Brumbrum

vart ute och gasat lite på lillskrutten ikväll. Tim hade en kompis här som aldrig kört cross så dom körde av sig lite med :) imorgon jobbar jag några timmar innan det blir helg och gaga!!! och se så fint rummet blev :)) före & efter!


Jobbelijobb

jobbat idag och efter jobbet tog jag mig i kragen och skrev klart mitt cv. sen har vi bara myst, nu ligger vilmis och jag i soffan och Tim betalar räkningar.. vi ska försöka få lite ork och måla klart det sista! kommer bli såå fint :)


Vissa bryr sig mer, andra mindre...

jaja, har iallafall världens bästaste pojk. han gick med på min idé om att måla och tapetsera om hans rum. kommer bli så himla fint, så imon ska jag in och köpa målarfärg efter jobbet. vill bara flytta nuuuu, är det någon av er som har kontakter på lägenhet i Linköping så säg gärna till, ni anar inte hur lyckliga ni skulle göra oss!!


Fröken sjukis

är hängig idag med, kanske är min tur att bli sjukis nu.... egentligen skulle vi ut i norrköping idag men de har man ingen lust med när man är febrig. istället får det bli lugnt och myspys. susanne har gjort veggiepastasallad till mig så ska ta mig en skål och sätta mig framför tvn inbäddad i en filt. snart kommer mitt hjärta hem.
 
bjuder på en bild på mig och bästaste vilmis :)
 

Hängig tjej

yes, antingen är det den råa höstluften eller så är det allt jobb, operation hos käftis och allt som vart i veckan som gjort mig lite sjukis. tur jag är hos min pojke så han kan mysa med mig och ta hand om mig! vi va och tog bort hans stygn idag, ett jäkla jack är det.. dessutom passade jag på att ta min sista twinrix så jag är vaccinerad i 20 år framåt :) nu ska vi gosa ner oss under täcket, jag fryser!!! /tomorrow


Beautiful morning

godmorgon på er! uppe tidigt idag och ska jobba lite. det gick bra för min pojk, inget va av men han har fortfarande väldigt ont. igår va det min tur under kniven, opererade lite hos käftis. men med bästa sälliset plus att jag fick lustgas så kändes det ganska bra ;) later!


Älskade hjärta

har tillbringat nästan 4 timmar på akuten med min älskade pojk som kraschade på serien i arlanda idag... spräckt ögonbryn, ont i axel och ben. nu har dom sytt ihop han och tillochmed jag som inte är så känslig blev yr när jag nyfiket kollade på när dom sydde... huvudsaken är att han är okej och jag ska ta hand om honom som bara den. värsta tävlingen hittills då 6 ambulanser och 2 ambulanshelikoptrar kör skytteltrafik till och från sjukhuset. nu väntar vi svar från röntgen och hoppas på det bästa. älskar dig så otroligt mycket!!!


SM FINSPÅNG

näst sista SM:et är nu avklarat, och jag säger som alltid, bara mina pojkar är hela är jag nöjd. brorsan slog dock i armbågen och axeln på kvalet i lördags och la sig såklart ännu en gång på den på träningen igår. inget allvarligt men han hade ont och kämpade sig igenom första heatet. Tim körde sådär i första och slutade som 13:e. till andra heatet taggade jag till han och han slutade 8:a vilket är kanon. åkte med mitt hjärta hem då jag jobbar här i veckan med. skönt med så mycket tid tillsammans :)


Fläng och släng

borde egentligen sova men ägnar en snabbis åt er! bor för tillfället i min resväska och har gjort det den senaste månaden. jag klagar inte, bara att det blir så förbannat stressigt att hinna med allt och alla... jobbar på tims mammas jobb just nu, och gör jag inte det är det annat jobb. men vi har ett mål och därför bortser jag från att jag jobbar från tidigt på morgonen till sent på kvällen och är så slutkörd att jag nästan somnar ståendes, men vet ni ? det känns ändå bra och det är de viktigaste :) inatt får jag sova utan mitt hjärta, istället snodde jag med mig hans t-shirt som jag ligger och snuffar på. imon ses vi igen och då åker vi till Finspång för näst sista sm:et... PUSSNATTI


Semesterpaus

har visst lagt bloggen åt sidan vilket va ganska skönt, men nu tänkte jag komma tillbaka :) har haft världens bästa semester med världens bästa kille. vi har vart runt i Dalarna, Stockholm och grönan, Liseberg och Göteborg, Marstrand, Ängelholm, Mellbystrand och Falkenberg. helt underbart och vi har sovit i bussen som förra året, bott på camping och bara haft det bra :) denna veckan va det tillbaka till verkligheten, har jobbat på macken och vart uppe vid 05 varje dag, samt jobbat till sent på kvällarna. idag va jag ledig och är nu hos min pojk (som jobbar), tog mig en sovmorgon idag. ska upp och fixa sen åka till banken. see u later :) (detta skulle publicerats förra veckan...)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!