<3

min käraste bror räddade min dag! när man har en riktigt pissig dag och är depp, precis som jag hade idag, och så dyker det upp ett paket till "TINA DAHL" på posten... hur glad blir man inte då? hade inte ens en aning om det.
fick paket från min bästaste bror, han hade beställt hem visitkort åt mig som jag velat ha! visserligen ska han designa om dom, men det paketet...  det kunde inte ha kommit mer lägligt än så..




och såhär snyggt blev det med hemmabion i mitt rum:


pusssss


31 Augusti

jobbade 7,30-11 idag, inventering. sånt tycker jag är kul, men det tycker ingen annan.. började 12 och har fortfarande samma lektion, svenska B. tror inte jag behöver säga vad jag tycker om det.

om 3 veckor drar vi....... ska bli så jävla skönt.
det är lite pissigt just nu.


Det va en gång en RÖV

hahahahaha
josefin hade lite svårt att skilja på Å, Ä, Ö när hon var liten...
så när hon trodde att hon skrev en berättelse om rävar, så skrev hon om rövar istället.
läraren; oj, nu blev det nog lite fel josefin...

haha, min stjärna det!


;)

säger bara JA, jag vågade..

ska åka in till jobbet nu, hörs!
ciao


SUGEN

ja, jag är sugen, jäkligt sugen. (berätta nu vad ni tänkte på!)
men jag menar inte så, faktiskt.
egen hårvård i skolan imon, är sugen på att göra något annorlunda, fan det blir ju antingen brunt eller blont jämt, med samma längd.
men, jag vågar nog inget annat?
ska prata med lärarna imon, hoppas på bra råd.
för jag vet en snygg frisyr.. jag vet många, men.....
.....vågar jag?

27 Augusti

vi har precis hängt ut ur fönstrerna för att se våran lärare när hon träffade hennes nya kille från götet. blev lite pussar och alla vi; naaaaaaw. haha, vi har kul. linn står kvar fortfarande ;)
idag blire nog hem och klippa brorsan, ska fixa lite annat också. övningskörningen är lite vilande eftersom jag har träningsvärk i benen, haha JA det har jag. har tryckt alldeles för hårt på pedalerna....

bild på dessi & mig från vätterfesten.. SNYGG


PUSS

DET ÄR JU VÄRSTA SURROOOOUNDLJUDET!

haha, pappsen kopplar in min nya hemmabioanläggning. då kan jag spela riktig musik sen, lyxigt, de kostar att ligga på topp. toni ringde precis, han är snart hemma, så ska väl byta ett par ord med han innan läggdags. imorron äre engelska & något med frisör, slutar 15.
kan inte hjälpa det, kollar ifall du är inne på msn, varenda sms jag får sveper tanken förbi, tänk om det är från ... men icke. ibland blir jag matt på mig själv, att jag inte tänker innan jag gör något.

ska hjälpa pappsen nu
puss

STÄDNING

måste röja upp lite i mitt rum, ser ut som fan rent ut sagt. har städat upp alla kläder som låg över hela soffan, hängt alla halsbanden i ordning, & nästa projekt är damma lite, måste göra det innan vi ställer in den nya hemmobion som jag köpte idag =) bäst jag fortsätter
 ciao!


25 Augusti

löningsdag idag, hur gött som helst. imon ska jag gå och köpa ett nytt hemmabiosystem till mitt rum, för det jag har nu sjunger på sista versen. sånt kan man göra när man tjänar kusing. och det känns bra att jag köper sånt själv, tar dock med mig pappsen så han kan kolla så att jag inte köper någon skit! ska straxt åka in till stjärnan på bilden som äääntligen är frisk, stackarn. ska ta hand om henne och sen sover jag där!

        















puss!

KLIRR I KASSAN

så fick tina 800spänn att stoppa rakt ner i fickan. sålde cykeln utan problemas. och som grädde på moset får jag fetinglön imon. har hittat lite saker jag måste köpa, annars blire in med allt på sparkontot. är lite sugen på en mac, men frågan är om jag verkligen behöver en sån.. den som lever får se. imorron ska vi styla ettorna i håret, sen bestämma gemensamma ordningsregler med dom, kan ju sluta hur som helst, haha.

natti


Back to school

första dagen avklarad. fick nya saxar, nya hölster, kammar osv. och ettorna får ta över våra gamla.....! rätt OK schema också, sovmorron måndagar och slutar 11 onsdagar, alla andra dagar 8-15. va inne på a6 med linny en sväng, fikade och shoppade en go mjukisdress och en ögonkräm på make up store. lönen som rullar in imorron är ju inte fy skam heller.. sen övningskörde med mamma till taberg och fixade ett till bankomatkort åt mig.

