PAKET

igår fick jag paket på posten! kläder från... hihi ;)





har tusen saker att ta tag i, och när man har FÖR många saker tar man inte tag i något alls. vill bara få tummen ur och laddas med ny energi så jag får sakerna gjorda. hade varit jäkligt gött. skulle även behöva gå en runda. & nu hör jag crossljudet utanför, love it! hoppas det gav mig lite superpower så jag kan bocka av en grej på den långa listan...!

pussss


JAG LEVER

idag har tina dahl haft sitt livs första körlektion. det gick ganska bra, tro det eller ej. lite att slipa på, så blir väl ut och köra när jag kommer hem.. måste även säga grattis till cicci igen som tog körkortet igår :)  jag vill ocksåååå!

har även lagt in en beställning på gina nu, underbart!

puss

MODEVISNING
















bilderna får tala för sig själva! jag och josse gjorde ett bra jobb, sminkade och stylade ca 12 modeller på 2,5h vilket var något stressigt, men kul vare! som tack för hjälpen fick vi smink från calvin klein!

har precis kollat falk med pappsen. mina syskon har vart hemma hela helgen! händer inte många gånger per år! har haft riktigt kul, ätit våfflor, skrattat och myst. nu äre sovdags!
natti ♥

HÄNDELSERIK KVÄLL!

haft en superbra kväll med micki, evelina, cicci, hanna & ellen. hemlagad pizza, let's dance och massa tjöt. gillar såna kvällar, har ju som sagt en liten svacka på partyfronten ;)

men vilken sjuk kväll! mamma skulle hämta mig och evelina ute i unnaryd, och när hon va påväg fick jag en äcklig känsla att något skulle hända, eller att nåt va fel. ringde mamma och kollade av läget, men det va lugnt. en stund senare ringer hon och säger att hon smällt med ett rådjur, vilket hon aldrig gjort på alla dom åren hon haft körkort. nu gick det ju bra, men jäkligt läskigt känsla. tror fasen att jag är synsk ibland.

sen när evelina skulle ta sin bil härifrån frågar mamma; stannar aldrig bilen när du kör? och eftersom det aldrig hänt säger evelina nej, aldrig. 10min senare ringer hon och säger att bilen dog i en kurva och hennes föräldrar är påväg att hämta henne. sjuk kväll.

dags för några timmars sömn nu, imon går tåget till skövde 08:01, då ska jag och josse styla modeller till en modevisning!
godnatt!

FREDAGSPLANER

sitter redo för en kväll ute hos micki med henne, mig, evelina & cicci! blir hembakad pizza, tjejsnack & mys. hoppas ni får en bra kväll också!

ciao ♥


DET TAR SIG...

har precis avslutat någon timmes samtal med frugan. planerat morgondagen och tjatat om senaste nytt. pappsen och jag va inne i stan en sväng innan med, tjötade med lite crossfolk och sen övningskörde vi. fickparkering på lektionen idag. måste säga att nu sitter start i uppförsbacke klockrent. hoppas bara dom ringer från körskolan snart så jag kan sätta igång.

ska till käftis imonbitti, så får lite sovmorron. sen blire svinrygg & permanentrullning på tid i skolan.



natti!

LÄSTE PRECIS...

... EN KVINNA BEHÖVER EN KARL LIKA MYCKET SOM EN FISK BEHÖVER EN CYKEL.

känns som att det stämmer ganska bra? ;)

VÅFFELDAGEN

årets dag typ. men brorsan som är storätarn i familjen är inte hemma idag, så vi bestämde att vi har en våffelkväll på lördag. är dödens sugen på det nu, och inte lär vi få det i matsalen. tänk, flahult va inte så dumt ändå...


23:02

jag och titti gjorde en spontangrej idag, riktigt kul! haha. sen har jag haft en permanent och en barnklippning. i jönköping blev det spinning med min favoritkollega sandra!

sovdags nu!
pussnatti

YOU HAVE TO REALIZE

barnklippning idag i skolan, fick ta amys kund eftersom hon va sjuk. hoppas barnen tyckte det dög med tant tina istället!?.. gick iaf bra, och hon fick plattångslockar i håret innan hon gick. efter matten bar det av till el maco för att jobba. lärde upp lill-ida idag, hennes första dag bakom kassan. superkul! blir nog lite jobb på torsdag med. hej pengar! hej spendera! förlåt, spara menar jag ju...

praktik imon, och jag har nada koll på vad jag har för kunder. sen blire spinning med sandra! tänker fortsätta spinna tills mamma fått tag på knädoktorn eftersom jag tror att han kommer förbjuda mig.. det har blivit mitt knark, dock ett nyttigt sådant. BIG love to spinning

dags att tvätta bort klabbet i ansiktet sen sova en sväng. natti babes




I´M IN LOVE

with those beautiful things...


bara att dom stora nagellacken kostar 19 000. då har man inte råd med både dodge och nagellack! visserligen är dodgen en lite dyrare investering...

