30 November

första dagen på praktiken va helt okej. hade en egen klippkund med. 3 veckor blir tufft. mamma och pappa kommer hem om 10min, så bäst jag kilar.

puss

ENSAM TJEJ SÖKER SÄLLSKAP

ja, nu går jag ut med det här i bloggen, för det börjar bli på tok för ensamt här hemma. ett helt hus för mig själv är skönt ett tag. jag som brukar säga att jag älskar att vara själv hemma, men tror jag är lite överkänslig idag. hursomhelst så har jag bestämt mig för att bo hemma ett tag till! ska sova i mammas och pappas dubbelsäng, så ska jag lägga en nallebjörn jämte mig, kan låtsas att det är pappa så jag känner mig trygg, haha.
brorsan har ju redan lämnat huset. vi va på julskyltningen innan, sen skulle vi kört gocart, men då vare stängt :(

står i valet & kvalet om jag jag ska göra matlåda tills imon eller inte. 3 veckors praktik väntar... funderar på att köpa mat imon, och låta mamma göra matlådor resten av dagarna..



puss


USCH OCH...

FY, jag smakar pommes i munnen. kan bero på att vi åt på max innan, men man vet ju aldrig. tur man inte ska hångla ikväll iallafall. är så jävla bakis idag, men om en liten stund så kommer emelie hit på vinkväll och mys. är själv hemma även ikväll, känner ju inte direkt för en fest till, men lite folk vore ju trevligt. vi får se. känns iaf som om jag är GANSKA lättpåverkad ikväll.

nu ska jag göra ett tappert försök att snygga till mig lite. fick förresten akutfärga mitt hår igår. blev inte bra efter evelina skulle fixa det, hon satt och asgaravde åt mitt nya utséende, har även blibit kallad morot..... jaja gick in på en salong igår som fixade till det hyfsat.

pusssss

Dagen efter festen före

haha, kom knappt ihåg att jag bloggade inatt. igår va det partaj hemma hos mig. mycket trevligt, lagom med folk och dom flesta va bra! jag va askalas trots att det va mitt hus, evelina va ju också ansvarig, haha men hon blev lika full hon. dessi och jag la oss sent, haha vi har våra idéer... riktigt lyckad kväll.

har hunnit med att vinka hejdå till dessi, klippt min kusin och diskat. seg idag. brorsan är hemma nu, så vi ska hitta på något mysigt idag/ikväll tänkte vi.

PUSS

EFTERFEST

hahahaa, innan sängen så sammanfattar dessi och jag kvällen hos mig;

  • ROLIGT
  • ONYKTRA UNGDOMAR
  • SKRATT, GRÅT, TÅRAR
  • BRA FOLK (förutom vissa undantag.....)

GODNATT ♥


MISSLYCKAT

haha, vad ska man säga? håret kunde ha blivit MYCKET bättre. är lite oranget, med rött längst upp :s men får jag bort det röda och fixar lite, så ser det förhoppningsvis ljusbrunt ut. ska kapa en bit med, hur mycket vet jag inte än. evelina kommer snart och ska fixa det, sen ska hon och jag ha vinkväll. mamma och pappa åker iväg ikväll, så hon ska sova här. lediga imon med, då blire partaj ;)

haha, vi brukar ju färga håret tillsammans ...


PUSS ♥


Jag har ju mina idéer...

pepparkakor är nog bland det godaste jag vet. längtar till julen nu, även att jag jobbar julafton. men det är jag asglad för att jag gör, då är alla så glada & goa, man får ta emot julkramar från stammisarna och önska alla en god jul.

obeskrivligt hur mycket jag längtar tills imon. egen hårvård i skolan, tanken är att bli lite ljusare brun. och ha så ett tag, sen göra ljusa slingor. men känner på mig att håret kommer trilla av. då får jag väl kapa en bit med, men det får det vara värt, ser ut som en köttbulle i håret nu. har hunnit vara brownie, blondie, redhead & brownie igen på mindre än ett halvår, inte bra. ska aldrig mer bli mörk.



 





ciao ♥

ingen rubrik

det gick väl hyfsat hos käftis. efter det mötte jag mamma på stan, så gick vi och shoppade lite. köpte mig en ny & fin klocka, öronhängen och trosor. imorron är det sista dan med bästaste matteläraren anders, så vi ska köpa en liten present till honom! & på torsdag blir det nog myskväll med min allra bästa.



ska bli jävligt gött att färga håret på onsdag. saknar brorsan med! de kommer till sweden på onsdag. och sen saknar jag min syster, får allt åka till henne snart!

natti ♥

23 November

har precis börjat öva på svenskaredovisningen som jag har om 45min... mamma har lovat att skjutsa in mig till skolan idag. ska till tandis sen med, hur bra som helst. blir inget friskis idag, tänkte ut och gå en runda eller så istället.

