ÄSCH, JAG BJUR PÅ DEN MED...

virus har attackerat min dator, inte bra alls. men smällar man får ta.

har legat ute och brännt skinn nästan hela dagen, fick lite färg till, måste ju vara tiptop till helgen... jag kommer dö av nervositet, men kul ska det bli!.. iallafall, jag som är duktig på att göra bort mig lyckades även idag. eller, jag skäms oftast inte, utan det brukar vara andra som skäms ÅT mig, haha. låg på gräsmattan där det fläktade lite skönare, och då går granngubben förbi. jag låg i enbart stringisar med rumpan rätt upp i vädret, vilket fångade hans ögon. nivet den klassiska, kollar till snabbt, sen IGEN och typ, "såg jag rätt?" ja, nivet den blicken fick jag, men äsch, grannen, jag bjuder på den, vem vet, det kanske gjorde hans dag, eller så tänkte han "move your ass from my eyes" hahah, ne sluta nu tina.




ciaooo

SM TIBRO

med tanke på lite skit som hänt det senaste, trodde jag helgen skulle bli kass. med noll förväntningar åkte jag dit, och faktum är att den blev riktigt rolig! vi kom dit i fredags, satte upp det stora teamtältet och sen gick jag & toni och besiktigade hojarna, de blev lite impade av mig som kicka igång min hoj på andra kicken med foppa medans toni fick kicka typ 15 gånger. nöjd lillasyster, haha. josse var i stugan på kvällen, så jag gick till hennes goa pappa kenta och satt med ett gäng och lyssnade på historier, haha!
lördag och kval. toni kvala in som 9:a, helt okej. värmen var sjuk så vi åkte och badade i örlen, hur gött som helst. sen på kvällen blev det klippning i KTM-teamet. jag visade hur rasmus skulle klippa christian, sen klippte han. haha, jag fick ta över sen, men kul var det. satt uppe där ett tag och la mig 02.00. lika varmt på söndagen och då var det dags för heaten. toni bröt första, men blev 6:a i andra =) elin vann båda och tog tillbaka sin SM-ledning!

solen väntar, ciaaaaaao

Back home

uppdaterar mig imorron (idag) för ögonen har stängt för ikväll och sängen står inte ut med att vänta längre!

PUSSNATTI

26 Juni

är lite stressad för ovanlighetens skull (känn ironin), måste hinna packa klart, fixa iordning mig, äta osv innan vi ska åka till tibro för den 3:e SM-deltävlingen. hoppas på att flytet hänger med i helgen, och vädret ska vara kanon med, ta och åk dit ni som är lite intresserade =) sista SM:et som är nära jönne, tar typ 50min dit bara!

mamma ropar, maten är klar! hörs på söndag om jag inte lyckas mobilblogga!
PUSS

MASCUPEN & TJOCKISTINA

hemma igen!
i måndags blev det en sväng till kupolen då! fick inte med mig så mycket därifrån, jag & mamma fick bara gå där inne i två timmar innan pappa blev otålig, så vi hann inte riktigt! vidare upp till rättvik där första tävlingen var. toni leder och rätt som det är kraschar han precis där jag står. tror ni förstår tinas panik. skrek "helvete" och rusade ut på banan. men brorsan var ganska lindrigt skadad, det ska vi tacka gudarna för.
tisdag & det blev bad i siljan (13grader kallt sas det) men tina var i 2 gånger utan problem. låg på stranden med fam. ember, sandberg & andersson. sen spela jag, toni och rickard minigolf, förlorade med 1p över toni, det sved. max & co hade dock lite problem med golfen, haha! ;) tävling igen och inget flyt denna kväll heller, då han hade ont i benet sen kraschen och tappade sadeln i heatet.
onsdag och vidare mot avesta. men på vägen släppte grabbarna av mig & mamma i falun så vi fick shoppa lite medans dom spelade golf. hittade en wesc-hoodie, diadem, smycken osv. sen avesta. där kom flytet! han ledde länge första heatet men gled ner till 3:e plats. i andra hetatet blev det vinst! och blommorna gick till lillasyster, dönöjd!

 
toniboy får blommor & tinagirlie badar.

kan ju berätta om min pinsamma lilla incident i rättvik med, sånt jag är rättså grym på.....
jo, toni med flera satt och kollade på heatet på ett staket, så jag tänkte hoppa upp jämte han och sätta mig. hoppade till på staketet och grabbarna (i min ålder och rättså tighta också) vingla till och höll på att trilla ner, slängde en blick på mig. jaja, satte mig på staketet, och efter några sekunder....... BOOM så rasar staketet ner. toni kläcker typ "tjockistina kan inte ens sitta på ett staket utan att det går sönder" de skrattade åt mig, grabbarna likaså, BRA JOBBAT DAHLEN! fick gå in i husbilen och gömma mig en stund, men äsch grabbar, jag bjur på den!

sovdags?
-yes

DALARNA

sedan i torsdags har vi vart här uppe i dalarna (lappland). jag, evelina, mamma & pappa åkte upp i husbilen, så torsdag kväll var vi uppe på korsnäbbsvägen hos kusiner & mostrar. fredagen bjöd på bad, party osv, trevligt! lördagen likaså, bad, party & sen var vi nere i säterdalen som alla andra. igår lämnade viv av evelina på stationen, hon skulle för första gången i sitt liv åka tåg, och hon skulle ta sig ända till jönköping, men det gick bra ;)

nu ska vi en sväng till kupolen och shoppa, sen möta upp toni som åker med ember upp. därefter hittar vi väl på nåt, tävlingen är inte förräns ikväll, så blir kanske bad eller så! vi är uppe på mascupen som det heter tills på onsdag, sen kommer vi hem torsdag typ! har nog inte tillgång till dator mer förräns jag är hemma, så hörs då!