är iaf hemma efter en händelserik helg. mässan va sämre än förra året och festen kunde slutat bättre. så blir det visst när man har för höga förväntningar. vill ändå tacka jessica för kvällen! :) sitter just nu och äter passionsfrukt och kanelknäcke, laddar för sängen. har känt mig helt konstig idag, imon blir det skola, sen jobb igen. hörs efter det

ciao

MOT ELMIA, SEN HJO

kundpass igår, och det gick väl ganska bra. sen fick jag med mig dessi på spinning! sjukt jobbigt det var igår. har dessutom börjat få asont i mina knän (igen) så måste nog boka en tid hos farbror doktorn.. hemmakväll igår, toni va hemma som jag inte sett på huuur länge som helst. mysigt!

idag blire förhoppningsvis en kanondag. först till elmia inspiration (frisörmässa) sen tåg till skövde, förfest i hjo och 18-årsfest i HJO, vi ska fira jessica! ska bli riktigt skönt att bara komma iväg och festa lite! missar ju dock emmas 18-årsfest, lite tråkigt.

förra årets frisörmässa! här med bobby såklart


ska äta klart frukosten, sen får jag väl övningsköra lite!

PUSS

POLKAPOJKARNA



har precis klippt linnea! dagen har vart bra, chill i skolan och sen studiebesök på polkapojkarna. köpte med mig 5 polkagrisar hem, bästa va ju whiskypinnen till pappa givetvis, klockren! han kom precis hem från stockholm, så ska nog äta något gott med han nu.



imorron är det kundpass, sen blire mitt favoritpass, spinning med inger! kvällen är ännu oklar.. måste även säga grattis till jessica igen som tog sitt körkort idag, vilken lycka!!! jag vill ha det NU
natti!

IT SMELLS LIKE SHIT

praktiken gick kalas. permanent, slingkund och herrklipp! kom till jönne och gick till friskis, tjatade med johanna ett tag innan spinningen drog igång. och herregud, killen till höger om mig på spinningen hade en andedräkt som borde dödat både mig och killen jämte. kunde inte ens ha huvudet åt hans håll, utan fick flåsa på den andra killen istället, haha! jag blir inte förvånad om jag vaknar upp med nackspärr imon. ska inte ens förklara vilken blandning av dofter det var, kan säga att det luktade inte hallon iallafall..

är helt slut nu, och ska sova. imon blir det studiebesök i gränna och kolla när de gör polkagrisar! provsmakning med hoppas jag ;)

natti! ♥


FLASHBACK



äter vindruvor iförd mina VM-kläder, haha! tog fram dom ur gaderoben och var tvungen att känna hur det kändes, och det kändes jäkligt bra faktiskt ;)..

sovdags nu! imon är det praktik, och permanent och klipp står på bokningslistan vad jag vet sen förra veckan! sen blir det träning.
natti ♥


MYSDAG

kom till skolan och såg att andra gruppen hade kundpass, alltså kunde vi legat hemma och sovit. men det gjorde inget, jag och josse hade en mysig förmiddag! åkte till henne, köpte glass, kollade på step up 2 och sen gick vi ner till sandys och åt. sen matte. efter skolan blev det en tripp med jannike på jönköpings shoppingpalats.

har precis bestämt kläder till helgens 18-årsfest med, ute i god tid för en gångs skull. förresten, skrev in mig på körskolan igår, nu jäklar :D

myskväll med lillis dahl väntar, ciaobabes


SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

jag och mamsen har haft myskväll. pappa är i stockholm hela veckan så vi har huset för oss själva. skulle egentligen fått besök av johan inatt, men det blev visst ändrat. jag och mamma som ägnat halva kvällen åt att göra en goodiebag som han skulle få med sig. verkar som jag får offra mig då ;) ikväll har mamma och jag kollat på svenska hollywoodfruar, skrattat och ätit en god kvällsmat;



kollade nyss min svenska litteraturuppsats med, MVG. härligt fröken dahl, det börjar ta sig! ska svara på mitt viktiga mail igen och sen blir det sängen! har tydligen kund i skolan imon med..

pussnatti ♥


GODNATT!

jonathan och markus har precis gått. vi har kollat film och tjötat :)
sovdags nu!
pussnatti


14 MARS

gårdagen blev lite ändrad! jag och evelina åkte till jannike, elin, edwin, phille, nisse och viktor. där blev det lite melodifestival, beck och tjöt. mycket trevligt! :)

har precis fixat iordning mig, och snart blire middag. sen ska vi ut till habo och till ett fik där dom har bufféfika(som gjort för tina). tur att friskis finns! brorsan ringde ett ganska oväntat samtal med, haha! men det blir nog bra! och jag är taggad till 1000!



ciaobabes!


