DESSIDARLING

vill säga GRATTIS till min älskade vän DessiD som tog körkort idag!! hon är så bra!



♥♥


FLASHBACK

jag & jannike har vart på FLAHULT idag! våran gamla högstadieskola som de gjort hur fin som helst. jättekul att träffa alla gamla lärare, speciellt våran favvostefan!

och HÄR va vårat bord innan som vi alltid satt vid... nu ser det ut såhär... jag & jannike lämnade stället i chock!



saknar de gamla tiderna!

VANILJPANNACOTTA!

som jag lovade för ett tag sen...




Galet var det ja..

Kanske lite för galet.. Ingen fräsch tjej just nu. Haha, vaknade inatt av att det är helt dyngsurt på kudden och lakanet.. Kände med handen och fick tag i nåt hårt, mitt vattenglas!! Har antagligen druckit vatten och somnat med det i handen... Mindre bra att det kom över min iphoneladdare, men lite kul ändå! sånt händer bara mig ;) Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och äta lite frukost. Ciao

PARTY ON THE DANCEFLOOR

ikväll kör vi!! SKÅÅÅL


FÖR FINA FRANSAR

kom på ännu ett litet tips medan jag själv behövde köpa nytt! OLJEPADS att ta bort sminket med klarar jag mig inte utan, du är både snäll mot dina fransar OCH får bort all mascara. håll padsen först på fransarna och "lös upp" mascaran innan du drar bort den. finns på hm för typ 40-50;- MUST HAVE!



JAG SÄGER BARA GALET

fick ett sjuuukt roligt jobberbjudande på mc-mässan i stockholm i helgen.. men otur att det gällde fredag & lördag, jag har ju mina kunder att ta hand om på fredagar :) det kommer fler tillfällen. har nyss stigit ur duschen efter en rejäl silverschampokur & joicos inpackning. imonkväll är det förferre hos janniq & sedan UTGÅNG med brudarna! galet


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

äntligen är det dags för praktik igen :) hörs ikväll!


OH HAPPY DAY!



har haft repetiton på brud i skolan. dessutom rullat massa permanent, övar nu inför delprovet. har gått riktigt bra idag, så nu är jag riktigt på topp i min motivation att öva! har dessutom fått mig en dejt & fika med dessidarling! alltid lika trevligt, underbara vän ♥

dags att jobba lite nu!
PUSS!

DAGENS VILL HA...



kan ju hända att man klickar hem nåt nu när lönen kommit...

CONGRATS BABE!

idag vill jag säga GRATTIS till min underbara vän emelie som fyller hela 19 år idag!



har dessutom hunnit med en fika med snyggsandra! nu ska jag återgå till jobbet.. PUSS ♥

EFFEKT - EXTENSIONS - TIPS!

är du blond, har poröst hår och är sugen på en effektslinga i någon färg? (funkar givetvis för brunetter med) istället för att färga en slinga, sätt då i några slingor löshår som du sedan kan ta bort när du vill. sliter MYCKET mindre på håret än om du plötsligt inser att du vill ha den där svarta slingan vitblond igen... dessutom kan du ju mixtra lite och byta färg ofta, själv är jag sugen på någon röd effekt, eller kanske rosa igen!? :)

vi fick testa att sätta i några slingor på varandra idag. här har jag en svart slinga av tapehår. jag är nu utbildad inom både tape och keratin!




PUSS ♥


EXTENSIONSUTBILDAD!

haft kurs hela dagen, & nu har jag ännu en grej på meritlistan. älskar att kunna så mycket som möjligt, för mig kommer det aldrig funka att "bara" vara en gammal hederlig frisör, lite extensions, make up och liknande är något jag vill få med, åtminstone någon gång under karriären.



återkommer senare med ett tips angående just extensions, vi ses då!
ciao

Hostihack

Ligger i sängen med en sån där halstablett i munnen som bedövar halsen. Mitt hjärta har somnat och ligger och håller om mig :) jag vet att jag glömmer bort er lite om helgerna ibland, ska bättra mig.. Imon äre löshårskurs!! Eller extensions som vi så fint säger i våran branch, awesome! pussnatti

Lovely girl

Sitter på salongen och äter frukost. Längtar till Kl.12 för då kommer emeliebabe! Fick även en dejt med henne igår, lika trevligt som alltid!! pusss!

