröja. skitsnygg blev den, brorsan gör lite special till mig med rooosa ;) nu har jag fått en rejäl skönhetssömn och ska upp och kurera mig samt knarka c-vitamin, vi åker ju IDAG!!


Helt slut

jag är så sjukt upptagen just nu, förlåt! jobbat nu varje dag sen jag vet inte när, men 2 dagar kvar nu, sen åker vi till Holland och då får jag vara leeedig :) har massor med kunder här hemma och det är superkul! igår jobbade jag från 9-21.... egentligen är det dags att lyssna på min kropp som säger ifrån, men snart får jag vila :) hade dessutom fullt på wengströmska i fredags, så himla kul :) nu ska jag upp och baka bullar och packa innan första kunden kommer :)


Hungrig chey

har lite lunch och fick god paj idag. vrålhungrig som jag va, hade jag såklart en litenliten pajbit med mig, därför jag tänker gå ner lite i vikt och då är det bästa sättet enligt mig att motionera och minska portionerna (fast jag hoppar motionen, haha). 3 timmar kvar på joppet, sen blir det hem och pussa på min pojk som vart i södertälje denna veckan med. pussss!


Balmain event

yes, kursen/visningen i måndags va bra, men överträffade inte riktigt våra förväntningar... men lite inspiration fick vi allt med oss hem, och jag äääälskar löshår och tycker det är fantastiskt roligt! idag på jobbet har vi haft lite sorg, simon har nämligen slutat och han är en av de roligaste människorna jag träffat. så visst kommer dagarna bli lite längre nu, men självklart är det kul för honom som fått nytt jobb. det blev iallafall tårta idag :) och ikväll har jag gjort mammas berömda purjolökspaj! nu är det bädden som gäller, imon är det jobb 7-16 igen. nattinatti*


Slingor

wiiiie, carro färgar mitt hår, så himla skönt att få sitta ner och bli omhändertagen (händer inte så ofta när man är frisör). så nu njuter jag av en kopp te och en chokladbit, och snart kommer det bästaste, schamponeringen! och på lördag ska jag och finaste hannis leka ännumer med våra hår, hihi :))


Lovely sunshine

sitter i vänthörnan på salongen och har det bra. solen steker på genom fönstret och jag blir sömnfärdig, för ovanlighetens skull, haha. snart bär det av till stockholm med carro för löshårskurs :)) wiiie! ha en fin måndag alla söta*


Walking dead

jobbat ännu en dag, dessutom klippte jag lite hår efter jobbet. dubbla jobb alltså. vi har myst ner oss i soffan nu och sett ännu ett avsnitt av walking dead samt smällt i oss jordnötsringar och choklad.... imon blir en spännande dag, börjar den på salongen iallafall sen blir de en tripp till huvudstaden :) dessutom så saknar jag hannis massor och längtar till på lördag då vi ska ha våran hannatinamys-dag, hihi 💗


Glad chey

nyvaken och utvilad. men inte har jag sovit tills nu inte, bara en gubbvil. har vart uppe och jobbat på båsis idag. och igår va jag på wengströmska villan! hade flera kunder att ta hand om och det känns verkligen jättebra. härliga kollegor och en otroligt fin salong. har kommit på att jag för tillfället har 4 jobb, 2 i jönköping och 2 här, haha ;) jag borde alltså va miljonär vid det här laget, men det är jag då inte, haha! nu blir det lördagsmys med min pojk, ha en fin kväll alla fina*


SOCKERBEROENDE

ååååh vad jag är sötsugen....... men jag ska berätta för er hur duktig jag vart nu, har nämligen inte ätit en endaste godisbit på hela veckan! (okej, det är bara onsdag men för att va mig är det jäkligt bra). försökte lindra det med ett äpple, vilket gick sådär, haha. efter en lång dag på jobbet sitter jag nu framför kaminen och njuter, medans jag väntar på att få skypa lite med världens finaste emelie som fortfarande är i staterna!  sen ska jag unna mig lite shopping eftersom jag vart så duttig nu, hihi! puss fina ni*
 

Relax

seg dag på jobbet. satte mig i fåtöljen framför brasan när jag kom hem, detta ingen bra idé... tänkte ta mig i hullet och gå en promenix med vovvisarna. och sen råkade jag lova att baka till jobbet imon..... ooops.


Tjockis

ne, nu får det bara vara nog! imon börjar mitt nyttigaRE liv (säger inte nyttigt ifall det slinker ner nåt gotte). det är nu 18dagar kvar till holland så nu ska jag och tim tvinga bort några kilon... & jag är verkligen sämst på att träna och skippa gotte, har bortförklaringar jämt, men nu jäklar får jag ta mig i hullet och kämpa innan hela jag blir som en stor yogaboll, haha! synd att jag är så långt ifrån min fina vän hanna, för hon är nog den enda som skulle kunna ge mig motivation, och så blir man ju glad bara av att få se den människan :) ne nu ska jag ta tag i det här..... va ju på g för typ ett år sen.


