31 Mars

haha, kom på att jag glömde berätta om min lilla incident igår. när jag hoppat av bussen hittar jag inte min plånbok! och linnea hjälpte mig att leta, men vi kom fram till att jag tappat den på bussen. helvete liksom. hade det inte vart för att linnea sa att bussen vände, så hade jag nog vart utan plånbok! hade sån jäkla tur att ingen tjuuuv smitit på bussen, så jag kunde hoppa på och hämta den efter några minuter när bussen hade vänt. smart tina.

idag har jag färgat hår osv. på praktiken. hade en egen kund som jag stylade, färgade och så, superkul! och det roliga är att de litar på att jag gör rätt, kan ju vara lite farligt ;)

har förresten lämnat in min telefon på lagning, så nu har jag en supersnygg, min pappas, allas dröm. ska visa den på bild, promise. så är det svårt att nå mig vet ni varför!

nej, sängen väntar!
puss

Praktik

praktiken var kanonbra idag faktiskt. fick färga en killes hår, schamponera kunder, svara i telefon & boka tider osv. jag fick dock lite kritik för att jag aldrig tar några raster, de tyckte iofs det var bra att jag höll mig ute i salongen, men liksom, är man på praktik känner man ju inte att man vill gå & sätta sig i lunchrummet direkt, eller?

några telenorgrabbar försökte lura på mig nytt abonnemang och sånt innan, stog och pratade i nästan 30min med dom, sen kläckte jag att jag inte ville ha nåt, haha! dom blev rätt lacka. men vafan, de lät mig inte gå.



nu blir det sovdags, praktik imon med.
puss!

Veinge Vårsatsning

helgen var väl rättså bra, men den kunde vart mycket bättre. vi kom ner i lördags, jag & pappa premiärade husbilen. sen kom toni & elin senare på kvällen. jag satt i effectumbussen och pratade lite, saknade dock min josie där. sen blev det sovdags. idag var det tävling. elin vann båda sina heat, överlägset. toni gick det sådär för, han blev 11 i första och 9 i andra, efter 4 vurpor.

förövrigt kan jag berätta att jag lärt mig dricka kaffe (!) eller, inte helt svart, men latte och cappuccino. jag som hatat det, men efter jag & evelina fikade förra veckan har det vänt. fick tillochmed be toni stanna och köpa kaffe på vägen ner, och idag har jag hällt i mig 3-4 koppar! dock delvis för att jag var nervös......

har praktik hela veckan, jag syter lite för det. jag är allmänt depp just nu, och jag saknar sånt jag inte borde sakna...

puss

28 Mars

jag överlevde spinningen! jobbigt var det, men rättså kul ändå!

nu har jag packat klart och pappa är helt desperat för att åka, så jag antar att vi får höras söndag kväll när jag är hemma! finns på mobilen, det vet ni! tråkigt inlägg, men för pappas skull, så måste jag avrunda!


puss!

27 mars

mitt i packningen, och som vanligt kvällen innan. men jag har ju en lista med massa saker jag ska ha med till varje crosstävling, så det är bara att pricka av den..
kan förövrigt berätta att frisörprovet idag gick hyfsat, men matten däremot... gick bättre! glad jag blev när flanders gav mig ett MVG! bra tina!
imon är det spinning på friskis på morronen, sen vid lunch-tid ungefär bär det av till veinge & crosstävlingen. ska försöka hinna med ett inlägg innan jag åker, om jag lever efter spinningen vill säga.

puss & godnatt
/ T.

ÄLSKLINGAR!!!!



BIG love.

HV BLÅ I MITT HJÄRTA!

grymma de var! jag, toni och pappa gick in till grannen och kollade sista perioden, 6-1, det är inte illa. jönköpings stolthet alltså. imorron är det match igen, och vi hoppas på att de sänder på 5:an så jag med kan se..
kom med den brilianta idén att ta med evelina och simma imorron, jag är ju ledig, och hon slutar tidigt. bra av oss. måste plugga med, fifan vad mycket text det var till provet. sen packa. mycket nu....

puss då!