BALINSPIRATION!

















♥♥♥


FÖRÄLDRAMÖTE

vart på föräldramöte ikväll, vi elever skulle vara med. de gick igenom det nya avtalet ännu en gång, sammanfattningen blir väl upprörda föräldrar... kunde dessutom inte ha min mamma som gråhårsmodell till delprovet för hon var inte tillräckligt grå, så nu får jag problem... hon om någon är ju den personen som kan lugna ner mig när jag är nervös. salong i skolan imon, men jag är hostihack så hoppas på att få vara receptionist.

foto: tina


NATTI

AWESOME BABY

känner mig.... grymt duktig just nu. gjort egen vegetarisk köttfärssås! den blev dock lite stark, så det brinner i hela käften, haha. funderar på om jag ska lindra det med en kaka eller inte... har tillsammans med mina klasskompisar beslutat att jag får unna mig denna veckan också, sen äre FOKUSERING som gäller.



PUSS!

NATTINATTI

saknar min darling! ♥


KILLING ME SOFTLY

haha, va nyss med om världens skönaste busschaffis. satt ett gäng omogna fjortisar på bussen som tryckte på stoppknappen hela tiden fast ingen skulle av. sen när dom väl skulle av, svänger busschaffisen in till hållplatsen, stannar... och kör vidare utan att öppna dörrarna! så jävla rätt. så de fick gå med sina klackar en hållplats extra!

igår jobbade jag med mitt projektarbete större delen av dagen. helgen i göteborg har vart awesome. bjuder på en backstagebild...


Sitter och väntar på en tre rätters nu! He...

img_2793 (MMS)

Sitter och väntar på en tre rätters nu! Henke har gjort en rosa pantern åt mig, så som ni förstår så leker livet just nu! Ha en trevlig kväll på er! Hunnit med en runda på stan på med och köpt mig ett halsband, rosa såklart :) pusss!


15 JANUARI ÄR EN SPECIELL DAG...

sitter i bilen påväg mot göteborg, fröken dahl fick bara med sig 5 väskor den här gången. ska jag nog klara mig på det en natt...!

idag, 15 januari faller två stora händelser in. vi börjar med det roliga...

MIN SYSTER FYLLER HELA 28 ÅR!! STORT GRATTIS! love you ♥



och nu till det tråkiga... (okej, en gnutta roligt kanske)
min kusin lina åker till austrialien idag, och är borta på obestämd tid. därmed missar hon min student, jag kommer seriöst inte klara mig utan henne, vill ha någon att dela mina tårar med som förstår mig precis. va rädd om dig hjärtat!



♥♥


BILDUPDATE

bjuder på lite bilder från senaste utgången!











som vanligt avslutas kvällen med pommestallrik på timeout ;)
puss!


TIPS FÖR LÅNGA FRANSAR

de som känner mig vet att det absolut viktigaste för mig när jag sminkar mig är att mina ögonfransar blir bra och att varenda frans ligger på sin plats.(givetvis är basen viktig med) jag är ute efter längd på fransarna - INTE volym. därför vill jag tipsa er om en GRYM mascara. och vad bra det känns att man för en gångs skull inte behöver köpa det dyraste märket för att få det bästa, tro mig, jag har provat. att böja fransarna är viktigt med, men gör det bara om du kan göra det på rätt sätt!

MAYBELLINE DEFINE-A-LASH MASCARA - DEN GRÖNA! (den rosa ger volym)
ca: 149kr



här har jag använt den gröna mascaran!


KRISTALLKLART

fröken dahls första poliskontroll i karriären inträffade idag. ingen fortkörningsböter, nejnej, utan vanlig nykterhets & körkortskontroll. gick galant (kan vara för mitt stöd jämte, dessidarling). fick dessutom rycka in & jobba även idag, hej pengar!

foto: Tina


dags att göra ännumer nytta, imon är det praktik, och då tänkte jag även återkomma med ett till tips!
PUSS


NY DAG NYA MÖJLIGHETER, ELLER VAD SÄGER MAN?

lite sommar nu hade ju inte suttit fel. snart dags att bege mig till jobbet!