GOING OLD

är faktiskt inte festsugen ikväll heller, har tröttnat lite (haha, hörde ni) jag börjar bli för gammal.. istället tänkte jag ägna kvällen åt min kära evelina. tacopaj, godis, tjejsnack & melodifestivalen? tror på timoteij ikväll faktiskt. mig spelar dock ingen roll, är inte särkilt insatt i detdära.

nej, nu ska gumman gå och piffa till sig lite. herregud man kan inte se ut hur som helst en lördagkväll. det börjar ju spåra ur totalt. det där pensionsbrevet kanske inte satt så fel ändå, använder ju trots allt antirynk-kräm, fattas bara att synen blir sämre...


MX VM

haha, hittade videon från när jag & nathalie var gridgirls på VM:et! vi är dock med någon sekund, men ändå ;) vill ni se så är vi med vid 1.30 typ.


love it!

har tillbringat senaste timmen ute i solen. hej våren!? sen kan jag meddela att jag är extremt snygg för tillfället, färgade mina ögonbryn för mörka. ser ut som jag bytt ut mina mot en blattes...

ciao

FUNDERINGAR...

idag har jag fått brev från den allmänna pensionen..... hallå jag är inte ens 18bast liksom! men någon gång ska även t_dahl åldras...
håret sitter kvar, och jag är ingen chicken bitch. vi tog bort det guldiga partiet i mitt hår och la i en kall toning. målet är ju dock att bli ännu ljusare, men det kommer! jag och josse = a great team.

och sen måste jag avsluta med en sak jag och evelina har tänkt på... vi ständiga singlar som fortfarande inte riktigt lyckats, varför? det lustiga är att singlar dras till varandra, mina närmaste vänner är singlar allihopa i princip. är inte det konstigt?
jag har iallafall sluta leta nu. the perfect match kommer väl. eller född som singel = död som singel. haha återstår att se!



puss!

ROCK NIGHT!

nu har andra gänget vart på medarbetardagarna med preem, så måste berätta lite... kurs på dagen och sedan after work som jag sa. programledare till kursen var lennart r svensson, som är känd från bla. beck, parlamentet och liknande! när after worken var slut hade vi 1h på oss att fixa iordning oss till middagen. vi gick upp till hotellrummen och hade ingen aning om vad som skulle ske. på sängen ligger två paket till "tina dahl" & "josefin eriksson". vi öppnar och möts av en peruk, en tatuering och en t-shirt. på toadörren satt en affisch där det stod "rock night". det var alltså bara att byta om och försöka göra oss så rockiga som möjligt!

ner på middag och där blev det även rockmusik från ett grymt coverband! sen dans, dricka, tävlingar och ståhej! kul att se högsta cheferna dansa runt och ha kul! grymt rolig kväll!

antar att ni vill se lite bilder?... (fler på fejjan)

vårat gäng;


jag & lisa


linus, janne, jag, josse


min partybrud! ;)


härligt folk!




haha, nu börjar det gå vilt till! ana....


kändisen; sist men inte minst; josse, lennart, jag.


visst känner man igen honom från skådespelarrollerna!?

time to sleep!
PUSSNATTI

PEPP!

är 100gånger mer pepp på att träna efter jag fick det braiga mejlet! imon blir det att trampa bort lite onödigt häng. sen helg! den är inte spikad, men funderar på en tripp till sis & henke i göteborg! ska lägga in en beställning på gina nu med tänkte jag.. sen får jag sluta spendera kosing denna månaden.. (dodgen)

bye!


WIHOOOOO

JUST NU ÄR JAG VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!!!!

mejlet resulterade i mycket bättre resultat än väntat, herregud. vill så gärna avslöja, men måste vänta lite... detta kommer bli GRYMT! shit

jag måste sova eller nåt! är i chocktillstånd och pappa försöker lugna ner mig ;) josefin svarar inte heller...

natti!

HOPPASHOPPASHOPPAS

jag och pappsen har precis skrivit ett muy important mejl. nu är det bara att hoppas!

har sovit bort några timmar av kvällen på soffan, och nu blir det sängen. har för första gången öppnat körkortsböckerna idag, känner att det börjar bli lite panik nu. måste skriva in mig, vill ju ha det där kortet när jag fyller. viiiilken lycka. sen fattas bara dodgen!

imon är det praktik! ska klippa pappa direkt på morgonen, så jag kör dit! spinning imon med, behövs med tanke på gårdagens kalorifest ;)



ibland saknar jag....

