18 ÅÅÅÅÅR!



en glad 18-åring sitter här just nu!!!
dagen började med grattis här hemma, skippade engelskan. sen bjöd desirée mig på fika! fick även present; thomas sabo berlock: cocktailglaset! lite choklad med, tack söta!
i skolan blev det fler gratulationer! sen hem, ännumer grattis och sen hade mamma beställt prinsesstårta=min favorit. fick en thomas sabo berlock av dom med, dom ska fira mig mer på söndag!

ÄR SÅ HIMLAAAA GLAD! och TACK ännu en gång för alla grattis! ni gör mig så glad, detta är min bästa födelsedag! tack vare alla er. STOR PUSS


HEJDÅ SWEET SEVENTEEN!

tänkte bara säga att den här dagen har vart min sista dag som 17-ÅRING för imorn är det min tur att fylla 18!

PUSSSSSS


TODAY WAS A GOOD DAY

en redovising till ur världen. och klarade nationella matteB precis. G va 13, tina fick 13. behövde ÄNDÅ göra nåt jäkla prov nästa vecka, hata matte B.
efter skolan unnade jag, dessi och gabriella oss en fika. mycket trevligt med massa tjöt. sen blev det en runda på stan, partyoutfiten tills lördag är i princip kirrad! och löning idag, påsklönen PLUS semesterersättningen. HEJ PENGAR!

duschen väntar, sen bingen. imorgon arrangerar vi modevisning i skolan, men först blir det körskolan.
pussnatti

FUCK IT

känns som att jag inte har tid alls med att sitta här. har redovisning imon som jag inte ens börjat på, bra fröken dahl. sen har jag ett arbete som jag inte lämnat in heller. en helvetesvecka har precis börjat, jag hiiiiinner fan inte. hoppas torsdag blir en bra dag iaf. och fredag. och lördag

kanske ska göra en powerpoint nu?
ciao


SM TIBRO



sitter i husbilen påväg hemåt nu. precis stannat och käkat pizza på BG:s enligt tradition. helgen har väl vart sisådär, men helt okej. har inte gått brorsans väg. har även vart mycket skador i helgen, ambulansen har åkt titt som tätt fram och tillbaka och hämtat folk. inget vidare.
vädret har iallafall vart bra, igår kunde vi ha shorts på oss!

har massa plugg nu, sen ska jag planera helgen. den här veckan är så jävla körig att jag lär slita röven av mig. måste träna med. och plugga x10. sen fyller jag år på torsdag, herregud. desirée och jag har pratat om att "nu är det bara 3 månader kvar... osv" nu äre snart 1 dag liksom. sjukt.

hoppas vi ses i BORÅS på fredag? SUPERCROSS JU! livet
ciao


IN DA HUSBIL

sitter i husbilen påväg till den 3:e SM-deltävlingen. denna gång i tibro, det gillar vi. uppdaterar mig under helgen om jag hinner vill säga ;) ikväll blir det klippning av max och timmy. klippt hela dagen i skolan idag, testat den där killfrisyren som alla vill ha just nu!

ska måla naglarna nu! ciaobabes

KAN INTE SLUTA LE!



mycket bra dag. ska snart byta om till löparkläderna och springa några kilometer tänkte jag. imon åker vi till tibro, och sen är det nästa vecka, och vad händer då? jo, för då fyller jag 18! äckligt vad snabbt tiden går, men det är fanimig på tiden att jag får det överstökat ;) LÄNGTAR

ska plugga lite nu, ciaobabes


EXCITING THING

bra dag. va inne på körskolan och pluggade, sen bjöd jag pappa och toni på glass. nu sitter jag och väntar på middagen, och ikväll blir det ännu en springtur (!) igår blev det promenad med grabbarna. längtar så in iiii tills imon. sen är det fredag och då packar vi husbilen och åker på cross, denna gång i tibro.
nu är jag riktigt motiverad, det kommer ta tid men fan vad bra det kommer bli!
ciao


