How do you do?

sitter & kollar på efterlyst, lite läskigt. hur fan tänker folk? ryser bara jag tänker på det.

imorron ska jag & mamma ha en shoppingdag!
vi ska till borås till syster på gina tricot där de har utförsäljning, sen ska vi vidare till gbg & till freeport. även luncha med syster! blir nog en mysdag :)

har fixat med min byrå idag, flyttat över nästan alla kläderna till den nya, köpte ju en ny nyss, men den var inte godkänd, inte enligt toni iaf, så han åkte & köpte ännu en ny åt mig, sen satte upp den, så då är det för mig att lägga i kläderna som jag vill. blir iallafall mycket bättre.



pussnatti


det ordnar sig.. kanske.....

Underbart!

hemma från skövde & en otroligt bra helg. bästa på hur länge som helst...!

i fredags var jag & linn hos hennes kompis anna, vi tog det dock rätt lugnt med tanke på att vi skulle slå på stort resten av helgen ;)

på lördagen skjutsade mamma in mig, linn & jannike till tågstationen, och tåget gick vid 10. väl framme kom Kenta & hämtade oss, lämnade väskorna hos josie & gick ner på stan en sväng! efter det blev det mat, jag & linn åt pizza, och jag har aldrig haft så kul när jag ätit innan, haha! du är bäst! sen gick vi hem till josie & alex ´s hem.
vi började fixa iordning oss osv. förfesta & dansa! sedan kom alla de andra! mest crossfolk från tibro, men &så icke crossfolk! men sjukt kul var det, och alla var så himla goa! de flesta var på topp hela kvällen, jag med nästan.... kvällen & natten var lång, vi gick ner till donkan och käkade sen, haha. sen blev det typ att sova! :) kvällen vart hur kul som helst, speciellt att se alla såååå glada & kramgoa! haha. tack josse, och tack eriksson´s!
det måste göras om.



söndag & dagenefter. dock brukar jag aldrig känna av det, men det gjorde vissa andra! vi bakade iaf, pannkakor, scones och grejjer. sedan drog det folket som sov där hem till sig....
på kvällen var det vatra. vi var inte särskilt taggade, men åkte dit ändå. jag & josse testade linns lilla partytrick innan vi gick dit, och det funkade faktiskt, hahah! alex, mattias, basse och erik skulle följt med in, men så blev det inte. linn tröttnade snabbt och åkte med dom hem. men jag & josse var kvar & dansade all night long! förstår mig inte på vissa, men antar att jag inte ska det heller!

 

hem & sov. jag & josse trängde ihop oss i jakops lilla säng, haha. men det gick. vi tog tåget hem vid 11 och sen åkte jag direkt och jobbade, skapligt sliten. hem & sov. jobbade även igår sen var vi på släktkalas & jag åt så mycket tårtor att jag chockade hela släkten, haha.

PUSS!

TAGGGGGA!

om någon timme drar vi till skövde! fyfan vad skönt det ska bli!

jag, linn & jannike tar tåget nu vid 10, sen kommer basse vid 19. men när vi kommer di blir det nog en sväng på stan & kika lite, sedan fixa! det blir vi, josse & hennes kompisar + alex & hans kompisar.
linn & jag är redan uppvärmda och taggade, daaaaance!




ha det nu bra här hemma, för jag ska ha det lovelie! finns på mobilen.
PUSS !

HÅÅÅÅVE BLÅ!

Grattis min älskling :) 17 år!

   <333




skolan idag, NO & idrott. idag hade vi ju ett födelsedagsbarn i klassen också, Amanda! så vi gick och köpte tårta till henne som vi åt på lunchen ! hem efter skolan, sen åkte jag & toni på hockey, HV71 - Södertälje. första perioden var tråkig, men sen blev det bättre! första HV-matchen jag gått på när dom VUNNIT! med 6-3 har jag för mig! satt dock en feminin av det manliga könet (en fag)jämte oss typ, som var väldigt special, men kul hade vi!
alltid mys med syster&bror-kväll.

nu ska jag sova, hörs imon!
PUSSNATTI!

22 Oktober

det är faktiskt som lina säger, jag är alltid fullbokad. alltid är det något. i måndags vare plugg & stan med mamma, i tisdags var det shopping med josse & anna! idag var det jobb, imon äre HV!! på fredag party, lördag party i skövde & söndag party i skövde! rätt jobbigt faktiskt, ser fram emot lovet, då jag förhoppningsvis kan få 1 dags ledighet iallafall..

idag har klassens brudar (endel) vart ute och käkat på chili thai! ni är väl för bra tjejer! supermys iallafall, och det måste vi göra om! efter det gick jag direkt ocj jobbade.....
... men dock inte på mitt vanliga jobb, utan på salongen där jag praktiserade, en frisörsalong i stan.. ska lära mig bokningssystemet innan jul, så jag kan jobba där då! det var iaf en kul & lärelserik dag!



nu ska jag sova, hörs imorron! PUSS!

