Prima ballerina

nyvakna men ligger fortfarande och myser under täcket, hihi. antar att min kille är ganska bakis då han redan igår sa att vi minsann skulle äta bakispizza idag ;) det blir nog en lugn söndag som väntar. juste, har ju glömt att berätta att vi nog ska kolla på en lägenhet i veckan :)) vi har första tjing på den så håll tummarna! nu väntar en god frukost med bröd från bageri :)


Joans en lördagkväll

yes, kvällen har vi spenderat på favvostället joans med fina anna & stoffe. de tre drack öl medan jag tog lite vatten eftersom jag körde vilket jag inte ångrar nu när vi ligger i sängen hemma. gick vidare till deras lya för lite kortspel och chips. älskar såna här kvällar, att umgås istället för att köra stenhårt & gå på krogen! nu är det sovdags, hihi. natti :)


Cupcake & strömavbrott

vi har precis fått tillbaka strömmen här i skogen efter att ha haft kolsvart i hela huset flera timmar en fredagkväll med endast 3 värmeljus... fick lysa med min telefon när jag gjorde klart mina cupcakes, men lyckades ganska bra ändå :) idag har jag och älskling 1 år & 10månader så det blev lite romantiska kärlekscupcakes! receptet är som vanligt leilas (classic cupcakes), har nämligen fått önskemål att lägga ut mer bakverk samt recept här :)
 
Photo: bakat lite cupcakes såhär på kvällskvisten på våran dag, nu är det sovdags, myspys :)

Ooopsie

experimenterade lite och blev inte nöjd med första färgen så vi gjorde om och de känns faktiskt bra nu :) har vart ljus så länge nu och de kändes bara tråkigt vad jag än gjorde... en klippning skulle dock vara på sin plats. vi är påväg till tim nu, har stannat en sväng i linköping där jag sökt ett jobb som jag verkligen vill ha så håll tummarna!! ikväll blir det thaimat, smaskens :) färgen gör sig inte rättvis på bild men tänkte att ni säkert är nyfikna så...


Impuls

ojojojoj.... impulsen tog visst över och jag har nu fått hjälp av mamma och min pojk att genomföra den... får se om jag kan visa mig bland folk!


Pajer

idag har fina Linn vart här! hon hade med sig god fika hihi :) nu väntar jag och Tim på att våra pajer ska bli klara, han har gjort köttfärspaj till sig och jag har gjort ost & purjolökspaj till mig :) sen ska vi ha mys med film och goggo! och jag har beslutsångest med mitt hår, har fått en impulsidé som jag nog måste diskutera med mina vänner först...


Egoboost

hola! lycklig tjej påväg hem. fick nämligen med mig min skatt hem och ska ta hand om honom tills han blir frisk och kan jobba igen. vi ska strax stanna o köpa lite frulle sen blir de käftis och därefter hem och mysa :) bästaste moster har lämnat en påse med hennes fantastiskt goda bullar till mig med :) nu ska jag läsa min nya bok "vinnare i din egen tävling" och egoboosta mig själv lite!


Min sjukling

min lilla pojke är sjukling. han har fått feber och ont i halsen, och imon måste jag åka hem... ska nämligen till käftis imorgon. efter så många veckor tillsammans med min pojk känns det jättejobbigt att lämna honom, de är han jag mår bra med och vill vara med jämt. ni tycker säkert jag är löjlig, men så är det. igår kördes DGN här i skogen och jag skulle va med och köra enduro vilket inte va så lätt med en liten hoj då jag kom en liten bit tills den fastnade, men de hindrade inte mig för jag körde ändå :) robin va så snäll och lånade ut sin hoj då "min" va hemma... på kvällen blev det vin och badtunna! nu är de en söt liten pojk som gosar med mig så godnatt!


Underbara älskling

idag har vart en bra dag. tagit en långpromenix med rolle för stackars vilmis hade ont i ryggen efter gårdagens motion i grusgropen. hunnit med att fika med min kära pojke med, och han är ju bara för underbar, idag har han överraskat med att köpt en bikini till mig ♥ (för vi ska bada tunna i helgen och jag har glömt min bikini) han är verkligen ljuset i mitt liv, han får mig att må bra och peppar mig alltid. nu är det dags att kika på hela sverige bakar med min man eftersom de är bland det roligaste jag vet :) sen har jag världens finaste vän, hannis du är verkligen underbar! puss ♥
 

Jag vet att jag kan

nu är det ganska exakt ett år sen. ett år sen det började. det känns i kroppen, den kanske minns det? jag vet iallafall hur jag ska konfrontera och hur jag göra för att nå framgång. dags att sätta in dom gamla rutinerna igen. börjar med att läsa en bra bok och sen ska jag ta en långpromenad med vilmis. det kommer bli en tuff period, men jag vet att jag kan, jag vet det.
 
mihmet credo / T.
 