Våffeldagen

ni har väl inte missat det hoppas jag?
vi ska äta våfflor ikväll, men blev lite sugen att åka till linda på hotelet och äta hos henne =) dock är det inte så kul att åka själv, och evelina kunde inte heller. & de andra ska till chili thai, jag dissade faktiskt det idag.



nu ska jag iallafall ner mot stan, sen får vi se hur det blir!
puss

Eeey, boys

fröken dahl är trött kan jag meddela. blir ingen uppesittarkväll ikväll inte. nej, någon gång efter bolibompa blire läggdags! nej, men nästan bud på det faktiskt. gött förresten att vi slutar 11 imon och är lediga på torsdag! sen ska jag spinna på lördag, tidigt innan vi åker till veinge. tro det eller ej, jag ställer upp för laget så att säga ;)

puss

24 Mars

siste dagen innan löning, behövligt. hade MINUS 89kr på mitt konto igår, det förklarar ju varför inte mitt kort funkade på max i lördags, som tur var hade ju linn resurser, haha. men, jag äger ju faktiskt mer pengar, dock på mina sparkonton till min framtida dodge och så, så dom räknas inte ;)

igår färgade jag mammas hår, och linn fick slingor av J & A. sen blev det hockey hemma hos linn, pizza med. ja, vi är tjocka. mamma blev ganska lack när jag hade lagt bilnyckeln i jackfickan hos linn, så hon körde hem utan den! men, det
ordnade ju sig.

helgen kommer bli kanon :) årets första tävling och jag är såååå tagg.



puss!

22 Mars

vi var hos sandra igår, brudarna bara, och det är alltid kul, tack sandra! sen in till stan, träffade några "norska" tjejer, haha. sen skulle vi få skjuts av tommy till max och sen hem, men när vi satt i bilen på tändsticksområdet där det var zigenarfest och alla hade enorma glittriga klänningar (ni fattar) så vevar erika ner rutan och frågar en zigenardam:
- hej, guuud vilken fin klänning du har! (ingen ironi alls!!)
- tack så mycket :) :)
- vart har du köpt den?
- i norra irak.

haha, jag höll på att dö i baksätet. ni fattar inte hur kul det var, du är go erika!



♥  ♥  ♥

har vart på husvisning i området brevid mig precis. inte särskilt impad av huset faktiskt, menar, inte för 2,5 mille. måste göra klart min bild&form uppgift nu, sen kommer josse hit. sen kommer toni & pappa med, de har vart på träningsläger i helgen, jag ville ju hängt på. det blir iallafall våfflor, beck och mys.

puss


I don´t wanna play

har dansat en bra stund nu, väntar på att bror min ska komma hem. då ska jag säga att jag såg honom på bild på biblioteket idag (!) vi hade tänkt att gå ut och äta ikväll, bara toni och jag. men som så många andra gånger finns ingen tid till det, och det sket sig även idag. han ska på träningsläger imon, så jag får väl hjälpa han att packa, så vi kan kolla film eller nåt sen.
imon är det jobb på schemat, har morronpasset, så bara till 11 dock. sen blire nog upp till a6 och köpa mina underbara skor. följer dom med hem så lovar jag bild.

see you!
/ T.D

Just close your eyes (!)

sitter här och försöker fördröja tiden lite. egentligen fattar jag inte varför, bättre att hoppa ner i bädden och hoppas på att man slocknar. men istället ska jag sitta här och göra massa onödigt.
fotokursen var väl inte särskilt givande, mest pensissar där, och jag visste redan det mesta, men kul ändå. vill bara ut och fota brorsan nuuu! första tävlingen nästa helg..........!

godnatt på er! ♥

Datakunskap

vi har snart redovisning, jag hatar redovisningar. men vi skulle iaf bara ha halvklass, men ändå. jag har inga problem att tjata annars, som ni vet. men med så många ögon på mig blire lite värre.

ikväll ska jag och mamma på fotokurs! ska bli askul, hoppas det ger något bara. sen kommer amanda och sover hos mig =)


foto: tina

puss!

Special for YOU







vi är hårda, vi bjur på dom!