20 Oktober

pluggplugg. spelar ingen roll hur mycket mer jag övar på hår&hud-provet, det klarnar liksom inte i huvudet, så lägger ner det.

idag hade vi bild&form hela dagen, och det var faktiskt roligare än jag trodde. sprang in en sväng på a6 på lunchen, fick med mig ett par jeans hem, men imon ska josie & jag shoppa, måste ha något att ha på mig i helgen!!
fanvadjagärtaggad!



nu ska jag sova, hörs imorron, natti
/ tina

19 Oktober

sitter här och zappar mellan kanalerna, vet inte om jag ska se "bridget jones dagbok" eller " i hennes skor "..
blev iallafall jobb 11-18 idag, och det gick rättså bra.. har faktiskt jobbat där mer än 1 & ½ år, så det mesta går på rutin, men nu när allt är nytt igen får man alltid tänka en sak mer.

glömde säga att jag träffade mina brudar från flahult i fredags, jag, evelina, jannike, lovisa, linnea, sandra. var hos evelina & fick mat osv, prat & film. trevligt att se dem igen!

nu är det bara några dagar i skolan, sen är det skövde helgen som kommer, riktigt kul, förhoppningsvis. vet dock inte hur det blir, med tanke på det som vart, men har ju josse där, jag ska iallafall inte bara ta all skit som jag brukar, jag måste lära mig att ge något tillbaka.. för det här kändes mer än jag trodde.. jag har faktiskt också rätt att vara taskig ibland, mot de som förtjänar. jag kan inte alltid vara den snälla tina som inte visar att jag faktiskt tar illa upp. but I still can´t forget you.



( miss dahl.

" Gustav, har du fått nåt hår på pungen? " ...

hahahaha, askul. kom nyss hem från björn bustavsson, grym han är! elin & jag var på konserthuset & kollade på björn gustavsson, måns möller, soran och hm, kommer inte ihåg vad han den sista heter :P
stackars 12-åriga gustav från publiken blev iallafall ett offer att skämta om hela kvällen (rubriken) , haha. de va grymma, men björn är ju helt klart bäst, söt är han med!

när det var slut åkte vi ner på stan en sväng, gick till centrum och hämtade upp toni som var där med hans kompisar, och sen åkte vi hem. trevlig kväll, tack!

imorron är det jobb igen, 11-18, precis som idag, money money. är dock kaos på jobbet eftersom vi bygger om.. nu ska jag hoppa ner under täcket, pussnatti!

fan.

16 Oktober

måndag & tisdag hade vi våran första praktik på John Bauer & Frisör överhuvudtaget. jag var ju på salongen där jag klipper mig i vanliga fall, och det jag fick göra var; shamponera, fläta, öva på docka, formföna, lägga i färg i ens hår & slinga en annans hår, var väl typ det. kollade på väldigt mycket, ögonen tar till sig väldigt mycket.. kul var det iallafall, bara det att jag gick inte och satte mig en enda gång förutom på lunchen, så 9-18 2 dagar räckte för mig! men de verkade nöjda och glada iaf !


onsdagen som i vanliga fall är väldigt slapp eftersom vi slutar 11, var då inte det när jag som mest behövde vila.. direkt efter skolan fick jag stressa till jobbet (på preem) och jobbat till 19, sen var jag helt slut. var för övrigt kaos på jobbet eftersom vi bygger om, men fint blir det!

idag har jag & josse stått på gymnasiemässan. stog och stylade folks hår, pratade massa om frisörlinjen på JB osv. kul var det, och måste säga att JB är väldigt generösa. till praktiken fick vi snygga t-shirts. och nu fick vi luvtröja, mössa & så. bra skola det dära ;)

bara för att han är grym.


nu ska jag kila, pussnatti ♥

14 Oktober

lite dålig uppdatering, men är HEMMA från Tomelilla, och det var sjukt kul! (ovanligt att jag har kul på crossbanan!)

