GOING SICK

jag börjar bli sjuk, och det har jag verkligen inte tid med.. förutom den klassiska kuren som min pappa kör "en whisky & ett varmt bad" så har jag köpt någon jäkla chinamedicin som tydligen ska göra underverk, vi får väl se... dags att kolla på fortet nu! och idag blire inga bröllopsbilder för det har jag ingen ork till. bara jag piggnar till tills imorron, för då har vi egen hårvård i skolan :)



pussss!

KLANTIGT

riktigt bra dag, bortsett från att jag tappat bort min kalender på bussen tror jag, och där i har jag ALLT.... arg jag blir. får ringa dom och kolla imorgon.. iallafall, började med skola 12-15. sen blev det mackmakeriet med dessi, madde & linn. sen följde dessi med mig hem, jag klippte henne, vi åt & tjötade & kollade fortet. mycket trevligt ♥



nu ska jag sova lite. blir skola 8-11 sen jobba lite, inventering på el maco!
pussnatti


.........

är så jäkla arg på swedbank nu så ni anar inte!!!! visst att den där jävla dosan jag fick funkar direkt, VISST! fuck no, istället kan jag inte alls göra det jag tänkt nu och måste gå till banken och stå i kö i evigheter IGEN, det har jag ju verkligen tid med........! gaaaaah

godnatt


LOVELY

har haft två kanonbra dagar på praktiken, de är så goa! i torsdags klippte jag toni & pappa, & färgade en tjej. och igår klippte jag söta lilla emma, färgade & klippte mamma & klippte en tjej. kanon! är ni i behov av hårfixning så får ni så gärna komma :) love it!

blev såklart en utgång igår! med dessi, bea, linnea, jannike m.fl ni är så bra tjejer!

nu ska jag på bröllop! outfiten är inte riktigt klar än, dessutom ska jag hinna fixa iordning mig & allt till kl.15.... kvällen är ännu oklar, see u!

HAPPY INSIDE, HAPPY OUTSIDE

löning idag, det säger ju allt! inhandlade mig en liten söt håraccessoar idag. gick även i skolan 8-15 & fick reda på att vi inte alls kommer kunna ta gesällen när vi gått ut. för dom har ändrat reglerna. en deprimerad klass där. har iallafall praktik imon vilket jag verkligen ser fram emot! berättar mer imon, ska sova lite nu så jag är pigg när mina kunder kommer! hihi :)

här får ni ett litet tips på mitt favoritläppglans "zap" från MUS (make up store)


pussnatti

THERE IS SOME WORDS WHO ALWAYS MAKE YOU HAPPY

usch vilket höstväder det är ute. sådär ruggigt & som gjort för en förkylning. det duggade dock lite idag på morgonen, och det räckte för att jag skulle hoppa i mina fina hunterstövlar. slutade 11 idag, sen blev det a6 med josse en sväng!
bjuder på en liten outfit





LÅNGSIKTIGT MÅL

trevlig snackisrunda med emelie! och jobbig dessutom, två flugor i en smäll. blir nog en runda med henne imon med, vi går ju mot vårt mål att få på oss samma jeans som vi hade i 8:an... lär ta ett tag dock. testade mina igår, och det tog fullkomligt stopp när jag nådde den tjocka rumpan såklart. och vet ni vad det värsta är med dom jeansen? att jag hade dom tills den dagen då dom sprack i rumpan! inte ens då insåg jag att jag tjockat för mycket, det insåg jag nyss, haha. nej, men mål måste man ha.

är ruggigt sugen på en makeover, och helst på momangen! ska välja kläder till morgondagen nu & sen blire bädden. hoppashoppas det regnar imon!




pussss ♥


POWERWALK

ja, nu blire powerwalk med min kära emelie! massa tjöt & lite kaloriförbränning är ju aldrig fel, speciellt inte med den pinglan :)

första skoldagen på sista året gick kalas. va väl där en timma, sen gick HELA klassen till coffeehouse och fikade. love my class. vi har dessutom fått en kille i klassen, sooom vi tjatat om det! hoppas han stannar kvar! blev även en sväng förbi salongen & bokade in lite kunder. praktik tors&fre vilket jag ser framemot :) & så blev det en sväng på stan med mami, letade bröllopspresent & så köpte jag mig en ny klocka, dönöjd.



ciaobabes


SISTA SOMMARLOVET

jahopp, då var mitt livs sista sommarlov avklarat! känns ju sådär, men nu blire nedräkning till studenten istället! ska upp om några timmar, så bäst att sova lite nu!
natti

I´M IN HEAVEN

det blev finbil ner till krogen i fredags! först förfest med mina pinglor evelina & josie! sen kom dessi & johan förbi en sväng, sen kom brorsan och skjutsade ner mig & josie till cbar i denhär SNYGGA bilen; (förövrigt den jag åkte balen i 9:an med)

el camino


på 9:ans bal;






godnatt!

SHOPAHOLIC

 

 

 

 


ciaooo

 


BEDTIME

jobbat idag med. sen blev det en mysig eftermiddag med fina dessi som jag inte sett på alldeles för länge! ska ta & sova lite nu tänkte jag. imon ska jag visa er vad jag köpte i borås! natti ♥


WORKIN ON IT

jobbjobbjobb! är visst bara ledig onsdag & fredag denna veckan. imon blir det en tripp till borås med min fina mamma & så ska vi hälsa på fina syster sofie som jobbar där på gina tricots huvudkontor. blir shopping & en lunch med henne också, har inte träffats på jättelängeee!

herregud man ser knappt att det är jag!


får lite panik över allt jag ska hinna med innan skolan börjar på måndag. stressad tjej som vanligt. fattar inte varför jag ALLTID är stressad... och planerad. är planerad varenda dag tills måndag. skjut mig!


