31 JULI

hejkon bacon!

dålig jag är på att sköta mitt jobb här tycker jag, men desto bättre sköter jag mitt andra, vilket är lite viktigare. igår jobbade jag det härliga (!) passet 6-15. sen hem, ut till evelina och åt blåbärspaj, sen åkte vi till adam där vi kollade på film och käkade tjockt. filmen var lång, och jag somnade i hans fåtölj, haha. men det var ju inte fel det heller.
har sovit till halv två idag, sa till mamma att jag ville sova ut på min lediga dag så hon inte skulle väcka mig. det vankas fest iväll, 2 st tillochmed, men jag & fröken e är mer sugna på en riktig hemmakväll. har kanske huset för mig själv med.

ska kika runt lite nu, är lite inne på att köpa en ny dator, får se. ska även ta fram systemisen så jag kan ta kort på mina härligheter jag har inhandlat!

PUSS

OKEJ, NU TOG JAG I LITE VÄL MYCKET IGEN!

svininfluensan var väl att ta i lite kanske. för isåfall borde jag blivit sämre idag istället för bättre. mamma hade rätt som vanligt!

har laddat över alla bilder från helgen osv. sen fixat lite ny musik till lurarna. pappa vill att jag ska åka hojj i eftermiddag, får se om jag har krafter till det! men det hade vart skoj. har lite att fixa idag, men om jag hinner ska jag visa er vad jag köpt när vi vart iväg.

här har vi en bild på den berömda zigenarbussen som vi hade till skåne ;) endast 13m lång





pusssss

SVININFLUENSAN?

jo, jag är säker på att mamma och jag har insjuknat i svininfluensan. varför skulle vi som aldrig är sjuka annars, bli sjuka exakt samma dag? mamma som jobbar inom sjukvården skrattar bara åt mig, men ni ska få se. båda är förskylda, febriga och allmänt olika oss själva, haha.

helgen var grymt lyckad. åkte i torsdags till ullared, syrran och henke hängde på! min mamma älskar det stället, dock inte jag. i några timmar äre bra, men sen kommer tinas irritation när kärringar (ja, för männen är så snälla och bara går med vagnen åt frugan) kör på en och låtsas att dom inte märker nåt. att vi fick stå i kö 45min i spöregn in till dårhuset gjorde ju inte saken bättre. gick och shoppade i varberg i fredags, och fick med mig en hel del. outfiten till madonna är nästan kirrad. sen till banan. satte upp teamtältet och sen blev det film i elins buss. toni lämnade mig & elin för vi valde en riktig tjejfilm. lördag och kval. toni satte 6:e tid. sen teammöte. efter det blev det in till varberg och käka med rasmus och hans 2 kompisar. kinamat som jag tjatat om hela vägen, och jag fick som jag ville! :)

söndag och heat. första heatet gick det så dåligt så att vi nämner det inte ens. andra slutade toniboy 11. men, bättre än så kan han, det vet vi alla. träffade min söta josie och jag firade henne med presenter, kladdkaka och pannkakor! träffade även goaste nathalie i helgen, hur kul som helst att se varandra igen! & planer, det har vi gott om... ;)


det konstiga är, att det berör mig inte det minsta, det stör mig inte längre! happyface!

GRATTTTTTIS!

till pappsen och dessi som fyller år idag!








hoppas ni fick en bra dag! saknar dessi och mina tjejer från klasseeen


imon blire ullared, sen vidare till VARBERG. SM där i helgen, hoppas på hyfsat väder. blir väl jobb i teamtältet hela helgen..... men hare fint, och hoppas vi syns i varberg, ring så kanske jag fixar biljetter.

PUSS

21 juli

hemma några dagar nu, men åker snart igen. ni tänker väl att det var ett jävla farande för fröken dahl, och mycket riktigt, så är det. jobbar ganska mycket nu med, och när jag kommer hem sover jag oftast en stund och sen finns inte orken att blogga riktigt. okej, jag ska skärpa mig.

falsterbo var grymt kul. träffade några stockholmare som vi partade lite osv med, sen blev det stek på stranden och chill i zigenarbussen! evelina och jag hoppade på första bästa buss en dag för att åka in till malmö city och shoppa (vilket var några mil). men vi tog oss dit...OCH tillbaka. ni är lika förvånade som vi.

syster & henke är hemma på besök nu, mamma och pappa har även kommit hem efter nästan 2veckors semester. har fått ha huset för mig själv endel, me like. imorn blire jobb 10-19 sen fira pappsen som fyller år på onsdag!

sova nu? JA
pussNATTI

P.S saknar min söta josie! ♥ D.S

Surprise!