vi åkte ju ner i fredags, men inte hela vägen eftersom toni och jag var tvungna att se idol! så vi sov på vägen ner. toni & jag sov i ena änden i husvagnen, och mamma&pappa i andra. mitt i natten vaknar jag av ett knytnävsslag i ögat typ, toni klippte alltså till mig! haha. men jag överlevde. och en stund senare ringer min telefon, kl. 01.30 men med toni 10cm ifrån mig la jag ner det..

på lördagen var vi framma rätt tidigt, som vanligt innan alla andra hunnit komma, och det tackar vi för, så risig som man ser ut då. gick direkt och duschade, sedan satte vi upp det stora tältet till teambussen. sen kom min pingla josefin, och då blev allt mycket roligare! "fest" på kvällen med, haha vilket inte blev någon stor grej, men jag & josefin hade ju våra guldiga långklänningar iallafall, SM-avslutning liksom ;) lätt snyggaste i depån med dom, hahaha!

söndag & tävlingsdags: mycket skador & kaos helt enkelt. toni krashade illa på träningen, den såg jag tack&lov inte, men där började oturen. sedan i 1:a heatet igen & ingen dålig krasch det heller. insåg att toni var borta, och såg att de gulflaggade i hoppet en bit bort. kutade dit, har nog aldrig sprungit så snabbt! väl framme låg han bara på marken, och jag skakade, lovar. blir verkligen livrädd när han kraschar.. får panik. sen var han uppe på benen & sjukvårdarna kom, haha, och med ett leénde på läpparna vinkar toni iväg dom!





får även gratulera ELIN & FILIP som tog SM-Guld. roligaste finalen i mx2 som jag sett iallafall!

var väl allt om helgen, som faktiskt var kanon!
herrejävlar!!

P U S S !

It´s not long time left til you lose the place in my heart..

rast från svenskan nu, vi arbetar med antiken, och det är inte roligt, tro mig. fifan.

hinner inte blogga när jag kommer hem, så passar på nu!
efter svenskan är det matte, och därefter slutar vi. då blir det hem & packa klart det sista, det mesta är klart, ska bara skicka in det i vagnen ;) sedan blir det att fixa frillan på brorsan, måste testa mina nya saxar!

nu börjar vi igen, ha en superbra helg, och är det något så finns jag på mobilen ;)

pusspåer!

Segast i stan

tror ni jag har börjat packa än eller? - nej, rätt svar!

men däremot har jag laddat upp alla bilderna från när vi var här förrförra helgen. då var det riktigt kul faktiskt :) josefin tog hit sina två kompisar rebecka & rebecka, och de är ju helgoa! sedan bjöd vi hit några crossgrabbar, alex, cernold, hydén och norén :) sen var det jag, josefin, linn, basse & pson.

tanken var att vi skulle förferra här, sedan gå vidare, men det slutade med att vi stannade här hela kvällen, vi var inte så många, men kul hade vi! här kommer några bilder:







nu ska jag hjälpa mamma, sen BLIR det packning. om inte min packning är klar ikväll så hinner jag inte klippa toni imon, och det vill jag inte missa, inte han heller ioförsig ;)

puss

9 Oktober

hinner med ett inlägg innan jag börjar att packa..
vi åker till tomelilla imorgon, efter jag slutat skolan och efter jag har klippt toni! det ligger långt ner i skåne, så det blir ett tags bussresa, och vi måste hinna ner innan idol. sista SM-deltävlingen för iår, och det är tråkigt.. ännu tråkigare att det inte är någon bankett, istället blir det öltält, inte särkilt glammigt om man jämför med banketten, då man för en gångs skull får se alla uppklädda, alla tillsammans, och alla har kul. men men, hoppas de inser att det är ett måste med bankett nästa år, fan höjdpunkten på hela säsongen! jag & josefin skippar iallafall det dära öltältet, istället har vi andra planer! men först är jag bjuden på kräftskiva med teamet =)

skolan idag: redovisning på NO´n sedan idrott. jag var inte med, ont i halsen & så. så jag och josefin Ö (den andra josefin i klassen) gick en runda istället, och givetvis fick mitt knä sig ett litet anfall. sen trillade min sötnos josefin när hon sprang runt sjön, upskrapad och blodig, stackarn! sen åkte jag & josie & jobbade på brännan, vi ville allt vara bruna & fina till helgen!



ne, nu hinner jag inte detta mer, återkommer senare!
/ T.

forever and ever

gjorde en ny header, och använde mig utav mina underbara syskon ♥
är vi lika? :)

wellwell, dagen har i övrigt vart kanon. började 8, slutade 10. fick kolla på en hemsk film på engelskan, sedan sluta. så jag gick en sväng på a6 med josefin & hennes mamma. sedan tog jag bussen till stan, fixade det sista inför praktiken nästa vecka, sedan blev det en sväng på stan i väntan på bussen. fick med mig ett par skor hem, rosa uggs, dösöta enligt mig.

nu hade jag tänkt att baka, hörs senare.
puss / tina


Godnatt folket :)

& sov gott!