SM-AVSLUTNING VÄSTERÅS

nu är denna crossäsongen över. till en början är det alltid skönt, men efter ett tag när man verkligen inser att man inte får träffa alla på ett halvår och inte vara på banorna förrens dess är det inte lika kul. vilka underbara människor man har runtomkring sig, vi är som en enda stor familj. jag är jättenöjd med detta året och det har vart kul att följa toni & fredd i deras team samt peppa min underbara pojkvän.
 
i söndagens första heat började brorsan med en startkrasch. som alltid springer jag allt jag kan för att se att de mår bra, vilket han gjorde. tim körde inte riktigt så bra som jag vet att han kan och slutade på en 14:e plats. mellan första och andra heatet var det dags för toni, fredd & thom att hoppa ramp...... detta har jag vart så jäkla nervös för. som tur va gick det bra för dom och toni gjorde ingen backflip efter att promt ha lovat lillasyster att inte göra det :)
i andra heatet gick det skapligt. tim körde grymt mycket bättre men slutade på en 13:e plats. det ska han vara nöjd med och det resulterade i en 11:e plats totalt i svenska mästerskapen. toni va långt bak i starten och la sig sen i en kurva och bröt detta heatet. jag är glad att mina pojkar är hela och robin va det ingen fara med heller! avslutningen i västerås blev så himla bra om man jämför med föregående år. tack alla ♥
 

Lördagen i Västerås

godmorgon!
gårdagen gick bra, Tim kvalade in på en 9:e plats efter en vurpa och Toni tog sista kvalplatsen. stackars Robin kraschade dock så jag satt hos honom innan hans mamma kom och åkte med i ambulansen. som tur va gick det bra med han :) igårkväll va det show här och det va de sjukaste jag sett på lääänge! tänk er en skitstor badtunna där 3 galningar kör runt på hojar från typ första världskriget. Dom kör liksom på väggarna utan att hålla i sig och ja herregud... idag är jag jättenervös... min bror ska äventyra i pausen med att hoppa ramp också, sen direkt ner till startgrinden och köra heatet... jag är redan nervös så det räcker, så håll tummarna kära ni <3


Nervös och stackars älskade mamsen

framme i Västerås och det är svinkallt!! sitter i husbilen och sällskapar min stackars lilla mamma som har jätteont i magen. säger hon att hon har ont då jäklar vet man att det är illa. hoppas det släpper annars får vi åka in. efter förra året kommer det alltid att vara jobbigt att vistas på denna banan. då lämnade 15-åriga Johan oss här och det va fruktansvärt. jag är glad bara mina pojkar är hela, resultaten är skitsamma även att man självklart hejjar på dom. det gör inte saken bättre att min bror ska äventyra i helgen... snälla ni, håll alla tummar ni har för att detta blir en bra helg... världens bästa josse är här också! :))


Cirkus...

idag är det fredag för mig! sista dagen på jobbet och det känns jätteskönt. har nämligen jobbat heltid nästan flera veckor nu och eftersom det va så längesen jag gjorde det så är jag ganska trött. så ikväll ska vi dricka vin och äta pizza! redan nervös för helgen med (vilket har sina anledningar) och dessutom med tanke på förra året... nu känner jag att shoppingbegäret skriker lite och jag tycker faktiskt jag är värd att unna mig något kul :) piggade till naglarna med en blomma idag!


God kväll!

somnade på soffan några timmar och vaknade nyss. skönt och välbehövligt! lägenheten vi tittade på i söndags va jättefin. dock behöver vi inte så stort och dessutom inte så dyr hyra, så efter mycket velande och funderande bestämde vi oss för att tacka nej. nu är det bara att hålla tummarna för nåt nytt! duktig kille har jag med som vann två heat i söndags och 4:a i ett :) laget vann stort! imon blir det myspys på jobbet, Jenny och Maria bjuder på kraschmiddag och efterrätt :) nu ska jag mysa ner mig med min pojke. natti!


Jag saknar

ikväll saknar jag mina fina vänner. när jag jobbar borta och det är cross osv på helgerna är det svårt att få tiden att räcka till. men ikväll saknar jag framförallt denna tjej som alltid finns i ur & skur och som ligger mig så varmt om hjärtat. det finns inget ont i henne ♥
 

Bröllop, Gaga & dagens

blir tokig på blogg.se appen, den funkar som vanligt inte, någon mer som har problem!? fick springa ut till bilen och hämta datorn och jag är så jävla mörkrädd så ni anar inte, tänk på det när ni läser detta! men kände att jag behövde gottgöra min dåliga uppdatering lite ;) och oj vad jag har glömt bort mig, jag läser mina vänners bloggar men glömmer bort min egna, haha! iallafall, Lady Gaga va GRYM, och ni som inte va där missade verkligen nåt. hon steg så mycket mer hos mig efter förra fredagen, vilken jäkla tjej, och hon visade att hon inte är mer människa än någon annan. bröllopet för fina kusin och hennes bernhard var underbart, god mat och trevliga människor, bilder kommer när jag fått från sis. brudparet hade dessutom skrivit några meningar om varje gäst, och den om min kära bror slår ju allt, hahaha!
 
annars då? jo jag jobbar och står i. en vecka till väntas där innan det bär av hemåt för lite jobb. igår åkte jag hem till underbara jönne igen. inget illa om mina svärföräldrar, men att bo hos någon annan flera veckor i streck kan ibland bli ganska påfrestande, speciellt när man inte riktigt delar samma filosofi. jätteskönt att få träffa mamsen & papsen med, saknar dom så! imon åker jag dock mot motala där tim tävlar, och på kvällen ska vi titta på lägenhet, iiiiiih! håll alla tummar ni har för vår skull. ni anar inte hur mycket jag längtar tills den dagen jag kan säga att en lägenhet är vår!!!
 
idag har jag verkligen ägnat dagen åt mig själv. hade massor att pyssla med och har tillbringat nästan hela dagen i den del av huset som betyder så otroligt mycket för mig, jag har verkligen världens bästa föräldrar ♥ nu ska jag fixa naglarna lite innan mina föräldrar+bror kommer hem från götet. PUSS!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!