29 April

inte vad jag förväntat mig, inte bra.
linny var tillbaka i skolan idag iallafall, skönt det. stackarn har ju haft hjärnskakning! & inatt hade jag nattbesök av min kära josie. vi var ute och gick i nästan 2 timmar igår, och sen hade mamma gjort kaka till oss! mys :)
nationella eng muntligt idag, jag & linkan gjorde det bästa av situationen liksom! sen hem, och sen har jag legat ute på altanen i bikini och stekt. gött.

på tal om helgen, så var den rättså lyckad. vädret i topp, josie där och resten av crossfolket likaså, underbart. jag gillar´t. elin vann båda, grattis bruden! ska ladda upp lite bilder om en liten stund tänkte jag!


puss


Sleeping in a car

det var nog inte kaffet verkade det som.. måste vart något annat jag ätit, natten var ett helvete, men nu har jag bara lite värkar.. party blev det inget med igår, kunde bli farligt. herregud, låter som om jag är med barn när  jag skriver så, men det får vi väl inte hoppas.

jag biter ihop ändå, för vill ju åka till vissefjärda på cross såklart. evelina har dock insjuknat hon med, så det blir nog en helg utan henne, tyvärr. men josie är ju därnere! så det blir nog kalas ändå. måste packa klart, sen hörs vi imorronkväll.


puss

TIPS!

lär er en sak, drick ALDRIG kaffe på fastande mage, dvs när du är hungrig. kanske sånt man borde veta, men så långt tänkte inte den här damen som för tillfället har världens magont. lilian lärde mig att man kan få magsår osv, vilket vi inte vill ha.

värmekudden och sängen väntar, måste vara iform imorron.
natti!

LEN SOM EN BARNRUMPA

precis vad jag är. babylen i ansiktet efter att vi vart på mary kay-kväll hos madde i tisdags, och jag köpte med mig rengörings och fuktkräm hem. bra där, det gillar vi. två krämer för 700 sved lite på konton, men nu börjar jag tycka att det var värt det. förstår om ni tycker jag är sjuk.

imon har vi nationella. sen träffa evelina och josie. gött. jobbade idag, fick ringa polisen wihohiii. blev dönervös när jag hörde signalerna i luren, men ändå tog jag på mig uppdraget, jag ville ju prata med farbror blå. det gick bra, mycket bra.

godnatt dårå!

MY STARS

lite tuff dag om jag får säga det själv. uppe innan tuppen, vid 06, sen i skolan till 11, sen direkt ner till jobbet och jobba till 19. men bra, har betalt lite skulder till min kära syster idag, som förövrigt har gått ett steg längre i karriären, grattis sofie! ♥
imon blire skola, orienteringen längtar jag verkligen till, för det är ju såååå kul!!!! ellerhur. sen jobba -19. lite jobbigt att jag måste läsa ut 200sidor i min bok tills på fredag, ser ni någon lucka för den tiden? det gör inte jag.

planera med evelina på fredag, ni hör ju själva hur bra det låter! plus att jag får tillbringa hela min helg tillsammans med min stjärna. och nästan hela helgen med min andra stjärna, josie! och fler stjärnor, ni fattar vinken, haaa? ;)
nehe, 'pension'sfrukten väntar på mig i köket, josses och min nya favorit! hah
pusspåååt

20 April

mamma blev supernöjd med sitt hår, och likaså jag, tyckte det blev jättebra faktiskt. både kunden och frisören nöjda alltså. erika blev snygg i håret hon med, trots att linn skrämde upp henne, haha. linn och jag var på vårat bästa humör resten av dagen, som kanske vissa av er märkte, haha. du är för go.
glömde berätta att vi var hos sandra med tjejerna från jobbet i fredags med. vilka underbara brudar säger jag bara! mycket trevligt.

old pic:


har fått låna en telefon från pappas jobb nu, en fin nokia som skulle vara perfekt för någon vid namn tina. plus att pappa fixade så att jag fick tillbaka min gamla LG utan att betala, haha, han är bra han.

nu:
- färga ögonbrynen
- äta
- läsa ut en bok (!)
- städa (bombnedslag)
- prova jeans (nyinköpta)
- SOVA

pusspåååt

GRATTIS BRORSAN!