PUSSnatti

SM EKSJÖ







grymt bra helg faktiskt! även att brorsan fick sitta bland publiken istället för på hojjen.. kom i lördags & då blev det såklart jobb för mig & josie. snygga malin hjälpte mig de sista heaten då josie åkte hem på kalas. fick göra kvällen osäker utan henne på crossbanan, haha. blev tjöt, promenad & käk med goa! nu äre bara ett SM kvar iår, tråkigt!
och tack igen söta hanna för dom fina bilderna!

ska ta en powerwalk med emelie nu, sen åka till jobbet!
puss

THE PROBLEMO

sjukt att jag inte befinner mig på motocrossbanan i eksjö just nu. har nog aldrig hänt att jag chillar och åker på lördagen... men när inte brorsan kör har jag ingen lust att sitta där i regnet, speciellt inte fredag den 13:e. kom förresten på när jag läste emelies blogg att jag krossade en spegel när jag & evelina va i sälen typ 2007. alltså 7års otur i kärlek, är det inte så? jag får alltså stå ut till 2014... haha, now I see the problem!

ska nana lite nu. har haft världens mysigaste dag med toni, annica & nicklas. de är ju från uddevalla så jag & toni tog med dom till gränna, köpte polkagrisar, spelade minigolf & käkade. muy trevligt

natti ♥

PLANNED UP



fick nyss ett telefonsamtal från goaste annica. de är i jönköping på besök så imon ska jag åka in & hälsa på dom! ska även till käftis imonbitti. sen måste jag packapackapacka. pappa vill nog att vi åker imorron, men det är fredag den 13:e så har lust att bara sitta hemma. MEN det borde dock inte bara va otur över den dagen, josie föddes nämligen fredag den 13:e, haha! härligt jobbarpass med henne idag. har dessutom färgat walles hår & tjötat med han, marcus & basse. blev en sväng till max & en till donken. hälsade på min favvoemelie såklart! hennes replik "hej & välkommen till mc donalds det går bra att beställa" har fastan i mitt huvud, hahah!

godnatt!


THINKING OF A MAKEOVER

har vart en trevlig dag med linnea & ida. är jäkligt sugen på en förändring nu.. ska dock be om lite expertråd först! imorgon blire jobb och i helgen är det sm. dock inte lika roligt när inte brorsan kör, men jag har ju ett jobb att sköta, och ALDRIG att jag skulle missa ett sm ändå!



bedtime ♥


LOVELY SHOES

product view of: Tula Shoe



give me

SOFIS MODE

har kollat skräckis med emelie. case 39. nu har jag bäddat ner mig & ska läsa den senaste sofis mode.
pussnatti ♥


FREEZING

har krypit ner i min säng & fryser. känner mig nästan lite febrig, nivet så man brukar känna sig på hösten i sånt här väder. och jag som HATAR hösten längtar ändå på nåt sätt. jag är nog sjuk? haha. nej, men alla mysiga stickade koftor, boots & filmkvällar. inte så dumt ändå!

imorron ska jag visa er nåt som gjort mig till en jäkligt lycklig tjej! livet är bra förövrigt med, även att jag inte har någon vid min sida så mår jag så jäkla bra! låter helt sick, jag vet.



godnatt ♥


UPDATE:HELGEN

i fredags var det utgång med preembrudarna. först mat på en italienare & en grek, sedan vidare till twin för lite drickbart. var väl kvar till 00, då gick jag bort till centrum där mina kompisar härjade. trevlig kväll!

lisa, jenny, malin, jag


pia & nicolina


ana & sandra


favvosandra & jag


i lördags blev det lugnt. jag agerade chaufför & det blev även filmmys & deeptalk med linnea. nya wallander såg vi, kändes som att det va den sista filmen? hoppas inte det iaf. likaså igårkväll blev det en filmkväll med linnea. då såg vi "the first time", ganska rolig faktiskt.

ska snart kila in till macken & jobba. stängning står på schemat!
puss


TINA, SÄG TILL DIN KOMPIS ATT JAG INTE BRUKAR GÖRA SÅHÄR..!

lite dåligt bloggande här. men igår hände ju en liten incident när toni skulle träna i eksjö inför sm:et. jag & hanna stog & fotade & rätt som det är kommer henke & hämtar oss & säger att toni har kraschat så in i helvete. sprang bort såklart & sen blev den en tripp i full fart med ambulans till eksjö lasarett. jag blev ju lagom nervös när 10 läkare stog redo på akuten. och ensam var jag till pappsen & hanna kom. han kläckte några sköna kommentarer efter lite morfin med! men det är okej med han nu, resulterade i 4 brutna revben, ett hål på ena lungan, någon kota i ryggen som tryckts till & ev. en fraktur på axeln. stackars bro! han fick stanna över natten & jag hade tänkt åka & hämta han idag. men verkar inte som om han får komma hem än, & jag ska in & jobba.... kryis bro ♥





HALMSTADSYNDROMET

ja, ni läste rätt. emelie & jag har drabbats av det såkallade "halmstadsyndromet".. ovanligt, men kan förekomma i 18-årsåldern & drabbar ofta blondiner.. beteenden såsom fnissningar, omogna kommentarer & konstiga miner är några kännetecken

& såhär ser man alltså ut med detta syndrom


det är ännu inte uträtt om detta syndrom går att bota eller ej...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!