PUSS


TEARS ARE FALLIN

egentligen är det helt vansinnigt att jag inte sover just nu. men det har vart en pisskväll rent ut sagt. ett litet bråk startade mina tårkanaler, sen har tårarna runnit konstant hela kvällen. nu vet jag inte ens varför jag gråter, men jag kan bara inte sluta. mina ögon är helt rödsprängda och näsan rinner, kanske är bäst att jag kryper ner ändå.. kärlek till min underbara pojk. godnatt


DANCE LIKE IT´S THE BEST THING YOU KNOW

*fick rycka in & jobba idag, därav den dåliga uppdateringen

släppte iväg min pojk till jobbet även idag (motvilligt, såklart) efter ännu en bra helg. i lördags var det dansuppvisning & utgång som gällde. min kära vän emelie (och fler) va med & showade som vanligt, grym är hon! kan ju säga att det kliar lite i kroppen när man sitter där i publiken & kollar på dansöserna på scenen, en sån som man en gång i tiden var själv. en comeback är nog inte omöjlig.  bye




TIPS; SILVERSCHAMPO



ett jättebra silverschampo från Lanza, (Lanza Healing colorcare, silver brightening schampo). detta är för er som vill slippa gult hår & få en kallare nyans. ni som är som mig, helblonderade med väldigt poröst hår, får passa sig lite när ni använder detta, annars kan håret få en lila nyans. det rekommenderas ha i 1-3min, vill du ha en svagare nyans kan du blanda med ett vanligt schampo. priset är ca; 169;-


JAG MÅSTE FÅ BERÄTTA...

kommer ni ihåg dealen jag och emelie gjorde upp för ett tag sen? att vi skulle komma i våra byxor vi hade när vi gick i 8:an... GISSA VEM SOM KOM I DOM IDAG DÅ!?!? juste, är så nöjd just nu så ni anar inte. -4kg och lite mer ska det bli.

(haha, detta inlägget: http://tinadahl.blogg.se/2010/august/langsiktigt-mal.html#comment )


PUSS!

Testar med ett mms-inlägg om det funkar!? ...

img_0888 (MMS)

Testar med ett mms-inlägg om det funkar!? Bror skulle ha grabbmiddag igår, så hjälpte han med maten och pannacottan! Fick tyvärr ingen bild på dom, men tänkte lägga upp receptet här såsmåningom!


TORRA LÄPPAR? TIPS!

nu på vintern har väl nästan varenda kotte lite fnas om läpparna? själv har jag mer torr hudtyp än fet, därför vill jag tipsa om något riktigt bra till läpparna. och tro mig vänner, det tog lååång tid innan jag hittade ett som verkligen fungerade, och den är underbar! visst, aningens dyrare, men värt det, för visst vill ni ha kyssvänliga läppar även i vinter? dessutom är det solskyddsfaktor 15!

Elisabeth Arden eight hour cream lip protectant stick (finns även i olika färger, men jag brukar använda det transparenta antingen för sig eller med annat läppglans över!)
Pris ca: 270kr
finns bl.a på kicks.





visst ser de exklusiva ut!?

take care!


NYÅR I GÖTEBORG

vårt superfina hotellrum! fick tyvärr ingen bild på det finaste - utsikten över hela göteborg. rosa fondvägg (ser lila ut) och gigantiska fönster. vi blev kära! dock lite stökigt på bilden...




vad är lyxigare än en hotellfrukost?...




min nyårsklänning!





CHAMPANGE såklart :)




på restaurangen!




på 12-slaget, nyårsfirande på avenyn!




enda bilden på oss från 00-slaget, därav kvalitén...




påväg hem... (fröken dahl och packning nivet)




kan verkligen rekommendera ett nyår i Göteborg! vi hamnade dock på en restaurang med dålig mat, nyårssupén va ingen hit alls. men en mysig kväll & vi slapp årets värsta bakfylledag med... ;) imon tänkte jag slänga in ett tips, så kika in då!

PUSS!


GOTT NYTT ÅR MINA FINA!

Sitter just nu på ett fik i Göteborg. Hade en underbar kväll igår med en underbar människa! Har tyvärr inte så mycket bilder som jag önskat, men bjuder givetvis på dom jag har när jag kommer hem! Och GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA! hoppas ni hade ett bra nyårsfirande ni med! puss sålänge!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!