Mot Götlaborg

Nu har jag fått svar på varför jag inte kan lägga upp bilder här på bloggen med iphonen.. För att iphone inte stöder blogg.se, sjukt dåligt. Jag och Tim sitter iallafall på bussen till Göteborg nu, där blir det nyårsfirande, shopping och hotell. Hörs under helgen, antar att det blir utan bilder tyvärr.. puss!

JULAFTON HOS DAHLS

älskar att vara med bara familjen på julafton! detta året blev även det ett bra år. jag jobbade som vanligt på macken till 14, sen fick jag lite problem med bilen som ni säkert sett på fb, haha. dörren frös och gick inte att stänga så fick åka med öppen dör hem.. julmat och gotte såklart, älskar min familj!


jag & syster tjuvtittar som varje år på julklapparna! & visst är min rosa gran fin!?













VÅRAN SÖTA LUCIA!



JULKLAPPSLEKEN :D







puss!

GALEN UTGÅNG & GALNA BRUDAR

måste erkänna att det har vart en jäkligt tung dag idag, men lätt värt! igår var det givetvis utgång med goa brudar, denna gång på åtta glas, underbart att slippa centan en kväll! sjukt kul och det dracks drinkar hejvilt. jag & dessi har skickat helt sjuka fyllesms till varandra.
har enligt tradition haft bowling med mammas släkt idag, gick väl bra med tanke på att jag verken trillade eller tappade klotet denna gång. nu blire filmmys med sis & henke. imon kommer bilder från julhelgen!



puss!


Från krogen till staden

Påväg in till rean.. Känns som jag kommer direkt från krogen, sliten som fan idag. Men hade lovat mamma att följa med, så har packat väskan full med Ipren... ciao

KLAPPAT & KLART

medans pappsen ägnade sig åt att smaska julbord gick jag en lugn runda på stan och inhandlade mina sista 4 klappar. lagom till han ätit upp hämtade han mig och vi åkte hem. sen har jag ägnat några timmar åt att slå in paketen, hittade ett jättefint rosa inslagningspapper :D



imorron tänkte jag ha en mysdag med mamma som är ledig. och på kvällen blire mys ute i mullsjö, längtar :))
pussnatti!

BAD FEELINGS

har haft en riktigt pissdålig kväll. men det börjar arta sig nu. praktiken va iallafall bra, slet som ett djur hela dagen och jobbade dessutom över. men jonna blev snygg, så det vare värt! är helt slut nu och borde sova för längesen. dödshungrig med, men som alltid när jag är på dåligt humör hoppar jag över maten. imon är jag ledig och då ska jag sova ända tills mina ögonlock öppnar sig när dom tycker de blundat nog. är så stressad över mitt liv nu så jag vet inte ens hur jag ska orka med hälften. ska försöka handla de sista klapparna imon iallafall.. och som jag lovat, såhär såg min julklapp ut till salongen, tema ROSA! visst är den fin? & visst syns det att den är ifrån mig ;)...



GODNATT!


STRESSIGT

bjuder på en gammal bild där jag fick utmaningen att klippa en 7 månaders bebis på crossen!



är på salongen både måndag och tisdag denna veckan med tanke på att det är mycket innan jul & att jag trivs så bra! är ju hellre där än i skolan liksom! haft fullt idag och även imon, jobbar till 20. men vad gör man inte för sina kunder? klart jag vill att dom ska vara fina till jul :) har även fixat julklapp till salongen idag och jag är sååå nöjd! kanske ger er ett smakprov imon. nu äre sovdags
pussnatti!


One night

Ligger och drar mig och väntar på att duschen ska bli ledig.. Ska tillbringa dagen på salongen, har fullt både idag och imon! Helgen har vart underbar :) om jag hinner tänkte jag komma med ett till tips ikväll. Ha en bra dag! Ciao

Lovely

Som vanligt två bra dagar på praktiken! Väntar på min nästa kund nu, sen ska jag och lotta dricka julmust!!! Och helgen tillbringar jag inte i Jönköping, för gissa vem jag ska till ;) underbart! Och såg ni förresten paradise hotel-finalen igårkväll? Emanuel var ganska värdig vinnare trots att jag hållt på Lin ända sedan Julia åkte ut. Hon kom ju iallafall till finalen! Hörs, ciao!

TIPS!

nu till det jag lovat er, kvällens tips! tänkte jag kunde tipsa er om lite bra produkter ibland, vad tror ni om det? och då får ni ju tänka på att jag är ingen storbloggerska vilket menas med att jag inte får produkter hemskickade och skriver positivt om dom bara för att jag får dom. nejnej, det jag tipsar om är produkter som jag verkligen tycker är bra och som jag av ren omtanke vill dela med mig av till er :)

BIOSILK SILKESDROPPAR
- en kanonbra produkt för håret. har du frissigt hår eller kluvna hårtoppar gör de susen. jag älskar dom, brukar använda dom både i blött och torrt hår. 5-10 droppar behöver du, knappt det. och undvik att ta produkten i botten, då håret lätt kan se flötigt ut. Något som är bra är att den innehåller både UV-skydd och värmeskydd.

du kan även använda produkten som inpackning (vilket låter lite skumt). & du kan även blanda några droppar tillsammans med ditt balsam och låta det sitta i 15 min, som en liten extra kur.

en liten flaska ligger på ca. 169kr och säljs på frisörsalonger samt vissa hemsidor.



hoppas det gav något :) godnatt!