Vårväder

vilken härlig dag. våren närmar sig med stormsteg hörni! slutade 11 idag, och så fort jag kom hem bytte jag om och gick ut och satte mig på altanen invirad i filtar. somnade en stund i solen, behövde nog det. jag sitter fortfarande ute, har gjort det i nästan 3 timmar nu. börjar dock bli dags att gå in, för solen går ner bakom träden och det börjar bli kallt.



imorron är det redovisning & idrott, sen ska jag & mor iväg på kurs!

puss

18 mars

på engelskan gör vi aldrig något arbete, just nu har vi önsketime. vi går klassen runt, så får man spela varsin låt ;)

skulle ha jobbat efter skolan, men känner att det blir lite väl stressigt.
igår va vi i götet med klassen, askul. vi var på grazette och kollade när de gjorde schampo osv. sen fick vi välja med oss 3 produkter hem! kanon, för annars skulle jag gått och köpt dom!



puss

BECK

kollar beck och äter för tillfället. är lite orolig för våran muntliga redovisning imon. men det ordnar väl sig, i guess.

nu börjar det igen, så måste kila!
puss


Go down

seg söndag. kan bero på att jag var hemma 03,23 inatt. igår var vi i bottnaryd och firade cicci, jättekul till en början, sen gick det utför. jävligt onödigt, men hoppas du fick en bra kväll ändå cicci :) träffade massa gamla goingar som var längesen man såg, alltid kul! albin var så snäll och skjutsade hem mig, evelina och grabbsen.

har nyss klippt toni, kände mig lite säkrare än vanligt, men man vet aldrig. skenet kan bedra. sen hade jag tänkt att övningsköra lite idag igen, sen har vi jättestor redovisning imon som jag måste öva till. sen beck.



hörs senare!
ciao


No pain

direkt från josses place:

vi sitter här, med ansiktsmask, tjötar, äter korv... ja, trevligt äre. skrattar gör vi med, men det förstog ni nog.
max var jävligt gott innan, dock är mina coola_kompisar amanda och josefin lite klena. de orkade inte dom extra pommesen och glassen som slank ner så lätt hos mig, fattar inte det.

imon ska jag övningsköra, och jag är redan taggad. är det bara jag som tycker det är asroligt eller? helt sjukt. måste öva lite, så jag inte kommer med i sveriges värsta bilförare, det vore ju lite pinsamt. sen blire ut till cicci och fira henne på kvällen, underbart!

nu blire massage, förstår om ni är avundsjuka.
puss


12 Mars

igår var jag & fröken höglund i borås. mamma var så snäll och skjutsade oss. väl där gick vi till syster som jobbar på huvudkontoret på gina tricot. vi skulle vara med i en panel kan man säga. berätta vad vi tyckte om för underkläder, vad vi skulle köpa osv. sen fick vi kolla accesoarerna med. jättekul var det, tack syster! vi fick även med oss lite underkläder hem, som tack för att vi ställde upp - men det gjorde vi mer än gärna =)

i tisdags skulle jag ta fram dansen igen som legat på hyllan ett tag, tyvärr. men det blev inte som vi tänkt oss, synd. dessutom vred jag till mitt knä, så nu går jag lite som en gammal gubbe. mamma kommer förmodligen skälla ut mig för att jag inte lindade mitt knä imorse, men nej, vill inte ha massa bandage och skit.



kanske ske göra någon nytta på datakunskapen.
puss, ciao, adiós!

Taggad

kul att jobba idag, men det blev mycket prat & skratt, så det kan vart därför =) pappa hämtade mig efter 19 någon gång. igår övningskörde jag förresten, satan vad roligt det var, jag är helt såld, haha. askul. fattar inte varför jag inte tagit tag i det tidigare, men nu jäklar ska jag köra! lite nöjd om jag ska vara helt ärlig ;)

igår sov la liga hos Josse. det var korvkväll (misstolka inte) och sen blev det beck och ben & jerrys, ljuvligt. och vad kul vi hade, vi sov 4 pers på 14 kvadrat, det är inte illa. och alla hann göra iordning sig på morgonen, helt sjukt. vi mötte upp klassen i stan, sen var det studiebesök på Carl M. Lundh, de visade peruker.

så jäkla taggad inför imorron! nu måste jag kolla på provet, ja, vi har visst frisörprov imorron.