sitter och äter glass, och tror inte jag tål de? för varje gång svullnar mina läppar upp likt ett par siliconpumpade. kanske måste sluta äta glass helt enkelt, och börja motionera mera. ska tänka över saken. la ut min cykel på blocket igår, och kunde nog fått mer för den. ska komma en och kolla på den snart, så innan dess måste jag ut och tvätta den, hur jobbigt är inte det? juste, men värt 800 kanske.

ciao

Sista kvällen detta lovet

har jobbat hela helgen, har jobbat varje dag sen i måndags, så jag är trött. men jag trivs! jobbade med matilda idag, och sen diskuterade vi det nya schemat. samtidigt som jag säger att jag tycker jag fått för lite tider så tycker hon att hon har fått för mycket. så hon sa att jag kunde ta alla hennes 11-18 helger. LYCKA. jag blev asglad för att jag fick fler helger, och hon blev asglad för att hon slapp dom. hur bra som helst! vi är ett bra team =)
saknar min josie och jag som vart så orolig för henne innan jag visste vad det var. om jag inte jobbat i helgen hade jag tagit mig till skövde, men fick ingen att ta min tid på jobbet.. kryis gumman!

skola IMON. ska bli skönt att komma tillbaka, blir som avslappning eftersom jag jobbat så mycket under lovet. vet att vi börjar 9 och slutar innan lunch imon. ska bli kul att se alla nya ettor, och på tisdag ska vi styla dom i håret.

nu ska jag ta fram godispåsen och kolla på film, slumdog millionare. sen fixa lite inför imon, sen bädden.
ciaoooo

21 Augusti

sov ut för sista gången detta lovet. har en liten ego-dag idag. tog en riktig sovmorron, god frukost, färgat+nopprat brynen och nu sitter jag med en ansiktsmask. tänkte jag skulle testa den nya kajalen sen med, dessi tipsade ju mig om den! risken finns att det ser förjävligt ut med tanke på hur ljus jag är i håret just nu. men ska nog fixa till det!

börjar jobba 14 och innan det ska jag hinna fixa iordning mig, äta och eventuellt gå en runda!
ciaooo

BLONDIE

jobbade glidarpass 9-13 idag, bara för att jag skulle till tandis 13,30. sen träffa evelina och det blev en tur på stan. fick inte med mig något mer än en eyeliner på burk, men den gick på 200spänn. sen fikade vi som ni förstår... sprang förbi salongen och hejade på alla frisörer, de är för goa. sen köpte vi hårfärg... skulle bara lägga i utväxten, men vi tänkte att vi drar i lite på längderna, och.... det blev på tok för ljust. jag envisades med att ha blekningen i längre, så får skylla mig själv. jag som inte vill va sååå jätteblond längre.

såhär söta va vi för några år sedan..........


måste säga grattis till kusinvitamin lina som skaffat lägenhet med!
jobbar 14-19 imon så tänkte ta mig en rejäl sovmorron, och sen ha en riktig ego-dag. ska ringa syster nu!
puss

19 Augusti

jobbade 6-15 idag, det sved när klockan ringde imorses. men jag tog mig till jobbet och bakade. hem och åt, sen kom mamma hem och då blev det övningskörning, och när mamma tröttnade åkte vi hem och bytte ut henne mot pappa. har nog åkt på ryggskott eller nåt med, de bara högg till i ryggen innan och nu går jag som en gammal kärring. fick visst ingen mer dags ledigt på lovet, va bara ledig måndag denna veckan.. jaja, behöver pengarna så!

imon blire jobb, sen tandis och sen träffa fröken söt (evelina).
pussnatti


ÖVNINGSKÖRNING

tänkte bara meddela att vi, eller jag tog hem mig och mamma utan några som helst problem! direkt efter jobbet kände jag suget, och ringde mamma. så vi åkte utåt barnarp en sväng, tur att inte fler va ute, haha, nejdå. det börjar släppa nu, och jag som ville ha en automatväxlad bil har nog ångrat mig - det är ju döhärligt att växla.

jobbar 6-15 imon, sen hem och fixa en massa. fick ett trevligt mail från min kära syster med, är lite nyfiken på hennes idéer :)



sova nu, klockan ringer 04.46 (kan aldrig ställa klockan på prick någonting)
natti

God Kväll

har precis mailat lite bilder till elin. imon måste jag maila bilderna till teamet också. filip vann ju sitt livs första SM-heat i helgen, så bilder finns det gott om. är dock inte så nöjd med helgens bilder. filmade förresten lite när det var klippning i tältet i lördags, och fick även med när jake beatboxade, ska se om jag kan ladda upp det här såsmåningom.