AWESOME GIRL

har vart duktig & tagit tag i mitt projektarbete idag, redan nu liksom! ne, ironi såklart. ska kika runt på lite internetärenden nu eller hur jag ska uttrycka mig, ska kolla hotell, kläder, smink och lite sånt. senare ikväll tänkte jag dela med mig av ett tips, så kika in då! :)

ciao ♥


TUSEN TANKAR I MITT HUVUD

livsglädjen är inte på topp just nu. men är iallafall glad att jag haft min fina emelie här på besök! vi har fikat, kollat PH och sen har vi kollat på "operation skönhet"... shit alltså. känns som man tänker om lite nu kan man säga...



ska göra klart ett arbete nu. imon blir det sista skoldagen på denna terminen, resterande dagar har jag praktik, vilken känns underbart! och jag kom att tänka på att idag va nog första gången jag inte fick vad jag önskade när klockan var 11:11 (brukar faktiskt önska mig realistiska things)...

ciao


TINA TÄNKER TILL



för det första, förstår jag mig inte på hur en människa kan gå iklädd en vårjacka så här års? det är ju helt sjukt. för det andra, undrar jag varför i helvete alla räkningar och utgifter kommer just nu? lagom till jul!? fick en bensinräkning på drygt 400spänn för att jag fått påminnelseavgift och grejer för jag missat betalningen. jag har väl inte tankat? tänkte jag, och inte har jag fått nåt brev innan påminnelsen... jo, har städat idag och hittade ett oöppnat kuvert med bensinräkningen... så hedanefter ska jag öppna mina brev. stackars min familj denna julen, klappar är väl det sista det finns pengar till nu. sen hörde jag att hm blivit stämda för deras pinnsmala modeller, rätt såklart, men hur skulle det se ut om hm helt plötsligt började med mulliga modeller? ne, då skulle ju alla gnälla på det...

har vart duktig och STORstädat hela mitt rum. det har nog inte hänt sedan sisådär 2004, tiden då jag gick på lågstadiet och var mer ambiitös & ordningsam än vad jag är nu. snart kommer emeliebabe på en fika. puss


SURPRISE

först & främst vill jag säga GRATTIS (igen) till min bästa vän evelina som tog körkort idag, vilken lycka! känns lite som den dagen jag själv tog, förstår känslan ända ut i fingerspetsarna! har fått besök av henne & hennes mate ikväll på en fika. tjöt och mys. sen åkte vi en runda och hälsade på vår vän markus. trevlig kväll.

har ju glömt att berätta överraskningen i fredags! jag ääälskar överraskningar, både att bli överraskad och få överraska. i fredags va jag och lotta på salongen 06.45 och skulle överraska pernilla som vart i USA och dessutom fyllt år! så med frallor & god frukost samt en tårta gjord av mamma och mig blev våran surprise hur lyckad som helst. vill ni se tårtan? tänkte väl det... ;)



imorron är det en kort dag, 8-11. sen ska jag äntligen få träffa min emelie!
godnatt

SISTA 18-ÅRSPARTAJET FÖR I ÅR!

i fredags firade vi min underbara evelina som äntligen är 18år! det blev förfest hos henne i habo med goa brudar, sen vidare till centan och dansade galet hela natten, lyckad kväll!!















pusss!


KÄFTIS



nyss hemkommen från käftis (igen!) idag va jag hos vanliga käftis. och var bara tvungen att berätta hur underbara mina tandläkare är. för det första, när man lägger sig i stolen så berömmer sköterskan mig för min parfym, sen kommer min tandläkare in & berömmer mig för så fina & välskötta tänder jag har (fast jag inte ens borstar dom varje dag...haha) sååå hjälpsamma! & jag har haft sån sjuk tandläkarskräck i mina dar, tro mig, jag sa till mamma att jag hellre dog än att gå till tandläkarn... ända tills jag fick martin! har även fått dit min skräckslagna bror. så ni som har tandläkarskräck, jag vet hur det känns & ville bara tipsa er :) dom jobbar på smile i jönköping jämte team sportia (f.d Lindhe)

nu ska jag & mamma pyssla lite! pappsen är i Polen & kommer inte hem pga flygförseningar... & imon är det äntligen praktik, underbart!



puss


GRATTIS BÄSTA VÄN!

idag är det dagen som vi väntat på hur länge som helst känns det som, nämligen min bästa väns 18-årsdag! ska bli så kul att få spendera utekvällarna även med dig framöver min pingla!

GRATTIS EVELINAHJÄRTAT! LOVE YOU ♥


FYLLEKAJOR

sitter med mitt lilla projekt och fixar det sista.. har så jävla ont i tänderna, va hos käftis innan, och det va längesen hon spände så hårt kan jag ju säga. börja blöda tillochmed. men lika bra, så det händer nåt.
bjuder på väldigt snygga bilder från i fredags. & vet ni vad klantiga tina gör då?? på lyset som jag ändå måste erkänna att jag var, så va jag, dessi & bea på toan på centrum. rätt som det är skramla det till i toastolen... MITT ARMBAND!!! som jag fick av dessi när hon vart i spanien... hejdå liksom, ville ju inte gräva där efter tre tjejers drinkmixar.. gick och beklagade mig över det hela kvällen. alltid händer det nåt!

FÖDELSEDAGSBARNET MADDE!



















natti!

JUST A DREAM

haft ännu en bra helg! i fredags fyllde madde år & vi firade henne. all in kan man väl säga, iallafall om jag talar för mig själv. i lördags blev det en runda på a6 för mig och t, sen en fika med dessi & bea. hann med att baka pepparkakor också, och nu har jag precis släppt iväg honom till jobbet. bäst jag fixar iordning mig & åker till skolan en sväng. ska visst till käftis idag med!

PUSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!