SUNSHINE IN THE RAIN

nationella i matte b idag. gick piss och ska nog ge matteläraren en tusing om jag får G. efter det blev det en tripp på stan med miss DJ aka desirée. smala som vi är blev det först mat på mackmakeriet och sen fika på kaffebönan. sen letade vi lite partyoutfits på stan, men jönköping city verkar inte ha något att erbjuda som duger oss ;)
imon är jag ledig! har tusen saker att göra.

see yaaaaa babes


DRA PÅ TRISSER

ett till arbete ur världen som jag precis skickat in. och idag hade vi svenska nationella muntligt. även det ur min extremt upptagna värld! och nu... håll i er..... nu ska miss T. DAHL ut och springa en runda. förra veckan gick det kanon, fick sån där härlig träningsvärk nivet. dags att byta om och på med lurarna! sen är det städning på schema á la tina. haha, är det detta som kallas framsteg i livet eller?

ciao ♥


YEAH, YOU GOT IT BABE

hemma efter en helg helg full med jobb. igår blev det fest, vi va på tre olika ställen innan det fjärde, då jag landade i min säng. trevlig kväll igår, men det kan ju inte bli så mycket annat med min älskling! läskigt hur lika vi tänker ibland alltså.

veckan är fullproppad med allt möjligt. uppdaterar mig så ni har kollen.
ciaobabes

SUPERSTAR

inledde dagen med en tur in till jönköping city. in till tonis lägenhet där jag och mamma va barnvakt åt lilla oscar medans grabbarna renoverade. sen bort till körskolan för körlektion. vi skulle åkt till borås med, vill ju köpa mina stövlar. men icke.



ciaooo

SÖTE

sitter och väntar på jannike. ska färga & klippa hennes kalufs ;) sen håller jag på att planera lite inför min18-årshelg. fullspäckad är den vill jag lova, och mer boys till oss som miss DJ säger!

hahah, det va inte igår det här inte!


ciaobabes ♥

HEJ DÄR

oj vilken dålig uppdatering det va här. nu är jag så trött så jag snart somnar på tangentbordet. hade en riktigt bra helg i göteborg, som sagt, där vill jag bo :) i måndags klarade jag av halkbanan som va grymt rolig. sen blev det mys och bio med min josie, ni måste se "the last song", lipade så vi vart dyngsura. igår hade jag körlektion, sen va vi duktiga_tjejer på extramatten. kom hem och min hjärna flippa ur vilket ledde till att jag sprang några kilometer i spåret (har ont i hela kroppen idag) sen har jag haft ännu en trevlig dag på praktiken!

långledigt nu, och har redan planer för hela helgen :) see u ♥

I GÖTEBORG!

sitter i sofie och henkes nya lägenhet. dom har köpt en ny toasits som dom försöker montera. ganska kul att höra på dom när det inte riktigt funkar! haha. igår blev det en superrolig kväll på liseberg med 5-kamp. idag har vi vart på freeport och shoppat och ikväll tänkte vi gå ut och äta. sjukt vad jag trivs i götlaborg, här vill jag bo!

bäst att piffa till sig lite nu!
pusss

UPDATE SM UDDEVALLA!

hemma efter helgens andra SM-deltävling. mycket lyckad helg även denna, men så brukar det bli med bra människor omkring sig.

fredag; josie va inte där. jag tog det väldigt lugnt och la mig tidigt.
lördag; josie kom, kvalheat osv. gjorde vårat lilla uppdrag (har äntligen bilder!) sen på kvällen var fröken j för trött för att göra något (aka bakfull), så jag sysselsatte mig med att umgås med grabbarna istället. mycket trevligt.
söndag; tävlingsdags. fullspäckat schema för the gridgirls hela dagen och hann inte med så mycket mer än att hålla skyltarna och dela ut blommor och pokaler. bror min slutade på en 14:e och 18:e plats. tänk vad all vinterns chips och hårträning kan göra... ;)

lite pics på det? hann iaf fota lite, de bilderna jag är med på har dock mamsen fotat!




fan att denna blev suddig! toni goes nac nac








hihi, fler pics kommer!

pussnatti ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!