PUSS ♥

Come on sunshine

jag skulle gå ut och lägga mig i solen som inte riktigt fanns, eller jo, men blåsten fanns där med. har istället laddat över fullt med ny musik som kan spelas ur lurarna när jag går en sväng, ja jag ska ut & gå.


puss

15 juni

sängen kunde tydligen ställa till besvär! för när jag väl har bäddat ner mig och sluter ögonen, börjar ett störande ljud. något som tjöt från köket eller nåt, tänkte att det skulle sluta, men icke. så gick in och väckte pappsen som fixade det. det var helt enkelt inte min dag igår.

nu tänkte jag gå ut i solen lite, vi lär väl inte få så mycket mer sol under sommarlovet, så lika bra att passa på!
puss

VILKET FLYT

kul att jag har köpt ett par jeans för 1099spänn som jag har kommit på att jag nog inte vill ha längre, de ligger kvar i påsen med prislappen på, men det är 4 dagar för sent att byta. kul att det bara ramlar in sms i pappas tele, för det jag själv fått, att jag var dryg, kunde jag lika gärna skippat. kul att jag är dissad. kul att jag precis spillde ut oboy över mina nytvättade mysbrallor. det verkar inte riktigt vara min dag idag. sängen kan väl ändå inte ställa till besvär?
NATTI

14 juni

fotbollsturneringen är spelad, skolavslutningen är avklarad, alla studenterna är grattade, och sommarlovet är äntligen här.
tjejerna i sagofén var grymma på fotbollen, bara det att målen inte riktigt gick att sparka in som de ville. men de kämpade på bra, jag har filmat osv. (se FB) vi på bänken fick underhållning av bästa sort, bra jobbat! sedan till skolavslutningen, som inte blev lika mycket fiasko som julavslutningen, men det var inte så långt ifrån. nästa år tjejer, ni vet vad vi sa! sista gången vi träffade ann, vi får en ny lärare till hösten. hon hade förresten bakat världens godaste tårta! på kvällen blev det ut & äta på piren med min bästa.
fredag & studenternas dag. led med dom, med tanke på vädret, men de var glada & fulla ändå. jag & evelina var på bäckadal och kollade när de sprang ut. sen på kvällen åkte vi in till stan och tjatade med dom! trevligt.

igår var det min sötnos födelsedag, vi säger grattis till josie! och det ska vi fira i veckan :)
syster & henke har vart hemma i helgen, så var med dom & deras kompisar ute & åt igår!

hörs senare,
/ t. dahl


9 Juni

kan visa hur en nöjd_tjej ser ut när hon fått milkshake från MAX!



praktiken gick bra, och det var en rolig dag med mycket att göra. gick även igenom herrklippning lite mer med min goa frisör camilla. köpte även med mig produkter från joico, återstår att se om dom är så bra som jag hört.
imorron ska vi lämna in våra datorer, sen får vi tillbaka dom efter sommaren, rensade på bilder, program, dokument, ALLT. så måste föra över allt till min andra dator som förmodligen kommer gå i crash.
fotbollsturnering imon, och jag är maskot för mina klasskompisar, får inte glömma kameran..
pusspåt

Bring me to life

humöret är inte på topp, men ska inte lägga min lilla energi jag har kvar på dig nåt mer. mitt liv består av viktigare saker.

i fredags var det lite party för mig här hemma, bara tjejerna! superkul och det blev lyckat, fick massa fint! tack mina underbaraste! vännerna är ju trots allt det bästa man har, det är iallafall mina vänner. lördagen blev det jobb med josie, sen firade vi jannike hos henne, sen drog jag vidare ut till johans 18-årsfest, riktigt kul. sov hos min bästa.
haft praktik idag, gick vid 15 för skulle ju till tandis. sen träffade jag evelina, adam & jesper på stan. blev bara lugnt, evelina är så jävla bra.

praktik imon med, 9-18..... = SOVA NU
pussnatti

LINKÖPING

underbart!
i fredags bar det av till linköping för den andra SM-deltävlingen. kanonväder och härliga människor som vanligt. myspys. använde mitt nya objektiv också, superbra verkar det, måste bara komma in i det lite mer. sen var det möte med teamet på lördagen också, tina blir teamfotograf (Y). elin kämpade på trots operationen 3 dagar innan, hon blev 4:a & 2:a! toni hade inte riktigt flyt med sig, och slutade 12:a och bröt andra hetatet, no comments... men, man lär sig av sina misstag, bara att ladda om igen. tina fick blommor av T också :)









Tibro nästa, jag är redan laddad, och kanske, kanske får jag och josie ett litet specialuppdrag, sånt gillar jag.
pussss ;)


4 Juni

ojojoj, jag har visst glömt bort mitt liv här. kan börja med att berätta att utflykten när jag fyllde år var lager 157, som jag trodde innan mamma sa att jag skulle ha regnkläder på mig, och trodde istället på dumme mosse. men tina iklädd regnkläder kom till lager 157 och sen visade det sig att dom hade 10-årsjubileum med mingel, alla kom i feta bilar osv. pappa skämdes för oss och gick till bilen. på parkeringen hittade jag drömmen...



 
här är några av mina presenter :) objektivet var ju givetvis den bästa..
    

  
mamma lillis tycker visst jag svär lite väl mycket, haha.

/ tina

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!