WOOOPIE

fick tummen ur och startade upp min dator. man blir ju lite väl bekväm när man kan göra allt med iphonen, använder nästan aldrig min dator längre. dock var jag tvungen att pröjsa lite räkningar... samtidigt inspekterar jag min pojk som packar inför helgen, pack-kvinna som jag är.. (tänker på dig & mig i halmstad emelie!) haha, galet. saknar redan den kvinnan, och hon ska vara borta ett helt år.....
idag blev det även en glassfika på joans med anna & stoffe. försökte reda ut vart alla tog vägen i lördags och så tjattrade vi lite allmänt. nu ska jag krypa ner hos min gos och mysa ♥
 

Hur svårt kan det va?

blir tokig på att blogg.se appen fortfarande inte funkar, därav den dåliga uppdateringen... midsommarhelgen va kalasbra, bilder kommer. nu måste jag ta mig upp för att åka till jobbet. PUSS

Slutkörd

är helt slut efter en 9h arbetsdag på macken. kom hem och klippte bror direkt, och nu har min söta mamma gjort lite kvällsmat åt mig för jag däckade här i fåtöljen.... ska packa och göra klart med, imon får jag besök av Alexandra och sen åker jag mot min prins :)


Flopp

det verkar som blogg.se har flippat ur? visar mina 2 år gamla inlägg, dom andra finns inte!?! jaja, nu måste jag upp o hoppa sen in till el maco för jobb! see u later

Nagellack

kvällen bjöd på en mysig fika med min fina dessidarling, blir alltid glad av den människan! fick världens finaste present av henne, det lilla rosa nagellacket till min kosta boda samling, love it :) imorgon blir det jobb på macken så nu är det sovtime! natti


SM Ulricehamn :))

vilken underbar helg! man mår så bra tillsammans med den stora familjen som man faktiskt är på crossbanan. mina pojkar skötte sig dessutom utmärkt och var skadefria. Tim blev 13:e och 5:a i heaten och Toni blev 16:e och 14:e, bästa ni :) jag hejade på dom till tusen såklart!


Student och cross

körigt körigt! stressigaste dagen igår... världens bästa Hanna och Adam tog studenten så va och kollade på deras utspring! skulle tillbaka till bilen men kasst lokalsinne som jag har så tappade jag bort mig, haha.. iväg till brorsan och jobba, trycka massssa tröjor osv. hem en snabbis, vidare hem till Hanna och sen full gas till Ulricehamn där jag nu befinner mig! SM i helgen o jag har både brorsan och älskling att hålla reda på=NERVÖS TINA!!! kvalen är avklarade och Tim slutade 4:a och Toni 5:a, så stolt över mina pojkar :) håll tummarna för imorgon, bilder kommer!


Greger & jag

haha, blir lika förvånad varje gång greger är ute och åker... (greger är våran självgående gräsklippare) men bra söt är han och man känner sig inte lika ensam ;) slänger i mig lite frulle och ska strax åka till toni. idag ska det jobbas för fullt!


We are young...

godkväll. vart på möte idag samt fundat lite på framtiden. har massa planer nu känns det som, eller lite många järn i elden som man brukar säga. men sålänge man trivs med det så är det bra! imon ska jag upp tidigt och åka o jobba lite hos min stackars bror som jobbar häcken av sig. nåt kanske lillasyster kan hjälpa till med... sen har jag lite annat på eftermiddagen PLUS att jag ska hinna med att packa till helgen, kan bli intressant!


Götlaborg

hade en kanondag igår med bästis i götlaborg. mycket skratt och shopping, det vi är bäst på. vi båda hittade massa fint och det va verkligen bra grejer, så nöjda och belåtna for vi hemåt :) visar er senare!


Hallon

min söta lilla mamma gjorde dagen bättre när hon kom hem med färska hallon till mig. dessutom har jag unnat mig lite nätshopping idag (visar när det kommer). imon blir det en heldag med bästis i götet :)


JUST IDAG ÄR JAG STARK

här sitter jag och äter godis. en vecka i månaden är jag ännumer extrem när det gäller sötsaker än vad jag är i vanliga fall... jag ska faktiskt ta och göra mig lite mat. mamsen har åkt på en shoppingtur och pappsen på jobb så jag har huset för mig själv, just idag känns det underbart. är lite nere idag nämligen så med musiken på högsta volym ska jag allt kurera mig.