världens bästa bror fyller hela 28 år idag, och mina vänner, det är värt ett stort GRATTIS!
blev kinamat och lite presenter tidigare idag. han fick en överraskning av sina småsystrar!

toni & tina ...









i love you

Miles away

min pärla kommer inte ikväll, blev lite sent.. men vi har ju hela helgen tillsammas, hon ska nämligen med mig på JSM:et och mxgirls SM i helgen.. bara husbilen blir klar, sen är det lite annat som ska spela in...
och, som ni förstår överlevde jag körningen. bilen, mamma och jag är hela. mamma skulle dock utmana mig med att stanna i uppförsbacke och sedan köra igen, det kan ju bara inte en frisk människa klara, lamellerna tog lite stryk, haha. annars är jag rätt nöjd med körningen.
imon ska mamma med mig till skolan, ska klippa henne (Y) sen tandläkarn och sen hem.

/ TINA

Tabergsmilen!

underbaaaaaaart säger jag bara. men mina goa brudar, och allt annat som gjorde hela milen! det blev inte ens jobbigt, och jag tror ni förstår varför. först var vi på väg... sen var vi var lagom ...inne i dimman, och hade störtkul. om ni inte gick missade ni något! träffade även tonis kompisar på vägen, eller jag känner bara två av dom, men lite fler verkade känna mig, haha! fulla och goa.

bilder osv. kommer sen, för nu ska jag ut och övningsköra lite med mamma, så håll er inne, för det är första gången jag kör med manuellt, har ju bara kört pappas automatbil hittills...! wish me good luck

sen kommer denna pärlan!


puss


ARGGGGGGGGGGG

nu kokar det inombords. tina är förbannad, jävligt förbannad. nu, när jag stått ut med den jävla gamla nokiamobilen i 2,5  veckor, så får jag fram genom att  JAG skickade ett mail till elgiganten, och svaret är att jag ska betala för att få tillbaka min telefon ens. för de säger att jag har hällt vatten i den, fan heller att jag har hällt vatten i min telefon, vad tror dom? aaaaaaaaaaah

så jag ska betala typ 500 spänn för att få tillbaka den ens - olagad. den är ju min vafan, dom kan ju inte bara ta den? plus att dom sa: "och om du inte vill betala för att få tillbaka den så kan dom SKROTA den åt dig, gratis!" åååååh vad omtänksamt, som om om jag inte kunde slängt den i papperskorgen själv helt jävla gratis. PRECIS

LG kan dra. aldrig mer en LG-telefon. ingen touch heller. om man köper en telefon för 5000 och lämnar in den, så ska jag betala ytterliggare 500 för att få tillbaka den, sen ska jag köpa en ny telefon för några tusen till. FUCK YOU

16 April



testade gula faran hemma på gräsmattan häromdan. haha, det blir nog ingen stjärna av mig inte. det gick snett redan på gräsmattan liksom. behöver lite träning, ge mig lite tid bara. igår hade vi redovisning på engelskan, och jag berättade om supercross. sen åkte jag hem till josse, där hennes mamma också var, de bjöd mig på mat, de är för söta.

våran datalärare är sjuk idag, så jag har inte gjort någonting denna lektionen. sen har vi springning runt rocksjön, men mina knän är ju cepe så jag och amanda ska gå istället. sen sover jag hos josse.

pussssssss

13 April

tröjorna är tryckta och nästan klara, hur dom ser ut, får ni se på lördag! åkte med frida på hennes moppe hem, mätarn stog på det röda, och i spånhultsbacken lurade hon mig att hon får bensinstopp! haha, lite scary.
syter för skolan imon. måste plugga med, vilket tina dahl inte har energi till i nuläget. efter en kopp kaffe kanske. eller en redbull. det sköna med skolan är att träffa alla underbara igen, har saknat mina brudar!

hade tänkt att renovera bloggen inom snar framtid, men har inte riktigt materialet än..