fuck vad dåligt detta kommer gå.
ciao


DRÖMMEN

MÅSTE BARA VISA MIN DRÖM, JA TACK




"KLASSFEST"

okej, man brukar kunna bita ihop när man ska jobba dagen efter festen före. MEN idag va det knappt lönt att försöka, fick lite ångest när jag stog i kassan, men efter några timmar va jag igång nästan som vanligt. alkohol och jobb är ingen bra kombination.

sjukt rolig kväll igår! det skulle vara klassfest med gamla 9D men det blev ännu fler folk vilket bara var kul. hade riktigt roligt! vi somnade halv 5....










letting my heart do the thinking

ÅNGEST

gratttttis till kusin linis som klarade sitt körkort idag. jag är lite avis, jag vill också ha ett såntdär kort så man kan göra nästan vad man vill. men det får vänta lite.

& jag vill bli BLOOOONDIE igen.... förvånande? så fort jag blivit mörk vill jag bli ljus igen, varför är jag så in i helvetes dum och färgar det mörkt då? en fråga utan svar.

sådär fint blond, eller halvblond som i uddevalla.






ska göra ett tappert försök till att åtminstone få bort det mesta av det bruna nästa vecka, utan att håret trillar av.
puss

AFRODANS

duktig som jag var, så handlade jag ingenting av miragegunnar idag. har handlat mycket de andra gångerna, så kände att jag har så jag klarar mig ett tag. mamma blev glad, och åkte istället och köpte ett träningslinne till mig! love it.
idag va jag och josse på afrodans på friskis. jag tyckte det va askul, och nej, det va inte fullt med massa negrar med bongotrummor eller vad det heter.. har faktiskt tränat varje dag denna veckan änsålänge, men tänkte ta en paus från friskis imon, och ta en simtur med emelie istället. konstigt, jag som ALDRIG har tränat typ, har nu börjat och tycker det är hur roligt som helst. sinnes.

sängen och telefonen väntar.
puss! ♥

Hos Josie

vi har vart på friskis och spinnat, gjort klart svenskan, lagat mat och vart duktiga ;) hon har redan lagt sig, så tänkte att jag skulle krypa ner jämte henne. snart sover hon, men då får jag underhålla mig med lite sms... haha
imon kommer mirage-gunnar till skolan. kanske skulle shoppa lite?..

godnatt! ♥


Update

haha, ibland insér man att världen är liten. hittade en snygg kille som brukar vara inne på jobbet, har aldrig vetat namnet på han, men nu insåg jag att jag känner han syster, haha. sjuk jag är
i fredags köpte jag kort på friskis, kände att det va värt att nämna, för är lite stolt över det faktiskt! spinnade i fredags, sen åkte jag och evelina runt med herbie under kvällen. bruden har fått en minibil förstår ni.
igår va vi hos amanda, dööökul hade vi. igår snålade vi inte med det goda så att säga. somnade typ i bilen på vägen hem, och pappa blev orolig att jag mådde dåligt. men nejdå. bara lite sleten idag, men värt. bilder kommer senare!

snart kommer ett gäng, ska klippa lite..
puss

12 November

såg precis att min telefon är skickad och påväg till mig. kom till mammaaa. den jag har nu fungerar inte när det är kallt ute, då dör batteriet. tror den är vattenskadad med, för det har ju fröken dahl lyckats med förut.
va i skövde igår och fixade våran snygga rebecka. fotade till kalendern, och eftersom vi klantat till det lite med att kolla tåg hem, slutade det med att snälla pappa kom. körde hela vägen hem från skövde och la mig sent, vilket känns idag.

ni får ett litet smakprov av kalendern. en riktig sötnos!
 

snart engelskaredovisning, och jag ska prata om supercross. pratade lite planer med kenta igår med... hoppashoppas. :) efter skolan blire träning med felicia. jag kommer döö, haha otränad som jag är.

puss

GODNATTPUSS

FRÅN MIG OCH DOM SOM FÖRT MIG TILL VÄRLDEN

ingen har någonsin kallat oss normala..





på öppet hus så busade vi lite med sminket...