Myssöndag

idag tog vi oss lite sovmorgon och sen har det blivit en riktig myspysdag! häng framför tvn och sen fick jag ett ryck att storstäda här. fick lite hjälp av tim och hans lillebror. vilma ligger på mina ben och sover nu och jag ligger med toms ipad helt utslagna... har ett nytt projekt dessutom som jag tänkte börja på i veckan. blir ännu en tråkvecka då tim jobbar i södertälje. nu ska jag ringa chiiifen och höra hur jag ska jobba imorgon!
 


sunshine

förstår att ni är lite nyfikna! gårdagen på nya jobbet blev kanon. hade flera kunder och min sista kund fick jag dessutom äran att göra en makeover på, hihi! kom hem och svirade om, sen blev det vin och galej med anna, stoffe, smoke & niklas. tanken va att det skulle bli en lugn kväll, som visst slutade på harrys....... så idag tog vi oss en rejäl sovmorgon och nu ska jag släpa med min rastlösa kille ut i solen på promenix med vilmis och rolle :) 
 

Nytt jobb!

ja, imon är det nytt jobb som gäller. kommer att börja jobba som frisör på wengströmska villan i katrineholm. en jätttttefin salong! där kommer jag att hyra stol på halvtid, så ni som blivit oroliga hemma att jag inte är tillgänglig för er, det är ingen fara för hår, hopp och kärlek kommer att finnas kvar. det kommer tillochmed gå på samma företag som när jag jobbar i katrineholm. har redan kunder inbokade imorgon, jättekul! kommer att jobba 5 dagar i mars, sen börjar jag egentligen mitt kontrakt den 1 april :) hihi!
 

Hemma

idag sa min kropp ifrån. känner mig hängig och höll mig därför hemma från jobbet. det blir så ibland när jag tror att jag klarar av mer än jag faktiskt gör! ska ta en promenad med vilmis i solen, då blir hon glad :)


Sällis igen

godkväll! min pojk kom hem från sthlm redan idag för han skulle på nån kurs imon, väldigt skönt och dessutom slipper jag sova själv :) imon är jag dessutom ledig, då blire fix inför nya jobbet på fredag!! tell you tomorrow ;) nattinattiiii!


Make up store

efter att ha kollat på säng i förrgår och med dåligt resultat kände jag att min enda utväg va att springa in på MUS och köpa nåt, haha! ingela va äntligen tillbaka och vi hittade lite fina grejer som gjorde mitt humör :) blev detta: multi lash mascara, lipgloss "past", eyedust "empire" och lip pencil "pink soda". mer ska inhandlas men jag går hellre in till tjejerna ofta eftersom dom är så gulliga! Make up store a6 är det som gäller :) tänk på det ni som ska gå balen, ingela gjorde min balmake och jag kunde inte blivit mer nöjd!

https://cdn2.cdnme.se/619234/6-3/pic_51362fe3e087c34bbda2a764.jpg">https://cdn1.cdnme.se/619234/6-3/pic_51362fe3e087c34bbda2a764.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/619234/6-3/pic_513634ecddf2b33561ae0094.jpg" class="image">


Det är mycket nu

nu är det skärpning här igen! har vart hemma i helgen som sagt, tillbringat nästan hela tiden i salongen med kunder, me like :) i fredags kom bästis på besök och middag hos mig och Tim, och i lördags fick jag äntligen träffa dessi! dessutom kom mamsen och pappsen hem så det blev kramkalas och all info om resan. känns inte som jag vart ledig på hur länge som helst, är bara från det ena jobbet till det andra, men min chef gav mig ledigt på onsdag och då ska jag fixa massor inför fredag, hihi :)


Mysigaste dagen!

igår hade jag en så sjukt bra dag med världens finaste vän hanna. det blev shopping i borås på ginas vip-shopping (fördelar man har när syster jobbar på huvudkontoret!) och vi shoppade loss riktigt galet! fick hjälpa varandra att få på och av sig kläderna och körde galet i trafiken ;) svullen shoppinghand fick jag med som är helt öm idag, haha! hanna är den finaste vännen på denna jord, alla borde ha en sån vän! kärlek till dig <3 och inte nog med det, när jag krupit ner i sängen plingar det på dörren (klockan är 23) och jag som är ensam hemma blir livrädd och ringer tim, som säger att jag ska gå och kolla vem det är. tveksamt kollar jag, och då står han där och har kommit en dag tidigare och överraskat mig, hihi! :) fina ni!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!