 

jobbar painpasset imon, 10-19. sängen väntar.
godnatt

Lager 157

har haft en riktigt mysig dag med mammsen. så fort vi lämnade huset frågar hon mig om jag vill övningsköra en stund. fick sticka in på preem och handla en till skylt, och sen på´t. herregud, jag som nästan bara kört pappas automatbil. men det gick bra med mammas bil med, körde nog halva vägen dit, och halva hem. det kändes riktigt bra. ska nog köra lite till med pappa ikväll. handlade inget speciellt, fick med mig en tröja. träffade hanna och vi sprang på varann hela tiden, go tjej detdär, vi förstår verkligen varandra :)

nu ska jag sätta ut min cykel på annons, sen kolla på bilar (!) jag är astaggad till att spara, för jag ska ha en fin bil, annars kan det kvitta. all min lön hamnar på sparkontot, så får jag bara leva på studiebidraget på 1500spänn varje månad. målet är ju en sånhär, fast vit:


pussciao

FINSPÅNG!

hemma. kan sammanfatta helgen med; fredag jobba, baka, packa, till finspång, chilla med josie, team8 och hans kompisar på kvällen, sova. lördag kval, toni 4:a, in till "stan", chill i tältet, klippning, chill i buss med några, sova. söndag vakna, heat, nervös tina, toni 12 i båda, fota massor, tina special, ta ner tältet, HEM.

bilder kommer. imon ska jag och lillis till lager157. min idé att jag och mammsi skulle hitta på något kul, och konstigt nog, blev det shopping... ;)

förvånad, förvirrad, förtjust?

@ Uddevalla

hampe & co kom och hämtade mig hos min syster igår, sen åkte vi vidare till uddevalla, hem till filip en sväng, & sen skulle tokarna bada. sen var det träning på glimmingen med ett gäng. toni kom även dit, och sen åkte jag med honom hem till honom och elin. elin var så söt och hade fixat tacos & jordgubbar&glass åt oss! och idag har elin och jag vart en sväng på torp och shoppat lite =)

måste kila till tåget nu!
ciaooo

MADONNA IS IN TOWN!

MADONNA var grymt igår, det var mäktigt, men på något sätt känns det som om det var något som fattades, men jag kan inte sätta ord på vad. beundrar verkligen henne, 50 bast och rör sig som hon vore 20. hon är grym, det kan ingen ta ifrån henne! vi var ett jättehärligt gäng; evelina, toni & elin, sofie & henke, helén & rikard. och en tjej kom fram och berömde mig för min madonna-tröja, och när jag berätta att jag köpt den på hm blev hon helt exalterad!





var en sväng i borås i fredags och eftersom syster jobbar där åkte jag med henne hem till gbg. på kvällen blev det 5-kamp på liseberg & sen gasten med syrran, henke ville inte. jag och sofie häll på att dö av skratt där inne!
lördag blev det ut till smithska udden och ligga på klipporna vid havet och steka. köpte med oss frukost och fika sen mös vi där! på kvällen var sofie & henke bortbjudna, så jag åkte till mathias där de förfestade osv :)

ska vidare till uddevalla idag och hälsa på toni & elin! stannar tills imon tänkte jag. så bäst jag fixar iordning mig, för sen kommer hampe & co och hämtar mig. idag blire crossbanan men det har jag ju inget emot som ni vet ;)

hörs imon då!
ciaooo

ÅTERTRÄFF ;)





igår var de här brudarna hos mig. tjötade och åt, myspys. bilderna är flera år gamla, men vad gör det?
puss

BRING ME BACK TO LIFE

jag blir ceeeepe på dethär. den här lilla incidenten (som för mig är rätt stor) kunde jag lika gärna vart utan om det nu blev så ointressant. jaja, jag tänkter inte höra av mig, men fan vad jag vill...

R.I.P till tinas boysenliv

godnatt.

HELT ENKELT INTE GUDS BÄSTA BARN

jag är fetdissad. och hur kul är det på en skala1-10? 0,00. det kommer rinna ut i sanden det här med, bara för att jag är så jävla korkad. gud tycker inte om mig helt enkelt. förlåt gud, peace, peace & peace.

jobbar painpasset imon 10-19. kanske ut och gå en sväng sen om jag inte är för trött.
några av mina senaste inköp följer...

  


ÄLSKLINGEN


hur snygg som helst, och den ska jag ha på mig på söööndag på KONSERTEN!
puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!