somnade 04 inatt, så trött som jag var stannade jag i bussen istället för att cykla milen bort till hästtävlingen, vi var ju trots allt där igår! inte illa att det fanns reklam om hästkrafter där (supercrossen, ullevi). i måndags åkte vi ner i zigenarbussen som vi för övrigt börjar trivas rättså bra i, haha. sen blev det ut & äta. igår vare ju stranden och tävlingen. sen på kvällen tänkte jag & evelina gå in till centrum och kolla om det var något party, men efter en lång promenad gav vi upp, blev kulturella och tog kort på statyer (!) sen mötte vi ett gäng grabbar vid busshållplatsen, hängde på till deras stuga hör i närheten och stannade där långt in på natten. evelina ocg jag är gifta också, alltså inte med varandra, utan hon med en skåning och jag med en stockholmare, hahah. herregud ja! rätt hyfsad kväll ändå!


balen i nian!

nu ska jag fixa iordning mig. kvällens planer är antingen in till lund på party eller till campingen på partaj. den som lever får se!

ciaaaao babes


MOT SKÅNELANDET!

tina är ute i sista sekund som vanligt, men ändå hamnar hon här. baaad.
ska till skåne idag och vara där nästan hela veckan, beror på vädret. det blir jag, evelina & hennes familj. vi ska till falsterbo och kolla på någon hästtävling, men jag & evelina har andra planer... pardeey ;) som ni förstår blire inget bloggande förrens jag är hemma, eftersom det inte funkar mobilblogga. men ni får stå ut (vilket jag inte tror blir några som helst problem)



skönt att fått vara hemma själv ändå sen i torsdags, men igårkväll var det läskigt. tänkte ringa efter lite manligt sällskap, men icke. menar, det är ju alltid tryggt med en man i huset!?... pappa ringde precis från kusten, han ville att jag skulle flytta på forden (!) så bäst jag går ut och gör det. vilket uppdrag han gav mig liksom, men jag fixar´t.

bäst jag packar vidare efter jag flyttat bilen. hörs i veckan!
pussciaoooo

BACK ON TRACK

exakt 10dagar sen jag klickade in något inlägg här.... MEN jag har försökt mobilblogga när vi var iväg, men det går bara skriva rubriken, sen nada mer.

i vilket fall som helst, så var vi i uddevalla på VM. tro mig, det var det grymmaste jag gjort på läääänge. tack vare söta elin som valde ut mig & nathalie att vara kranskullor och hålla i 15/5 sec skylten. när vi kom dit (jag, evelina, m+p) så var det äckligt nära en olycka. det var kö upp till banan, vi åkte med husbil+släp och pappa skulle köra över järnvägen, men kön stannade och vi stog med släpet kvar på spåret. då mamma sitter och berättar för pappa hur osmart det var, och TÄNK OM tåget kommer nu & lalala. vad händer? jo, tina hör bommarna klinga och skriker TÅGET KOMMER GÖR NÅT FÖRIHELVETE! NUUU!!! hjärtklappning kan jag lova. pappa fick panik och gasade över på andra sidan vägen, det var på sekunden. annars hade elins nya hoj (2010 års modell!) + tonis hoj blivit mos. förstår att dom bakom i kön blev chockade. tänk att tåget inte går särskilt många gånger om dagen där ute i skogarna, plus att det såg ut som ett x2000. fyfan.

väl framme gick vi till youthstream och hämtade band och fox-kläder till mig. jag & nathalie hade likadana kläder, assnygga! och dessutom fick vi ta med oss dom hem, hur kul är inte det? fick även VIP-band till redbull, där vi åt och pimplade redbull-cola. sen gjorde evelina & jag oss klara och det blev lite partajande med crossboysen. lördag & upp tidigt, jag och nathalie skulle öva på att hålla skyltarna! sen var det heat pågång, och våran nervositet på dagen går nog inte beskriva. men när vi väl stog på startrakan var det bara hur kul som helst! VM liksom och VI "talar om" för förarna och 22 000 personer i publiken hur många sekunder det är tills starten går... på kvällen blev det lite hangaround i depån med crossfolk såklart.

 

söndagen var grymmare. direktsändning på teven och vi var med. nu var det prisutdelning också. fick lite konkurens (?) av några andra brudar, och fick inte göra lika mycket som lovat. men det var kul ändå! jag & nathalie delade ut champange till världens bästa förare. och lille 15-åringen ken roczen + goncalves dränkte mig i champange, tina=dyngsur, men den bjur jag på. det var visst också med på teven, eurosport, hahah.


vi i rosa :) 1:an & 2:an som öste champange på mig!


nathalie; 15sec  tina; 5sec


mer bilder på min FB.

underbar helg!
puss

2 Juli

har precis sagt farväl till min sköna, fast träffar ju henne imon igen! vi har slängt i lite blekning i håret båda två, mitt är dock lite fjösigt, lagom till uddevalla, haha! jaja, det syns säkert inte på avstånd får vi hoppas! imorron bär det av till UDDEVALLA för där är det cross-VM och jag funderar på.... om jag ska avslöja för er imon vad jag ska göra där.. kanske förblir min hemlighet, vill ni veta? ;)

hoppas på en lyckad helg, kommer iaf träffa massvis med underbara crossmänniskor!
pusss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!