SM TIBRO

ligger i sängen och kan inte besluta om jag ska unna mig lite mer sömn eller inte.. man är alltid helt slut efter en SM-helg. i helgen va vi i tibro och det va den 3:e deltävlingen. vi fick bo i josse & olivers fina lya fre-lör. lördagen gick sådär för Tim, han fick bryta kvalheatet för han vurpa och blev påkörd så hojen gick sönder (som tur var inte han!) men han gick vidare på tiden. söndag och inget riktigt flyt, bröt första efter söndriga glasögon och lerigt x1000. i andra gjorde han en dålig start men körde grymt och körde upp sig till 11:a :) & som efter varje tibro-SM så stannade vi på BG's och åt pizza på hemvägen, så jäkla bäst är dom! gigantiska pizzor och jag åt nästan upp hela...... det är faktiskt inget positivt.


Systemet avklarat

idag har jag premiärat systembolaget! kände att det liksom va dags nu.. sitter här med rollers i håret och ska slänga i mig lite middag och packa. inatt får jag och Tim övernatta i skövde hos min favvojosse i hennes nya lya, ska bli mys :) det är SM i tibro i helgen så därför kommer resterande dagar tillbringas på crossbanan. håll tummarna :)


Läskigt

vaknade strax innan 8 idag av att jag bokstavligen talat rev sönder min arm. tände lampan och såg att jag fått utslag ända upp till armbågen..... som typ blinningbett, så nu är jag lite rädd.får ringa min sjuksyster till mamma och fråga som alltid! love you mami.


Sötpojke

världens sötaste lilla pojk ligger o sover i mitt knä :) vi har kollat på superhjältar, ätit poppis och ben & jerrys. imon är vi lediga och vad som händer då återstår att se..


Bloggtorka

jag har bloggtorka! är det någon som har nån idé om vad ni vill läsa mer om här? våga kommentera :)


Min skatt ♥

min sötgöte till pojkvän kom och mös med mig i helgen, trots att vi egentligen inte skulle ses. men hans tävling blev inställd och de gjorde mig absolut ingenting :) så vi fick massa mys lördag & söndag. och titta vad han hade skrivit på min telefon imorses när han åkte ♥


Utan Emelie.....

ja, nu har hon åkt till amerikat min fina vän och är strax framme i New York. ett år utan henne, men hon kommer ha så jäkla kul och vi kommer skypa massor. i lördags var det avskedsfest, jag hatar farväl men är väl mer eller mindre van med tanke på att jag tar farväl varje vecka. jag & cilla bestämde oss för att säga hejdå idag på morgonen innan familjen mackenhauer åkte till landvetter. en sista kram och ett "jag älskar dig" sen vinkade vi hejdå. & en sak måste jag berätta för er, emelie och jag har känt varandra sedan barnsben och har suttit fast i denna hålan, mesiga och hemkära som vi är. men när hon tog steget och bestämde sig för detta, då tänkte jag om. hon fick mig att våga! jag insåg att jag är larvig som tycker det är jobbigt att flytta en timma bort, och med hjälp av henne (och självklart en otroligt peppande pojkvän) så känns det numera kul och spännande. tänk vad fina vänner man har omkring sig! ha så himla kul gumman, i love u ♥






Besviken & nere

här ligger jag i min säng en fredagskväll och knaprar nötter alldeles ensam :( saknar min pojk så sjukt mycket & vi ses inte förrens tisdag..... har fixat systers och henkes hår idag, för imorgon ska dom på bröllop och då ska jag göra syster fin. det va rajraj här ikväll, mamsen har vart på aw och jag hämtade henne, överlycklig blev hon när hon hittade min pizza i kylen hemma, haha! pappsen har haft tennisgänget här på ölrunda, och jag har inte gjort någonting. och när man redan är nere är det inge kul o trilla ännu längre ner på grund av annat. tänk om jag bara kunde vakna imorgon, i famnen på min prins och allt har löst sig, snälla!? natti ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!