VILKEN FEST!

hemma från helt sjukt bra dagar! ganska sliten idag, gårdagen var helt amazing. bilder kommer! dagen började med lite kurs, sen after work och sen FEST! det var alltså jag, josse, lisa, ana, marcus och linus som va gänget från jordbron. sen va vi nästintill 200pers till från preem i hela sverige och partajade igår. sen sov vi på elite hotell i växjö, jag & josse hade ett eget rum såklart! haha, fint att jag fick sångarens visitkort med!

helt sjukt kul! kan inte riktigt hålla mig, så visar några bilder från after worken.. (de andra får jag inte visa förrens andra gänget vart där)

after work;
















nu blire pannkakor! de grova bilderna kommer alltså senare ;)
puss ♥

0746

snart kommer de och hämtar mig, sen drar vi!!!


THE BEST



underbaraste!
igår va vi tre hos jannike och hade myskväll. först pizza, sen goggo och sånt. kollade på solsidan och sen jalla jalla, haha att man inte ser den oftare! herbie och älsklingen tog mig hem. jobbade även idag..

är riktigt laddad inför morgondagen! ska på medarbetardagar med bästa macken, lisa hämtar mig 0745 imon, sen bär det av till växjö! vilken fest det kommer bli! kameran ska givetvis med. måste packa resväskan nu (nivet tina och packning) kommer hem på tisdag, hörs då!

puss babes


LOVELY DAY

nyss hemkommen från cicci där vi firade henne och carro. har vart en trevlig kväll för min del, jag och min man höll oss nyktra (som par tar man ju gemensamma beslut)! annars har dagen vart riktigt bra måste jag säga, askul i skolan, uppsättningar hela dagen och sen hade vi "utställning" i huvudbyggnaden! träningen va asrolig idag, så är riktigt nöjd med livet för dagen. tog lite pics i skolan som jag tänkte delat med mig av, men hittar inte sladden till telefonen..
& fint att jag la en bell mitt i stan innan, på parkeringen. en kille flinade åt mig, och jag utbrast "ojdå, hehe" reste mig snabbt och skyndade till bilen! förvånande att det hände mig? nej.

nu gott folk, är det dags att krypa ner in the place of the dreams. imon blir det jobb, sen till jannike!
natti ♥

HELT SLUT

här kommer några rader från en trött och irriterad tina. spinning idag, fick sällskap av min jossi vilket gjorde det tråkiga spinningpasset 1000 gånger roligare. imon är vi i tekniksalen, ska öva uppsättningar vilket jag är i stort behov av! ska fixa baltjejer, vara med och styla modeller till en modevisning, fixa brud & tärnor inför bröllop... ja, ni hör. passar fint att slipa lite på det.



ska tvätta av spacklet och krypa ner i bädden nu!
GODNATT! ♥

LOVE IT

var ju tvugnen att kika på de två glamourama-avsnitten som min favoritanna var med i. världens bästa anna som jag brukar säga! (inte hibbs alltså). praktik på schemat idag, och hade min trogna tvätt/fönkund. har försökt ringa johan flera gånger idag med för lite businesstalk, men de har nog mycket att göra. tina & hennes planer... jag älskar sånt, kan tyvärr inte avslöja vad det är än, hihi!

dagens inköp;



puss ♥

SOME PICS

har suttit flera timmar och fixat bilder i photoshop, så nu har det släppt lite. ska nog ta några till lektioner med brorsan någon dag! men fan vad kul det är!

de här två bilderna....

 

...blev alltså den här:


lite dumt att visa "före"-bilderna för nu tycker ni resultatet ser jättefejkat ut, men för eran skull så...
har dock en bättre version av den, men den ska jag spara lite ;)
PUSS ♥


GE MIG GOTTE

jag är så jäkla sugen på gotte, typ chips. allra helst jordnötsringar... men ena halvan av mig säger "ja tina, unna dig lite chips, det är inte så farligt" medans andra halvan säger "nej tina. du vet mycket väl att det bryter mot dina regler och att du kommer ångra det". jobbigt läge


KALORIERNAS DAG

sovmorgon är livet. hade bara svenska idag, sen blev det en sväng på a6 och en fika på nyöppnade espresso house. där blev det fetingfika med min favoritjossi. jossi åkte och tränade, och mamma och pappa kom och hämtade mig, så följde med dom och köpte ny cykel till mamsen. sen till eko som hade någon invigning, där de hade en 30m lång prinsesstårta som de bjöd på. kunde givetvis inte låta bli, så nu är jag lite desperat efter ett spinningpass imorron, men alla är ju fullbokade...

mamma och jag har haft en liten spa-kväll, så nu är det dags för bädden. natti ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!