MADONNA IS IN TOWN!

MADONNA var grymt igår, det var mäktigt, men på något sätt känns det som om det var något som fattades, men jag kan inte sätta ord på vad. beundrar verkligen henne, 50 bast och rör sig som hon vore 20. hon är grym, det kan ingen ta ifrån henne! vi var ett jättehärligt gäng; evelina, toni & elin, sofie & henke, helén & rikard. och en tjej kom fram och berömde mig för min madonna-tröja, och när jag berätta att jag köpt den på hm blev hon helt exalterad!





var en sväng i borås i fredags och eftersom syster jobbar där åkte jag med henne hem till gbg. på kvällen blev det 5-kamp på liseberg & sen gasten med syrran, henke ville inte. jag och sofie häll på att dö av skratt där inne!
lördag blev det ut till smithska udden och ligga på klipporna vid havet och steka. köpte med oss frukost och fika sen mös vi där! på kvällen var sofie & henke bortbjudna, så jag åkte till mathias där de förfestade osv :)

ska vidare till uddevalla idag och hälsa på toni & elin! stannar tills imon tänkte jag. så bäst jag fixar iordning mig, för sen kommer hampe & co och hämtar mig. idag blire crossbanan men det har jag ju inget emot som ni vet ;)

hörs imon då!
ciaooo

Kommentarer
Therése

SV: Det är bara bra med mig :) Åå vad kul att se Madonna! :D

2009-08-10 11:20:58
URL: http://terreh.blogg.se/
Hanna

du e för go du, tack så jätte mycket! känns alltid bättre när man får höra sånt :) ingen kille att skryta om precis, och du förtjänar verkligen också någon mycket mycket bättre!:) åh va fuskigt att se madonna btw !

2009-08-10 18:44:19
URL: http://hannaajosefsson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!