Live today

lite smått kaos i mitt liv nu, jobbade varenda dag förra veckan och likaså denna, trots att det är både röd dag och helg. undrar hur man gör för att bli miljonär egentligen?! jag är ju inte ens tusendär ;) fick dessutom en mysig helg i bästa jönköping där det blev jobb i salongen, på macken samt fira susanna och träffa bästa vänner!! nu är det sovdags, imorgon ska jag till mitt fjärde jobb, båsis... natti fina ni!


Påväg "hem" igen

känns konstigt att säga hem till Vingåker, men så är det ju faktiskt nu! åker direkt frän Jönköping till salongen idag (så egentligen borde jag inte blogga nu, men allt för er nivet), älskar det stället!! och efter en morgonkaffe är jag nu på banan igen, Tim försöker nämligen lära mig att dricka kaffe, haha! i lördags hade vi en jättemysig kväll hos dessi med tjejerna från klassen, kul att få träffa alla igen :) och nu ska ni få se mina finfina naglar som Maria gjort, så himla nöjd är jag!!


GRATTIS älskade bror!

förlåt igen, ska skärpa mig nu!! holland va grymt, flytten gick bra och nu är jag tillbaka till vardagen igen. lägenheten är inte helt iordning ännu, men det börjar ta sig minsann :) igår va vi en sväng till etuna och shoppade lite. ska visa er bilder när det är lite ordning på torpet, haha! nu sitter jag på världens mysigaste jobb, har fått sååå fina naglar av maria idag, rosa såklart ;) är så himla nöjd! kul att få lite fina naglar till helgen med, för imorgon blir det först jobb på salongen då jag ska göra make-up. sen direkt till jönköping och mullsjö för att träffa mina fina frisörer från klassen hemma hos dessidarling. ska bli så myspys, sen får jag dessutom träffa familjen lite och på söndag ska vi fira toni som fyller år IDAG!! massa grattis till världens bästa storebror
 
 

Kaos

Förlååååt! Har vart mycket att stå i nu, hunnit flytta dessutom! Återkommer imorgon!! Pusssss


utgång eindhoven

oj vad bakis jag är idag... igår gjorde vi nämligen eindhoven, galet men kul! dock inte lika kul när man vaknar idag, men efter en ordentlig frulle känns det förhoppningsvis bättre. idag måste jag va pigg för jag och jossan ska äntligen få SHOOOOOPPA ;) har tittat ut massor med fint som ska få följa med hem, och vet ni en annan kul grej? att jag och tim har fått våran lägenhet, hihi! så nästa helg blire flytt på riktigt!

VM Valkenswaard

godmorgon! startade datorn lite tidigare idag och det har iallafall funkat en lille stund, hihi. igår va det VM, bra race men jäkligt kallt o stå ute hela dagen, och väldigt dåligt med svenskar med. redan tisdag idag, och dagen bjuder på körning på veldhoven :) tänkte faktiskt ta mig en morgonpromenix idag med, himla skönt :) yeees, en bild gick ladda upp, hihi!
 
 

Misses & kisses

nu kommer ett tidsinställt inlägg, bäst att passa på, haha! nu är vi förmodligen på cross-VM. tänkte bara säga att jag saknar alla där hemma, speciellt världens bästa hannis!!! lovelove

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!