Today is not tomorrow

dan före krökardan. snart kommer paniken.
tina dahl insåg precis att hon inte har inhandlat några leggins tills imorron, hon har ingen fungerande kamera, fetingutväxt i håret, hon har inte har provat hennes outfit så att den duger, hon har ingen kofta, mamma gnäller.......
listan kan bli lång, men en sak vet jag, och det är att jag ska vara med alla brudarna imon, förjävla bra.



nu ska jag hoppa i säng och ladda batterierna inför morgondagen,
puss ! ♥

Like a star

godmorgon!

mamma & jag ska snart dra oss in mot stan, jag ska sola & inhandla några sista saker inför morgondagen. sen blir det bort och jobba till 19. därefter ska jag bort en sväng till frida, sen kolla på något program på teven som börjar vid 20.00. sen blir det fixa lite saker :)

hörs senare dårå!
puss ♥

This moment

dagen var bra, det blev stan med några av brudarna. inhandlade mig egentligen ingenting mer än present till min hemliga person till nyår :) träffade även på min söta danslärare som jag inte sett på evigheter. hoppas nu bara att dansen börjar igen, för då är det 1 sak mindre i mitt liv som fattas! ahja, sen åkte jag & evelina hem, och sen blev det bort & jobba på brännan, och de solariumen är fan inte bra, jag ser iaf ingen skillnad, jag som blir brun så lätt.



har förresten glömt att berätta att min kära kusin lina & moster lisa ifrån lappland var här på besök i dagarna. dessutom bowlade vi med släkten på mammas sida, som vi gör varje annandag :) berättar mer om det imon.

läggdags!
pussnatti ♥

God kväll!

jag & syster var då en sväng på a6... och vi fattar inte än varför vi gav oss dit. jäklar vad folk det var, helt sjukt att de orkar (ska vi säga) men vi var bara där max 1 timma innan vi tröttnade, inte likt systrarna dahl att dissa shopping... träffade peter & kinna, och efter en stund min kära linny som hade jobbat! och sen massa andra kändisar!

väl hemma blev det fika & mys, sen kollade vi på massa gamla bilder från thailand, paris osv. sen brudar, har jag fixat alla låtarna till nyår ! :)

nu hör jag från köket att de klagar på mig för att jag inte hjälper till, så bäst jag kilar,
puss ♥

Hey oh

hej på er! har vart så mycket nu det sista att jag varken hunnit med att blogga eller läsa andras bloggar, men nu blire andra puckar..
jag har jobbat nästintill varje dag sen skolan slutade, gick tillochmed upp kl.06.00 på julafton för att jobba, även då. men pengarrrrr! sen har jag hunnit med lite annat med såklart. julen var bra, när jag kom hem från jobbet blev det julmat med toni, elin, mamma & pappa. senare kom sofie & henke, och till kvällen blev det paketöpping, jag var "tomte" som vanligt, haha. fick bl.a. frisörsaxar, hårtrimmer, presentkort, smink, smycken, väska, massa trosor, 3 byxor, bok osv.

nu ska jag & syster ta en runda in till stan, så måste hoppa in i duschen nu!
 

hörs senare, puss ♥

Skratt & glada miner

igår träffade jag mina sötnosar evelina & linnea efter jobbet. blev pizza, film & julklappsbyte. fast de öppnas förstås på julafton! fick sen ett sms av fröken linn johansson och hon undrade om jag ville följa med till ullared idag, klart jag ville :D
och jag lovar, så kul som jag haft idag, och så mycket som vi skrattat var väldigt längesen! linn älskie :) hittade inte något mer än lite småsaker. herregud så kul vi hade, haha speciellt jag & kinna i baksätet (linns mamma)!



nu kommer mamma med glögg, så måste sluta!
puss på er


GODNATT FOLKET!

kom nyss på att engelskaarbetet skulle vara inlämnat imorron, det hade jag totalt glömt bort. jag & linn tog iaf bussen ner till stan där vi mötte evelina & jobbade lite på brännan. sen shoppade jag & evelina lite julklappar, sen kom hennes mamma & sen blev det fika hos mig. de hade med sig tårta, fastän att evelina fyllde år! firade evelina lite :)

imorron är det julavslutning, sen shoppa lite julklappar, sen jobba & sen träffa evelina & linnea!
dags att sova,




pussnatti! / T.

Praktik, dag 2:

sista dagen på praktiken idag, och det var skitkul! visst är det långa dagar att gå från 9-18 varje dag, när man ska ge sitt bästa & vara aktiv hela tiden, men tiden rullar på rätt bra ändå. idag har jag shamponerat en massa kunder, masserat, assisterat & blandat färger, skött lite bokning & telefon osv. som ni vet tjatar jag endel, och då blir det lätt att jag börjar prata med de andras kunder med, som bara den, haha, men sånt är kul.

tog bussen hem och har väl inte gjort mer än ätit lite sedan jag kom hem. mamma bakar, så snart blire kakor, sen blir det sova. hade kunnat sova efter skolan imon (slutar ju 11) men en viss tina ska visst jobba på jobb nr:2 imorron. på torsdag blire att handla julklappar med evelina & på fredag jobb troligtvis. tuff vecka, julklappsshoppingen är nog så nära avkoppling jag kommer denna veckan, och jag har inte handlat en enda julklapp.

här kommer bilder på min AFROOOOHOE ;)





pussnatti!

