TINA

mitt i nagellacksmålningen. älskar mitt nagellack från MUS som jag fått av mina fina! och vet ni vad det häftigaste är? att det heter TINA och är rosa. som gjort för mig



ska ta & städa lite nu. sen hoppas jag att min kille till kompis slår en pling så vi kan ses.
ciaooo

ON MY OWN

nyss hemkommen från jobbet, har övat lite stängning med goaste pia. jag & josie har även hunnit med att färga våra hår idag, handlat, sen kom mitt paket som jag väntade på posten! life is good today



ska upp om några timmar igen och baka lite på el maco. har inhandlat lite grejer till helgen idag med, sååååå taggad! har dessutom en great idea om hur jag ska ändra designen på bloggen, ska bara fixa psp på min nya dator först. saknar mitt hjärta. pussnatti

I LIKE IT

blev en mysig kväll med emelie, först fika på adelante sen chill på piren. åkte efter några polisbilar som va på utryckning med, vi trodde någon rånade pressbyrån och det kunde vi ju bara inte missa.. verkade dock vara falskt alarm, så vi åkte besvikna därifrån...
nattibabes


I'M NOT THE GIRL YOU TAKING HOME

nu är jag hemma. mamsen och pappsen är på gotland, så jag och tompa har huset för oss själva. sofie och henke va snälla och hämtade mig vid tåget, sen har vi lagat tacos, solat, ätit glass, jordgubbar och tjötat. hoppas på att vi får ett paket från gina i veckan. annars äre kris.

imon jobbar jag 12-17, sen ska jag hinna med mucho mera. har precis skypat lite med mitt hjärta!
känns som sängen är jäkligt sugen på mig just nu.
nattibabes


SKRÄCKIS

jag och josse sitter och kollar skräckis, så rädda så vi skakar. house of wax, svinläskig. i fredags blev det shopping sen mat och mys på en tapasrestaurang. igår lagade josefin god mat och jag gjorde hallontårta! sen laddade vi för utgång. skulle gå till trädgårn men det va för 91or så vi gick till valand. där va typ bara 10% svenskar. så ett och annat oönskat kläm fick vi på de andra dansgolven... vi slutade på barens dansgolv med ett gäng goa grabbar. klockan 05 stampade vi in i lägenheten efter att ha tackat nej till en efterfest. sen läggdags!



annars har vi det bra här i syster och henkes lägenhet! idag har vi vart på saltholmen och stekt på klipporna. där fick josefin en fågelskit på benet vilket gav mycket skratt, haha. & nu chillar vi.

ska hålla fröken vid liv nu så hon inte somnar!
pussbabes

GÖTLABORG I SIKTE

nu drar jag och min stjärna josie till göteborg. där firar vi midsommar och gottar oss, och bor i min systers lägenhet. idag blire en runda på stan! ha det så bra här hemma, smögen, halmstad eller allt vart ni ska!

ciaaaaao ♥


STENHÅRD KOMBINATION

sitter & läser senaste race. står lite om uddevalla, och hur gött är det inte att rydell & qvick ska spela då??? awesome. känns som att det va förståndigt att tacka nej till att hålla skyltarna, vi har ju redan erfarenhet av att stå bakfulla på startrakan, & roligare saker finns ju.. uddevallalala lär bli great ändå. fullt med underbara människor, fest och cross, oslagbar kombination!

är i stort behov av min älskling, men hon är alldeles för långt borta och kommer inte hem förrens om lång tid...





ska ringa min fina sis nu!
puss

I KEEP DANCING ON MY OWN

vilken go helg! tänk att en söndagkväll kunde bli så grym, josses fest blev lyckad. jag hade hur kul som helst, haha, för er som sett mig iklädd simglasögon på fb kanske förstår.. däremot snodde någon mina favoritsolbrillor under kvällen, vad arg jag blir!!! visst, jag kan köpa ett par nya för några spänn, men det är inte det, det handlar om att folk inte kan skilja på deras grejer och andras. det finns alltid sånna typer på varje fest, och det tragiska är att det är någon av ens kompisar som man verkligen inte vill misstro. förstår inte! tog iaf tåget hem med dessi igår, och konstigt nog va jag inte bakfull för 5 öre. den gamla tina kanske är påväg tillbaka? det känns ju rättså gött med tanke på att det är midsommar och uddevalla de kommande helgerna. inte bra för levern alls.

har hunnit med att jobba idag 06-12. sen har jag haft lite ompyssling av mig själv. nu ska jag måla naglarna, kvällen är ännu oklar

lite bilder från söndagens röj (lugnet före stormen)

nathalie & jag


födelsedagsbarnet!