/ T


Because of you

hemma igen :)

fredagen var bra ändå, jag & mamma åkte till ullared, var stendöd efter 2 timmar, men mamma ville gå där till 20,00 och min räkning blev då inte hög, fyfan vad mycket skit det finns där inne. blev iallafall lite småskit, titta, inte ens jag kan undvika att köpa skiten! ne, men lite bra saker finns det allt :)
sen åkte vi till banan, och toni & pappa var redan där. blev tidig läggning eftersom det knappt kommit något folk att hänga med ;) haha.

mamma åkte ju självklart till ullared på lördagen med, fattar inte hur hon orkar. jag var kvar på banan, sedan kom min pärla josefin & då blev det mycket roligare, haha, fyfan. lite pinsamma saker som gladde josse iallafall! sen minglade vi runt som vanligt i depån, tjatade med folk, mm. depåbrudar som vi är ;) la mig dock astidigt eftersom jag blev sjuk, feber osv. så det blev ingen utekväll som det vanligtvis blir, ganska osocial var jag också..

söndagen var det då tävlingsdags, och efter att det vart storm och regn hela natten kunde ni ju tänka er vad som gällde: gummistövlar, regnkläder & paraply, vilket innebär lockigt hår. fyfan. syster sofie & henke kom och kollade också, vilket var trevligt! toni kvalade in som 7:a ? och sen blev han 9:a i första heatet, och 11:a i andra. nu hoppas vi att han tar lite mer poäng till helgen, så han kan klättra några placeringar till i totalen, han har ju inte direkt haft flyt iår.. elin blev 1:a och 5:a, bra jobbat!

helgen var bra, men fuck för sjukdom säger jag bara! träffade massa goingar som vanligt, juste. ante kvalade in också, jättekul!



var hemma & var sjuk igår, men skola idag, lärde oss slingor, och jag klippte klart min docka, och volymfönade lite!
ne, ska kolla klart på ugly betty, sedan desperate housewifes!
puss / tina


3 Oktober

sitter i skolan nu & har svenska, mindre kul. dessutom tror jag att jag börjar bli sjuk, har ont i hela kroppen. så jag har ingen vidare ork att åka till ullared idag, men mamma vill så :)

kom på att jag glömt berätta hur bra helgen var, men tänkte att jag berättar det samtidigt som jag laddar upp bilderna ;)


blir ju SM i Varberg till helgen, så uppdaterar troligtvis inte förrän söndag, så ha det fint!

bästa bror! <3


PUSS!

2 Oktober

tjenix.

har precis tryckt i mig lite pannkakor, vilket inte var helt fel. skolan idag, som vanligt. först NO sedan idrott. vi skulle springa runt rocksjön, men istället ville vi gymma, de flesta brudarna valde det iaf. efter en stunds gymmande tröttnade jag, och gick in i danssalen istället. åååh vad jag saknar dansen alltså... får panik. dessutom är våran idrottslärare mycket bra, däremot är han inte kvar så länge till.. mina knän cepade idag igen, men knäna kommer inte att hindra mig dansa, fuck no.

nu ska jag packa, blir ju Varberg till helgen, det är SM & näst sista crosstävlingen iår :'(
mamma ville ju att vi skulle åka till ullared och så imon, har tröttnat på det stället, men visst följer jag med mamma, mysdag blir det nog iaf! toni & pappa åker dock senare, de har inte så stor förståelse för våran shopping överallt, och verkligen inte när vi är på tävlingar!



hörs senare, puss !

1 Oktober

tuff dag, och jag är helt slut. först skola 8-11 sen jobb 11,45-19,15. sen hämtade pappa mig & jag slängde av mig jackan, sedan började jag direkt med köttfärssåsen som jag lovat att göra till helgen. toni & pappa är helt tokiga i den, men det har de josefin att tacka för, den bruden lärde mig ;)

tog med mig en film hem från jobbet, PS I LOVE YOU. har redan sett den, men den är så bra så att den är värd att se igen. kom precis på att jag köpte med mig en magnum strawberry white hem, som ligger och väntar på mig i frysen.

kika in på http://tinadahl.bilddagboken.se , har uppdaterat bilder från ullevi, den 12:e







hörs imorron då va!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!