Praktik, dag: 1

"jobbade" 9-18 idag, och det är långa & tunga dagar, men roligt är det!.. min mamma hade tid idag, så jag fick ta hand om henne, förgade hela hennes hår medans camilla (frisören) gick på lunch! hoho ;) men mamma blev jättefin i håret, och nöjd med. sen stylade & fixade jag henne. fick dock inte min lunch förrens halv fem, då var jag trött.
sen shamponerade jag massa kunder, tog telefon, assisterade osv. sista dagen imorron!

linn & erika kom och hälsade på när jag var hemma. blev fika och tjöt. sen fixade vi linns hår, AFRO! ska visa bild imorron!


måste sova nu!
puss på er!

You´re up and you´re down

kom hem från jobbet för någon timma sen.. har jobbat hela helgen, 11-18. i fredags följde josse med mig hit, och det blev idol med toni, elin, mamma & pappa. sen gick vi till basse & spelade guitar hero & kollade på idol-vinnaren. tyckte dock alice var bättre, men men! sen ute & gick.. och igår var det mys med brudarna hos emma! prat & tv blev det, lugnt & skönt..
väldigt lugn helg, men skönt det med, vi laddar batterierna för nyår!



på tal om nyår har jag fixat klänning som jag för övrigt är supernöjd med, men så fattades ju skorna... och häromdan kom jag på att mamma har ett par skitsnygga pumps som hon hade när hon var yngre, hon plockade fram dom till mig igår, och dom var helt klockrena!

imorron har vi praktik, likaså tisdag. 9-18 ska jag "jobba". och dessutom ska mamma in & klippa&färga håret imon ;)
måste kila & fixa lite innan wallander börjar!

puss / tina

Love in this club

har städat & fixat nu, efter att mamma sprungit och tjatat & gnällt på mig för att jag satt här flera timmar. tog då tag i mitt liv, och nu känner jag mig som en lite bättre dotter faktiskt.



jooo, jag har (bäst att inte säga vad) fixat massa låtar till NYÅR! det blir massa gamla godingar brudar, och givetvis fler! ÄR DET NÅGON SOM ÄR TAGGAD REDAN ELLER? ;)

-DET ÄR DÅ JAG! så in iiiiiii



nej boys 'n girls, nu måste jag ta mig till sängen. imorron är det lucia och sen fika med lussekatter & pepparkakor med floristerna, och dessutom misar vi svenskan, kan inte bli bättre.

nattinatti / tina

Forgive me

jag har blivit sjuk på denna låten, den är grym.



sitter & har naturkunskap, och vi slutar snart. nu fick vi bara chilla tills lektionen slutar ;) sista no-lektionen -08. sen har vi låååång rast och sen idrottsprov. har bara läst igenom det, så det lär väl gå som förtjänat.

det är inte som det var innan, och kommer nog inte att bli heller, men jag klarar mig, jag klarar mig fint utan.

see you later.
puss

You can´t say it like you do

nu vare längesen jag skrev här! sorry my friends.. & undertiden har jag hunnit med mycket som jag drar lite snabbt:

i fredags var det skolan, svenska & matteprov. sen hem & ta det lugnt, och kolla på idol heeela kvällen. & ROBIN B åkte ut :'( men nu är det ju egentligen klart, kevin kommer vinna.

Robin Bengtsson åkte ur ?Idol? i fredags. Medan sångaren och

i lördags var det hemma & lugnt. sen bar det av till den riktiga förfesten & festen hos frida & alla brudarna, det var 2 fester i norrahammar på samma gata, det händer ju inte varje dag, så vi passade på att vara på båda ställena, sprang emellan lite. och det var skitkul, jag var på G, men bara uppvärmning till nyår ;)

i söndags var det ju då EVELINAHJÄRTATs FÖDELSEDAG! hela 16 år har denna underbaring levt. dock hann vi inte träffa varandra då, så vi ska fira henne en dag framöver! grattis my lovelie ♥


i måndags & tisdags var det skola - frisör hela dagarna. klippte gradering - diagonal framåt igen, och på tisdagen var det julmys, vi fick styla varandra hur vi ville, färga bryn & fransar osv. sen var det julfika & bildspel från när vi hade kunder!.. linn & jag tog tåget hem, drog en pizza & sen följde hon med till hem & vi gjorde kladdis & planerade massa inför nyår, det kommer bli skitbra.

återkommer om en stund! ciao lovers!

VI SATSAR PÅ STORT NU!

ellerhur josse? ;)

den här bruden på bilden (till vänster) är världens goaste. när jag läste hennes blogginlägg om mig precis skrattade jag så jag tjöt, kolla in det här : http://fiaalotta.blogg.se/



PUSS PÅ DENNA SNYGGING ( killar, hon ÄR singel! )

Sunshine

jag vill utomlands. helst till thailand, men bara det är sol och värme funkar annat också..

hotellet vi bodde på i thailand: Kata poolside resort!







efter engelskan blire ut & äta med några brudar på chili thai, det är väl så nära thailand jag kommer just nu ;)
puss

Just stand up

haha, mamma satt & skrek lite precis. hennes kompis var visst med på teven. wellwell, i skolan idag hade vi föntest, som vi sedan ska ha prov på, och det gick väl bra.

helgen var bra, feeest & i fredags var vi ju i gbg, det sa jag väl? :) började hos mig i lördags, men linn, erika, linnea & jag, innan vi gick till ett gäng brudar hos frida & förfestade, sen gick vi vidare ett stort gäng ner till sanna, som hade fest. rätt kul, & efterfesten skulle vara hos mig, haha. men det slutade med att emelie, lisa, matthias, josse & jag åkte hem hit, och efter ett tag åkte emelie & lisa. och sen blev det sovdags. bra helg iallafall.

toni & elin kommer snart hem. imon ska elin med mig till skolan, vi har kundpass så jag ska färga hennes hår! :)

SM tomelilla - 08


puss på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!