snyggjessi & snyggdessi!


partypeople


byebabes

IN SKÖVDE TOWN

har precis vaknat, är visst bara jag i lägenheten, haha! ska ringa josse och se vart de tagit vägen. i fredags blev det fest i tibro, dock en nykter sådan för min del, eftersom jag körde. igår firade vi snygga bella, med en överraskningsfest som hennes syster fixat, superkul! sen åkte jag och josse vidare till en annan fest i skövde, sen hem. idag blire storpartaj, för josse ska ha sin fest idag (söndag, jag vet!) men vad gör det? ;)

& efter en liten diskussion med min gridgirl nr2 blire alltså inte vi som håller skyltarna på VM:et detta år, vi tackade nej faktiskt. det kommer fler tillfällen, och med tanke på den helgens stora fest kanske det va förståndigt!? även om förra året va grymt kul!

nu ska jag fixa iordning mig lite. hostan släpper inte och jag blir galen!!!
puss

LYCKA

PIA ÄR EN ÄNGEL! nu åker jag till skövde, ha en bra helg :)
puss ♥


HOSTIHACK



har drabbats av världens hosta. fick den efter helgen, kanske för att vädret va för kallt för våran patyoutfit? letade i medicinskåpet efter hostmedicin, men när jag kom på hur äckligt det är la jag ner det ganska snabbt. pappa sa att det ända som hjälper är en jäger, men inte fick jag någon...
sitter och funderar lite över VM:et, ska jag vara gridgirl iår igen eller inte? hm, lite kluven..

nu måste jag packa. har inte ens börjat och har ingen aning om vad jag ska ha på mig på alla helgens partykvällar!

ciaobabes ♥


HOLA

fick rycka in och jobba lite. ana ville ha lite sällskap så hon har övat stängning med mig! har dock inte hunnit packa någonting, så får gå upp imonbitti. vid 14 ska jag träffa dessi på en fika och sen tar jag tåget till skövde och stannar där tills måndag. massa partaj nu, det gillas!

ska ta och lägga mig nu, känns som jag behöver det :)
natti!


ON THE BEACH

fick äntligen träffa desirée igår!!! va huuur längesen som helst ju. vi hade en riktig mysdag på vätterstranden, låg i bikini på en filt och hade köpt med oss massa jordgubbar, mackmakerietbaguetter, gotte och glass. pepprade massa kort gjorde vi med, de kommer.. vi va där ända tills 21, då blev det en promenad bort till sandys innan hemfärd. tack gumman!

va uppe sent igårkväll, och inne på skype där jag har en kontakt, haha. rätt som det är loggar min älskling in som just nu är i USA! hur kul va inte det då??? loveu.



idag blire nässjö en sväng. sen ska jag packa! åker till skövde imon och stannar där hela helgen! massa fest! måste hoppa in i duschen nu! kvällen is still a question!

ciaobabes

YOU DON'T KNOW

jag är mycket klenare än vad ni tror att jag är, inte alls så glad som jag utstrålar och livet är inte alls så roligt som det borde vara. men egentligen är det inte så konstigt. är det ens meningen att jag ska fortsätta med vad jag tänkt? verkar inte så. gaaah orkar inte. har inte alls någon lust med att åka iväg nu, men jag gör det ändå och hoppas på att bli på bättre humör. efter regn kommer solsken sägs det.

FLY AWAY

ikväll ska vi till sevdabo med macken (!) 5-kamp och grejer, ska bli trevligt! och vädret är ju på topp med, hur skönt är inte det lixom? har inga allergitabletter kvar, smart som jag är. kanske skulle göra sig lite middag nu. imon hoppas jag på sunshine för då ska jag äntligen få träffa min dessigirlie!


ciaobabes

SWEET HOME

helt galet vilken bra helg! kan dock inte bli så mycket annat med min josiegirlie som förövrigt fyllde hela 18ÅR igår! grattis igen gumman! tänk vad vi ska ut och härja på krogen nu!
berättar mer imon! nu kommer johan så ska förse han med lite mat och visa vart bingen är.

in da caaaar


nattibabes


PÅVÄG MOT LAPPLAND!!!

nu rullar bilen mot dalarna aka lappland! mamma kör första biten, sen tar jag över. har ju inte fått köra pappas bil sen jag fick körkort, av en anledning jag inte känner till, men nu så! min favoritbil. sen hade toni brännt en riktigt go cd-skiva som vi skulle ha på vägen upp men då funkar inte den i bilen, KUL. hoppas dom har cd-spelare på hotellet ;)