NU:
- äta
- plugga
- sova

see you

GOMORRON!

insåg precis att jag har EN ledig helg innan midsommar. jävligt jobbigt, alla andra helger är fullbokade. men skönt att crossen börjar ta fart igen, har saknat den. påtal om det, så kanske man skulle ta tag i att köra lite idag? eller övningsköra kanske. vi får se. sen ska jag in till emma och co, trycka tröjorna till milen på lördaaaaag!



dags för lite frukost, sen ut och planera med pappsen.
puss

12 April

gårdagen blev inte som vi tänkt oss riktigt, men vi var hos frida, några av brudarna. sen vid 00 skulle de in mot stan & donken, men jag drog mig hemåt. hemma möttes jag av några mer eller mindre nyktra släktningar, eller rättaresagt min mamma och min mosters man. de andra var ganska städade. men vad de tjötade och drog skämt. tillslut gick jag och la mig.

han är för gullig bror min!


tänkte ta mig ut i den underbara solen en stund. resten av dagen är fortfarande öppen för förslag.
puss

Långfredagen

jobbade idag, och att jag jobbade över nästan en timma gör ju inget. tjänar ju bara lite mer kosing liksom! mycket på jobbet idag, och jag hade kassan hela dagen. skönt, jag gillar det.
när jag kom hem slängde jag av mig kläderna, drog på mig bikinin och shortsen och stekte på altanen, jobbade på brännan lite. hur skönt som helst. sen kom toni och jörgen, toni hällde ett glas vatten över mig, där ser man att han verkligen tycker om sin syster!



igår var vi och firade ella, pyjamaspardeeeeey var det. mycket trevligt tjejer!
nu ska jag packa grillväskan, sen blire upp till åsa och grilla!
puss

GOOO HV!

dom måste ta hem det idag tycker jag, man blir onödigt nervös annars!
jobbade även idag, detta skulle ju vara min lediga dag, men jag sa inte nej, skönt med lite cash med. dock var det lite dryga och negativa stollar inne idag. efter jobbet åkte jag till salongen och bjöd på fika! sen blev det ner på stan, sen till wicked. de hade fått in nya snygga kläder, och ett snyggt fox-linne fick följa med hem, blir även en keps sen!



nu börjar hv igen!
puss

6 April

dags för uppdatering!
i fredags var det sista dagen på praktiken, de hade ju en visning och vi gjorde iordning modeller, sminkade och uppsättningar! sjukt kul, sen var visningen med mingel osv. på ett möbelföretag! var där och jobbade från 9-21, och det kändes. speciellt på mitt andra jobb dagen efter. jobbade 11-18, sen hem och grillade, slingade & klippte kalufsen på brorsan!

la mig halv 1, gick upp halv 5, och då åkte vi ner till kristianstad för där var det crosstävling, jag var helt död som ni förstår och jag levde på mitt kaffe. gick väl sådär för toni, han blev påkörd i första, i andra blev han 8:a & i tredje 7:a, han hade liten hoj dock, så rätt bra ändå :)

idag har det blivit jobb 7-15. sen kom evelina, och sen kom emil & fidde hit och hälsade på när de ändå hade svängarna förbi! :)

sängen skriker efter mig, bäst jag får den sluta gnälla.
jobb imon, sen stan.
puss


Can you fix me?

satt ute i solen lite innan, vilket underbart väder. jag mår bättre, men huvudvärken vill inte släppa taget om mig, känns som jag står och dunkar huvudet i en tegelvägg för tillfället. men ipren ska nog ordna upp det hela imon.

sista dagen på praktiken imon, även att jag tycker det är kul, så är det långa dagar och jag är supertrött, så ska bli ganska skönt faktiskt. dock blir det mycket jobb på mitt andra jobb under lovet. men pengarna behöver fröken dahl extremt mycket, så det är ju bra.

fröken höglund klippte mig igår med, väldigt behövligt kan jag lova. klippte även henne lite! hon kan känna sig stolt, för hon är den enda förutom min frisör som fått sätta saxen i mitt hår de senaste 9 åren, men jag litar ju på henne ;)


nu ska jag sova, så jag orkar med morgondagen!
godnatt

SJUK

är hemma och är sjuk idag. hoppas jag kan gå imon iallafall, för då har dom visning och så. sista dagen imorron ju. sen skulle jag jobbat hela helgen på det, men det blir bara lördag, sandra är snäll och tar min söndag. på söndag blir det nog crosstävling med, me like.

nu blev jag extremt sugen på negerbollar. ipren med, känns som någon försöker banka ur mig alla mina hjärnceller med en megastor hammare.

min söta telefon. lägg märke till färgskärmen (!)


puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!