LIFE IS LIFE

jobbar på macken denna veckan. på måndag är det dags att börja på salongen, ska bli kul! har redan trillat in en hel del bokningar vilket känns kul. alla är välkomna, gamla som nya kunder. glömde skriva att jag kommer ha 20% rabatt på deras priser, går ni in här kan ni se alla priserna för mig om ni klickar på mitt namn :) annars då? jo, jag har haft en underbar semester med min käraste, vart i dalarna, smögen, göteborg och lite hemma. det blir bara mer och mer jobbigt för oss att inte bo ihop, men vi kämpar och hoppas att det inte dröjer för länge... att man kan va så sjukt kär i en människa! dags att sätta fart! klockan 15 börjar jag jobba, och idag med min kära vän evelina!




PUSS!


ALLA ÄR VÄLKOMNA!

nu kan ni boka tid hos mig på salongen. känns skönt att va tillgänglig för mina kunder igen efter semester osv. Vill ni boka tid går ni in på http://www.hairinc.se och trycker på "boka tid" sedan på mitt namn. då får ni upp alla lediga tider jag har, sen är det bara att välja en tid och boka. Ni kan givetvis be mig boka in er också eller ringa salongen på 036-160020. priserna jag har är rabatterade :) som sagt, ALLA är välkomna :) länk till Hairincs hemsida hittar ni längst ner i kategorispalten till vänster om er!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPSEN OCH VÄRLDEN...

img_3077 (MMS)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPSEN OCH VÄRLDENS BÄSTA DESSI! Idag fyller dom bästa år! Pappsen fyller 60 och Dessidarling 19. Se har vi Dessidarlings pappa som fyller 48 idag. Vill önska er en toppendag :) PUSS!


Vaknade upp till sötaste meddelandet som ä...

img_4856 (MMS)

Vaknade upp till sötaste meddelandet som älskling skrivit på min telefon innan han stack till jobbet. Vi ska luncha på favoritstället idag :) i onsdags va vi på Harrys med hans kompisar och härjade, helgen är oklar men blir nog lite cross :) kommer hem på måndag och då väntas en sjuk jobbvecka! PUSS


LISEBERG

står just nu i kö till balder med älskling, Sofie och Henke., sjukt mycket folk här idag. Ikväll blir det mat på min favoritrestaurang här i götlaborg, och imon ryktas paintball. puss på er!

Har visst lagt er på hyllan ett tag, men h...

img_4880 (MMS)

Har visst lagt er på hyllan ett tag, men har ju semester... :) vi har hunnit med en tripp i Dalarna, och sen i måndags har vi vart i smögen och bott på camping och myst. Bilden är från i onsdags kväll då vi dukade upp picknick på klipporna i solnedgången :) sol och bad i havet har vi hunnit med också. Idag har vi förflyttat oss till syster och Henke i götlaborg, vart på freeport och shoppat loss, ätit gott och spelat "med andra ord". Skrattat så mycket att jag förmodligen kommer ha träningsvärk i magen imon.. Hoppas ni har det bra :) puss!


DALARNA

min och mitt hjärtas semestertripp började igår. då åkte vi upp till min kusin i säter och skulle överraska henne. dock va bara min moster hemma, så nu är vi påväg till kupolen för en fika med kusin lina. dessutom har våran eldrivna kylbox ballat ur så vi måste köpa en ny. lite spännande att åka iväg såhär när man är van vid husbil där allt finns. ikväll fortsätter vi upp mot mora där älskling ska köra sista två dagarna av dalacrossen :) hörs! pusss

Sista kvällen på Uddevalla VM 2011 ny kör ...

img_3141 (MMS)

Sista kvällen på Uddevalla VM 2011 ny kör vi!!!!!! PUSSSSS


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!