pussnatti

9 Mars

sitter i skolan & har bild o form. vi ska måla och styla om kändisar, inte så kul om man inte kan detdär med att måla. efter skolan ska vi fika på claras, sen får jag skynda mig till jobbet, ska jobba -19 så vi hörs efter det!

puss

FIASKO

melodifestivalen har blivit fiasko. hur röstar svenska folket egentligen? till globen fick vi sarah dawn finer och caroline af ugglas, som förövrigt påminner mig om ett psykfall. speciell kvinna, inte alls i min smak, och som grädde på moset kommer hon in i gummistövlar och klänning. men HALLLLÅÅÅÅ varför försvann starpilots? förstår inte. jag ringde iallafall på amy!

står i valet och kvalet om jag ska åka ut till evelina och hennes kompisar som festar, men i huskvarna. känns lite segt att åka dit nu, men smarta tina fick inte tummen ur tidigare.

hörs imon, och dååå lovar jag värsta bilden om jag hittar kamerasladden!
puss

US Capital MotoStar Racing

vill ni se en kul video? intervjuv med min bror och han nya team! haha, söt han är. slutet är dock roligast.

http://racelife.se/videos.aspx?f=b7e57c46-312c-4c8f-9bed-8deaf60a0a15



♥ ♥ ♥

är i skolan idag, har inte vart det sen i måndags. men idag mår jag prima igen, har den fördelen att återhämta mig rättså snabbt när jag är sjuk. jag hade ju den utmärkta idén att ta tag i mitt övningskörande i helgen, men nej. då har vi bara automatväxlad bil hemma, sofie har den andra. vi får se, man kan ju köra den manuellt med. annars kanske det blir lite crossåkning =)

svenska nu!

puss

Up & down

ibland är livet lite jobbigt. sjuk, missat massa i skolan, ta igen, måste jobba på lördag.......
skulle behöva en SPA-weekend, ja tänk. för det är säkert bara jag i hela sverige som behöver det, så det blir ju lätt fixat. speciellt eftersom jag flera miljoner på kontot och kan göra precis vad jag vill.

min syster är påväg till paris nu, underbara paris. hon sitter på planet nu och har exakt 1 timma kvar innan landning. lucky her. så fort jag hör "paris" eka i mitt huvud tänker jag tillbaka på när vi var där, evelina var ju med oss. underbart. eiffeltornet, notre dame, alla sko-affärer, shopping, triumfbågen..... allt dedär nivet.

 
 

fick höra en god nyhet iförrgår, och jag är supertaggad.
ciao .

SJUK

igår när jag kom hem från frissan var jag inte så katig. längesen jag hade sån feber och ont i halsen, men själklart när vi ska göra något kul i skolan, studiebesök & se när de sminkar inför teater och sånt. men jag ångrar inte att jag är hemma.

♥ ♥ ♥

någon bild på håret får ni definitivt inte se idag, inte i mitt skick nu, då ser det bara ännu värre ut.  ja, jag har lite ångest.
tänkte knarka lite c-vitaminer och alvedon-brus nu, hatar att vara sjuk.

puss

2 mars

är i skolan nu, vi rullar permanent och klipper ökande längder (uppklippt) idag. dessutom börjar jag bli sjuk, inte bra. men efter en alvedon mår jag lite bättre! ska även klippa mig efter skolan, ska bli jäkligt skönt.

måste kila ner och fortsätta, hörs sen!
puss

1 mars

igår åkte jag till linnea, där även fler var. firade henne, sen åkte jag in till emma och festade, sjukt roligt! ni är för bra! blev rätt sent, 02 med tanke på att jag skulle jobba hela dagen idag, lite tungt sådär. men det var det lätt värt. att en och annan tjurkärring fick mig på dåligt humör är väl smällar man får ta, antar jag.

veckan ser ut att bli kanoners! imon blire skola, sen klippa mig. på onsdag blir det borås med mamma och hälsa på min syster. torsdag (?) blire nog att träffa evelina. och så vidare. förresten, http://wicked.se har rea nu, kika in!

lite bilder från supercrossen i danmark;












/ tina

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!