@ Uddevalla

hampe & co kom och hämtade mig hos min syster igår, sen åkte vi vidare till uddevalla, hem till filip en sväng, & sen skulle tokarna bada. sen var det träning på glimmingen med ett gäng. toni kom även dit, och sen åkte jag med honom hem till honom och elin. elin var så söt och hade fixat tacos & jordgubbar&glass åt oss! och idag har elin och jag vart en sväng på torp och shoppat lite =)

måste kila till tåget nu!
ciaooo

Kommentarer
Hanna

ja vet det känns mycke bättre, och med tanke på att du känner honom också o vet vad du pratar om :) det är ju just det, har så himla svårt att släppa den killen och vet inte varför! förra crosstävlingen vi va o kollade på bestämde jag mig för att verkligen INTE kolla efter honom, skriva till honom eller berätta för honom att jag var där. för ja vet att träffar ja honom så är det tillbaka igen. o de första jag ser precis framför mej, jo där står han på toakön där man är tvungen att gå förbi.. försöker gömma mig men eftersom min familj tycker så mycke om honom o är tvugna att hälsa så slipper ja inte undan kramen från honom :( o där e man fast igen. men nu för tiden känns de mycke bättre! får hoppas man inte stöter på honom mer, haha!

nej de blev på bäckadahl tillslut, valde jb också men ja krånglade så mycket så vet inte riktigt vad som hände där i slutet :P

tack för din omtanke om det med honom btw, jätte gulligt! de gör det verkligen bättre när ja får höra sånt :)!

2009-08-11 19:01:43
URL: http://hannaajosefsson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!