GE MIG SOL

matten är snart slut, vi orkar inte jobba mer. vid 15 kommer några modeller som vi ska styla och sminka tills ikväll, är ju trots här till 20.. sen ska vi stå och prata massa braaaa om skolan.

imon ska jag till skövde med jossipossi. träffa pappa kenta som jag saknat såå. sen ska vi ta kort på rebecka till våran kalender. bror och elin har kommit fram och allt va bra. jag vill också utomlands. ska tjata på dom där hemma så att vi åker utomlands till jul eller nåt. emelie och jag är ju ganska sugna på att dra iväg också ;)

-07


9 November

trött idag, men svenskaprovet är avklarat. dessutom vill jag ha min nya telefon. imorron har vi öppet hus i skolan, och de plågar oss med att vistas där 8-20. och nu sitter toni och elin på planet till thailandet..... avis, men jag hoppas dom får en underbar resa!



nu börjar ullared!
ciaobabes


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

riktigt mysig kväll igår. pappa blev överraskad och jätteglad. sa bara till han att ta en öl, sätta sig i baksätet så skulle jag köra han, mig och mamma någonstans. inne i stan gick vi omvägar till sir simon's och där inne satt toni och väntade. han hade kommit hem från uddevalla vilket pappsen inte hade en aning om. så vi bjöd på middag, sen fick han en liten sten där det står pappa ♥ som han kan ha på sitt nya kontor.

riktigt skönt att få träffa brorsan lite innan dom åker med, för imon åker goingarna till thailandet. jag är avis till tusen. men hoppas dom får det bra!



 
jag & toni fick också paket!

puss

NÅGOT HAR SLÅTT SLINT I TINAS HJÄRNA.....

jag blev inte mycket till receptionist igår. fick rycka in och ta 2 kunder. en brynkund och en klipp&färg-kund. men det gick bra. på kvällen va jag ute och käkade på twin med cissi, evelina, susanna och micki. riktigt trevligt!

vi får inte glömma bort att jag tränade igår med. va med josie på min jobbarkompis spinnigpass, roligt och bra!
men det största är nästan... att direkt när jag vaknade imorses bytte jag om till träningskläder och sprang i spåret en sväng. jag som annars HATAR att springa, tyckte det va ganska skönt. jag tror jag har blivit sjuk, seriöst.

ikväll ska vi fira pappsen. fars dag är ju imon, men toni kommer hem snart, så vi ska överraska pappa och ut & äta! ska bli skönt att få träffa brorsan lite innan dom åker..




ciaobabes


DET SENASTE

nu ska ni få höra på det senaste skvallret från tina.
let´s start with...

1. jag har bokat spinningpass imon. helt otroligt.
2. jag lämnade faktiskt in min engelska (delar av den, ja)
3. jag är trött
4. jag mötte...... robin bengtsson på a6 och jag blev helt till mig, haha. evelina brukar kalla mig kändiskåt. men sanningen är den, att jag tycker bara om dom. speciellt han, han är grym. (han kör ju cross med...)
5. jag har varit snäll idag. lagat mat åt pappsen och hjälpt han.
6. imorron öppnar vi salongen på skolan, kom och klipp er! och jag är receptionist. älskar människor och service, så det blir kanon.
vill ni boka tid, så äre 036-2901414.

godnatt, puss


ENGLISH MY FRIENDS

haha, hade jag vetat hur man laddar upp egna filmklipp här så hade jag delat med mig, men jag vet inte hur man gör. vi hade iaf kul på mattelektionen, kolla på fejjan.
engelska nu och jag har inte gjort ett piss dom senaste 3 lektionerna. inte bra, kanske skulle ta tag i det. dessutom så jobbar jag hela helgen och vi har ett fucking svenskaprov på måndag som jag inte ens kollat på. nej, sen ska jag ut och gå. motionera meeeera nivet.

 

puss

DOKTORSTIME

dagen började med ett besök hos läkaren. skulle göra ett nytt pricktest för min allergi, men jag hade tagit medicin vilket man inte fick, så ska dit på onsdag igen. sen skola och jag va sjukt seg. efter det tandis, och där diskuterade dom något om en kirurg, scary men så äre när man har lite problemas med gaddarna. tyckte att dom bara kunde dra ut den, men icke.

nu ska jag hoppa i min underbara säng (ja, för det är den faktiskt. helt sjukt)
godnatt babes.

I´M ALIVE

haha, men det är fan på gränsen idag. nejdå, lite sliten bara. min älskade evelina hade sin födelsedagsfest på torsvik igår, hur lyckat som helst. har hon kul, har jag kul (så fungerar vi). pucko som jag är, satte jag mig och shotade upp det sista när klockan va halv 4. kom hem 4 och har jobbat hela dagen. haha, ni kan ju tänka er vilken energi jag hade..... ellerhur. fick höra x antal gånger att jag såg sliten ut.

glömde min systemkamera där, så bilder kommer. ni får dom här sålänge, bilderna talar för sig själva. haha





götlaborg va underbart. jag körde ända ner till borås, herregud. jag och mammsen tog en hotellfrukost på scandic, sen gick vi på stan och shoppade massor och njöt. sen hem. skulle ju stannat kvar hos några goingar (vet att ni läser) men det gick inte riktigt. och någonting fick jag inte skriva här? förklara dig pojk :)

puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!