är riktigt laddad för denna helgen! har förresten köpt mig en ny dator med hjälp av min snälla bror. så nu slipper ni mig inte! haha. snart das för fikapaus! see u ♥

FULLSPÄCKAD HELG!!!

packar för fullt. det tar ju lite tid för mig... imon bär det av till dalarna och säter för att fira kusin linas student, den som hon tjatat om sen hon började 1:an. ska bli riktigt kul! jag, mamma och josie åker upp. på lördagmorgon drar vi vidare till finspång, där det är SM och jobb för fröken josie och mig. sen har vi (jag & josie) bokat hotell i norrköping, för pinglan fyller ju år på söndagen, så vi ska göra krogen på lördagen. hur bra låter inte det liksom???

hoppas på en kanonhelg. har lämnat in min dator och ska köpa en ny, om jag är frånvarande här.
snart ska jag dra mig inåt stan, evelina och josie har en överrskningskväll till mig som de gav mig när jag fyllde år! hihi

pussciao


MY LOVE

sitter här och "skypar" med min man ;) vi är riktigt snygga båda två måste jag säga!

avslutar med en bild på älsklingen, som åker till USA på söndag och sviker mig för en hel månad, HUR i hela världen ska jag klara mig???


pussnatti

STEKIGT

sitter och funderar på kvällen.. vad ska jag ha för outfit och hur ska jag ha håret? jobbigt att vara tjej. igår va jag med bästa jannike på piren. det blev pizza på amadeus och lite hangaround. jag körde igår, så blev en mycket lugn kväll, men trevlig! IKVÄLL däremot kör vi all in, jannike fyller år imon, så vi ska ut och härja ikväll.

ska ut och steka lite nu. sen blir det nog stan med mamsen! sjukt att jag dissade crossen för en gångs skull för en hemmahelg, pappa och toni åkte själva.. nästa helg blir det partaj, då fyller mitt hjärta josie hela 18år.



ciaobabes

NEED YOU NOW

har haft en supermysig dag med söta hannah på stan! vi kollade på balen, vad fina micki&johan + linn&viktor va! fick några fina kort med =) tänk. nästa år är det jag, som tur är ska hannis hjälpa mig att hitta min baldejt.. blev även mackmakeriet och sen glass på piren i det underbara vädret. LOVE IT!

micki & johan... =)






..& linn & viktor =)







står i valet och kvalet om jag ska med på cross eller inte i helgen.. känner att jag verkligen behöver komma iväg, men det verkar hända mycket roligt hemma... jobbigt läge. får packa lite ifall jag följer med, det tar ju sin lilla tid.... puss sålänge ♥

PICS FRÅN SUPERCROSSEN I BORÅS


















SUPERCROSS, FEST, KÖRKORT!!!!

herregud vilken dålig uppdatering det va här... jag börjar med det bästa
JAG HAR TAGIT KÖRKORT! i måndags för att vara exakt, SÅN JÄVLA LYCKA!!!

sen har jag hunnit med supercross i borås arena i fredags (ni som inte va där missade jävligt mycket!!) gick hur bra som helst för bror min. han vann första heatet, tvåa i andra och trea i la grande finale! han hade en glad lillasyster kan jag meddela er! RYDELL & QVICK spelade med, grym hon är. jag skulle ju inte jobba i fredags (trodde jag) men elin bad mig om ett uppdrag, och självklart ställde jag upp. va mekaniker och coach åt en liten 50cc förare, fick hjälpa dom att kicka igång hojen, hjälpa dom om dom krascha och rulla ut hojen till starten typ. träffade även på goa malin där, och tur vi hade varandra, så jäkla nervösa va vi... men roligt va det!
skulle egentligen ut på kvällen, men vi va för trötta så vi åkte hem till jönne istället.

lördag och festdagen med stort F. 30pers invaderade mitt hus för att fira mig ;) jag bjöd på grillat och förfest, sen blev det stan & in till rixfm-festivalen. saltkråkan en sväng med! trevlig kväll, fick massa fina presenter med och tack för ALL HJÄLP söta hanna och dessi, ni är guld värda.

och i måndags kirra jag då det eftertraktade kortet aka KÖRKORTET! så jääääävla gött.
ska kila nu. idag har jag haft praktik, och imon är salongen full med balkunder som ska sminkas och få fina uppsättningar, så åker nog dit :)
lovelove / t

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!